Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.1.27, 19:18.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A mosómedvétől kapod.
    Nem lehet a fórumra írni.:cry:

SnéDóri kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mosomedve közös projekt... azt sem tudom hány százaléknál jön majd a felhő...8)Még a fás feladattal vacakolok...8)
    Meglepődtem, hogy a fozis zsetonok mind meg lettek ma....:music:
    Mondjuk az ott szerzett nyeremények nem túl nagyok...;)

3. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Köszönöm, így már megtaláltam.

kukori80 kedveli ezt.
  4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Toma, rájöttem!
    Ha van piacazonos kisfarmod és ott röppen fel felröpi, amiből hiányzik, akkor tudod cserélni ;)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  5. kukori80

Háááát, ha el tetszett volna olvasni az ismertetőt, akkor lehetne tudni:
    Mindegyikben van egyéni és közös. De csak a medvénél kapjuk a felhőt.

Sali~*.*, jófarmerlány, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát kérem szépen én azt olvastam, hogy felhő lesz... :p
    Bár a közös dolgokat nem szeretem... egyenlőre rengetegnak tűnik...8)

7. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Hááát, aki ezt kitalálta, az egy pszihopata. De, hogy sem családja, sem munkája, de még macskája sincs, az bizti....

Liliom44, Babuxx, szili48 és 6 más kedveli ezt.
  8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Hát, ahogy látom ezt a játékot, nagyon nagy baj van a képességeimmel. Egyáltalán nem értem, hogy mit kell csinálni, többszöri olvasás után sem. Csak nyomkodok össze-vissza, ha van zöld nyilam. Azt végképp nem értem, hogy honnan lesznek meg a zsetonok az eventeken átívelő játékhoz. Értem én, hogy kell egy kis csavar a játékban, de hogy ennyire megbonyolítani miért kell, azt nem értem. Még küzdök egy kicsit, de lehet, hogy ez az event kimarad, pedig nem nagyon jellemző.

9. kukori80

Szia. A mosómedvétől kapod a Garázsvásárzsetont, az kell a focishoz.

szemike50 és genka53 kedveli ezt.
  10. katica063

katica063 Fórumlakó

Nagyon,de nagyon örülök!!!!

11. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Létezhet, hogy a faterméseknél nem a learatott mennyiség kell neki, hanem a learatott fa...?140 kért a 3 csillagos, learattam 31 fát és 31 termésnek fogadta el. Kihúztam estig, elaludtam a gyerkőccel és ez most nem esett jól...még jó, hogy volt egy cserém és pajtabeadásost kért...

Rizstej kedveli ezt.
  12. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Bár nem csinálom az eventet, de nekem 20-at kért az egyik feladat, van kint pár füvészkertem 8-8 fával, egyet begyűjtöttem és 8-at mutat a 20-ból, vagyis sajnos igen, pedig ez a feladat: "Takarítsd be: 30 Fatermés"
    A termés nem egyenlő a fák számával!

sutimami57 és feki13 kedveli ezt.
  13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Végeztem én is az egyéni résszel. De többet ez az event még álmomban se jöjjön elő

PaySkin kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A kroki és a mosómaci kész, meg picit belemásztam a másik kettőbe is.
    Holnap nullázok ólakkal, most éjjelre befásítottam kicsit, aztán remélem holnap be is fejezem ezen a farmon, és kellő tapasztalattal és egy vödör kávéval nekiesek a másik két farmnak is, nehogy mostohának érezzék magukat.
    Szuper jó lett ez az event! Szerdán még csak kapisgáltam a teendőket, de élesben és -BombadilToma- útmutatását alkalmazva már javult a helyzet.
    Felváltva ültettem 1*1-be zsályát, és amikor szupertrágyást kért, azt komfortban nulláztam kockadinnyével. Kíváncsiságból két kört tenyésztettem is. Kaptam táskát meg szatyrot, úgyhogy azokat is kérhette a mosómaci.
    Ez a krokodilé:
    Ez meg a mosómacié:
    Ezzel a négy garázszseton is bezsebeltem.
    Holnap folyt.köv. :D:inlove:

Rizstej, hóóvirág, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  15. kiszsuzsi

kiszsuzsi Törekvő

Sziasztok! Valakinél működik a játék? Semmit nem tudok csinálni

16. Bálint_Ferenc_[Papy]

Bálint_Ferenc_[Papy] Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Befagyasztottam véletlenül Bundás McFluff egyik feladatát, és nem tudom feloldani. Pedig be tudnám adni a sporttáskát, amit kér. Cserélni se tudom. Mit csináljak?

17. hanny65

hanny65 Junior szaki

Sziasztok ha az óra minuszba számol mit kell csinálni:(

Moonlight2026 kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Sajnos igen, ez így felettébb megtévesztő...Bízom benne, hogy ezt valahogy orvosolják vagy legalábbis jelzik valahogy...

GA-BI-O-Farm, PaySkin és sutimami57 kedveli ezt.
  19. soandy

soandy Utánpótlás-írogató

Megint csak a virág forgásában lehet gyönyörködni, a farm meg nem működik. Nem lehetne a francba leállítani ezt az egész eventet, és helyrerakni, hogy működjön valami is? Nem lehetne a tervező gárdát fenékbe billenteni ezért (és a többi) szarért? Szinte kezdetektől játszom,bár az utóbbi időben (a problémák, újítások miatt csak lightosan) a fórumra ritkán szoktam írni, de lassan kezdem elveszíteni a türelmemet.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. borderland57

borderland57 Fórum nagymestere

A krokodil 1 csillag küldetésem mínuszban számolja a perceket és nem tudok kérni új feladatot. Nem értem.

Moonlight2026 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.