Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Bár én is vendégnek számítok itt, de ígérem itt marad az amit elmondtál..
    Az már eleve könnyebb, hogy leírtad. Ha magadban tartod sokkal rosszabb lenne.
    Van itt egy Zsák a sarokban. Beletettem , minden rosszat ami veled történt... :(
    Ám hidd el, túléled...El fog halványulni a rossz...ha találsz másik kapcsolatot...
    Így lesz....

Sauvage, Gabi922, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Köszönöm szépen....sokat segítenek a pozitív visszajelzések! :) Jelenleg nem vágyom másik kapcsolatra!!

greenfields, mya100, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

szia anika

most csak kapcsolódj ki, jó helyen vagy és a lelked is begyógyul hamar . a rossz után, már csak a jó következik. ilynétrt egy percig sem szabad szomorkodni. pozítivan , pozitívan...........

4. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Igazad van, de még nehéz sajnos!

greenfields, mya100, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok Drágáim!

Jöttem végre én is, bocsánat hogy csak most!
    Ma szabin voltam itthon... :D
    Édesanyámat kedden búcsúztatják a volt kollegái, a Nagy -Pesten.. és hát anya úgy ki van virulva, hogy az valami hihetetlen.. (soha egy kolleganője se volt a központban búcsúztatva, mind csak a telephelyen, szűk körben).

ezért anya most roppant büszke, én pedig örülök ennek nagyon. Ennek örömére ma elmentünk vásárolni, de csak mély levegőt tudtunk venni... :D 8 kor indultunk itthonról.
    Anyával 3,5 órát (!) császkáltunk széltében hosszában.. de nem sikerült olyat venni, ami megfelelt volna erre az alkalomra.. Így hát abban maradtunk, hogy vannak itthon nagyon szép blúzai hozzávaló kardigánnal, szép pulóverek (kötött, szolid színű, szolid mintás), fekete nadrágja is van szép alkalmi.. ebből fogjuk összeválogatni öltözékét.. :)

de nagyon fel van dobódva... :)
    hazajöttünk, csak gyors takarításra volt időm sajna, szóval ezért nem jelentkeztem, utána fodrászhoz mentem, onnan délután jöttem haza... most Jutottam el ide..

babahalakKatika még nem tudja ezek szerint, hogy neki (IS) köztünk van a helye! :D

Szia Anika!

sajnálom, hogy ez megtörtént veled! de hidd el, jobb most, mint esetleg később.. ha már így kellett történnie!
    gyere hozzánk, amilyen sűrűn csak tudsz, majd mi segítünk neked... már amiben lehet, és szabad! :)

"Idegennek" mindig könnyű tanácsot adni, de mi itt egy kis virtuális család vagyunk.. van mindenféle korosztály ám...

Szóval szívesen látunk, gyere közénk, amikor csak kedved tartja.. Ápolgasd a lelked, meglásd rendbejössz. idővel, de rendbejössz.. ami a tanulást illeti, sosincs hozzá elég későn!

a régi nagy mondás szerint ha egy kapu bezárul, valahol kinyílik egy másik... :)

_Drágáim.
    puszillak benneteket. majd még jövök.

agromen, _Enike_, Molgan és 9 más kedveli ezt.
  6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Köszönöm!!én is sajnálom:/ és várom már h jobb legyen! idő idő idő!!jövök ahogy tudok....de nem akarok senkit sem lelombozni!segítséget elfogadom rám is fér!remélem minden úgy lesz ahogyan leírtad!

mya100, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Szép jó éjszakát !

Mindenkinek pihentető szép álmokat ! Aludja ki mindenki kinek mit kell, fáradalmait, bánatát .........
    Ébredjetek vidáman ! Álmodjatok szépeket !
    Jó éjt !:)

8. Tigrislady

Sziasztok!

Holnap mega tp nap.. most jött ki a hivatalos friss info..

Anika kedves!

Ott van a szerető családod, ők is támogatnak téged.. és itt vagyunk mi is.. ha úgy érzed, segítség kell, írj bátran.

Jó éjt neked is, Kedves!

Most fejeztem be a tenyésztést.. tegnap este az event összehozta a 224. szintet a bahán, ma is elég jól sikerült haladni vele.. :D

Jó éjt mindenkinek, sikeres tenyésztést, és mindenkinek olyan tenyészállományt, amilyet szeretne!

agromen, _Enike_, Molgan és 9 más kedveli ezt.
  9. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Egy kis ébresztő
    A tenyésztést abbahagytam, nekem sem érte meg!
    A mega nap jól jött!
    Legyen szép napotok!

10. zsuzsa-mama

szép jó reggelt

ezen a laposon nem tudom,hogy kell nagy betűt írni. ma megkeresem.

kedves katám köszi kávét, már a nap is jól kezdődik.

eni köszi az infót.

valaki segítene, melyik billntyű segítségével tudok nagy betűt írni, mert közben rájöttem, hogy nincs türelmem végig próbálni,sem taNULMÁNYZNI A KIS OKOSÍTÓT. EZ PEDIG NEKEM ÚJ.

NA EZT TEGYÉTEK ZSEBRE NEM NYULTAM SEMMIHEZ. BOCSIKA,ÍGY MARAD.

SZÉP NAPOT

greenfields, mya100, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Szia Katika!
    de korán keltél. Köszönjük az ébresztőt... :D Szép napot neked is.

Drága Zsuzsám!

A Billentyűzet bal oldalán van egy Caps lock feliratú gomb, ha azt megnyomod, onnantól nagybetűvel ír, mindaddig, amíg újra meg nem nyomod ezt a gombot. Általában a billentyűzet jobb oldalán a numerikus billentyűtábla felett világít is, ha be van kapcsolva.. Ordításnak, kiablálásnak számít, ha valaki csupa nagybetűvel ír, így javaslom, kapcsold ki mielőbb, mielőtt valamelyik koránkelő moderátor megfedd érte.. :D

Ha csak egy betűt szeretnél naggyal írni, ahhoz a Shift gombot kell lenyomva tartani, és ráütni arra a betűre, amelyiket szeretnéd nagyban látni.. ha felengeded a Shift gombot, akkor a többi kisbetűvel folytatja.

http://www.hobbielektronika.hu/forum/files/38/38df971130706ab367705b9f1db5027f.jpg

A Shift gombra nem mindig írják rá, hogy ő micsoda, de hogyha a fenti képen látod, akkor egy kis felfele mutató nyilacska is szokta jelölni.. :D

remélem segítettem.

Szép napot mindenkinek, nekünk lassan templom, aztán majd egyszer csak jövök ide is... :D

...................

Túlméretes kép linkre cserélve. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.12.14
    agromen, _Enike_, Molgan és 6 más kedveli ezt.
  12. babahalak

Sziasztok!
    Általában ilyenkor kelek és nagyon szívesen!
    Advent

13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vásárnapot a Totyiklakóknak! Anika, né keserödj el lösz ez még így sé.A másik, nem pasi kódex, együtt főztétök mög az exnek nem ízlett, ti Jányok mindjárt kényót-békát dobáltok ránk, pedig csak az okos enged elvet köllött volna követni. Koppi, té még mindég az égbe jársz le kéne szállnod a földre.Aki ide beír valamit még az is olvassa aki nem is játszik csak rátalált a fórumra.Gugli mindent kiád, és ha vóna még Krucifix viccládája már ott volna benne minden.

Zsuzsa Mamó lehet, hogy Morzsi átállította a billentyűzetet kiváncsiságból, hogy ahhoz is értesz vagy csak az ő melóját akarod csaklizni.xDKatalinbaba látod mennyire örül mindenki, hogy hazajöttél közénk.Igaz mások is kóbászolnak szerte, a Mamikám a panaszosba me a moziba nem vött jegyöt oszt nem kapott popcornot.De mindig visszatér a kis kuckójába.A bannerodon a kis csitri is ott hagy tégöd és keresi az utat hozzánk.;)
    Örök kedvencem a Magyar könnyűzenéből.

greenfields, mya100, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Sziasztok !

Jó....
    Kissé megkésve, de semmiről sem lemaradva érkezem.

A tenyésztést félbehagytam, kell a szupitáp másra. Semmi eget rengetőt nem hozott eddig.
    Csönd van a topikban. Kint is. Nálunk nincs meleg, olyan 6 fok és fúj a szél..
    Látom ott Baranyában tavaszodik...nem biztos, hogy jó a rügyeknek.

Utoljára szerkesztett: 14.12.14
    Sauvage és babahalak kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

Sziasztok!

Lassan rájövök, hogy ezen hogyan kell írni.

Reni köszi a segítséget, de nálam, nem ugy van a billentyűzet, mert jobb oldalon nincs a numerikus tábla. Bocsi tudom,hogy a nagybetűvel való írás mit jelent, de hidd el nem volt szándékos.
    Az asztali gép másik szobában van, de csak ezért nem szeretnék ott is teljes gőzzel fűteni. Meg kell szoknom, előbb vagy utóbb, de muszáj lesz.:D

Katám ! látod mindenki szívesen lát !

Farmer ! Látod nem kell nekem ahhoz a kutymám, hogy bekavarjak. Talán jobb lett volna elolvasni a tájékoztatót, de ahhoz nem fülik a fogam.xD
    Szép vasárnap délutánt!:)

greenfields, Farmer*54, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  16. babahalak

Sziasztok!
    Látom,látom és köszönöm!
    Nagyon kedvesek vagytok!
    Nekem is laptopom van és rögtön megszerettem, Zsuzsám Te is hamar meg fogod szokni!
    Farmer- köszi a kedves szavaidat és a zenéket!

17. zsuzsa-mama

Muszáj leszek megszokni, de nekem új, mert éveken keresztül asztalin dolgoztam. Ez már több mint fél éve tartalékban van.
    Igazad van, majd megszokom !:Dvagy megszököm !xD

18. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Estét! Ha nem tudsz valamit, Mamókám csak bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot, velük te szót értesz. Katalinbaba, az a kis csintalan léány a jobb szélen, azon töri bizton a fejét, mint tudná a Zsuzsa Mamit meghógolyózni. Tigris, újabban este rakják be, hogy aki már nincs gépközelben né tudjon róla, és ez a számukra a nagy vicc. Még mielőtt megszólnának ezért a beírásomért, nem rég event kiírás jelent meg úgy, hogy 3 órája már ment az event. A gépemre le volt mentve a kép és jó pár játékostárs megkapta skypon. További jó cseverészést.

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Esetleg megmutatnád, vagy elmondanád melyik event volt ez?

babahalak kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia !

Én is note book-ról írok általában. (Ezt kaptam a 60. szülinapomra anno) (Van vele vezeték nélküli egér is, mert nem szeretem a "kapargatást"..;))Gyorsan megszoktam. Bár többször eltéved az ujjam a billentyűk tájékán és mire fölnézek, már régen nagybötűvel írok...:( (Olyankor kezdhetem elölről..)
    Olvastam valahol, hogy mások is járnak így, hiszen nem mindenki született gépírónak..:):)
    Van ugyan asztali gép is a lakásban, de az erősen vérzik már több sebből is....csak végszükség esetén használom...

Tigrislady és babahalak kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.