Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.1.27, 19:18.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cricca74

Cricca74 Utánpótlás-írogató

Sajnos pont így jártam, mint te, csak másik állatnál :( Bármit csinálok, nem mozdul a lakat és így haladni sem tudok.

vampire_hunter kedveli ezt.
  2. petya2007

petya2007 Fórum hercege

Szia

Megpróbálom ahogy írtad,köszi a segítséget :)

Cricca74 kedveli ezt.
  3. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Frissíts egyet ha még nem tetted. Nálam szerencsésen lekerült már a lakat. Teljesítsd a feladatot és mennie kell.

vampire_hunter és Cricca74 kedveli ezt.
  4. papirocska

papirocska Fórumlakó

sajnos rájöttem a lakat a baj , kértem segítséget remélem megoldódik. köszönöm szépen hogy válaszoltál.

vampire_hunter és SnéDóri kedveli ezt.
  5. Cricca74

És IGEN!!!!! Nagyon köszönöm, hogy írtál!:inlove:

6. GreenmesteR

GreenmesteR Törekvő

Mi az a taktikai sárga gömb? Azt mire kell használni?

7. GreenmesteR

GreenmesteR Törekvő

Már megtaláltam, a focisnál van :)

8. Omkara

Omkara Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Valaki segítene!!!!!!!
    A lila fazonnál Írja: Érj el 3. szintre. ????? Nem tudom mit jelent és a lakatot is rányomtam, ja és megy a számláló. Köszi a segítséget.

9. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Igen, lekerült a lakat. Köszönjük! :inlove:

10. vampire_hunter

vampire_hunter Fórum ismerője

Sziasztok! Tényleg lekerült a lakat, de nem tudok továbbmenni, mert a feladatom a következő: Bundás McFluff kérése (S) ez mit jelent, csináltam már egycsillagos feladatot, de szürkében áll a nyilacskám. Mi lehet a gond?

11. Cricca74

Melyik allatnal van ez a kérésed?

12. Cricca74

Nem tudom pontosan, mire gondolt a költő, de nekem akkor lett zöld, mikor ugyanannál az állatnal megcsinaltam egy masik feladatot.

13. soóslászlópéter

soóslászlópéter Járnitanuló

Egy szorzónál el kell érned a harmadik szintet
    Ha úgy teljesítünk AZONOS szintű feladatokat UGYANAZON állatnál, hogy a visszaszámolási idő nem jár le a feladatok teljesítése között, akkor úgy nevezett szorzót kapunk. A szorzó sávot az adott szintű feladat alatt láthatjuk, mindegyik szintű feladathoz külön számolja a szorzót.
    Pirossal keretezve látható, hogy ezen nincs szorzó.
    A maximális szorzó így néz ki.

SzorzóA szorzóra kapott bónuszHány feladatot kell teljesíteni a visszaszámolási idő lejárta nélkül
    1+5%2
    2+10%3
    3+15%4
    4+20%5
    5+25%6

Mosómedvénél kell egy egycsillagos feldatot teljesíteni

14. vampire_hunter

A mosómedvénél van.

15. Cricca74

Nekem akkor csinalta ezt, mikor ugyanannal az allatnal kerte a teljesitest, aki kiirta. Ami ugye nem lehetseges. En kertem egy feladatcseret, az megoldotta a gondot.

16. vampire_hunter

Az a gondom, hogy nem ajánl csere lehetőséget sem.

17. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!

Hosszas mérlegelés után, olvasva az írásaitokat úgy döntöttem, adok egy esélyt és kipróbálom. Látva a belinkelt képeket, hogy miket kértek a különböző karakterek, a fás és ólas feladat első és második feladatát egyszerre indítom. Most is ez történt és amikor visszatértem, ezek a képek fogadtak:

Nem fagyasztottam be, amikor itt hagytam és elmentem a holnapi ebédet előkészíteni, mind a négy számláló visszaszámolt, mint látható az ólas részt kb. 5 perccel a fák után indítottam el. Learattam mindkettőt, de az ól második szintje szürke (3 óra 56 percnek kellene lennie) és nem lehet vele semmit se kezdeni. Eddig hibátlanul működött, gép takarítva, frissítve, de ugyanaz.
    Ilyenkor mi a teendő?

feki13 kedveli ezt.
  18. Cricca74

Ohh, akkor sajnos nem tudom, mi a megoldás :( Esetleg azert nem ajanl, mert nincs eleg folyekony energiad a cserehez? Ebben az esetben elobb azt kell szerezned.

19. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Na akkor jövök én is megint.
    Elsőre tényleg bonyolultnak tűnt. De aztán mentem, hol ész nélkül, hol ésszel :p
    Mostanra készen vagyok az állatos kivételével (lesz tyúk levesnek és eladó is:p). De az is halad. És közben még dolgoztam is xD
    Azért néha tényleg elvesztem, de menet közben össze lehet szedni az embernek magát. A fórum most is hasznos, olvassátok (kérdezés előtt is ;))
    A zsetonokat pl. szinte észrevétlenül szereztem meg (fociztam is kicsit még tegnap, el is vitték a csillagaimat:oops: - majd csak visszajönnek)
    Terveim szerint az állatos kivégzése után is csinálom, a közösért is nyilván, meg egyébként vannak feladatok amik gyakorlatilag maguktól oldódnak meg, amíg az ember tesz-vesz a farmon.

SnéDóri kedveli ezt.
  20. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Úgy értelmezem, hogy a lila jószág (mosómedve) 1 csillagos kérését kell teljesíteni. Ha ez épp az 1 csillagos feladat, és cserélni sem tudod, pedig van elegendő folyékony energiád, akkor szerintem gond van.
    Valamelyik segítségkérő topikban biztosan tudnak segíteni. pl. itt:
    Hibák, problémák jelentése

Ne felejtsd el megadni a farmnevedet és az ID-számodat.

Utoljára szerkesztett: 12.6.26
    genka53 és soóslászlópéter kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.