Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Piac!
    Unity ide vagy oda, működik nem működik ezek mind olyan kérdések, melyre igen kevesen tudnak választ adni, és a Jó Istenen kívül, senki nem látja még a következő 6-8 hét eseményeit.
    De a piacot valamé átírták. Arra még volt valahonnan idő. Jobb nem lett, ahogy a malom sem annak idején. Még ez is rendben van, gondolom angyali suggaltra történt az egész.
    De azt már valaki mondja meg, hogy az állatok alatt mé van két kategória? Az egyik még logikus is, mert hal, kétéltű stb, még hasznos is lehet. De van alatta még egy, amiben van: Mind, Tenyésztés és Tápok. Az a probléma, hogy a mind, még véletlenül sem mind, csak állatok, ami éppen a felsorolt háromban nincs is ugye? Tehát nem tudom a medve keresővel a medvét, medvetápot és a színes medvéim egyidőben megjeleníteni. Ennek lenne értelme, viszonylag sokszor használható is lenne, de a fejlesztés vélhetőleg nem erre irányult. Olyan, mint a vissza nem térítendő támogatásokból létrehozott dolgok, hogy szépek szépek, de minek? A másik a tenyésztés. Habá itt a fut vagy nem fut, a betölt vagy kidob problémák sokkal súlyosabbak, de a tenyésztés csak műveletnél lehet kategória, mert a tenyésztés az egy művelet. A kezdet kezdetekor már a tenyészterepen, avagy a kupiban, színes állatok fejlődtek ki. Vagyis a színes állatok, az úgymond tenyésztett állatok, és a színes állatok még mindig a játékban a hivatalos nevük.
    És addig, amíg ilyen értelmetlen új dolgok jönnek be a játékba, addig amíg a játékkészítők a saját nomenklatúrájukra fittyet hánynak, addig mit is remélünk a junityival kapcsolatban? Képzeljetek el egy olyan banki felületet, ahol az euro árfolyama dollárban van megadva, és amikor átváltod az eurod, akkor zöldhasút írnak jóvá a számládon. Me mindenki így hívja, ugye? És hiszitek, nem hiszitek, de ilyen kis apróságokból, hatalmas katyvaszok fejlődhetnek ki a programozásban.

2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Teljesen egyetértek veled abban a részben, hogy tennie kell a játékosoknak a jobb játékért. A BP sem mindhenható.

Ne várja senki azt hogy az ölébe hullik a megoldás, ideje mindenkinek tenni azért valamennyit, hogy jó legyen.
    Fejlődik a világ, el kellene fogadni végre, és ideje fejlődni a világgal együtt.
    Aki meg nem tesz érte semmit, még egy baglyot sem tud küldeni, az meg magára vessen.

Köszönöm hogy leírtad ezeket, Én is terveztem leírni. :)

Utoljára szerkesztett: 25.11.20
    vihence és CoraQueen kedveli ezt.
  3. Vandor8

Vandor8 Fórum-zöldfülű

Ez az uj tesztelés neken nem jön be, lassu, akadozik, nekem ugy rossz ahogy van, lehet hogy másnál nem igy van . Ha igy marad, kénytelen leszek befejezni a játékot, mert nem éri meg a sok bosszuságot. Remélem megmarad a régi verzió és lehet választani

rozecska kedveli ezt.
  4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nézegettem a piacon a szűrőt, nem rossz, csak még nem működik jól. Kiválasztottam az állatokat, azon belül a halakat és a tenyésztést, és tetszik, hogy nem kell sokat lapozni, hogy megtaláljam a tenyészhalakat. De utána váltottam az ízeltlábúakra, és nem jegyezte meg, hogy most a tenyésztésnél vagyunk, hanem az alapállatokra váltott és az alsó szűrőt megint állítani kellett, hogy tenyésztés legyen.
    Szóval jó elgondolás, csak még lehetne jobb a működés.

5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez azért még véletlenül sem igaz. A kommentekből az derül ki, hogy mindenki együtt akar működni. Csak éppen nem mindenki tud.
    Azt kérték, hogy mindenki a teszt ideje alatt úgy farmozzon, ahogy szokott. Ezt kérték. Hát, a 90%ban nem tudnak úgy farmozni. Több okból. Ezért nem hiszem, hogy ők éppen hibásak, mert még a fáradtságot is veszik arra, hogy megosszák, mit hogyan sikerült, vagy éppen mi minden nem sikerült.
    Az, hogy vannak a stílusokban különbségek? Na-ná! Hiszen a természet alaptörvénye, hogy nem vagyunk egyformák, legfeljebb ugyanolyanok. És csak halkan mondom, hogy nem is leszünk, ha klónoznak, akkor sem.
    És mitől olyan nagy baj, az eredmények láttán, hogy 10-12 óra alatt mindenkinek tele lett az egésztől a hócipője? Felesleges volt már a ma délelőtti teszt, mert semmi újat nem hozott senkinek. Értelmesebb lett volna visszaváltani már éjfélkor.

vihence, Sauvage, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  6. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    dehogyis fejlődik. xD Technológiák jönnek-mennek, de attól az emberek még ugyanolyanok. Ez a játék miben fog változni, sőt fejlődni attól hogy új futóművet tesznek alá? Van, ami villogósabb lett, a vetőtábla fényes keretei például rémesek, van ami sejtelmesen homályosabb, de úgy egyébként?

7. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Kár mindenkit ledorongolni, azért mert leírta a benyomásait egy olyan topic-ban amit erre a célra hoztak létre.
    Sokan írták le a negatív benyomásaikat a futtatóval kapcsolatban. Én is leírnám, de sajnos nem tudom, mert nem tudok belépni.
    Viszont a főfarmról tudok némi információval szolgálni, ahol hosszú érésű növények vannak és némi fa. A fákat kézzel learattam - többször is!!! Minden ki és visszalépésnél a fák újraéledtek, mintha az aratás nem történt volna meg. Ja - kézzel arattam nem géppel, mivel a növényeket nem akartam learatni.

GA-BI-O-Farm, Ribiszke és Leho69 kedveli ezt.
  8. rozecska

rozecska Junior szaki

Sajnos nekem se jó. mikor ki írták megpróbáltam.Kidobott a játékból.tegnap is alig tudtam belépni.Ugrál lassan tölt a gép ki írja,hogy lassítja a böngészőt.Szerettem játszani de most élvezhetetlen. aszem feladom.

szpiró61 kedveli ezt.
  9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

De, fejlődnek, rohamosan.
    A technológiák nem jönnek mennek, hanem fejlődnek. Az emberek is fejlődnek, akik rászánják magukat. Ha nem akar fejlődni, akkor nem fog fejlődni. A világ egy rohanó világ, mindenben fejlődik, a technológia pedig meghatározó része ennek. Aki 10 év alatt semmennyit se költött a számítógépére, az miért akar egy 21. századi technólogiával tudni játszani? Hiszen ez képtelenség ezzel a felfogással.

Ha az emberek nem fejlődnének, nem járna itt a technikai világ.
    Ahogy az űrutazás, és minden egyéb más fejlődik, úgy a programozás, internet, számítógép szoftverek és hardwerei is fejlődnek.
    Húsz év múlva valószínűleg már a HTML5-ről kell majd váltani. ;)

A játék abban fejlődik, hogy követi a technológiai váltást. Ahogy egy nokia 3310-el se fogok tudni felvenni egy HD videót 2021-ben, úgy a FARMERAMA-val se fogok tudni játszani egy i2-es procival 2021-ben...
    Az Unity-val sokkal több lehetőség nyílik a nyilt, szabad programozásra. Flash-ben sok volt a korlátozó tényező. Kérdés, kihasználják-e majd.

De jelenleg inkább játszhatóvá kéne rakni az egész játékot.

10. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Mi történt? Köszönöm szépen.Egyenlőre minden látszik hogy meg van érve.
    De jó! Igaz még nem próbáltam aratni.Még egyszer köszönöm szépen.

11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ne haragudj, tudod, hogy tisztellek, de nyuszika215 írásával akkor sem értek egyet. Nem nevezheti a játékostársait agyelborulás és minden egyéb jelzőkkel.
    Ott kezdődik az egész, hogy azon játékosok nagy része akik itt írtak még csak nem is tudtak erről a nyomorúlt teszt napról.
    Minden kisfarmomat végigjártam valamelyik napon és csak töredékénél jelent meg a felugró ablak, ami Kazimir írásáhozot vitt, a tesztel kapcsolatban. Tehát nem látták, nem is tudtak róla, csak tegnap szembesültek vele. Nagy részük nem jár a fórumra, csak egyszerűen játszani szeretne. Többségük szerintem idősödő, egyedűl élő játékos, akinek ez az egyetlen kikapcsolódása. Talán ezen is el kellene gondolkodni annak, aki ilyen módon minősíti a játékostársait. Pénzről és egyéb ilyen dolgokról nem nagyon olvastam. Az hogy kinek milyen vásárlási szokásai vannak, emlitett gazdatársnak semmi köze.
    Magam részéről meg nem veszem magamra, mert tisztában vagyok azzal, miket tettem annak érdekében, hogy tovább tudjam játszani a játékot. A múltkori teszthónap óta alig van változás, véleményem semmit nem változott, a játék ilyen hibákkal nem játszható.
    Az hogy most ez itt és így bukott ki arról egyedűl a játék készítői tehetnek, akik évek óta ülnek a ****-en, most meg mindent le szeretnének nyomni a torkunkon.

vihence, JUCUS, ~*cassandra*~ és 5 más kedveli ezt.
  12. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Ment az aratás is. Egy kérdésem lenne, hogy a fák csillogását, hogy lehet eltüntetni.Nagyon zavaró, mert szemüveges vagyok.
    Köszi.

Sauvage és Ribiszke kedveli ezt.
  13. vadvirág64

vadvirág64 Fórum-zöldfülű

másik böngészöről be tudtam lépni de firefoxról nem múltkor sikerült de a másik is hamar lefagyott lassan 2 óra de jövöre nem lesz mire visszalépni de remélem sikerül addigra megoldást találni. köszönöm

14. tlugosia

tlugosia Fórum-zöldfülű

Nálam rendben működik ez az új verzió. Igaz, nehezebben tölti be, mint a Flash-es verzió, de utána megy, mint a karikacsapás. A piacról tudtam vásárolni tegnap délután, mindent le tudtam aratni, ültetni tudtam, nem volt semmi gond. Ami problémát jelent, hogy ha egy állatnak tápot akarok keverni, nem arra az állatra ugrik, hanem rögtön az elsőre. Gondolom, javítás alatt van ez is!

magdi06 kedveli ezt.
  15. emese0509

emese0509 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Az aratás kicsit akadozva megy, de a képi megjelenés szebb, jobb a grafika. Köszönjük.
    Üdv : emese0509 ID: 44743435

16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Nyuszika megfogalmazása nyers, én inkább úgy fogalmaznék hogy ezek kétségbeesett hozzászólások, a félelem hogy nem lesz jó a játék, és oda vész a szórakozási élményük (az agyelborulással nem értek egyet). De azt is meg kell érteni, amit nyuszika leírt, hogy nem fog a megoldás az ölünkbe pottyanni, hanem muszáj tenni érte magunk is. Én ismerek olyan nyugdíjast, aki a tanácsomra, minden hónapban félre tett 2 ezer ft-ot, és most fogja december elején bővítettni a laptopját, amivel megfelelő lesz számára a játék! Ő tett érte? Tett. Jobb lesz neki a játék, fog tudni játszani? Igen, jobb lesz és fog tudni játszani. Mert szánt rá kereken 1 percet, hogy írt nekem baglyot, és kérte a segítségemet. De tenni mindig nehezebb...

De való igaz, most inkább a játék fejlesztői a ludasok jelen pillanatban.

vihence, GA-BI-O-Farm és Boccio71 kedveli ezt.
  17. zitaci

zitaci Fórum-zöldfülű

a gép sem mindegy, melyikről próbálom, a jutalomkódot nem tudom aktiválni, a házi kedvenc kifutóra nem visz be, nagyon lassú :(

szpiró61 kedveli ezt.
  18. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

No, ezzel teljesen egyetértünk. A nyílt bétának kb úgy januárban kellett volna megtörténnie. De nem történt. A többi részére direkt nem reagálok, mert jellemzően inkább read-only módban vagyok csak jelen a fórumon. Ezt, amit írtál, már tavaly kérdeztem a megfelelő helyen, annyi volt a válasz, hogy ó, van még idő. Most meg megy a kapkodás. Meg a lázadás a felhasználók részéről. Részben jogosan. (Csak azért részben, mert évek óta tudható volt a Flash vége, de már annak a pontos napja is ismert több, mint 3 éve — és, hát, a játékosoknak rendelkezésére áll a világ legnagyobb tudástára, az internet, csak olvasni is kéne néha, bár tudom, arra időt kell szánni.)

bocsika67, Ribiszke és Sauvage kedveli ezt.
  19. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

A zsákutcákba nem kell bemenni, ez nagy gépigényű progi még nekem is azt írja ki pedig csúcs a masinám,
    akkor mit szóljon egy I3-s 2gb rammal. :(
    Nem érzékelem, hogy visszaváltottak volna az eredetire.

Ribiszke, Sauvage és szpiró61 kedveli ezt.
  20. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Részben igazad van! De ahhoz, hogy a fejlődést hardver ügyben nyomon követhessük talán csökkenteni kéne az árakat. Egy Intel 6. generációs proci mindattól függetlenül, hogy ezeket 2016-ban vezették be már 202010.05-től nincs támogatva frissítés és minden ügyileg. De használtan mert a boltok már újakat nem árulnak ilyeneket15000-20000 Ft az áruk. De, hogy a témához szóljak. Adobe bejelentette 2017-ben a flash player megszüntetését 2020.12.31-vel bezárólag. Tehát lett volna idő és egy külön kliens szerver ahol újra alkossák a játékot, és nem mindent az utolsó fél évre hagyni úgy, hogy közben csőstől jönnek az eventek a játékban. Tehát nem kell itt agyba-főbe dicsérni senkit, hogy milyen jó végezte a dolgát mikor semmi sem látszik még az alagút végén csak egy gőzmozdony ami a fejlődést mutatja.8)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.