Visszajelzés Gólözön - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 20.8.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

79 szavazat
    50.3%
  2. 2

6 szavazat
    3.8%
  3. 3

4 szavazat
    2.5%
  4. 4

1 szavazat
    0.6%
  5. 5

6 szavazat
    3.8%
  6. 6

3 szavazat
    1.9%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

3 szavazat
    1.9%
  9. 9

3 szavazat
    1.9%
  10. 10

52 szavazat
    33.1%
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nagyon kedvetlen vagyok. Az oly kevés élvezhető minijátékok közül ez volt a legkedvesebb, imádtam focizni, mégis félek belekezdeni ebbe az új módiba.
    Egész jól bónuszoltam, szóval ma lenyomok 30-40 ezer növényt. De vajon lesz értelme? Elrontom és minden borul? Akkor meg minek termelek le annyi növényt. Nem kis dilemma....

vihence kedveli ezt.
  2. atyka88

atyka88 Fórum mestere

nemsokara felho keszo_Oo_Oo_Oo_O

3. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia:)

A focizás szinte ugyan olyan mint az előző focisevent, annyi a különbség hogy a pályán mindig érintsd a focilabdát, ami a fejlesztést biztosítja és a végén találj a kapuba:)
    A kérelem gombra nem érdemes rákatintani , ha mindig sikerül a focilabda érintése és a gól, akkor automatikusan megkapod a dekor fejlesztést és az ajándékot:)

Érdemes elolvasni Toma írását:)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gólözön-eventcsevegő.26698/page-3#post-1462371
    Sikeres focizást:)

GA-BI-O-Farm, libuskafarm, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az első felhő megszerezve :D

soresne, Samborg, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  5. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Szia !

Hajts fel egy redbull-t aztán hajrá mindent bele.

GA-BI-O-Farm, libuskafarm és Othep kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm, okos tanácsok :)

cili53, GA-BI-O-Farm és apumbiapa kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Elkezdtem az eventet, de a felröpik elég gyéren jönnek! Eventnövényt mindenféleképpen kell ültetni, mert 860 kell egy szurkolói csomaghoz.. de ez alig ad felröpit. Persze lehet null percezni, de van aki még nem tud (én igen) de ez meg zöldpötty zabáló.. Este hosszút ültetnék, de így meg az enövény nem szaporodik. Patriztam több mint 100-at,persze terménybónuszt nem kaptam.. Így nehézkes az event, nekem...Lehet mások megvannak elégedve vele ,de én nem. Ha elkezdek valamit szeretem 100%-ban befejezni, de szerintem ez most nem fog menni. Sajnálom, mert a focisat mindig szerettem...Sok sikert kívánok mindenkinek.. :inlove:

soresne, cili53, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    247 óra van még az eventből, én is 1 területen termelem az egazt, a másikon röpiket vadászok xD
    Mához 1 hétre majd jelezzél hogyan állsz...ott talán már aggódhatunk :p

Sali~*.*, inanna11, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum ezredese

Hello bello! :)

Ma fogok körbeérni a a nyuszikával másodszor, ez 249db érmét fog jelenteni. Összesen kell 635db, zseni! 3 napja csinálom, ma kihagytam egy fél kört a bahán, hogy a maniókát egy kanyarral minden területen meg tudjam csinálni a svindleresbe. Felszaporításon kívül csakis a szokásos RACS-al. Mire odaérek, hogy a vadmalacot játszani lehet, kb 1 teljes környi cuccom lesz előre és még lesz egy hetem. Szerintem még a medvéből is lecsurran cseppen valamennyi :D Vetni, aratni kell. Medvés dekor pl nem is vonz, inkább a bolttért fogok tovább termelni, ami kijön a medvéből az csak plusz lesz.

Nyomjátok! A foci még mindig csúcs játék itt :)

GreekYogurt, zsani_apja, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.