Visszajelzés Fotószafari event csevegője- 2018. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 28.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

"Megkérdezték Maradonát, hogy mit gondol erről, és ezt válaszolta: "Nannyee-nennyeee, ellá, nnn, lááá, lááááááááá, hmgrr." xD"
    Ha még nem hallottad, akkor egyszer érdemes ;)[/QUOTE]

Persze, mert előtte solanum mammosumot evett. Vagy szívott.

R.Daneel, ursa11, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Úgy látom a top alatti izgalom, top utáni agymenésre váltott:D:D:D
    Nálam meg valami agyfagyás lépett fel, az első 10 mag learatása után szembesültem 70 maggal, percekig bámultam, mire rájöttem, hogy lemaradt a kacsakata...áááááááááááááááxD
    Közben elrohantam ide-oda, arattam a parkolóban és most már 1x1-en érik a gaz. Röpivel nem lesz gond, igaz, egy rakás pannival arattam, így 450 fényképező és 416 objektív már összejött.
    Az ördögbe, most látom, objektum meg nem jött egy szál se! Mi lesz most?????:eek::D

Lillapilla73, R.Daneel, Domos52 és 11 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha nincs objektum, attól még szubjektum lehet bőven.

R.Daneel, Domos52, szekulagábor és 15 más kedveli ezt.
  4. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Hogy lesz szuvenír fotónk? Nem látok az eventnél olyathogy betakarítási gomb. Az event nyereményei közt sem látom. Valamit nem jól értelmezek kérek szépen egy kis felhomályosítást

szöszi50 kedveli ezt.
  5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az alábbi képen bal oldalon látod a Szuvenírfotó ikonját.
    A két szürke gomb közül az elsővel (fényképezőgépet ábrázol) tudod a Fényképezőgép felröppenővel rövidíteni a 6 órás érésidőt.
    Egy Fényképezőgép beadása 1 órával rövidíti a Szuvenírfotó elkészülésének idejét.
    A másik szürke gomb pedig az arató, azaz a "betakarítási gomb".
    Ennek a gombnak a megnyomásával tudod aratni a már elkészült Szuvenírfotót.

A Szuvenírfotó működése olyan lesz, mint a Csontkirálynő evenben az Átkozott érmét adóé.
    Ez az elem 6 óránként beérik és aratható.

kovacstne, R.Daneel, almáspite48 és 7 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Ha az öt ződ+ jelet megették az oroszlánok, akkor lesz szafari gomb. Az most még szürke +.

7. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szép estét mindenkinek!
    Hazaértem, másodszor szaporítom az eventgazt mielőtt lefekszem aludni (hajnali 2-kor kelnem kell megint, már nem nagyon térek be sem az eventcsevegőbe, sem máshová olvasgatni) ,aztán gondoltam mégis benézek ide..........Aztán rá kellett döbbennem, hogy meghaltam .....a mennybe kerültem....és ott is farmeramáznom kell!!!! A hozzászólásaitok megszépítette az amúgy kemény és stresszes napom. Mindenkinek köszönöm:)))

szöszi50, R.Daneel, kosagi és 22 más kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Miért tán megorolna?...:music:xD

szekulagábor, Leho69 és bendi1121 kedveli ezt.
  9. DevilMókus

Nem értem tán megorolna rá.. még nem is ismeri...

10. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Leho :):):):) Olvasván a hsz.-eket, megdöbbentően jó kedved lett ;););) Idáig az írásaidon nevetek egyfolytában. :D:D:D lehet neked már van gaz Ellád xDxDxD másik variáció: gaz és Ella is :music::music::music: Ej-Ej ..

szöszi50, kovacstne, R.Daneel és 11 más kedveli ezt.
  11. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Hány Pannival? Lehetne egy kérésem mindenkihez? Aki leírja, hogy hány felröpit kapott, akkor odaírná, hogy hány Pannival, illetve mit használt, ami hatással van a felröpire? Mert így az infó nem sokat mond, legfeljebb bosszankodunk, hogy mi miért nem kaptunk.
    Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 29.11.18
  12. DevilMókus

Ok lezsíroztuk! De hogy olajra ne lépjen, aratnóm kell kérem szépen:music:;)

Fontos DevilMókus nem Debilmokus fel ne ülj a pletykákra….:p:music:xD

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) A top után komolyan mondom bevezethetnénk egy "PancserGazda" címet. Tegnap délután ültettem pár kör maraciját. Terveztem is az eventet: egymagvú tökkel, Maja maszkkal, a két érés csökkentő felhősorral, nomeg a a két alkimista éréscsökkentővel. Gondoltam reggel majd szépen elindítom útjára a tököt a felröppenők útján, aztán magamat is a munka útján. Az utóbbi sikerült...tegnap este úgy ott hagytam mind a két területen a maracuját, mint eb a sz....khm...xD Lett is 38 db fényképezőgép, és 12 db objektív, amit pár perce arattam le. xD Hja és mondanom se kell, a páncélosokat is elfelejtettem kitenni. :wuerg:
    Konklúzió: ha lenne "PancserGazda" cím, tuti én vinném el a főnyereményt xD Nem elég, hogy késve tudom kezdeni az eventet, még jól el is baltáztam a kezdést xD

szöszi50, R.Daneel, Domos52 és 20 más kedveli ezt.
  14. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ne aggódj, nem vagy egyedül volt már olyan event amit zabbal vártam, mert azt gondoltam hogy már beültettem és reggel döbbentem meg.xD

15. Leho69

Most nyomtam le a rengeteg gazba Ellát.

Egyébként többnyire jó kedvem van. Akkor van rossz kedvem, amikor jönnek egy eventtel, és messziről látszik, hogy milyen irdatlan sok meló van benne, aztán mindenféle apró dolgokkal, pitiánerségükkel szafarizgatnak, és az egészet szépen hazavágják. Ez egy annyira lightos TOP utáni event, annyira nincs benne semmi darabos, hogy az apró hibákkal csak javítottak rajta. Hát van ilyen is. Ez most nagyon megfelelő. Az este már Koncz Zsuzsa is felhívott és rám szólt, hogy Ne vágj ki minden fát. Mondtam, hogy a zuhatagoson érintetlenül maradnak. Na, ebbe maradtunk.

16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Az se rossz Mondjuk vártam már én is répával eventet xD Hát most meg maracujával. Ha így haladok a saláta lesz a soron következő sztár event váró nálam :D

17. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Nem kell nevetni rájöttem hogy rosszul irtam :Dlegalább valaki reagált rá;)
    olvastam én már ettől nagyobb bakit is:Djó játékot szép estét

R.Daneel, genka53, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Leho :)
    Rád sem ismerek :D
    Annyit írtok a maja-maszkról, hogy eszembe jutott róla egy vicc, a maszk megoldotta volna az alábbi hölgy fiatalodási vágyát csavar nélkül is :

"A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé tételére. Magyarázza a páciensnek:
    - Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arcbőre.
    A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.
    - Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
    - Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat tekergeti azt a csavart, hamarosan szakálla is lesz!"

19. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Fätum, :):):) talán a kerti zsázsa se lehet rossz, de azért komfortban jobb lenne. :music::music: A RACS nem maradt le?
    Csak úgy öröm fokozónak. o_Oo_Oo_O

szöszi50, genka53, szekulagábor és 4 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Fáradtan este 6-ra hazaértem. Nekiláttam elültetni a gazt. Gondoltam benézek egy kávé ivás idejéig a fórumra. Mire végigolvastam a hozzászólásaitokat még a könnyem is csorgott annyit nevettem. No ilyenkor szeretem én a fórumot. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.