Visszajelzés Fotószafari event csevegője- 2018. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 28.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

A gordiuszi csomót át szokás vágni. De nem is Te lennél, ha másképp oldanád meg.A gaz Ella kecses, a gaz Ellák már nem annyira... Vigyázz, nehogy Ella helyett Ellákkal szövetkezz:p

Ribiszke kedveli ezt.
  2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nekem az egymagú nem adta túl jól, kb felét mint a saguaró.
    Sztem annál fogok maradni, és trágyázom.
    2x 20 fényképezős feladat kell, utána jöhet az utolsó külön rész.

ildiko44 és Szviki04 kedveli ezt.
  3. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Ezt jól kapkodtad el, mert a teljes beadás után már nincs lehetőség +fotókat készíteni, befejezettnek tekinti az eventet. A fotóknak pedig nagyon megérős a visszaváltási értéke a fényképezőgéphez képest. ;)

4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A "nagyon megérős" azért talán kis túlzás... ;)

fényképezőgép: 29BTP és 20 Csp/1 db
    szuvenírfotó: 400BTP és 400 Csp

1 fotóhoz 6 fényképezőgép kell (a rövidítéshez), tehát 174 BTP (29x6) + 120 csp (20x6) versus 400 BTP + 400 csp-ről beszélünk...
    Bocsi, nem kötözködni akartam. :D

Hozom inkább nektek a kedvenc saját szafaris fotómat. Valami ilyesmit adnék a szájába: "Atya ég! Még a fejem is megfájdul ezektől a hülye, ricsajozó turistáktól!"xD

https://kepkuldes.com/image/1XaZe

Kismajorka002, -W-595-, Gio és 8 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha jó sok Panni hurcolt... pár ezer tp/csp lesz belőle:p sok kicsi sokra megy:pxDxDxD

6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Fotószafari event kész [​IMG] , lélegzetállítónak minősítették a fotók alapján a szafarit.:D
    A felhőt is megpakoltam már, de mivel másfél órája arattam, be kell várjam, amíg megint beérnek a Bahán a dolgok, mert csak következő aratás előtt érdemes aktiválni. ;)
    További sikeres játékot és szép hét végét kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

maszilva, ildiko44, asdfghjkl7373 és 17 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Lényeges különbség van a suguaro és az egymagvú tök érési ideje között - 24 és 15 óra. Azon kívül, ha ugyanazt a növényt aratjuk többször hol több, hol kevesebb röpi jön, mert a röpiknek van egy szórása. Messzemenő következtetéseket nehéz levonni. Ha pedig a maja maszkos rövidítést használjuk, akkor az egymagvú érési ideje 12 óra vizezés nélkül. Lehet, hogy előfordul 1-1 aratáskor, hogy az egymagvúra minimálisat kapunk a szórási határok között, de ez ugyanúgy előfordulhat a suguaro esetében is és akkor dupla időt bukunk el egy ilyen aratásnál.
    Igazából, ami fontos, hogy a hosszút úgy válasszuk mindig, hogy beérésekor, tudjunk belépni a farmra, ne menjen feleslegesen az idő.

Az adventi naptár aktív! Senki ne feledje el, hogy holnap már nem lehet csak FA-ért megszerezni a mai ajándékot.

maszilva, ildiko44, Gio és 5 más kedveli ezt.
  8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Igen, jól látod. Én azt a növényt szeretem ami 11-11,5 h érésídőre tudom leszorítani vizezve.
    Normál farmon most lóhere nemsítés gyúrom, 12h-ra már sikerült levinnem, és vadászom a + 50% víz bónuszt. Utána jöhet a havasi gyopár nemesítés.

ildiko44, Gio és Leho69 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Jó ez a nemesítő üvegház... csak rengeteg növényt használ:( Mondhatni még sehol nem vagyok a nemesítésekkel:wuerg:
    No de majd ha kivégzem a gazdakört... utána cél a nemesítés lesz:p

ildiko44 és pormacska1 kedveli ezt.
  10. Leho69

Szia!

Mennyire különbözőek vagyunk. Én azokat a növényeket, melyeket nemesíteni akarok termelem nemesítésre vagy vásárolom. Gazdakörbe csak kinemesítés után fogom termelni. Úgy vagyok vele, hogy ha már kész a gazdaköri, minek nemesítsek? De mondhatom úgy is, minek kínlódjak bónuszok nélkül, ha megérősebben lehet bónuszokkal is termelni?
    Azokat, melyeket nem akarok, azokat gazdakörre vagy piacra termelem azonnal, ahogy bevezetésre kerül.

-W-595-, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Tudod Professzor;) Én elég sok témában fordítva vagyok bekötve a rendszerbe:pxDxDxD De nekem ez így jó:p
    Ezért jó ez a játék... sok sok eleme van... sok sok kombinációban lehet játszani sok sok különböző célkitűzéssel;)

ildiko44, -W-595-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Tájékoztasson az, aki már kipipálta az összes zöld +-ot
    Milyen kép tárul elénk, milyen teendőnk lesz?

13. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Üdv. Hol állítható elő 1 farmaranyért a profi fényképezőgép? Én nem találom azt a gombot....Köszönöm.

14. Leho69

A malomban. Beteszed a cuccot, elindítod, FA gomb és azonnal kész.

Gio kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

A malomba.. akkor ha az eventes malomcucc van aktív státuszban... pont keverés alatt...

Flowers66 kedveli ezt.
  16. hanny65

hanny65 Járnitanuló

Szia utána lehet a szuvenirfotozást megcsinálni

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventablak bal oldalán alul megjelenik a szuvenírfotó begyűjtési lehetőség.
    Amit fényképezőgép (felröppenő és nem malomtermék) beadásával lehet gyorsítani. 6 fényképezőgép beadásakor egyből leszedhető ismét.

genka53, Gio és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

genka53 és fabatka kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Még mindig nem jutottam el a szuvenír fotókig... :wuerg: Lassan terem a gaz... :music: De dóóógozok az ügyön8)

-W-595-, R.Daneel, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Event kész. :)

Remélem a fotósok sok profi képet készítettek! :D

maszilva, genka53, R.Daneel és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.