Visszajelzés Fordítási hibák jelentése

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Bringing, témanyitás ideje: 26.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Nem, már máshol is volt ilyen (amire konkrétan emlékszem, az a punkakukk, aki nem ókori harcos, hanem punk, mint a "haja" is mutatja). Én nyelvi játékként értékeltem, némi "dadogás" elkerülése érdekében.

  Ami viszont nem az:
  A piacon a termények közt "Mancsos nyalókÁ" szerepel, áttekintésnél, az ikonok sorában és ha rákattintva kinagyítódik (vásárláshoz), akkor is. Természetesen, ha én akarom eladni, akkor is. (Gondolom, ugyanazt a szöveget használják 3x). Továbbá a pajtában is, a termények felsorolásában.
  Bocs, ha nem hozok képet, mostanság sokat kínlódok a képküldésekkel, linkekkel. Minden második próbálkozás visszadob "nem biztonságos" címkével...
   
 2. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Köszönjük jelzésedet!
  Kértünk már javítást, de a hibás elnevezés utómunkálatai még nem készültek el.
  Türelmeteket kérjük! :)
   
  nolina1965 kedveli ezt.
 3. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Már régóta furcsálltam, hogy a szezon képernyő közepén "A szezon kezdete X nap" felirat található. A minap angol felületről léptem be (telefonról, Puffinnal), ahol általában nem szoktam a szezonfelületre bemenni, de most megtettem. "End of season" feliratot láttam. Ami a vége. Ez szerintem pontosabb, számomra logikusabb is, hiszen azt mutatja a visszaszámlálás is.
   
 4. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia itt is!


  Köszönjük!
  Volt már játékos jelzés erről, bár nem a fordítási hibák topikban.
  Kezdeményeztük a csapat képviseletében a szezonos felületi megfogalmazás módosítását.
  A döntésre, a változtatásra várunk mi is.
   
  nolina1965 kedveli ezt.
 5. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Sziasztok, biztos jókor mondom, de a mostani Baha füvészkertes üzenőfali hirdetés 2. sorában Vadaskert szerepel - pedig az nem vásárolható... Előtte-utána Füvészkert van.
   
 6. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Köszönjük a jelzést, sajnos ezt a mostani akció alatt már biztosan nem fogják javítani. :(
   
 7. jovó59

  jovó59 Fórum-zöldfülű

  a 124 es farmszinten az nem csillagfürt,hanem fáklyaliliom
   
 8. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia jovó59!
  Köszönjük a jelzésedet.
  A https://board-hu.farmerama.com/threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/ linken ellenőrizni tudod, hogy szintenként milyen virág stb. érhető el.
  Az általad jelzett "nem megfelelőséggel" kapcsolatban, a legszembetűnőbb különbségként egyértelműen az látszik, hogy a fáklyaliliom virágos részének a szárának a hosszához viszonyított mérete jóval rövidebb, mint a csillagfürté.
  A játékban a 124. szinten elérhető új növényként szereplő csillagfürt virágé pedig jóval hosszabb. (De ha már liliom, akkor a fordítás szerint is, meg a virág képe alapján is inkább a muhar liliom, mint fáklya liliom.)
  A Farmerama játék nem botanikai feladat, így szabadon alakítja a grafikai elemeket (is).
  Kérlek fogadd el, hogy a 10 éve csillagvirágként elnevezett virág valószínűleg marad is az, amilyen nevet kapott a megalkotásakor, mert a fejlesztőgárda teljes erejével a Flash mentes verzió kidolgozásán, alakításán dolgozik jelenleg.
   
  -ágianyu33- és Andzsi1971 kedveli ezt.
 9. jovó59

  jovó59 Fórum-zöldfülű

  jelzés volt,nem elfogadás kérdése,mert játszom a játékot,de szakmai vitákba sem bonyolódom,pont a képek alapján ez eremorus,a névben én is tévedtem nem fáklya hanem korbácsliliom és forditásal nem foglalkozom de botanikailag igen.