Visszajelzés Gótikus történet 1-6. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 6.10.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. milanzs

milanzs Fórumelemző

Nem jött össze elég felröpi, így nem lett meg az első felhőrevaló. Így bukom.... a felhősort...

kukori80 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia, nem bukod el. Ma meg tudod szerezni a tegnapi kitehetőt : Közelgő átok. Ehhez ma le kell termelned 1940 növényt és beadni az 1. ezüst 2. ezüst-arany-gyémántba. Útközben megkapod a 2. kitehetőt is a 2. aranyban. Úgyhogy hajrá, dolgozzon az a kapa. :)
    Már a holnapi napra ültetek.

Ribiszke, LadyM77, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
  3. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Sziasztok!
    Az első napi feladatnál egy hajszálon múlott, hogy nem lett elég a felröppenőm.
    Engem elsősorban a felhő érdekel és ahogy elnézem, remélem nem tévedek, a felhőhöz elég ha a 2. napi, 4 napi és 6. napi feladatokat megcsinálni.
    A profik és nagymenők is így látják? !!!!!!!!
    Ha jó (és nem csónak) még használhat valakinek, persze így a második napon egy kicsit elkésett taktika.

Ribiszke és tandem6 kedveli ezt.
  4. milanzs

milanzs Fórumelemző

Szuper vagy Kukori! Köszönöm!! Így jár, aki nem olvassa el rendesen az eventismertetőt. Bár a mennyiség nem kevés, de rajta vagyok! :)

5. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Azt szeretném kérdezni.hogy ha most 11 óra után elvetem a magot akkor 14 óra után nem fog elveszni a mag ? hisz akkor már a másik rész kezdődik de ugyanazzal a növénnyel.

mamszi5107 kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Korábban már leírta Havasi_Gyopár (ennek a topiknak a #93 hozzászólásban), hogy termelhetjük a holnapi nap beadandó növényét. Nem fog elveszni. Kérlek olvass egy keveset vissza!

Havasi_Gyopár és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

kösz már én is tudom,de nem volt rá időm elolvasni azért kérdeztem ,

8. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Lesz Baby-boom szombaton 8 órától, így nem kell aggódnom a ma délután kezdődő szakasz 270 felreppenője miatt. A hortenziák kezdéskor ha úgy adnak röpit mint legutóbb, akkor a neonos eventhez nekem még hiányzó neon tök mennyiség megszerzése miatti tenyésztésekkel szinte készen is leszek.:D

Fuhur, Ribiszke, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  9. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom mi történt el tűnt az event felhő sor a paszulypatrónusról? ID:13444716 Köszönöm szépen a segítséget!

10. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Szuper!!! Hortenzia,107 db kanna.Holnap aratom a kupit.

Fuhur, Ribiszke és Papírgyároslány kedveli ezt.
  11. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Feladat kész, várom a következő napot! xD
    Jó munkát kívánok Gazdatársak! :)

Fuhur, Samborg, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
  12. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Sziasztok, olvasgatom, hogy jobban kellett volna figyelnem:D
    Eddig nem sikerültek a napi feladok.
    a 3. naptól van még lehetőség a felhő kitevőit megszerezni, vagy már bukó?

13. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

2., 4. és 6. nap mindenképpen kell. -BombadilToma- írta #29 .

tutitanya kedveli ezt.
  14. franyo121

Szervusz!
    Ha csak a harmadik naptól csinálod fullra, akkor az első kitevőt (Közelgő átok) csak csereútján tudod megszerezni. Érdemes a felhőt mindenképpen megszerezni. Szerintem később cserélhetővé teszik a kitehetőit, mert mindegyikből kettőt lehet megszerezni.

Utoljára szerkesztett: 9.10.20
    Fuhur és Ribiszke kedveli ezt.
  15. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

28 pettyes fűz, 1 füvészkert 8 db 20-as fával, a többi 1*1-en hortenzia, 4 felhővel, 2 Pannival 29-es legendával 138 röpi. Még tenyésztek holnap 8-tól 177 hiányzó neon tök miatt és kész.

16. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Így nem lesz meg a felröppenő Gyékény a legmagasabb TP és adott 1x1 80 db. Nevetséges. Csodálkoznak,hogy elmegy az ember kedve a játéktól. Ha hagyományos módon már nem lehet egy eventet se végigvinni.

fregolinyi kedveli ezt.
  17. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Csak a többiek pontos informálása érdekében írom, hogy nem a legmagasabb TP adja a legtöbb röpit, hanem a leghosszabb alap érésidő.

Fuhur kedveli ezt.
  18. franyo121

Szervusz!
    Bocsájtsd meg de több százszor leírták már, hogy az érésidő számít nem a TP. Nem tudom hanyas szintű a farmod, ezért azt javasolom, hogy próbáld ki hogy macskagyökeret, krizantémt, hortenziát ültetsz. Ha ezeket még nem ültetheted, akkor a juta is megteszi.

igalializ kedveli ezt.
  19. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia Toma!
    Bocsánat! Akaratlanul plágiumot követtem el. Máskor előbb át kell nézni az összes taktikai hozzászólást. Ez a tanulság számomra!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Mivel gyékényt írt, így ezeket is tudja/tudná ültetni. Amúgy igazad van, nem a TP, hanem az érésidő számít. Viszont ha már közel azonos az érésidő, talán érdemes a magasabb TP-jűt ültetni (vagy éppen azt, ami kell valahova).

Az érésidőn kívül sokat nyom még a latba, hogy milyen fejlesztettségű a legenda a tölgyön, valamint a hadra fogható Páncél Pannik száma.

Ha ezek nincsenek, és 1x1-es földről gyékényből csupán 80 felröpi jött, talán érdemes 1x2-es földdel próbálkozni, szupertrágyával. Vízzel, trágyával, fehér ártatlansággal és karácsonyi sütivel 6 óra körülire csökkenthető az érésidő. (Felhőkkel és rúnával még rövidebbre, de az előzők mindenkinek rendelkezésére állnak.) Így holnap 2-ig még bőven belefér 2-3 kör, és azzal már biztosan meglesz a szükséges röpi.

De most ugyebár a tenyésztés is adja, tehát oly módon is lehet pótolni valamennyit.

Még annyit tennék hozzá, hogy többen írták (és ez a saját tapasztalatom is), hogy az utóbbi eventeknél a fák is egész jól adják a röpiket, sőt, jobban, mint a hosszúérésű növények. Esetleg a következő etapot (vasárnap 14 óra, Baha) meg lehetne próbálni 20 órás fákkal várni.

Utoljára szerkesztett: 9.10.20
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.