Visszajelzés Gólözön - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 20.8.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

61 szavazat
    56.5%
  2. 2

5 szavazat
    4.6%
  3. 3

2 szavazat
    1.9%
  4. 4

1 szavazat
    0.9%
  5. 5

2 szavazat
    1.9%
  6. 6

3 szavazat
    2.8%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    0.9%
  9. 9

2 szavazat
    1.9%
  10. 10

31 szavazat
    28.7%
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

óóóóó értem... a malacra nekem is várnom kell:music:

kukori80 kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Köszönöm, hogy egosztottátok velem. Tudom a kerék imndig lutri, pont ezért nem merem sose használni. Ilyenkor csak próbálo felérni a dolgokat kipróbáljam e egyszer...Szupertrágyám már meg lenne hozzá, de nem érzem úgy, hogy ez az event indokolná a kipróbálását. 1600PP, nem tudom sok e vagy kevés, de pazarolni mindig is utáltam, ráadás egy 10 éves terven belül van az ólnullázás szal illene spórolni rá :D

Fätum és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Azt ne kérdezd meg, hogy miért kell 1 hetet várni, de úgy látszik, hogy mostanában ez a módi. Tesztelik az idegeinket és a memóriánkat, hátha elfelejtjük. :D

vihence, malvin886 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Mondjuk ez egy eléggé kirívó eset volt, de mostanában azért 150-200 elmegy 1-1 eventnél.
    Figyu ezek virtuális javak, OK., hogy nem nagyon pazarolja az ember, de visszatermelődik és ha nem akkor is van más
    alternatíva. Én pl. a PP. használom először hozamnövelésre, a Teljes beviteli 200% és a Jackek, amit végső esetben használok.
    Egyébként kisebb farmokon, ha időnként próbálkozok, sokkal szerencsésebben pörgetek.
    Szerintem annyi PP-ből nyugodtan áldozz be 100, s meglátod mennyire sikeres. Azért az ól nullázáshoz sem kell annyi PP.

vihence, kukori80, feki13 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Szia!
    Igazad is van, ennyi elfoglaltság mellett...:)
    Én is hagyok ki eventeket mert nekem is természetesen a család az első és a velük töltött idő a legfontosabb.
    Nem vagyok teljesen Farmerama őrült.xD

marcsi152, feki13, Gabimami és még 1 ember kedveli ezt.
  6. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Szia!
    1600 PP??? Ezt mégis hogyan, miből???:eek:
    Te jó ég, nekem jelenleg van 124 db.
    Szóval a válaszom arra, hogy ez sok-e vagy kevés: sok (legalábbis hozzám képest). 8)

feki13 és Fätum kedveli ezt.
  7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nagyon nem értem most mit kell tennem. Segítségetek kérném.
    4-ik focilabda szinten vagyok, de még nincs csatárzsetonom. Miért?

8. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, próbából lejátszottam az első játékot. Ha majd a 2.játékot kezdem, a fociéabda melletti Kérelem gombra rá kell kattintanom a játélk előtt? jelenleg zöld, és a labda 1 szinten áll. Vagy nem? mert amikro a 2. játékot játszom és ott is a labdát is begyűjtöm játék közben a szint emelkedik? segitenétek h a homály tünjön? közsönöm.

9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Feki,
    1600 PP az már szép adag. Nekem eddig a legtöbb 650 db volt. A PP-vel event idején nem szoktam spórolni. Most 200 alá csökkent. De nem spórolok a gazdaköriknél sem, ha éppen olyan GKt csinálok ahová sok növény kell. Miért is tegyem? Ez csak pixel, amit nem tudok beváltani "jobb életre" Max. a játékomat tudom vele élvezetesebbé, és könnyebbé tenni. Szóval ha van 1600 PPd-akkor szerintem bátran kezd el használni, mert egyébként mit érsz vele?

10. sosi19

sosi19 Aktív író

Szia. Nem javaslom, hogy használd, én rányomtam és lenullázta a focilabda szintemet (igaz kaptam 2 szupertrágyát :D).

brildiko kedveli ezt.
  11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

A labdát egészen a 8-9.szintig fejlesszétek! Figyeljetek rá, hogy a pályán mindig érintsétek ezeket a focilabdákat, ami a fejlesztést biztosítja.
    Addig ne kattintsatok a Kérelem gombra. Amikor megfelelő szintre fejlődött a focilabda, automatikusan megkapjátok a jutalmat, amiről felugró ablak tájékoztat. Csak a legutolsó szinten van garantált csatárzseton, ráadásul 3.
    Helyesbítek!
    3. szinttől már garantáltan jár a csatárzseton, de a labda fejlettségi szintjétől függ a mennyisége.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gólözön-2025-augusztus.26700/#post-1462233

Sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 22.8.25, 01:17
    maszilva, farmerSS, nagymami2 és 9 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

a nyúl nálam is kész... most a medvével focizok... mert a dekort amit ad picit jobb mint a pöttyös gomba:D
    a csillgokat közben elköltöm...

jövő héten pont egy sebésszel lesz randim...:sleepy::oops:de azért remélem a vaddisznóval is tudok majd focizni...

13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen! .
    Így már értem a nagy számokat is, mert teljesen más irányba gondolkoztam.

Sok sikert Mindenkinek!

Luminary kedveli ezt.
  14. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm szépen a választ!

Luminary kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Most akkor végül csak a főfarm ad röpit?

inanna11 kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok! :)

Való életben is ez vall rám, gyűjtögetés, spórolás. Mivel általábann az eventek nagy része úgy van kitalálva, hogy teljesíthető a megadott idő alatt nekem az tökéletesen elég. Csakis akkor pörgetek, ha megnyitva a kereket számomra szimpatikus bónusz vagy dekor van fennt. Van, hogy hetekig 1-et se :D

MMindezt tesze azért, ha végre egyszer lesz lehetőségem nullázni, kellő mennyiségű dologgal tudom megtölteni a pajtámat :D Bízom benne, hogy 2000-3000PP lesz addigra :D

Első kör érik, már csak egy rahedli van hátra...:D

*Hogy áll a mamutos Gköröd? Már csak a KK turbóm van, abból is csak a sárgaborsó hiányzik :D

Zsuzsikan, jucus100, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  17. holdjáró

holdjáró Járnitanuló

Sziasztok! A nyulat elvittem a 9. szintig, de amikor a minijátéknak vége lett, ismét 0. lett a szintje. Járt így más is vagy csak én rontottam el valamit?

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De az csak 1 dekor. Megér ennyi növényt?
    Szia, nem rontottál el semmit, újra kell kezdeni a nyulat megint 9-ig. Előtte vedd ki a Fejlesztést és abból ki tudod venni az érmés boltból a Csodacsatárok 1-et és még 2 függönyt rá.
    Ha újrakezded a nyulat megint 0-ról elkezdi számolni 9-ig a szintet.

maszilva, inanna11, vihence és 8 más kedveli ezt.
  19. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Szia. Én is sajna ilyan vagyok ( spórolós ), pedig ez csak játék. Nekem csak 750db PP van, de 15-15 100% és 200%-os bónusz a polcon, meg valahonnan becsúszott 1db 300%-os is és kb. 50ezer zöld csepp. Nem kéne, de sajnálom ellőni őket.
    Talán azért nem merem használni, mert a ládák, amiket kapok annyira rosszakat ad, hogy már szinte én érzem kellemetlenül magamat :)
    Felszaporítás kész, csak szépen komótosan...

inanna11, PZoli64, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Köszönöm, ez rövidebb, mint az ismertető, bár még nem olvastam végig a 'csavarokat". Sajnos játszani is, és értelmezni is a nyakatekert játékokat sok idő. De mivel 2 hétig tart, csak megértem egyszer. :)

Majd pár napon belül, amikor több időm lesz idefutkosni, gyorsan lenyomom a gazt, gyűjtöm a röpit, aztán szépen beosztva minden nap focizok kicsit.
    Köszönöm a számolást.
    A régi focit imádtam, végig is tudtam menni rajta mindig.
    Ez így, ilyen tömegben 2 hétig arra jó, hogy a készítők többet lóbálhatnak.
    Nekünk meg egy idő után unalmas lesz, belefáradunk. Bár ha én rájövök a focizás mikéntjére szerintem élvezni fogom azt, csak a gyűjtést nem :)
    De majd bónuszolok egy csomót, aztán egy nap alatt meglesz a gaz :)

Más. Egy észrevétel, ma meglepően gyors a játék. Pár napja nálam lassúcsiga volt.