Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Jun 10, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

This poll will close on Jan 16, 2027 at 7:18 PM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Pl: A felhőket akkor kapod meg, ha a mosómedve globális haladási sávja eléri a 10-es szintet és neked is van legalább 2825 pontod. Ezt a 2825 pontot úgy tudod kiszámolni, hogy összeadod a 1-3 csillagos feladatoknál elért pontjaid számát.
    Az, hogy ki milyen mértékben részesül a globális nyereményből, az az ismertetőben le van írva, a Jutalom korlátozás címszó alatt.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/garázsvásárbuli-2026-június.27988/#post-1512535
    Az eventcsevegőben pedig -BombadilToma- számításait olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/garázsvásárbuli-eventcsevegő.27987/#post-1512598
    Nem szükséges a pontokat nézni, tudod követni az elért (kipipált) jutalmakat.
    Sok sikert!

2. vasaló57

vasaló57 Junior szaki

Sziasztok
    A Garázsvásárbuli felhősor 1 kipipálva!

3. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

Nálam nyeremény gyanánt megjelenik egy sárga csillagféle, de hogy az mi volna arról nem ad tájékoztatást, és nem is juthattam előre, illetve a szarvas tenyésztése 3 db-l kissé macerás lesz( Venni nem is lehet) kér belőle százat... a 115 "takaríts be 115-tetrületet", na ez ám az értelmes feladat!

4. lenoxa

lenoxa Törekvő

Sziasztok. Sikerült befejeznem az összes feladatot, és kb. a végére meg is értettem, mit is kell csinálni, hogyan is működik az event.:) Most tovább csinálgattam feladatokat, hogy a közössel is haladjunk. A mosómedvés feladatnál el is értük a 100%-ot. Viszont 5 perc múlva már megint 1%-on volt. Akkor mi értelme van beadni? Nyilván nem fogom a pajtám teljes kiűrítgetéséig szórni be a dolgokat. Ez hogyan működik?

5. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Én így még nem játszottam eventet,pedig szinte a kezdetektől itt vagyok :) !!! Nem volt időm végigolvasni és értelmezni hogyan is megy a játék,gondoltam majd útközben megértem,ahogy többnyire szokott lenni,de már negyedik napja úgy játszom,hogy csak nyomkodom a nyilakat ész nélkül :) :) ...és haladok,már egy felhő meg is van :) ! Azért ma már kezdem kapisgálni :)

juliannakoczkas likes this.
  6. lenoxa

lenoxa Törekvő

Ez nem teljesen világos. Én már be is üzemeltem az első felhőt.

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Én sem értem. A sávon még csak a steamjegyet mutatja, hogy ott tartunk:
    Megvilágosodtam. Már a 2. jegynél tartunk.

genka53, GA-BI-O-Farm and SnéDóri like this.
  8. szivarvany20000

szivarvany20000 Törzsjátékos

Tessék? Mit használjak trágya tárgyat?????

EZ MI?

9. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Az elsőnél csak ültess valamit 37(pl. 1x1-es) területen és trágyázd be. A második szép "napocska" az vagy a matrica, vagy valamelyik dekor nyeremény, attól függ hol tartasz. Nálam is így jöttek titkosan :)

genka53 and SnéDóri like this.
  10. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Hali. Ez volt az első felhő. Lehet beüzemelni. Vagy matrica attól függően hol tartasz.

Last edited: Jun 14, 2026
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Képzeld ma picit megtoltam, talán a fással vagyok lemaradva, de majd az alakul. Beüzemeltem a festéseket, aztán el kellett mennem. Most meg a meccset nézem, nesze neked nulla perces állatok. :D

12. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok! Ha mind a 4 karakternél ezt látom az "személyes jutalmak haladása" kék ajándékdoboznál:

15/15 10/10 8/8 - tehát minden egyéni kipipálva az elég az összes globális jutalomhoz? Persze csinálgatom még, hogy mielőbb meglegyen a közösünk is.

Köszi a választ.

13. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Szia. Toma kiszámolta, most nem keresem vissza, de le tudod ellenőrizni. Az első felhő beüzemelhető megszerezte a közösség.
    Nekem elfogytak a folyékony energiák, Úgy hogy amikor tudom még tolom a közöst. Jó lenne a 2.-ik felhő is. Nullpercezni csak akkor állok neki ha végig tudom nyomni. Jó én szerencsésebb helyzetben vagyok, több időt tudok a gép előtt tölteni. Bár, lehet inkább járnék dolgozni :)

genka53, kutyaszálló and zsani_apja like this.
  14. mdi1

mdi1 Törekvő

Valószínűleg nem olvastam át tökéletesen, de nem találom, hogy hol lehet megszerezni a második felhőt.
    Előre is köszönöm, ha válaszoltok.
    Sajnos, megtaláltam. Akkor lehet még nyomni, ha szeretném...
    Így most már tudom, hogy folyamatosan kellett volna nyomni a mosómedvét.
    Kár, hogy olyan bonyolult már szinte minden event, hogy 70+-osan nem mindig értem meg.
    Kezdetektől csinálom, nehéz lenne abba hagyni. Egy ideje már barátkozom a gondolattal.

Last edited: Jun 14, 2026
    vihence likes this.
  15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórumőrült

Sziasztok!
    Juhé, heuréka stb.8)
    Rájöttem,hogy nekem miért nem ment a pontszám előre: mindig csak az egy csillagost láttam és nem nyomtam rá a kettő
    ill. három csillagos sávraxDxDxD
    Most aztán mindent látok megvilágosodtam:D:D:D
    nem hittem volna,hogy ebben az életben zsázsát fogok vizezni,meg trágyázni:po_O
    a mosómacinál a felhőnek már örülök és megpróbálok három csillagosokat csinálni:inlove::inlove::inlove:

16. zsani_apja

Kedden megyek dolgozni, beszélek főnökkel. :D
    Nekem vannak cuccok. Néztem ezt az arany tojást, van 31 db. Majd valamikor eljátszom.

jófarmerlány and SnéDóri like this.
  17. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Köszönöm a kedvességed, de kizárólag home office érdekel :)
    Hagyjál tojást tartalékba, van amikor a medve azt kéri hogy használd a fészektombolát.

vihence and zsani_apja like this.
  18. zsani_apja

Akkor meghagyom, amúgy is elfelejtettem már. :D
    Majd home office- ban, -ben megbeszéljük egyszer. :)

Samborg and SnéDóri like this.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    A második felhőhöz 1116 pontot szereztem még csak. Hogy lesz ez meg? Nagyon magasnak találom ezt az értéket.

20. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Szia. A felhőért közösen dolgozunk. Lehetőséged szerint a medvét csináld hogy gyűljenek a közös pontok.

Thread Status:
Not open for further replies.