Visszajelzés Garázsnyíltnap

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 24.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Szia! Összesen 300 érmét lehet a boltból kiváltani. 5 X 20 és 5 X 40.

Lenczy és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megvetted a legnagyobb kosarat, amiben megkapható, akkor itt találod (idézet az event leírásából):
    "Gyümölcsdzsemes palacsinta
    Hozzájutási lehetőség: Óriás autóbolond kosár vásárlásakor.
    Hatása: 20%-kal gyorsabb érés az eventnövény számára minden területen, 48 órán keresztül.
    Leírás: Az aktív bónusz a lejáratáig kifejti hatását (függetlenül attól, hogy az az event, melyben a bónusz aktiváltuk, már véget ért).
    Felhasználási terület: A megszerzett Gyümölcsdzsemes palacsinta a farm baloldali menüsorából aktiválható, és a váza ikon alatt, az elhasználódó fül alatt.
    Visszaváltási érték: nincs.

Gyümölcsdzsemes palacsinta aktiválása:
    Az eventes területre belépve, a baloldali menüsorban lehetőségünk van aktiválni a gyümölcsdzsemes palacsintát:

Ezenfelül, a vázaikon alatt, az elhasználódó fül alatt is elérjük és aktiválhatjuk:

A gyümölcsdzsemes palacsinta nem foglalt bónuszrekeszt, a legfelső sorba kerül:
    [​IMG] "

3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Én is kaptam már farmarany fát a picolóból.

Gio, maszilva, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  4. hópihe04

hópihe04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni miért van az hogy a beültetett növényt nem mutatja hogy beérett eddig ez a probléma nem állt fen

EthanWinters kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hagyd figyelmen kívül;) Megjelenítési probléma... A növény szaporodását nem befolyásolja!

6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Nálam ma folyamatosan virágzik az eventnövény, pedig még van ideje. A 12 órás fák leérve,tele érett gyümölccsel, de szintén van még idejük. A földek arathatóak, de fele virít, másik felét most ültettem el. stb :)
    Tegnap óta vannak érdekességek. Egyelőre nem zavar semmit, úgy sem nézegetem, hanem lépek tovább :)
    Szerintem hagyd a fenébe Te is :)

-kaktuszable-, vihence, -szida- és 3 más kedveli ezt.
  7. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Köszönöm a választ!

8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Köszönöm, megnéztem.

9. MissL

MissL Fórumprofi

Sziasztok,

Mikor kapom meg a csillagokat? Már mind a két oldalra beadogattam, de még nulla a csillagszám :(

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Csillagos érmét kiválthatunk fogaskeréknövény és villáskulcsbambusz segítségével is (bármelyikkel kezdhetünk és bármelyikkel zárhatunk, akár egyszerre is kiválthatjuk).
    Fogaskeréknövény esetén 100 db csillagos érme váltható ki (5 db csillagos érme 40 db fogaskeréknövénybe kerül).
    Villáskulcsbambusszal 200 db csillagos érme váltható ki (5 db csillagos érme 25 db villáskulcsbambuszba kerül).

11. MissL

MissL Fórumprofi

Bocs, nem értem...hol lehet kiváltani?

12. zsani_apja

Találtam egy képet neked. :) Balra, fent találod.

13. MissL

MissL Fórumprofi

Ezt én is megtaláltam, csak épp semmit nem kaptam, tehát mikor kapok csillagot? Ha befejeztem mindent?

14. zsani_apja

Csillagos érméhez is a növények kellenek. Ha van növényed akkor kitudod váltani őket.

15. Margó631116

Margó631116 Utánpótlás-írogató

Sajnos nálam is ezt mutatja egy ideje, hibásan! Jó lenne javítani. Mint ahogy azt is, hogy minden farm terület közepén látszik állandóan egy cumi, mintha készen lenne ott valami, de ez is egy hiba! Sajnos ez már hónapok óta így van! Ritkán eltűnik, de többnyire ott látható, ami elég zavaró.

jutka190226, szrx és nolina1965 kedveli ezt.
  16. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A központban tudnak ezekről a hibákról, és azok javítását ők sorolják be az elsődlegességek figyelembevételével.
    Addig türelmet kérünk mindenkitől.

17. zsani_apja

Holnap 14:00- ig dolgozok csak. Bemegyek a gazdaboltba, kérek Villáskulcsbambusz magot. Megmondom, hogy nem elég a mennyiség az eventhez. :D

18. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Kezdésnek a szaporítás kihagyása miatt megvettem a legkisebb kosarat.
    Elég rossz alvó vagyok éjjel, így egész jól haladok.
    Kezdésként a bal oldalt csinálom meg, azután a jobb oldalt fogom megcsinálni.
    A két oldal befejezése után kezdem termelni a növényeket az érmékért.
    Jelenleg itt tartok, holnap be is fejezem a bal oldalt, aztán következik a jobb oldali rész.

ladislaw11, Kuzdern, Amira09 és 10 más kedveli ezt.
  19. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Én személy szerint örülök, hogy nem egy "hajtós" event, bár ugyanakkor negatívuma is, hogy kicsi a mozgástér, azaz nem lehet a saját ízlésünk szerint gyorsítani. De mivel nincs felhő és nagy cucc, nem "kényszerít" munkavégzésre ;)
    Az kifejezetten tetszik, hogy az eventes területet használjuk, hiszen azért van, lehetne gyakrabban is, és így a többi területen lehet ga(rá)zdálkodni, azaz "háborítatlanul" farmozni.
    Jelenleg épp a piccolók előtt járok (kicsi kezdőcsomit vettem), aztán majd meglátom hol lesz a vége.
    R

ursa11, EthanWinters, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok szép reggelt eventezők:
    Végeztem a jobboldallal és a baloldallal is a terveimnek megfelelőlen kivettem a 2 darab piccolót. Jöhet az éremboltba termelés, már ahhoz szaporodik a növény.
    A dekorokat egyenlőre kihagyom, majd ha a piccolok a pajtámban lesznek és még marad rá idő visszatérek hozzájuk és meglátom, hogy mit kezdek velük :)
    Nagyon zavar, hogy ilyen lassú az event, de hát ez van most :) Türelemre tanít a játékmester és én nagyon türelmes tudok lenni, ha akarokxD:cry:xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.