Gazdák Észak-Magyarországról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 20.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _LiNi_86

_LiNi_86 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szintén Gyöngyös mellett élek :)
    Én ezeket a hosszúakat azért nem szeretem, mert viszonylag hamar végzek az eventekkel, és ilyenkor már unom magam :D
    Persze lehetne mit csinálni a farmon (pajtát tölteni, vagy a gazdakörrel is jó lenne haladni), de én eventezni szeretek és már most is nagyon várom a következőt :)
    Jó játékot!

dorika00 és zsani_apja kedveli ezt.
  2. Aranylány

Aranylány Utánpótlás-írogató

Szia. Örülök hogy megtaláltál.Nem nagyon értem ezt a Fórum beszélgetést, még írni sem írtam. Beállítást sem csináltam, de végre rámtaláltál. Aranylány a gazda nevem. nekem sem tetszik a 2 hetes event.

dorika00 és zsani_apja kedveli ezt.
  3. dorika00

dorika00 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most örülhetünk, mert rövid és nem bonyolult event jön holnap.
    LiNi, az eventeket jó hamar letudni, utána jöhet a pajtatöltögetés. Nekem nem mindig sikerül, vagy nincs időm, vagy kevés a polcon az, amivel gyorsítani tudnék. Azért csinálom majdnem minden eventet, szeretem én is őket.

Aranylány szia! Ez most nem 2 hetes, hanem 1 hetes, hurrá!!

Jó eventezést!

Kuzdern, _LiNi_86 és zsani_apja kedveli ezt.