Visszajelzés Fotószafari event csevegője- 2018. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 28.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A fák csak objektívet adnak, az esőerdőt ragd tele fával, a bahát, pedig 2x2őn hosszú növénnyel és ólakkal (15 órás ólak jók), reggelre kész lesz minden.

Gio, fabatka, ildiko44 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
    Én még kicsike vagyok, így nem tudom teljesíteni az eventet. Viszont van választási lehetőségem. Vagy kiváltom azokat az ajándékokat, amiket a fényképezőgépekért és objektívekért ad a játék - számításaim szerint össze fog jönni ez a mennyiség mindkettőből az event végéig -, vagy pedig nem váltom ki ezeket, hanem malmozok belőlük profi fényképezőgépeket és akkor ki tudom váltani a felhősort.

Tépelődöm, ugyanis a sima fényképezőkért cserébe kaphatnék egy talányos kertet, amiből ki tudja, mi fog kifejlődni, de rossz biztos nem lehet.
    A felhősorokról semmit sem tudok azon kívül, hogy dekorokat lehet rájuk tenni (nincs még egy felhősorom sem), de, mivel még nincs a Bahamán dekorom, lehet, hogy nem is tudnám használni. Viszont később meg még jól jöhet.
    Dilemmázom és nem jövök rá a helyes megoldásra. Tudnátok nekem segíteni? :)

Gio és fabatka kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha a felhősort kiváltod dekorok nélkül, azt csakis a későbbiekben 1-2 év múlva fogod tudni használni, amikor FAért majd megveszed a rá való cuccot.
    Ehhez a felhősorhoz az egyik dekor a 6. feladatban van, a fotókészítésnél. Tuti, hogy a dekorok nagyon keresettek lesznek, főleg az utolsó. És nem lesz belőle jó ideig.

Utoljára szerkesztett: 3.12.18
    Gio, DevilMókus, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  4. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Köszönöm, ültetem az egymagvút használom a maszkot és gyógykenőcsöt, eszenciálom nincs. reménykedem, még egyszer köszi

Gio, fabatka, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  5. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sajnos nem fogok tudni eljutni a 6. feladatig, örülök majd, ha az elsőre összejönnek a hozzávalóim. :) Egy kertem van a Bahamán, nemrég nyitottam meg.
    Akkor szerintem jobb lesz, ha beváltom a fényképezőgépeket és objektíveket. Lesz egy titokkertem, az objektívekért pedig kapok majd egy kisebb dekort.
    Köszönöm szépen! :)
    Sőt, most néztem meg jobban, három titokólat is kapok majd a fényképezőgépekért! Buli! :D

Gio, R.Daneel, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  6. Balatonitanya

Balatonitanya Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ez nagyon jó kis event volt. Nem gondoltam hogy idő előtt sikerül befejeznem, de megvan a gazel-lak :D További jó szafarizást és sok objektívet kívánok Nektek ;)

Gio, DevilMókus, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  7. Krisztanita

Krisztanita Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tudnátok küldeni MaYa maszkot? Azokból az evetekből sajnos kimaradtam amik azt adták. Előre is köszönöm! A farm címem : Krisztanita

Gio, fabatka, babail és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Jazminella1976

Jazminella1976 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen válaszod, aranyos vagy. Sajnos nincs pici zöld keresztem, mindent megcsináltam, írok a Supportnak talán ő tud segíteni. Nem vagyok kezdő játékos már, de ez most kifogott rajtam:)

fabatka és ildiko44 kedveli ezt.
  9. bikuci

bikuci Junior szaki

Csak én nem látom a beadandókat és a nyereményeket a leírásban?

10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Elárulnád, hogy mi az a titokkert amiről beszélsz?Már készen vagyok az eventtel, de ezt nem értem!

Gio kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezt keresed?

A játéktéren a beadandó felületre kattintva is láthatod, milyen szükséges termékeket kérnek a feladatok.

Ez most egy elmentett kép, így biztosan megmarad, látható lesz.

graal képe.png

Gio és mebajah kedveli ezt.
  12. bikuci

bikuci Junior szaki

Köszi - vaksi vagyok!

13. fabatka

fabatka Fórum hercege

ment...

brekkencs. kedveli ezt.
  14. hajnalka1965

hajnalka1965 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Elkövettem azt a hibát hogy beadtam a 30 suvenirfotót és mostmár nem enged a rendszer tovább pedig van még fényképezőgépem bőven. Tud e valaki segiteni hogyan tudom folytatni a játékot? Előre is köszönöm és mindenkinek szerencsés játékot kívánok!

fabatka kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ez nem hiba. :) Kipipáltad az eventet. Nincs tovább. :)

16. hajnalka1965

hajnalka1965 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ Kedves Ninett79. :)

fabatka, brekkencs. és Ninett79 kedveli ezt.
  17. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Sziasztok.
    Meglett a hiányzó 90 objektiv, kész lettem az eventtel:).
    Jó olvasni a sok " befejeztem az eventet" hozzászólást, gratulálok Mindenkinek! Aki még küzd, hajrá!
    Szia,valószinű a titokólakra gondolt, de csak találgatok.

nolina1965, ildiko44, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  18. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Hatalmas gratulációm Neked, mert megérdemled :inlove: gratulálok az event sikeres befejezéséhez Neked, és Minden kedves Farmtársamnak. Béka kalapom lengetem Neked és Mindenkinek :inlove:

meszimarsi, GA-BI-O-Farm, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  19. szusibaba

szusibaba Járnitanuló

Szerintem aranyos kis event volt, meglepően könnyű. Én csak az eventnövényt ültettem a két elérhető területen, éjszakára pedig keserű gyömbért, semmi probléma nem volt a felröppenővel sem, ma délutánra befejeztem :)

Gio, ildiko44, R.Daneel és 2 más kedveli ezt.
  20. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Amiről nem tudod, amikor megkapod, hogy mivé válik. Te nem kaptál?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.