Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ne csináld már! Nem tör?:)
    Na visszanézek az Épekhez, hátha történt valami közben. Mégiscsak az a házam tája! Ezen az új fórumon szépen közeledtek egymáshoz a gazdák, már nincs az a nagy "elkülönülés" topikok szerint. Örülök neki, így sokkal jobb a fórumélet!:)

gyongyvergazda és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én ugyanezt, mármint a csp növelést répásalmással oldom meg. Betyár sok cúkor kell ugyan hozzá, de béjön az ára..
    Kerülj beljebb - anno én is így tettem...:)
    Hoztam zenét is...Mindenkinek...(Okoz még meglepit az az új Fórum...)

3. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia Szomszikám!

Gyere csak gyere ha van kedved és ídőd, nagyon jó ídő volt ma.
    Szia Szomszikám!

Ne is törődj vele én is csináltam már hasonlókat, tegnapelőtt beadtam az utolsókat a feladatba, reggelre 5 bd-m volt és a munkásokkal szerettem volna kezdeni hát kézzel kellett a 600 bd-ot leszedni és csak utána tudtam kiváltani.
    Szia Eni!

Gratula az event befejezéséhez, gyors voltál.
    Szia Koppi!

Finomat ebédeltél.
    A bahán azt hiszem mindenki szívott aki elhanyagolta, ha ezt tudtuk volna akkor másképp csináljuk.
    Én is szundikáltam egy kicsit az ebéd után.
    Szia Gyöngyvérgazda!

Miért nem kérdeztél előbb, felvílágosíthattunk volna a tényállásról, gyere és bátran kérdezz.

Vénecskék!

Ma reggelre elment Herkikém, szerintem az éjjel történt mert már reggelre merev volt. A virágoskertben temettük el, holnap piac nap lesz és veszünk neki virágot a kis sirjára.

Mya: Tegnap azt mondtad, hogy nálunk klasszikus ebéd lesz, hát a neve ugyan az de ne tudd meg milyen faxival csinálom, uncsikám nem szereti a hagymát a paprikát és a paradicsomot, ezért amikor elkészül a húst, a paprikát, a paradicsomot kiveszem belőle és turmix géppel megpörgetem, hogy egy árva hagymát se találjon benne, majd tejfellel behabarom és külön a szaft és a hús meg a noki, de neki tészta kell mert a nokit nem szereti, na így lesz a csirkepöri nálunk elkészítve.

Legyen szép délutánotok!

4. Zsémbes-banya

Ezen a farmomon pár ezer pont hiányzik a lekvárda 5-ös szintjéhez. Onnantól Húsvétit is tudok majd gyártani. Árban nagyjából a csatnival van egy szinten, de olcsóbb az előállítása. Már alig várom! Érdes hangúakat és a Sting-et köszi. Jól esett!:)
    Szia:) Köszönöm a szíves invitálást. Hasonlóan szépeket neked is!:)

5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét mindenkinek!
    Én igazoltam voltam távol, mert a dolgoztam.

Druszám sajnálom a cicust!:(
    Látom szépen gyarapszik a topik látogatók száma:)

Evetke reggelre kész, a bahamára már zöld citromot vetettem.Addigra a titokcsemete is felfedi magát.:pxD

6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép estét!
    Most ismét csak bekukk.
    Zsémbi, de megörültem mikor megláttam, hogy átjöttél :D Láttam, hogy még jöttek többen, őket is üdvözlöm:)

Szomszikám sajnálom a cicusod.

Gratulálok az eventetekhez.Nekem is pár röpi kell ide.Picire pár növény. Még semmit nem szórtam be, talán holnap, vagy hétfőn.

Aludjatok jól álmodjatok szépet!:)

7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Mintha csak a kedves páromat hallottam volna, számomra a kajakóma szó egyáltalán nem ismeretlen...

Örülök, hogy ahogy olvasgatok, egyre többen lakjuk be a topikot. Minden idetévedőnek és rendszeres látogatónak nagyon örülök, szeretem, ha megy a cseverészés, nem a csak a munka van, hanem egy kis szórakozás is... :)

rózsa! ne izgulj, először én is azt hittem, hogy a 7.X en túl az éveket jelenti, addig amíg be nem lestem egyszer a topikba.. :) szóval nincs baj...

Szia kedves!

köszönöm a gratulációt, ennyire még sose siettem, bár kevés volt a szupitrágya...

sajnálom szegény állatot, de ha így történt, így már nem fájhat neki semmi... én mindig megszenvedem, ha valamelyik macskámmal történik valami.. :S nagyon sajnálom. Idős volt már?

8. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia Druszám!

Köszönöm az együttérzést.
    Holnap már a szokott aji megy, ügyes vagy, drukk a csemetédnek.

Szia Szomszikám!

Köszönöm az együttérzést, és tudom, hogy te is tudod milyen érzés.
    Holnap már ide is megy a szokott ajcsi, miért vársz a beszórással?
    Szia Eni!

Neked is köszönöm az együttérzést, 2 éves volt csak, a szomszédok szerint valamilyen mérget evett a tünetekből itélve.

Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat!

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szivesen, hozok máskor is zenét, ha szereted..:)
    Nekem fullra kész a lekvárfőzőm, ám csak a 4-es szintig használom a termékét.
    A húsvéti lekvár 50-50 cukorba fáj darabonként. A répásalmás meg csak 30-40 be...Szóval ez jobb.

10. Zsémbes-banya

Lehet, hogy ennek utána kell mégegyszer néznem? Hm..... Megnézem.:)
    Köszönöm az ígérvényt. Néha ide is benézegetek majd, de többnyire a törzshelyemen vagyok. Szívesen látunk bármikor ott is!:)
    Elköszönök mára a tizedik X. felé közeledő gazdáktól!
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

katalin1955, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  11. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Itt, a második vonal talpon még..Bár lassan szundiznom kell, mert reggel korán, 03 45 kor kelek..
    Lassan gyűlnek az íjaíim, már célba is találok velük itt ott...
    Jó éjt Mindenkinek...[​IMG] (Koppi voltam...:))

12. Tigrislady

sajna én is azt tippelem.. lehet kitettek a rágcsálók ellen valamit az elhagyott házhoz.. :S

Jó éjt mindenkinek.

13. greenfields

Jöttem én is szép álmokat kívánni!

Egyben jelzem szomszédaimnak, hogy lehet utánam a tpt kasszírozni.;)xDxD

14. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt Vénecskék !

A tegnapi nap után megfogadtam Zsémbi tanácsát és lepihentem kicsit. Annyira jól sikerült, hogy estefelé kómásan arattam -vetettem és most ébredtem. Lehet, hogy kicsit kimerült voltam???xD Nehéz a bányászok élete, főleg a nyugisoké !!!xD
    Ma reggel én is beszórtam a többi belevalót a gazdaköribe, este már nem mertem csinálni semmit !xD;)
    Biztos ami biztos !
    Nagyon örülök, hogy nagyon sokan betértek a topicba és színesítik itt is az életet !!:)

Kedves Szomszikám ! Nagyon sajnálom a cicusodat, teljesen veled érzek, mert én nem régen vesztettem el az egyik kutyusomat, de a mai napig nem hevertem ki.

Kedves Sárkánylány ! Gratulálok a szintlépésedhez !!! nagyon ügyesek vagytok, csak szelitek a szinteket! Muszáj belehúznom, mert nagyon a sarkamban vagytok !:D;) Köszönöm a potya Tp-t.

Mya ! Olyan kiváncsi vagyok, mi volt a meglepi ???

Kedves Többiek ! Aki befejezte az eventet mindenkinek gratula, aki még küzd vele kitartást ! Biztos meglesz !!!;):)

Legyen nagyon szép vasárnapotok !!

15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves vénecskék!

Nagy nagy örömmel üdvözlöm az új és régi kedves betérő játékostársakat.
    Zsémbi!!!
    Nagyon jó, hogy benéztél hozzánk is.

Katalin! Drága szomszikám!
    Nagyon sajnálom a cicusodat, részvétem.

Event nálam is letudva, kedves szomszikáim már nem kérek nyilat.

Tegnap egész nap főztem, sütöttem. Ma ünneplünk. Most volt 34 éve, hogy a papával összeházasodtunk.
    Megyek is, mert még pár dolgot el kell intéznem. Jönnek vendégek is és még hiányzik egy-két dolog.

Legyen nektek is szép napotok.

16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép reggelt!
    Ma éjjel elég rosszul aludtam, mert ismét olyan filmet néztem amit nem kellett volna:oops: , de megvédett az álomvigyázonk, úgyhogy itt vagyok:D
    Nem kérnék már senkitől röpit, köszönöm! :)
    Szomszikám, csak a munkások miatt vártam, hogy minél jobban tudjam őket használni.Ma elindítottam a 8 órás.Így se tudom teljesen kihasználni, mert fűnyírás lesz, de jobban mint mondjuk tegnap.

Akkor ma ünneplünk! Koppinak hála van zene is:music:
    Greenenek Nagy-nagy Gratuláció a szintlépéséhez!:D

Kamyllának Nagyon Boldog Névnapot kívánok, szeretettel küldöm ezt a csokrot :)

Zsuzsám volt meglepi ;) Habos finomságot megosztom mindnyájatokkal.Jó étvágyat hozzá.:)

Gabika! A további együtt töltött évekre nagyon sok Boldogságot, legjobbakat kívánom!:)
    Legyen kellemes a mai napotok is! Puszi!

Utoljára szerkesztett: 31.8.14
  17. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kedves Gabi !

Nagyon sok ilyen Boldog Éveket kívánok Nektek a kedves pároddal együtt !:)

Töltsétek kellemesen e-neveztes napot a családdal és a vendégekkel !

Puszi !!!

Szia Sárkánylány !

Pedig tegnap egész nap nyitva volt az ablak !!!!!:p;)xD
    Fűnyírásra való ez a nap !!!!xD

Kedves Kamilla ! Nagyon Boldog Névnapokat kívánok én is !
    Gondolom, most azért vagy távol, mert ünnep van nálatok is !:)

Szép vasárnapot !

gyongyvergazda, mya100 és katalin1955 kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma már annyi ruhát szedtem le a szárítóról, ami három háztömbre is elég lett volna.. :)
    Macskák ki voltak készülve a teraszon, hogy ma még nem igazán sikerült akár egy jó szót is szólnom hozzájuk.
    Ebédnek valót anyukám már odatette, gulyásleves lesz, sültkaraj, amihez tegnap már elkészítettem a sajátos görögsalátát (olivabogyó a temperaíze miatt kizárva, viszont tejföllel nyakoncsapva, hogy szaftja legyen...)
    Most templonyba el, aztán 11-kor ebéd. :)

19. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok!

Jöttem magam megmutatni, nem vesztem el. :)
    Olvaslak titeket. Zsémbinek külön örültem. Esténként jókat vigyorgok. Köszönet érte mindenkinek. ;)
    Gratulálok minden évet és szintet lépőnek, névnaposnak, és házassági évfordulósnak, eventbefejezőnek. Ha valakit kihagytam, neki is.
    A gratulációra érdemeseknek hoztam kollektíven egy nagy csokrot. :)
    Szomszikám, sajnálom a cicut.. bele se szeretnék gondolni, mit érezhettek.. :(

Event: pénteken végeztem a gazzal, felröpire gyúrtam, de már abból is bőven van többletem. A 24 órás munkásokat még tartalékolom, hogy ki is tudjam használni. Na, az nem ma lesz...

Legyen mindenkinek szép vasárnapja, rohanok, mert ezer a dolog.
    Puszi!
    Üdv: Kira

gyongyvergazda, mya100 és katalin1955 kedveli ezt.
  20. greenfields

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.