Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

kidőltem a mai naptól.. :wuerg::cry::sleepy:>:(
    Jó éjt mindenkinek! :sleepy:

agromen, _Enike_, Molgan és 6 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek..

Jöttem nyitni...

http://m.blog.hu/na/napipuszi/image/kávé-reggeli.jpg

a mai zokni ajándéka 100 btp * bahaszint... :D

kétszer volt eddig munkáskupon, szupertrágya és btp.... azt hittem, találékonyabbak a bp-nél...
    no mindegy, nem nézem az ajándék lónak a fogát..

tegnap késő este 223-as szintre léptem... :D megy ez...

Szép napot mindenkinek, majd még jövök..

A kép linkre cserélése /Laboviti/

agromen, _Enike_, Molgan és 6 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia, és jó reggelt Többiek !

Alig 50 szinttel vagy előrébb....de dolgozok a hátrány behozatalán...:)

Címszavakban a tegnapról : addig kibírta az eső amíg a disznó elhalálozott ("humánusan"). , utána meg fedél alatt voltunk.
    Jelenleg a fagyóban tartózkodik már több része is., mások a füstölőben.
    Kész van a káposztáshús a hurkák és kolbászok.
    Tegnap reggel +1 fokkal indul a nap...később egészen 3 fok lett...Este fél tízre minden el lett mosogatva...

Sauvage, greenfields, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Sebaj Koppi!

egyszer minden előnyöm szertefoszlik.. amint nincs tovább szint.. bár az még odébb van..

Hogy van a derekad? remélem, nem volt rossz tegnap, főleg ha desznyóvágás volt nálatok is...
    Jól rendeltétek az időjárást akkor, örülök, hogy kibírta...
    mi múlt héten vágtunk... minden nap eszem valami kis "nasit" (ma volt már füstölt kolbi és töpörtyű :)

Szép napot, akkor ma próbáljatok meg pihenni, szerintem a tegnapi nap után rátok fér.

ps. ezt most olvastam.. :D
    Egy rab dúdolgat a cellájában. Az őr rászól:
    - Mit képzel, egy börtönben énekel?
    - Dobjon ki ha nem tetszik!

Utoljára szerkesztett: 10.12.14
    agromen, _Enike_, Molgan és 7 más kedveli ezt.
  5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Köszi Eni a reggelit, vettem belőle. A valóságban még nem reggeliztem, majd ezután.
    Megy bizony, főleg ha hajtják. :D Igyekszek én is legalább hetente egy szintet lépni, eddig még ment. Volt raktáron 55 banánom gondolkoztam, hogy tartogassam még, aztán hirtelen felindulásból kiváltottam a szőlősóskát. Korall úgy látszik még várat magára, addig meg tudom csinálni a hozzátartozó gazdakörit, azzal s haladok.
    Legutóbbi munkásakciónál figyelmetlen voltam, tegnap le is járt az aratóm. Most arathatok kézzel:sleepy:. Esti aratásnál rendje, módja szerint körbeszenvedtem a földeket.Megyek vissza beültetni, és lőn a bahán bent maradt minden növény 1x1-ben, cuki.:sleepy:
    Ma már biztos bent lesz a tenyésztős event leírása, ami meglehet a pletyikből kiindulva számomra felejtős lesz a kevéske készletem miatt. Majd meglátom.

Koppi akkor már csak raktáról kell szedni a hamit. a munkán már túl vagytok.

Szomszikám ha erre jársz, nézd mit találtam
    http://www.starwars.com/video/star-wars-the-force-awakens-official-teaser

Zsuzsám jó utat! Mindenkinek legyen szép napja

Sauvage, greenfields, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Nap Mindenkinek! Green nappalos né várjátok a mögfejtésse. Tegnap este elküldtem már neki, smsben 23órakor, ma jött a válasz :Igen.Csak 150 frissítést vött föl a rendszer a takarítás után, de most mögy.De azé törjétek az eszötöket, mert Brumi nem kéri az ajcsit, ez csak sport mikor ráér.

mya100, Sauvage, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Mekkora buli szám volt ez anno... !
    Örökzöld lett ez is....Köszike..:)

Boldog Judit napot minden hölgynek itt a Játékban
    Szeretettel...:)

8. Tigrislady

9. Koppi

Farmer*54, Tigrislady, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét mindenkinek!
    Tegnap letudtam az ajándékvásárlás egy részét.Jó volt kicsit karácsonyi hangulatot szívni magamba.:music:
    Mi már nem vágunk disznót, de még élénken emlékszem mennyi melóval jár.

Eninek köszönöm az infókat.
    Az evetkét kihagyom, inkább termelgetek.

Kis éji zene, és álommanó.

Farmer*54, mya100, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  11. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Estét! Fél délután azon gondolkodám, hogy az összes felmenőt leimádkozom emeséékről ha belépök.

Firefoxon mönt a farmom, Comodo Dragonon az öcsi, beszólt a Bipi, hogy nincs netkapcsolatom a foxin a farmon, miközben a másik böngészőn a farmon arattam. Hát Istenem, létezik még ennél nagyobb baromság a földön? Külön böngészőre és külön op. rendszerre írják a játékot? Nem tudom, délután az alanti rockoperát hallgattam, eredetiben megnyugvásképpen. Zsuzsa Mami eszembe jutott, valamely nap írtad, hogy gügyörésztél a picinek az meg kacarászott. Nem jutott eszedbe a Ni csak ki beszél című film, mikor a kiskölök visszamondott szép dolgokat a nagyszülőknek? Jó Éjszakát!

Farmer*54, greenfields, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Kedvelem a fifikás embereket.. végül is miért ne? még az ő háza.. addig azt csinál vele, ami jólesik.. már ameddig a szomszédokat nem zavarja..

Szia GreenKatám!

Örülök, hogy túl vagy az ajándékok egy részén.. nekem még hátravan.. én sztem csinálom az eventet, de csak ha lesz boom is hozzá.. ha nem, akkor necces.. azt beszélgetjük egyébként, hogy a BP nem szokott csak úgy ennyi szupitáppal megdobni minket.. szóval valami nagy durranásra számítunk.. (nem csak szilveszterkor) :)

Sauvage!

Párom gépe (laptop) dettó ugyanez.. neki vígan ment a chrome-on (ugyanazon verzióján, mint az én asztalimon) a malomkeverés, míg nekem az asztali gépen nem kevert a malom.. :S mondom neki, hadd lépjek már be fél percre az ő laptopján a farmomra, hátha el tudom a turbómalmomat indítani.. semmi.. délután és este egy szem táp nem ment le.. hát ezért fizettem én a turbómalomra???? :S

szóval a fene se tudja, mi volt ez.. a másik, hogy eza frissítés, amit "ráküldtek" a játékra, délután bekapcsolta az egyébként kikapcsolt állapotban lévő háttérzenét, hangokat, mindent.. a frászt hozta rám a monitor hangszórója a bégetéses nyerítéssel... :D

Szerencsére a malom most már forog... reméljük, nincs különösebb fennakadás már sehol..

babahalakKatika, Katalin, Zsuzsám, Gabika, Mya, Farmer, Anika és ha valakit esetleg kihagytam volna, ne haragudjék rám! :)
    Jó éjt mindenkinek..

agromen, _Enike_, Molgan és 8 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Sziasztok !

Lassan megint vége a hétnek.
    Tegnap széthordtam a kóstolókat azoknak a barátaimnak akiktől mi is szoktunk kapni, illetőleg akiknek nincs lehetőségük a disznó vágásra és mégis közel állnak hozzánk...:)
    Tőlünk keletre havazik, nálunk most 2 fok van.

Sauvage, Farmer*54, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Tegnap elköltözött a kis családom, a fiamat kivittük Szlovákiába, ott találkoztunk a kollégájával átszálltak és indultak is. Most várom a hirt, hogy mikor érkeznek meg. Túl csendes lett a ház, megint meg kel szoknom !
    Olvastalak benneteket azért. Most sem fogom hosszúra, mert el kell mennem meglátogatni a dokit, fel kell íratnom az ünnepekre a gyógyszereimet, meg közben biztos bekaptam valamit, mert a mandulámon csüngnek a kis hólyagok. A fejem, meg mintha nem az enyém lenne. Igyekszem magam összekaparni és majd jövök ! Most még emésztenem kell a nagy csöndöt !!!

Sajnos a malom nálam sem müxik, így ám nem nagyon lehet haladni a táp keveréssel !:D

Legyen szép napotok!:)

Sauvage, Farmer*54, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Tessen vigyázni !
    Elsőrangú népi gyógymód a mézes tea !
    A malomról. Nekem meg turbó is van bérelve...:(

Utoljára szerkesztett: 11.12.14
  16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sajnos a mézes tea nálam szóba sem jöhet, mert azon ritka emberek közé tartozom, akinek a méztől ég a gyomra, de nem csak ugy kicsit !
    Gondolom, hogy a kifizetett turbómalom idejét megfogják hosszabbítani, de ez akkor is idegesítő !:wuerg:

17. Tigrislady

Sziasztok!

tegnap este azzal a boldog tudattal feküdtem le, hogy a malom forog, az alkotó pihenhet.. 26 órányi tápot indítottam rajta.. ehhez képest most reggel belépek, malom megint áll... :S

mehetek továbbképződni, így napközben pár órát nem is leszek.. ez megint kieső idő... sok ezer csp.. sok bosszúság..

Zsuzsám!

Jobbulást neked. az elmúlt napokban annyira pörögtél, hogy nem foglalkoztál magaddal.. most üt vissza.. nyomás el a dokihoz, aztán szigorú pihi, mert szükséged van rá.. Vigyázz magadra...

Nálunk is így megy ám a kóstolás a szomszédok, barátok körében.. :D szerencsére mindig ízlik mindenkinek.. :D
    Malom nálam is bérelt, így eléggé bosszant a dolog..

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Most csak röviden leszek, amúgy is az a jellemző rám. Reggelre nekem is akadt problémám. Elment a net , telefon, de szerencsére mostanra vissza is jött.
    Nálam a malom teker.
    Nálunk a vásárlás csak jövő héten kezdődik, igaz nem kimondottan a fa alá lesz.

Betegeknek jobbulást, és mindenkinek legyen szép napja!

Tigrislady, Sauvage, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  19. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    A malom nálam is mesei módom kever: hol megy, hol nem.:( Így igen lassan gyűlik a szupitáp.
    Egy bébibummnak én is örülnék hétvégén. Szeretném a piros tevét és szönyegcsomózót összehozni.
    Tegnap bedobáltam a gazdakörbe és végre tudok citromfüves turmixot is gyártani.

Nyauka új szokást vett fel, engem használ kispárnának.o_OxDxD

Mai hangolódó zene.

Most jobbra el.

Tigrislady, Sauvage, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napot Mindönkinek! Alaphangulat béadva, Mamikám, hát nincs kéményseprűs a környékön? Az lészöd rúlad mindönt amit akarsz. Embörök a 4mancs a kertök alatt sumákol és ti nyíltan beszéltök a tiltott dolgokról mint a pocavágás(ölés). Koppi a pocának is zenéltél előbb, a fiúk elfújták néki az Il Silenciót? Mert különben nem lesz jó a húsa, oda köll adni égy szögény roma családnak.No mönök lögyetek rosszak.

Tigrislady, Sauvage, mya100 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.