Visszajelzés Garázsnyíltnap

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 24.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Üdvözletem Supernagyi! Jól érezted, ez egy másik fórumba való, a Technikai kérdések - Hibák és bugok (vagy valami ilyesmi). Nálam se jó, sőt más területen se, de van, hogy mutatja, aztán eltűnik... Egyik nap a Bahán úgy látszott, hogy minden fa beérett, de amikor aratni akartam, kiderült, hogy még néhány óra van hátra... ez a játék már csak ilyen... vannak még javítandó részletek bőven.

2. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia! Mindenkinél ez a helyzet, de a darabszámot nem befolyásolja. Szerintem így is marad az event végéig. :(

EthanWinters, Kuzdern és jutka190226 kedveli ezt.
  3. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Köszönöm.

EthanWinters, an-csika és jutka190226 kedveli ezt.
  4. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a répás-almás csatni hat az eventnövényre? Köszönöm a válaszokat.

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem.
    Részlet az eventismertetőből:

upload_2021-8-28_12-7-37.png

HéricsBáró és Fätum kedveli ezt.
  6. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Ismerős a helyzet régen én is megkértem a gyerekeimet, hogy segítsenek be az aratással amíg anya dolgozik, de soha nem ment úgy ahogy szerettem volna. A munkások megvannak csak pár kattintás lett volna, de vagy mást ültettek, vagy csak simán minden nélkül, vagy később mint ahogy kellett volna, így sokszor éjjel is várnom kellett, hogy behozzam a lemaradást. Most már nincs ilyen gondom, viszont úgy is, hogy napi 4-5 aratásom van nem biztos, hogy minden meglesz. A piccolókra hajtok az meglesz, de a dekorok lehet lemaradnak amit most annyira nem sajnálnék, de ha egyszer adnak hozzá felhőt is akkor bizony nagyon mérges leszek. Csinálom szorgalmasan nemsokára kiveszem a jobb oldalról is a ládát utána a csillagos érmére megyek az a fontos. Kell még ezer villáskulcs és 400 fogaskerék. Akárhogy is nézem az még legalább 12 aratás. Ma estleg még 2 holnap 4 hétfőn megint 4 kedden nagyon húzós lesz. Nagyon nem jól van kiszámolva az idő és a mennyiség. Hozzáteszem én nem veszek kosarat, és a villáskucsból is csak 5 darabot vettem amit felszaporítottam, hogy így spóroljak az idővel. De minden hiába. Aki teljesen megcsinálja az befektet az biztos másképp nem megy. Nem értem miért kell ennyire kicentizni? Majd jelzem mennyi lett a vége addig is sok sikert mindenkinek és jó hétvégét.

PZoli64, ursa11, szida57 és 3 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Gyerekekre nem lehet ezt bízni, ezt én is tapasztaltam. :D Egyszerűen, ha nem érdekli őket, akkor akaratlanúl is elcseszik. :)
    Nem hinném, hogy ilyen dekorokhoz adnának felhőt. Ez csak az én meglátásom.

PZoli64, ursa11, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  8. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a választ, csak később kapcsolódtam be a játékba.

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Itt tartok. Óriáskosárra rávettem magam most először. ;)

Utoljára szerkesztett: 28.8.21
  10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én csak közepes kosárral nyitottam... így még a 4. piccolóm várat magára... holnap szerintem meg lesz:music:
    A dekorokon gondolkozom... :wuerg:

12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jól tetted. Ha az a cél, hogy mindent kiszedj, akkor máshogy nem lehet. A feladattal kész vagyok és a boltban kiváltható két piccolót céloztam meg, de ahhoz is kell 250 db érme. Ezt ki lehet szedni a növényekkel, de én is gondolkodom a közepes kosáron. Meglátom kedd reggel, hogy állok és attól teszem függővé. Elméletileg a piccolók kiszedéséhez nincs szükség kosárra, és mást nem terveztem kiszedni.

13. imifiu

imifiu Aktív író

Csak megcsinálták, hogy kosarak nélkül is meg lehet ,vagy nem-.-
    Meglátjuk o_O

jutka190226, szida57 és zsani_apja kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok eventezők :)
    Ma csak kétszer tudtam aratni, a villáskulcsbambusz olyan lassú, hogy beköltözött egy csigába:cry::cry:. De a fogaskerék sem sokkal rövidebb idő alatt érik be
    :(

[​IMG] :oops: [​IMG] Itt tartok, de már nagyon unom xD:cry:xD.
    Lassan kizártnak tartom, hogy a dekorokat is megcélozzam, a kedvem mélyen a csiga alatt van. Talán elmúlik :)
    Kitartást kívánok magamnak is és a velem együtt aratásra váróknak is.
    PS:Az eventnövény nevét javítottam, mert elkeveredtem benne :)

Utoljára szerkesztett: 28.8.21
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Hát...ööööö, nem lehet sajnos kiszedni mindent a boltból kosarak nélkül. Az event feladat részét maradéktalanul lehet teljesíteni kosár nélkül is. A két piccolót is kilehet szedni kosarak nélkül, ha időben aratunk, és nem marad ki aratás. 250 csillagos érme az ára, és a boltban összesen 300 csillagos érmét lehet megszerezni. (20x5=100 és 40x5=200) Ha a piccolók a cél akkor a kiváltásuk után 50 db érme marad. Az pedig nem elég arra hogy minden ki lehessen szedni. Dönteni kell mi a fontos.

Utoljára szerkesztett: 29.8.21
  16. -gyöngy-581

Szia!
    Gyakorlatilag sincsen kosárvásárlásra szükség a két piccolohoz számításaim szerint, itt tartok most:[​IMG] Reggel már kivettem az egyik piccolot és holnapig simán kiemelem a másikat is. csak türelmem legyen elegendő kivárni a növények érését.
    Nem tudom hallani-e a szomszédból a könyörgésemet: "Eventes területemet odaadom egy kicsi extra használataáért :D"
    Az eventből még hátra van 63 óra vagyis, ha nem zárom be magam után az ajtót a területen simán kiveszem a dekorokat is, vagy bármi mást a boltból ( ezt nem terveztem be).
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az event indulásakor vettem egy kiskosarat, hogy könnyítsek a felszaporítás idején, de erre sem volt szükség ahogy nézem a számokat :)

17. Fätum

Fätum Fórumőrült

sziaszia :) Igen, tudom,hogy a piccolókat ki lehet szedni a boltbolt kosár nelkül is, erről írtam én is. De ahhoz az kell, hogy ne maradjon ki aratás, mert akkor borulhat az egész. 300 érménél többet nem lehet kiszedni a boltból. Ha kiszeded a piccolokat, akkor marad 50 érméd (250 érme a 2db piccolo ára) ebből pedig nem nagyon lehet habzsidőzsizni. -.-

18. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    lassan haladok.. :music: a dekorok és a piccolók azt hiszem meg lesznek... csak idő kérdésexDxDxD

19. -gyöngy-581

Megadták nekünk a választás szabadságát, vagy piccolok, vagy minden titkos és az extrákat adó ládákxD:cry:xD

20. -Holdfeny-.

xDxDxD Igen! Ez így van!

Jó lenne ha minden játékos ezt a pozitívumot látná az eventekben;) Választani tudni kell;) Ez a fejlődés kulcsa...:music:
    Valamikor nagyon régen... talán az őskorban:wuerg: Csocso írta, hogy a farm akkor tud fejlődni igazán, ha tud a gazda irányt választani8)
    Akkor csodálkoztam rajt;) Ma már tudom igaza volt8)

GA-BI-O-Farm és jutka190226 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.