Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marisoli

Marisoli Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ne haragudjatok, de ez ahogy most van, szörnyű!!! Ilyen rossz még a játék kezdetekkor sem volt, lassú, mást ültet mint amire nyomok a munkásoknál, nem azt mutatja, amit kéne, brutálisan sokat gondolkozik mire belép... Hozzáteszem a gépem tökéletes, alaposan fel van húzva, gyors, és minden patentul működik rajta csak a farm nem. Úgy gondolom, ha így marad sok fizetős és nem fizetős játékos is befejezi a pályafutását, mert nem ideg összeroppanást akarunk, csak kikapcsolódást, és normálisan működő játékot. Volt rengeteg idő felkészülni a fejlesztőknek, és mégis csak ilyen visszamaradott lett a játék? Kérem szépen 2020-at írunk, és nem 1990-es éveket. Hatalmas visszafejlődés az egész. Sajnálatos!

Ildikó2, cb83, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  2. julio5555

julio5555 Junior szaki

Sziasztok!
    Nálam szerencsére minden jól működik és ami a fő gyorsabban minta a Béta teszt alatt. Felhő is gyors.
    Malom tökéletes. Remélem nem lesz rosszabb. A Béta teszt alatt a hütőventillátor folyamatosan ment. Most el sem indul.
    Csak pozitív tapasztalatom van eddig.

BriGitta75 kedveli ezt.
  3. Kabor111

Kabor111 Fórum-zöldfülű

Ja az ajandek kod is vicces ctrl+c beillesztés megy csak a pipára és az enterre sem fogadja el.
    Nesze kod ha beirod se fogadja el .

4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    nekem elég vontatott, de megy minden. A növények beérésénél amúgy sincs cumi. :)

5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Szép napot!
    Elkezdtem a játékot az UNITY-n. Elég gyorsan betöltötte a játékot, mindent úgy csináltam mint mindig. Szuperül ment, míg nem érkeztem vissza a paszulyhoz, hogy arassam, lefagyott, és nem lehet semmit csinálni.

Majd megpróbáltam beváltani a kódot, de nem engedi. Hiába kattintok a pipára, nem aktiválódik. Az egér, ami egy mutató új a játékban, túl nagy, ormótlan, a beérett ólak, fák, dekorokon lévő cumi tábla túl kicsi. Amikor a piacon vásárolok, és rákattintok a kiválasztott árúra, a mutató újj "egér" eltűnik, ami nagyon zavaró. Napi ajándékot sem tudok küldeni, nem adja be a szomszédokat, a hites páromnak a csókot elküldtem, és nem vonta le az ajándékozást, ugyanúgy 15 küldést mutat...
    Rákattintok az eventekre, és nem tűnik el a pipa...

Utoljára szerkesztett: 24.11.20
    gomboc58 kedveli ezt.
  6. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nálam a farmmunkásokkal működik a játék, csupán az ültetésnél lassan tölt be a vetőtábla. Zavaró, hogy a mamutfáknál nem látszik az érettségi szint, ha érésgyorsítót használok. Mostani állapot szerint nem szívesen aratnék kézzel, főleg állatot nem etetnék. Áttértem a Google böngészőre, jobbnak bizonyult.

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ccleaner Browser alatt játszok a Farmeramával jó ideje. Itt nem volt gond a Flash-sal, csak minden belépéskor engedélyezni kellett.

A hat éves gépem adatai: Processzor Intel(R) Core i3-7100 2 magos, 2x3,9 GHz,
    videokártya: N-Vidia GeForce GT -1030,
    SSD 256Mb, 2 merevlemez (1Tb + 500Gb) ,RAM 16GB, 64 bites rendszer, WIN-10

Zavaró volt a földek, fák állapotának ellenőrzése, rendszertelen állapotban voltak. A beállításoknál a Földek animációjának bekapcsolása után minden rendben lett. (Black Wolf tanácsának hála.)
    Területváltásnál volt, amikor kiakadt, újra be kellett lépni, de a gyorsasága elfogadható. Általában - ezzel a gépi "háttérrel" - jól működik. A piac más, de az nem rendszerhiba, hanem átalakítás. Jelenleg nekem megfelelőnek tűnik EZ a mód is. Tény, KELL hozzá elfogadható tulajdonságú gép, ami nem kis összeg.
    Bár van Firefox, Edge és Chrome is, de azokon nem néztem. Majd máskor. Amíg ezzel a Ccleaner Browserrel jól megy - ÉS még más játék is fut párhuzamosan - addig nem próbálkozok. :)

Wolf[Black] és Ribiszke kedveli ezt.
  8. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!!!Nem tudom ki hogy van vele,de nekem az Unity verzio nem jon be, sokminden mas ,pl a napi ajandekkuldok nevsora sem jelenik meg,a vilagitotorony a hireknel megjelent,de el is tunt.Hol keressem es mire lehet hasznalni?Bocsi ,de szerintem ami jol mukodik azt el kell rontani?

farkaslacko1 és hitchcock kedveli ezt.
  9. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok!
    "Mostani teszt során kimondott hibajelentéseket NEM kérünk".... tudok olvasni, köszönöm,de most nem bírom ki...
    nagyon nehezen lehet belépni... majd minden terület úgy néz ki,mintha most ültettem volna,pedig reggel 5-kor történt... a fák,mintha nem is teremnének,mert nincs érési folyamat,de beértek és csillognak (bár termést nem mutatnak)... a földeken hagyma volt ültetve, be volt érve,és úgy nézett ki,mintha most vetettem volna... csak akkor látom,hogy beérett,amikor rá kattintok az egérrel, és előjön az aratás gomb... levelet írni úgy látom nem kell, mert nincs szomszéd lista, a barát listából keresse ki a szomszédokat,akinek ideje és kedve van fél órát böngészni... az animáció évek óta kikapcsolva, az állatok és dekorok mégis mozognak (néha csak pár, néha több), géppel aratáskor eltűnik a föld a területről, vetéskor pedig szép napraforgó pörög a föld helyén ... kézzel meg sem próbálok aratni,mert megőszülnék... kupont váltottam,de azzal is siralmas :( ha így marad,akkor 218-as szinten búcsút veszek a játéktól... már 1 éve nem vettem gépeket,mert egyre lassabb volt,és kezdett elmenni a kedvem,de ha így marad,akkor felkerül az I-re a pont...

cb83, Ribiszke és BernulaTami kedveli ezt.
  10. Tökéletlen

Tökéletlen Fórum-zöldfülű

A főfarmon egy kiskockát nem tudok törölni,valamint olyan mintha keresgélné a kattintás után mit is kell csinálnia. id9472486
    Akkor a hibát amit leírtam ki fogja nekem kijavítani???

11. Gyöngyvirág

Gyöngyvirág Járnitanuló

Tehát! Kiléptem, újra beléptem! Most már gyorsabban töltött be mindent, bár még mindig nagyon lassú. Tulajdonképpen most nálam minden ugyanúgy működik, csak sokkal lassabban. De megy! Annyi, hogy az érési folyamatokat most sem mutatja, de azért lehet játszani.

12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szevasztok.

Megszokásból Edgével léptem be. Ezzel a böngészővel 1-3-as osztályzatot adnék 10-ig számolva, crómmal már ki se próbáltam. Kisfarmokon is próbáltam, katasztrófa a kézzel aratás de más is.
    Természetesen eszembe jutottak a multkori tanácsok és Mozillára váltottam, mellyel szinte minden rendben van kézi kezeléssel is, 13 kisfarmon rendeztem le a dógokat. Kisebb furcsaságok vannak amelyek majd rendeződnelk. Win10, 8GB RAM, 64 bit a legfontosabbak. Mozillával 8-ast adnék a jelenlegi kezelhetőségre, persze az én gépemen.

Szia.
    Elnézést nem kontrázni akarlak csak egy tanács, én innen rendeltem már 2 konfigurációt is.

Sajnos a reklám nem engedélyezett a fórumon. A szabályaink szerint linket törölnöm kellett. Beko

Ha asztali PC-d van és a billentyűzeted, monitorod jó állapotban van akkor csupán magát a szám.gépet kell megvenned amely akár 97e, 100e körül megvehető és messze van a 2-300 ezer. Ezekben már van 8 GB RAM, több 100 GB-os SSD, stb stb (hozzáértő ki tudja választani a megfelelőt).Természetesen a te "bukszád" te tudod váltasz-e? Persze nem muszály SSD, HDD-vel még jócskán olcsóbb is van. Ez csak egy útmutató, nem kell követni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.11.20
    nyuszi63, BernulaTami és ulmo12 kedveli ezt.
  13. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Ez azt jelenti, hogy ma nem lehet játszani. Minden elveszik az vásárolt aratók, a föld ezt egy kóddal nem lehet kárpótolni.Én be se tudok lépni.:wuerg::cry:

14. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok. :)
    Én nagyon elégedett vagyok! 20-30 mp alatt tudtam a játékba lépni, de erről előre tájékoztattak, hogy most legyünk türelemmel. Belépés után nincs problémám. Igyekeztem végigpróbálni mindent: felhőket, pörgetést, malmot stb... Hibát nem tapasztaltam. Nálam minden be van kapcsolva, kivéve a zene. A területek közötti váltás gyors, aratni vetni, kézzel és géppel is probléma mentesen tudok. Tetszik az új piac, még szokni kell. Az animációk, a csillogás és az újdonságok nekem kifejezetten tetszenek. Rengeteg dolgot javítottak már itt az unityben, aminek szintén nagyon örülök.
    Már más is írta előttem, de nekem is úgy tűnik, hogy kevésbé fogja a gépet az unity, mint a flash.

Laptopon játszok:
    Google Chrome-t használok.

ulmo12, Wolf[Black] és Ribiszke kedveli ezt.
  15. gomboc58

gomboc58 Haladó

Sziasztok! Látom sok a hiba jelzés és megoszlanak a vélemények is az új rendszerről. Én is látom és tapasztalom a hibákat, de a fejlődés csak igy jöhet létre. Igaz nagyon sok "energiájába" kerül a gépemnek és ez az ami igazából nem tetszik -elsőre- Aztán jönnek a gondok :eek: A Bahamára nem tudok belépni....ki kihajózom de kikötni sehol nem tudok :D Az ajándék köd meg olyan mint a mese: hoztam is meg nem is , adtam is meg nem is :D Szóval nem lehet beváltani....A többit meg már megírtak mások :D ;) Szép napot mindenkinek.

znsrve kedveli ezt.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, be kell kapcsolni az animációt, csak akkor látszik a növények érése.

BernulaTami kedveli ezt.
  17. kata1939

kata1939 Aktív író

Kata1939! 47168381ID másik -kata1939-ID.44223616.Másik topikban már megirtam de nem oda kellett volna. Minden kitehető , a berakott állatok is mozognak. A földeken ha beérnek a növények olyan mint amikor elvetettük, a bagfoly fája is szálldogál, a vetőtáblán elég gyéren lehet látni mi az, a tanyaházban nincs nemesitett növény.

18. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Sziasztok!
    Csatlakozom Marisolhoz és Pocok70-hez, a gép lassan olvas be, a grafikák nem látszanak, a virágok és állatok egyáltalán, a cumik sehol, és még sorolhatnám. Nem tudom, mi lesz az adobe után, de hogy ez így nem lesz jó, az fix... - (:)

Marisoli kedveli ezt.
  19. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Nagy nehezen betölt de rögtön lefagy.Semmit nem tudok csinálni a farmon.

Anyóca70 kedveli ezt.
  20. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

Szép napot!
    Nekem minden területem a reggel beültetett föld képe látható. Ha ráviszem az egeret egy föld kockára, akkor a pajta képe jelenik meg, mert megérett.
    A szédült szántón nem jelzi, hogy megérett a füvészkert és a vadaskert.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.