Visszajelzés Gólözön - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 20.8.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

153 szavazat
    45.1%
  2. 2

16 szavazat
    4.7%
  3. 3

10 szavazat
    2.9%
  4. 4

2 szavazat
    0.6%
  5. 5

13 szavazat
    3.8%
  6. 6

9 szavazat
    2.7%
  7. 7

9 szavazat
    2.7%
  8. 8

18 szavazat
    5.3%
  9. 9

13 szavazat
    3.8%
  10. 10

96 szavazat
    28.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Majd húsvétkor figyelmeztesd, hogy plusz egy paár cipőbe tegyen ajándékot az unokáknak.
    Vadmalaccal az item végett játszottál?

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia.
    Jóóóó, de inkább ne a cipőmbe rakja a csokitojást. :D Még lesz valami szaga. :D
    Igen, az item végett, nagyon kevés a nagy TP-s 1x1-es kitehető.

nagymami2, genka53, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Végeztem én is a vadmalaccal 2* nem sikerült bezsebelnem érméket, mert rossz helyre navigáltam magam.
    Én játszottam a macival is, azért 7-8 szoros a TP-je a virágos dallamokhoz képest, 12 órás, 1*1, szóval nekem jó az is.
    A végén még maradt 3 játékom és 7 pumpám, így lejátszottam a 3 játékot és felhasználtam a pumpákat is, meg mindhárom
    állatnál még 2-2 érmét is beváltottam, így összesen lett 1089 érmém, amit ezúttal maradéktalanul el is tudtam költeni.
    Kész a teliholdas krokis és szurszop fás gazdaköri is, így nyugodtan várom a hétvégét.:)
    Sikeres focizgatást és szép hétvégét mindenkinek.:)

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Gabi, gratulálok. Mos kivételesen jól lett méretezve a bolt, én is ki tudtam venni mindent, amit szerettem volna.

5. zsani_apja

Én nem tudom eldönteni, hogy miket vegyek ki, így bent hagyok mindent és nem lesz sértődés. :D

genka53, Fätum, soresne és 2 más kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

nagymami2, Fätum, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

Szia!

Még van 146ó mindig a végéig. Köszi a képeket, meggondolandó a dolog. Lehet kiveszem, amit te bent hagytál és akkor elmondhatjuk, hogy mindent kivettünk. :D :p

Fätum, -kaktuszable-, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  8. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Sziasztok!

Egészen mostanáig elvoltam az eventtel, amit ma 14-ig meg akartam csinálni, az meglett és be lett keverve a mennyiség a malachoz!
    Jól hangzik, de jött a figyelmetlenségből adódó balfácánságom és szépen nekiálltam a nyuszikat lefocizni, mert elfelejtettem átváltani a malacra... és még fel sem tűnt, csak a 7. pályánál, hogy nyulak ellen játszom.
    Összegezve: csak gratulálni tudok magamnak :) folytathatom az eventet, amit most szerettem volna befejezni!

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Meg van a 3.dekor is:music: jó volt, jöhet a következő event;)

nagymami2, genka53, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  10. agi770

agi770 Törzsjátékos

Ma reggel én is nyuszival fociztam figyelmetlenségből:cry:... Sebaj, van még idő

moric67 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Van 7 fejlesztésem. Ha lejátszok két mérkőzést a vadmalacokkal és a fejlesztés gombra kattintok hétszer akkor teljesítem a 9 szintet és megkapom pl. a vadmalac zsetont?

Ms.AbyZu és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, így működik.
    Nem tudom, hogy hol tartasz a játékban, de ezt akkor tedd meg, ha az utolsó 3 zsetonért játszol. A Vadmalacoknál van 1-2 érdekes pálya, lehet még szükséged lehet a Labdapumpára, hogy ne veszítsd el a labdád szintjét.
    Sok sikert!

nagymami2, genka53, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Kész vagyok a vadmalacokkal is.
    Bevittek az erdőbe valamelyik pályán, vesztettem, de szerencsére a labdapumpa megmentett a lenullázástól.
    Van még 600 felröpim, azokhoz még ültetek növényt és kedvenc nyuszikáimmal lejátszom majd.

nagymami2, genka53, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  14. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Sziasztok! Már napok óta játszom focizok ,gyűlnek a csillagok de semmi más nem történik . Szeretném meg tudni, hogy mit csinálok rosszul:( .Köszönöm a segítséget.

15. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Szia!

Költsd el a csillagokat.:)

nagymami2 kedveli ezt.
  16. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Köszönöm:)

17. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Életemben először értékeltem egy eventet. Az általam vélt értéket nem találtam a választható palettán...
    Megvan a növény, de a felröpikért még mindig "küzdök". Meglesz, de ennyi ráfordítást nem ér meg; azért csinálom, mert szeretjük a focis minijátékot. Olvastam panaszokat a disznó 3. pályájáról... van valakinek megfejtése, vagy csak pumpával lehet bukta nélkül túljutni rajta? Ha ez utóbbi, akkor az event még egyest sem ér...

genka53, fankostepsi és feki13 kedveli ezt.
  18. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Sziasztok!
    Átolvastam az ismertetőt, mégis van amit nem merek meglépni, medve részen 8. szint teljesítve, kérelem gomb zöld, újra kezdte az 1.szintet.
    Mivel össze vissza van időm farmozni, a csodacsatárok részen buktam mert kiváltottam a jutalmakat, ezt el rontottam.
    A medve részen két tételre ki írta a garantált jutalmat.
    Egy felhő meg lesz, ott abba is hagyom.

Utoljára szerkesztett: 30.8.25
  19. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Szia!

Menj el mindhárom ellenfélnél a 9-ik szintig és akkor ott mindig garantált jutalmat kapsz.Jó napot, jó gazdálkodást.

20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok
    Rengeteg eventnövényt nyomtam le (kb 80 ezer), hogy sokáig játszhassak, de a röpikkel elégedetlen vagyok. A krókusz sem viszi túlzásba. Most nyomtam el pár kört.
    Nagyon drága a malomtermék, ezért csak 7es osztályzatra módosítok. Simán megadnám a 10est egy barátibb malomtermékkel.
    Ami még ezután jön elfocizom, de többet nem gályázok érte.

Hogy használtad el a pumpát egyszerre?
    Mindent kiszedtem ami kellett. Az elején az apróságot meghagyom a bp-nek. Azért már nem éri meg semmi.
    Van még 4 pumpám, de én azért már nem termelek, hogy elfogyjon, úgyis jön a helyére. Viszont még a gazhoz ha kapok röpit, még kb 10 játékra elég.

Utoljára szerkesztett: 30.8.25
    nagymami2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.