Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Sziasztok! Nem azt ültet amit akarok, nem is lehet látni az ültető táblát, csak gondol egyet és most római köményt ültetett. Mongjuk ha élesbe is így megy akkor az gáz lesz.

2. saci35

saci35 Járnitanuló

Egyenlőre nálam is működik, kicsit lassabb az aratás-vetés, nem enged rögtön kattintgatni egymás után a műveletekre. Tudom, hogy nem kértek hibajelzést, de nagyon zavaró, hogy a vetőtáblán minden területen újra ki kell választani az ültetendő növényt, az érettségi állapot nem látszik csak az állatoknál, a napi ajándékozás ablaka továbbra is siralmasan nehezen átlátható, nem lehet csak csúszkával lapozni. Amennyiben ez így marad, sokan nem fognak napi ajándékot küldeni, mert egér nélkül nem kezelhető a felülete, nem lesz türelmük bogarászni, hogy hol van, akinek akarnak küldeni.
    Egyenlőre ennyi, a többi funkciót még nem néztem.

valamicske kedveli ezt.
  3. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Grat a fejlesztőknek,kipróbáltam ától z-ig minden funkciót,gyors szép a grafika tehát minden ok vele,és talán most nem is zabál annyit a gépből.

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Akkor engem nem szeret. :)cry:

5. nemesmarika48

nemesmarika48 Fórum-zöldfülű

Nálam nem megy a játék, egyszerüen nem tudok belépni,sajnos csak a birkák ugrálnak 100%-on

zilia59 és -happy58- kedveli ezt.
  6. lenoxa

lenoxa Haladó

Elsőre simán beléptem, aztán kidobott, és mivel 30 perce tölt, gondolom, fel is adhatom nyugodtan.

7. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Hát nálam előjött a narancssárga irígység de ha segíeségként megírnád ,ogy melyik böngészőbe vagy megköszönném

repeta59 és Ananke kedveli ezt.
  8. LMIcsapás

LMIcsapás Utánpótlás-írogató

Tessék mondani, ez már a túlvilág?xD
    Olyan zavaróan fényes minden. A vetőtáblán a növények körvonala is vakító. Amúgy gyorsan betöltött és pikk-pakk learattam kézzel.
    Ajándékküldés is olyan mint eddig.

Narad, mnkm és valamicske kedveli ezt.
  9. Ananke

Ananke Fórumelemző

Abban igazad van, hogy pillanatnyilag a játék zavaróan vontatott. Sajnos a Flash Playert csak év végéig lehet használni, addig reméljük jó lesz ez is:)

Narad, Ribiszke, ho-hoboy és 2 más kedveli ezt.
  10. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Ez az új teszt egy borzalom! Minden lef agy .Nem lehet aratni, vetni, de még írni sem rendesen.

hitchcock és gomboc58 kedveli ezt.
  11. MaDx22

MaDx22 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sok problémát olvastam, szeretnék én akkor az első lenni, aki ilyet szerencsére nem jelez. Mint írtátok, az első belépés lassabb lesz, ez így is volt, azóta is tökéletesen működik a játék. Részemről nagyon jó a Unity verzió, gyorsabb, és nem zabálja a gépet, mint a Flash alap. Nagyon jó most ez az 1 napos teszt, én viszont várom vissza a Unity-t véglegesnek. Szép Napot!

12. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Semilyen beérés nem látszik az ólaknál a cumit sem teszi ki

Narad és valamicske kedveli ezt.
  13. CrystalDmon

CrystalDmon Junior szaki

Ha ez ilyen lesz, inkább abbahagyom a játékot!! Ez rettenetes!! Ajándék küldés??? Áttekinthetetlen, én nem névsorban, vagy szint szerint akarom küldeni, hanem azoknak, akik nekem is küldtek, nem akarom keresgetni, hogy hol is vannak. Olyan, mintha most ültettem volna be, közben pedig már aratni kell! Nem akarom szavakba önteni, egy szó elég hozzá......borzalmas!!!

csabesz311, Narad és CsakJucinak12 kedveli ezt.
  14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!

Arattam, vetettem: minden működik. Kicsit darabos a grafika, de ez nem egy fő gond.
    Én mindent használok, grafikát, hangot (a zenét nem xD). Minden ficereg szépen, csicsergés, zümmögés megvan, etetés, locsolás hangok is, mondjuk a trágyák nem koppannak.
    Kicsit lassú a területváltás.
    Mióta beléptem - kb. fél órája - kétszer lefagyott minden kb. 30 másodpercre, a farm és a fórum is, majd újraéledt mindenféle beavatkozás nélkül. Közben, míg írtam, megvolt a harmadik rövid lefagyás is.
    Ennyit tudok hirtelen mondani. Örülök, hogy ilyen szépen fut, az előző tesztnél ha kétszer beléptem a Unitybe, akkor számomra teljesen élvezhetetlen volt. Egyelőre Edge-ben vagyok, mert a Flash-t már csak abban tudom futtatni, de mindjárt kipróbálom Mozillában is.

Ribiszke, Sali~*.* és -W-595- kedveli ezt.
  15. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

De lehet írni. Én is úgy írok. Egy órája próbálok belépni. De csak tölt és tölt.

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A fórumba én sem tudok belépni,már ez elejétől fogva,most sem sikerült,csak ha a farm alatti részre mentem le .ott kattintva a fórumra
    úgy sikerült ide belépnem.Gondolom ezen még lehet javitani!?

17. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

A gyorsbillentyűk nem működnek!

18. Ricsi1

Ricsi1 Utánpótlás-írogató

A világítótorony első területének jobb felső sarkában az 1x1-es területet kézzel nem tudom learatni, kiírja mi van a területen, de nem szedi le. Áthelyezni sem tudom.
    Ugyanez a Kerge kert felső részénél, ahol a kiírás eltakarja a tárgyat és nem lehet vele semmit csinálni.
    Az Állattenyésztés ház bal alsó sarkánál levő 1x1-es területen kézzel nem lehet ültetni. A felirat letakarja. Nem mozdul onnan semerre.

Utoljára szerkesztett: 24.11.20
  19. joc91

joc91 Junior szaki

A gyors kerék pörgetésnek annyi:(:(:(

EpresAnni15 kedveli ezt.
  20. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Egyáltalán nem tudok belépni. A fizetett munkásaim elvesznek. Meg a többi segítség, amit aktíváltam.

zilia59 és CsakJucinak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.