Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Maci! Mindig meglepsz mostanában valamilyen jó kis néznivalóval...
    A táblázat sem kutya szemezgettem belőle, mert én is le vagyok maradva a melegházi akcióval...Köszönöm...:)

babahalak, greenfields és Farmer*54 kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

örülök hogy jöttél hozzánk. Látom Laboviti már segített.. ha van még kérdésed, gyere.. :D

nikaverona11, girhes85, agromen és 9 más kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Csak részletekben segítettem, míg rátok várt a Játékostárs a sok kérdéssel.:)

Sauvage, babahalak, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  4. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

A lényegben segített...Tp-k...rémséges növények...stb....de a növénynemesítés...komfort föld...ebben segíthetnél... kérdéseimet feltettem....légyszi valami infot adj nekem ezekről... köszönöm

Le is jegyzeteltem magamnak a Bónuszlexikont :D az nagyon sok segítség volt nekem! Köszönöm :)

Sauvage, babahalak, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

a Növénynemesítésnél 3 féle cserép közül választhatsz.. kicsi, közepes és nagy.. minél nagyobb cserépbe ültetsz, annál több növényt használsz fel a nemesítéshez.. viszont annál nagyobb esélyed van valamelyik bónuszt megszerezni az adott növényhez...
    érdemes megnézni, hogy az egyes növényeknél elérhető nemesítések, milyen bónuszokkal járnak..
    ha barkácscucc bizonyos elemeire van szükséged, akkor érdemes megnézni, hogy adott elemre melyik növény nemesített változata van jótékony hatással..
    viszont ha az a lényeg, hogy eventtekkor a felröpik számát tudd növelni, akkor érdemes a szupertrágyás bónuszt kinemesíteni, szükség esetén egy kis vízzel megtoldva..
    persze a szupertrágyás-nemesítés csak akkor éri meg, ha van is szupertrágyád.. :D
    vannak termékek, amik növelik az érésgyorsítók (víz, sz.trágya) hatékonyságát.. ilyen pl. a fehér ártatlanság, karácsonyi süti, .. stb.. ezeket még azelőtt kell elfogyasztanod, mielőtt belefognál a szupitrágya felhasználásába, különben csak a következő körnél fog használódni...

ha nem sikerül bónuszt szerezned adott kör nemesítésével, akkor a rendszer visszaad a nemesítésbe betett növényekből egy x adagot (nem az összeset), vagy tp-t vagy cspt..
    ha nem sikerült a bónusz, újra próbálkozhatsz a következő ültetéssel..

fontos! a bónusz csak akkor működik a a nemesített növények fülecskénél kiválasztod az adott növény melyik bónuszát szeretnéd kihasználni, és azt aktiválod azzal, hogy beteszed a bónuszrekeszbe.. ha már egyszer betetted, jól vigyázz, mert kivenni a bónuszt ki tudod, de 24 óráig még aktív... (addig nem tudsz rakni a helyére másikat)
    ez akkor fontos, ha többfajta növényed is van már nemesítve, vagy adott növényed más-más bónuszait akarod kombinálni egymással... :D

komfort talajnál ugye sokkal több időbe telik a növény érése, viszont előnye, hogy kevesebb szupertrágya felhasználásával tudsz rövidebb idő alatt hozzájutni több növényhez. :)

telihold eventnél ugyanezt a bónuszt meg lehet toldani még démoni bokrétával (venni tudsz a piacon, keréken lehet nyerni, illetve a receptjét jack boltjában (az event ideje alatt) ki tudod váltani.. csak egyszer kell a receptet megszerezni.. ez a bokréta is csökkenti a teliholdas növények érési idejét.. a csatni nem ad több tp-t "csak" + 2 db növényt.. ha vannak munkásaid, a csatni 1*1 -es területen tudod a legjobban kihasználni..

a lényeg, hogy nézd a bónuszlexikont.. vannak termékek, amik az ólakra, vagy barkácsolt ólakra, vagy csak bizonyos növényekre, vagy minden növényre, csak bahamás területre adnak + bónuszt.. ekképpen döntsd el, mit hogyan tudsz hasznosítani a legjobban..

a bónuszrekeszekre kattintva látod, hogy adott rekeszbe (ha van a polcodon olyan rekeszbe való) melyik terméket teheted, és abból mennyi van a raktáradban.. :D

remélem, értetted, amit írtam.. ha nem volt valami egyértelmű, gyere és kivesézzük jobban. :)

késő délután leszek. :D

nikaverona11, girhes85, agromen és 11 más kedveli ezt.
  6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Köszönöm ezt a sok információt....lényegét értettem :)
    Ha kérdésem van még majd jelentkezem :D

7. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!
    Ne haragudjatok, de nagyon magam alatt vagyok. Túl vagyunk a temetésen és és minden egyébben. Amennyiben lehet azt mondani egy egy ilyen alkalomra, hogy szép volt, akkor ezt mondanám. Sokszor voltam temetésen és katonain is sokat, mert ebben élek. Ez most nagyon megható és szép volt.
    Aki nem tudná, kartonálnak jár a díszsortűz és a szilencium.
    Ennyit a mai napomról.
    Anika!
    Gyere sűrűbben, és beszélgess velünk. Első rákérgézesre igyekszünk válaszolni, de annyi taktika van, hogy nem akarunk erről regényt írni. Az én tanácsom, : Nemesítsd ki a rózsát, vagy a hagymát a szupitápra. Sok növényed fogja bánni, de megéri. Konfort talaj többet ad TP-ben, de és több felröpit is ad..

Utoljára szerkesztett: 3.12.14
    Sauvage, babahalak, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Gyors bekukkra ugrottam , csak be, mert itt voltak a fiamék, és én önző módon a picit ki nem adtam a kezemből. Ott is aludt jó másfél órát ! Szerencsére jól elhelyezkedtem előtte , így nem fáradt el a kezem. Fel vagyok töltve, mint a duracel nyuszi. Most el, eltakarítom
    a romokat ! majd jövök.

9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Rendben van.... sűrűbben jövök..nekem is jobb ha okosodom...és jó emberekkel beszélgetem!:inlove:

Megfogadom a tanácsod és ráállok erre a nemesítési dologra...kivi leszek mi fog belőle kisülni...a komfort talajt meg majd kipróbálom! :)

10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Annyit még, hogy ne csüggedj, rengeteg növényedet el fogja vinni, de ha szerencséd lesz, nagyon jókat ki tudsz belőle venni. 4 helyed van ingyen. Ezekbe, ha meg van a szuptrágyára adó bónusz felhősorodat, akkor csak azokat tedd be, amire ezek vannak kinemesítve.

11. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

A túl sok növény elvesztés nem hangzik túl jól...de h ha jó dolgokat kapok akkor annak csak örülni fogok.... h ha nem tudok valamit jelezni fogom mindenképp....és köszönöm h segítesz :)

Sauvage, greenfields, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Üdvözlöm Anikát.Látom már a sok kérdésére, sok válsz is érkezett.:)
    Nemesítésnél csak a rózsát kezdtem el valamikor.Még 1 bónusz hiányzik ami rövidítené az érésidejét. Nem nagyon vagyok eleresztve szupitrágyával, így még bütibe is marad.
    Komfortot akkor is érdemes ha nem nagyon tudsz jönni géphez. Később is gazosodik. A bahamára viszont esténként beszoktam rakni éjszakára komfortot szupitrágyával, mert dupla tépét ad, és van még mit behozni. a banán mennyiségen.

Zenéket mind meghallgattam, és mind nagyon szép.
    Nemrég voltam kint,Hó még nem esett, mintha enyhült volna az idő. Mondjuk nem is bánnám, de ez nem kívánságműsor.

13. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok Vénecskék!

Maci: Köszi a fáradozásod, képzeld Dunaharasztin kaptam, elképzelhetetlenül olcsón, alig akartam elhinni, 1 báláért 600 FT-ot fizettem. Kutyukámnak tetszik, alig akar a kutyaházból kijönni.

Szomszikám: Te akkor ma nagyon fel vagy dobva, remélem a feltöltődésed sokáig kitart majd.
    Uncsikám ma hazahozta a havi értékelést, magatartás 5-ös, kérdése az első, mama már kapok a csillagokért lóvét, nem egy pénzsóvár.

Majd jövök még, csak megetetem az uncsikám.

Jók legyetek!

14. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

:inlove:

Sauvage, mya100, Tigrislady és még 1 ember kedveli ezt.
  15. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Szép Estét.

Erős napon vagyok túl, csak bekukk.
    Maci. Holnap éjszaka Jobbágyi lesz veszélyben... kaszabolok.., majd rendet teszek..;)

16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Igaz a ketyeréről, bár délután is már arról írtam de bekukk.Zsuzsa Mami, tudod a Brumiknak is van dirty hátsó gondolataik, ha a picit nem tudtad elengedni: Mit csinálsz a naggyal?:pGabika nekem a kora 70' években egy repülős ismerősöm lezuhant. Akkora temetést azóta sem látott a rezedaszagú kisfalum, a Hírös városból egy század MIG21es is áthúzott felettünk, policájok irányították a forgalmat de én azé jobban örültem volna ha nem halt volna mög-.-:(.Katalin szívesen, örülök, hogy a vahur most már jobban érzi magát, a szalma a kipárolgásnak a 70%át felszedi és még akkor is melegebb mint a takaró.Koppi én régóta hobbim a PC és azóta Net előfizetésem is van, pedig akkor a havi díjért 2napig dolgoztam.:wuerg:Apa, mióta nem a vitelt boldogítom amit ők nagyon szomorúan vettek tudomásul mert azért20év az nem semmi, előtte meg a jogelődnél 89'től, a kereskedelmi igazgatónőnek elmondtam miért hagytam ott őket, szerintem a fél call centert kirúgták égyből, de ha hüléknek fizet akkor ráfizet.:pNo Jó Éjszakát, Brumika most nem alszik itt mert nem szinkronizáltam a gépeket.
    Tóth Attila:
    Álommanó

Lopva oson, fut az ágyon,
    a szépen vetett nyoszolyákon.
    Hogy ne vedd észre halkan lépdel,
    azt fürkészi merre nézel.

Nagy zsák a vállán,
    úgy áll a párnán.
    Ott áll türelmesen várva,
    így telik az éjszakája.

Amikor már ásításod látja,
    kinyílik a mesék zsákja.
    Van ott álom mesés, s fakó,
    hogy mennyi szép nem is elmondható.

Szépen benyúl szűk zsebébe,
    álomport vesz kis kezébe.
    Esti álmod kiválasztja,
    a szemedre ráragasztja,
    meghinti szép álomporral,
    aztán gyorsan tovanyargal.

17. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia Apa! Miért lesz Jobbágyi veszélyben????? Kérlek küldj galambot.

Sauvage, Farmer*54, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Mindig meglepsz valami újjal...
    Én is régen barátkozom ezzel a "jószággal" Egy másik fórumról tévedtem ide, miután hívtak.

Sauvage, Farmer*54, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét!

Összekaparom magam és jó éjt köszönök !

Farmer ! Micsoda kérdés ! A nagyot megtartom !xD Látom hoztad az Álommanó verset, húznék is el gyorsan, de el is megyek, de még van egy köraratásom. Igaz a hátam közepére sem kivánom, nem vagyok hozzászokva, hogy én még ilyenkor kapáljak-kaszáljak.:wuerg: Az általad hozott 2 zenét sikerült a TV-ben látnom. Ritkán, de a szavam elállt..........:)

Szomszikám ! Látod a Te kis unokád, hogy összekapta magát! Nagyon ügyes és van hozzá esze, hogy kell a mamát lehúzni, és még külön erő feszítésébe sem kerül. Valakire ütött ez a gyerek a családban, na nem az apjára gondoltam !xD

Anika ! Üdvözöllek körünkben. Látod itt nagyon aranyos topic lakók vannak, mert minden kérdésedre megkapod a választ ! Ha csak kicsit dumcsizni van kedved, gyere akkor is. :)

Gabika ! Ezt a számot ebben a feldolgozásban nem hallottam, de ettől is összeszorul a szívem. Remélem a barátnődnek kicsit sikerült vigaszt nyujtanod !

Eni ! Holnap is nyitva lesz az ablakom, jöhet a hurka , kolbász, töltött káposzta...... nem sorolom. A sorrend felcserélhető !:D

Mya ! Remélem az evented halad szépen, készülj lelkileg, mert lehet, hogy holnap lesz egy beugrásod !:D Csak Te még nem tudod !:D

Apa ! Annyira nem volt erős ez a nap, mert itt vagy !!!!!xDxD

Sárkányról és Katámról tudtok valamit ????

Ha már nem jönnék legyetek jók, ha tudtok!

Szép jó éjszakát kedveseim !

Sauvage, Farmer*54, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Sziasztok !

Szintén erős napon vagyok túl....csak lejelentkzem...később még jövök..:)

Sauvage, Farmer*54, babahalak és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.