Visszajelzés Garázsnyíltnap

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 24.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) No, hát haladgatok én is mint csiga az akácosban. A jobboldallal készen vagyok, egy piccolo kiszedve. A baloldalt csinálom most. Remélem holnapra az is meglesz, és akkor elkezdetem gyűjteni az érméket a piccolokért ami a boltban van. Hiányos az egyik felhőm, hiányzik róla a virágfestés és a gyepek ura. Jó lenne ha legalább az egyik össze jönne, mert egyébként halvány lila dunsztom sincs, honnan szerezhetném be őket.

Termelek amíg lehet, ha már egyszer nyitva a terület miért ne próbáljam kihozni belőle a legjobbat? Arra mondjuk most jól jött, hogy az összes többi rész szabad, és lehet pajtát tölteni. Rám is fért. Állatokból iszonyat módon kivoltam fogyva. Nem is emlékszem mikor volt ilyen gyér a készletem belőlük. Pld. 27 kecske...vagy 13 medve...hát...no nem baj. Most van alkalmam pajtát tölteni, ezt mindenképpen ennek az eventek a javára írom :)

Utoljára szerkesztett: 27.8.21
    ursa11, almáspite48, Andzsi1971 és 14 más kedveli ezt.
  2. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok!Személy szerint gyűlölöm ezt az eventes területes vetegetést. 12 órázom, nappal , éjjel, felváltva, most már egy hete pihenő nélkül. Így nem lehet haladni. Reggel megvetek, este megvetek, azt már nem bírom kivárni, hogy megérjen. A fejlesztőknek köszönhetően a munkahelyi gép nem bírja betölteni a játékot, mióta nincs a Flash. Arra jó ez az egész, hogy szabadon termelhetek mindenhol, már amikor véletlenül itthon vagyok. Kosarat egyébként sem szoktam venni, azért meg pláne nem , hogy a piccolo ládából kapjak egy multitaszking zsenit.Örülök annak, hogy valakinek sikerül megcsinálni, gondolom, több a szabadideje, mint nekem, én most a 235.szinten eljutottam oda, már előbb kellett volna, hogy még egy raktárban porosodó kitehetős cuccért nem kínlódom, játszom a saját örömömre, töltögetem a pajtát:)Legalább meg tudom termelni az egrest, mert itt már minden azt eszik:)

vmuki04, ursa11, .Khrone. és 17 más kedveli ezt.
  3. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia Szomszikám!
    Nálam lassabban még a csiga sem halad. Egyszerűen elfelejtem leszedni az eventes területet. Kétségeim vannak, hogy egyáltalán kiszedek-e valamit ebből az eventből. xD
    Ez a két cucc - virágfestés, gyepek ura - nem ajándékozható egyáltalán? Még "+"-os állapotát elvesztetten sem?
    (Mert adnék szívesen. :) )

Jah, az egres nálam is csak mutatóban van. Eddig nagy erőkkel skorpiókat termeltem, most narancs árvácskát (Nefelejcs gazdakörit nagyon gyorsan el fogom felejteni, ha kész lesz), de muszáj lesz beiktatni néhány kör egrest. xD

ursa11, Fätum, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  4. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok !
    En orulok ennek a csiga lassu eventnek , vegre nem kell 100 fele rohanni leszedegetni dolgokat , jobb oldalon most ertem a piccolo ladahoz balodalon a 2 temze titok lada var kivaltasra , nekem tetszik ez a megoldas a farmon termelhetem a hoszzu eresu novenyeket a gk- ba , en most teljesen piheno uzem modban vagyok ! Neha kell ilyen is, igaz holnap telihold amit nem nagyon szeretek de ez van :)
    Sok sikert mindenkinek ! :)

Fätum, jutka190226, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

sikerült 3 piccolóig eljutnom..:music: Haladok...:p
    A dekorok még váratnak magukra... 8)

PZoli64, almáspite48, zoldert és 3 más kedveli ezt.
  6. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Szép délutánt kívánok :) Segítsetek nem tudom a második feledatot csinálni nincs az a villáskulcs vírág.

7. Avalon

Avalon Utánpótlás-írogató

Szia
    A garázsboltban tudsz venni fogaskerék növényért

ursa11 kedveli ezt.
  8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Idézet az event ismertetőből:
    Villáskulcsbambusz

• Érési idő: 08:00 óra
    • Tapasztalatpont: 80 TP
    • Ültethető: CSAK AZ EVENTES TERÜLETEN
    • Kezdő mennyiség: nem kapunk kezdő mennyiséget, az event boltjában szerezhető be.
    • Kategória: eventnövény
    • Szükséges szint: 3. farmos szint
    • Szükséges: feladatok teljesítéséhez, fizetőeszköz az event boltjában
    upload_2021-8-27_15-50-20.png Az event ablakban, a 2. -sel számozott, pirossal bekarikázott Érmeboltban Fogaskeréknövény beadásával tudsz Villáskulcsbambusz vetőmagot kiváltani. 80 db Fogaskeréknövényért kapsz 5 db Villáskulcsbambuszt. Ezt meg is ismételheted, akár 10-szer is.

ursa11, Fuhur, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  9. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Köszönöm szépen meg találtam :)

ursa11, Fuhur, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  10. swarek

swarek Törzsjátékos

Elnézést kérek, de rossz infóim voltak a küldhető/cserélhető pluszos dekorokról, így töröltem a kommentem erre vonatkozó részét. A virágos dallamok nevű pluszos dekoron kívül más pluszos dekor nem küldhető, nem cserélhető.

Lassan, nagyon lassan haladok, mert nem tervezem igazán csinálni, max a két oldali piccoló a cél, mert mindig kiszúr velem a rendszer ezeknél, és a kisebb farmon vagy gyepek urát állandóan, vagy multitaszking zsenit. Utóbbiból már van jó pár, és kissé nem kedvelem dekor nálam. Ezért nem nagyon szoktam erőltetni ezt a piccoló láda témát.
    Jutok, ameddig jutok, a farm többi részén mennek állatok, meg a fák, amikből kevés van.
    Mindenkinek sok sikert, és kívánom, hogy számára értelmes dekorok fejlődjenek ki a piccolókból.

Utoljára szerkesztett: 28.8.21
    ursa11, ulmo12 és jutka190226 kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Semmilyen pénzért vásárolt pluszos dekor nem küldhető, nem ajándékozható és nem cserélhető, ha már lement róluk a plusz, akkor se!
    És semmilyen vásárolt dekor nem küldhető, nem ajándékozható, nem cserélhető.
    Kiegészítés: de pl. a Virágos dallamok, vagy a Végtelen kincskeresés kivételesen a + megszűnése után már küldhető, de ezeket viszont nem pénzért vettük, hanem kifejlődtek valamiből (Piccolo láda stb.).

ursa11, ulmo12, almáspite48 és 4 más kedveli ezt.
  12. nzsuzska71

nzsuzska71 Utánpótlás-írogató

Szia!

Nem olyan rég nekem piccolo ládából lett farmaranyfám. Azóta ha tudom minden eventből kiszedem a piccolókat.

ursa11, maszilva, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Ha cserélhetők lennének, vagy küldhetők, akkor már lenne réges rég nekem is. Hidd el :p DE...sem a gyepek ura, sem a virág festés nem cserélhető, és nem küldhető. Eddig volt OFF.
    ---
    Event. Egész jól haladok. Jobban mint vártam. Ennek tuti az az oka, hogy képes vagyok most időben aratni. A jobboldal kész, és ahogy számolgattam holnap kész lesz a baloldal is úgy, hogy indulhat az érmékért a termelés. Ja a farmom hangos a disznó röfögésről, és medve brummogástól. Holnap a pockok kerülnek sorra :D miközben az eventesen gyűlik a piccolóra való, és a teliholdason reményeim szerint betudok fejezni jó néhány gazdakörit, ahol piccolók lapulnak. Egyszóval, vidám hétvége elé nézek :D
    Sziaszia! Köszi a megerősítést :)
    Szia Drága :inlove: Túúúdom, igen hogy aranyból van a szíved, de sajnos ez a két cucc csak nyerhető. Vagy lesz a piccolókban vagy nem.
    7 évet vártam a FA fára, a múlthéten nyitottam ki 8 piccolót és az egyikben ott figyelt egy. Hát...örültem ám neki mit is ne mondjak. Szóval...előbb utóbb lesz gyepek ura is és virágfestés is. -.-
    Hát igen..ez az event...bár én most jobban haladok mint gondoltam, de azért elkapott az érzés napközben, hogy he' ez vissza felé halad :music: De Te ügyes vagy, nem féltelek, meg lesz neked is amit szeretnél :inlove:

ursa11, ulmo12, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    A virágfestés, ha cserélhető lenne, már annyit szereztem volna, hogy még ki sem raknám az ólakat, már beérnének. :D

PZoli64, ulmo12, EthanWinters és 4 más kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia apja :) Na, ugy, hogy ugye? Te is bokáig járnál benne ? :D

ulmo12, EthanWinters, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  16. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Szia! Nálam is személy szerint ugyan ez az állapot, mikor dolgozok, akkor reggeltől estig 12órába kell én is menjek, ha netán a családból besegítenek egy aratással az csak káromra van, legtöbbször el lövik nekem a dolgokat vagy csatni nélkül aratnak, vagy nem locsolják meg, vagy pedig plusz aratógépet indítanak, igy inkább hagyom és amennyit tudok annyit csinálok meg.

Andzsi1971, EthanWinters és jutka190226 kedveli ezt.
  17. Goran

Goran Fórum bárója

Szia, engedj meg egy pontosítást, egy kivétel van, a Virágos dallamok személyében, ami cserélhető amikor lemegy róla a + ;)

18. Havasi_Gyopár

Szia!
    Köszönöm a pontosítást, igazad van. A virágos dallamokról, mint kivételről, elfeledkeztem.
    Kiegészítem a fenti hozzászólásomat, mert nem akarok senkit félrevezetni.

Goran, HéricsBáró, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  19. swarek

swarek Törzsjátékos

Bocsánat, most értem ide. Senkit nem akartam félrevezetni, de pont a virágos dallamok miatt gondoltam, hogy a pluszos tulajdonságuk elvesztése után küldhetőek. Mondjuk akkor nem értem, hogy az egyik miért küldhető, a többi meg miért nem? Már nem adnak pluszt, tulajdonképpen sokat nem nyernek vele a játékosok, mert a felhő, amire valók, az vásárlásos volt, és annyira sokan nem éltek vele, plusz volt belőle probléma is, amikor kiderült, hogy a dekorok nem járnak hozzá, ha jól emlékszem. Az is érdekes, hogy a tp csíkra ható nem pluszos dekorok meg korlátozások nélkül cserélhetőek... Na, de mindegy, sok logika ebben se nagyon van a BP-nél.
    Javítom a másik kommentemet, mert nem akarok problémát belőle. Még egyszer elnézést kérek érte.
    Sziasztok! Szép hétvégét.

20. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Szép jó napot minden kedves gazdának!
    Lehet, hogy nem jó helyre írok, ezért már előre elnézést kérek. Olvasgattam, olvasgattam, de belefáradtam, nem találtam semmit, ami az én gondom, megjegyzem, nem nagy gond, csak küllemi, ugyanis a beérett növényemen nem látszik, hogy készen van, igaz, le tudom aratni. Azt szeretném kérdezni, hogy másnál is előfordult ilyen, vagy csak nálam?
    Köszönöm, hogy elolvastátok!
    További jó munkát kívánok!
    Supernagyi50

PZoli64, maszilva, EthanWinters és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.