Visszajelzés Gólözön - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 20.8.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

83 szavazat
    49.7%
  2. 2

6 szavazat
    3.6%
  3. 3

4 szavazat
    2.4%
  4. 4

1 szavazat
    0.6%
  5. 5

7 szavazat
    4.2%
  6. 6

3 szavazat
    1.8%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

4 szavazat
    2.4%
  9. 9

3 szavazat
    1.8%
  10. 10

56 szavazat
    33.5%
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Kerekeztem, indítottam növényes, 100% bónuszt, lett 200as is, stb. Ződeztem, katáztam, azt hiszem 5 körrel meglett 5 óra alatt. 1-1 aratás 28 növényt adott 1x1en.Csütörtök óta meg már termeltem 8-10 ezret

szellorozsa és atyka88 kedveli ezt.
  2. atyka88

atyka88 Fórum mestere

Ügyes vagy

szellorozsa és libuskafarm kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szinte semmit nem változott, talána labdák nem voltak itt ott és több érme volt a kapuban.

De most nem tudom hogyan menjek tovább. Nekem ez a foci tetszik, ha csak azt kellene csinálni, semmi gond :D

Ha jól értem minden állatnál 9 szint kell és vége?
    Tehát a 8 szint után átvált 0ra, fejlesztek és mehet még 1 szint, aztán megyek tovább a többi állatra, ha végig szeretném vinni.
    Remélem jól értelmezem. :)

Na majd holnap többen lesznek , megyek aludni.

Utoljára szerkesztett: 24.8.25, 20:39
    szellorozsa kedveli ezt.
  4. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Na mivel eddig csak nyaralgattam, le(túl)termeltem a növényt - ahhoz nem kellett nagy erőfeszítés, ez még mobilról is ment - ma hazajöttünk, a röpp még kevés de kb fele cucc már megvan, valamelyik nyugis napon nekifutok a focinak is. Közben azért kicsit be-benéztem ide, olvasgattam - érdemes! - bár játék nélkül vannak még homályos pontok, de ha rúgom a labdát biztos kitisztul minden. Megérkeznek majd szépen a felröppenők is, mennek a hosszú érésű növények, a bahán még az eventnövényt ültetgetem, de már csak komótosan, nem tudom kell-e tartalék, ha nagyon béna lennék. Célom a teljes játék végigvitele, de majd meglátjuk mire lesz elég az erő, idő, energia, ügyesség vagy ügyetlenség :wuerg:

szellorozsa kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Minden állatot 3* kell a 9. szintre eljuttatni...:music: a 3 db maxra fejlesztett dekorhoz

szellorozsa és feki13 kedveli ezt.
  6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Kész vagyok a nyuszival és a medvével is.
    Előre dolgoztam, már megvannak a vadmalac hozzávalói is.
    A medvés pályát nehezebbnek éreztem, mint a nyusziét.
    Meglátom a vadmalacos milyen lesz, ha az sem tetszik annyira, még esetleg visszamegyek a nyuszira, pár körre.

cili53, Swartsch, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum ezredese

Jelentem az elsőp felhő nálam is zsebben, szép komótosan :) Már csak 1x kell a nyuszi aztán jöhet a spájzolás :D

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Macinál a 6. pálya ami picit nehezebb, a kezdés. Nekem legalább is. Mondjuk én azt nem csináltam, mert nem kell a fejlesztése.