Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pocak

Pocak Járnitanuló

Szép Napsütéses Napot Kívánok Mindenkinek!Mágikus sárkánylány az ubisali már akkor kész mikor szeled vékonyra a kényóubit.A gáz süt, főz melegít és még röptetni is tud ha nyitva felejted.:pxD;)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot topiklakók!:)
    Kamyllának nagyon boldog névnapot!
    Gabikáéknak pedig sok - sok boldog, szeretetben, békességben eltöltött évet kívánok!:)

Legyen fergetegesen jó napotok, kinek, mire van igénye!:)

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

csatlakozom én is! Kamyllát Isten éltessen, sok boldogságot neki e jeles napon. :)

Mi jelenleg a vasárnap kötelező pilledést tartjuk, kajakóma-eventtel egybekötve. :D
    Mindenkinek további nagyon szép vasárnapot, jó pihenést mindenkinek, aki teheti.

4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Ebéd megvolt.Gáz finom ebédet főzött és nem röpültem sehova.;):pxD

Bár lehet most megcélozom az ágyat, kajakóma ürügyén.xDxD

5. Zsémbes-banya

Jó étvágyat hozzá!:)
    Megettük a töltött paprika ebédünket. Nagyon jól esett, már régen főztünk. Legszívesebben ledőlnék egy picit, de akkor éjjel nem tudok aludni. Majd bólogatok a lapitopi előtt!:D

6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Ebéd Mindenkinél meg volt, most jön a kötelező ebéd után punnyadás.:D A titokfából nálam a kötelező mandula XL-t. Erről semmit !!:(-.-.
    Nálunk most szakadt le az ég, olyan felhőszakadás volt egy kis égi háboruval megspékelve, hogy a kutyáim csak nyigtak mint a gyerek, kénytelen voltam kimenni hozzájuk. Jó pihit, aki nem tud mint Zsémbike tartsa a frontot és lassan majd elővánszorgunk !:D A fejed azért a herlyén maradjon !!!:D;)

7. Zsémbes-banya

Keményen megtámasztottam bal felől az öklömmel, ha mégis esne, még mindig ott az asztal, s ha az sem elég kemény, akkor ne keressetek egy ideig, mert ápolásra szorulok.:pxD
    Sem felhőszakadást, sem égiháborút nem szeretnék, de ezt sem szeretem ami most van. Olyan, várd csak a ki a végét hangulat! A szemem takarékon, iszom egy kávét.
    Ez jó erősnek néz ki, és ha mégsem, ropogtathatunk hozzá kávészemeket!:D

8. Tigrislady

Ebéd utáni sziesztából való feltámadásomat jöttem ünnepleni a fórumra. :)
    Nálunk csendesen szemergett az eső, jó kis áztatós, az égiháborút mi megúsztuk. A fiú foxink sem bírja az ilyesmit, ilyenkor a világ végéig is elszökne, ha hagynánk. Egyszer elszökött, 4 nap múlva jött haza.. azóta zárjuk, ha jön a vihar.
    A titokfából sima berkenye lett.. cukor-vagy sófának jobban örültem volna, de hát ne legyen telhetetlen az ember lánya.

Gondolom, itt már javarészt mindenki túlvan az eventen, de ha bármi segítség kell valakinek, sikítson.. :D

Megyek, mert az igazi baromfiudvarban az állatok szétszedik a kaput és a kerítést, hogy most már ők is megint éhesek...

9. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot Vénecskék!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat,a szép virágokat.
    Igazán megható hogy gondoltatok rám.

Zsémbikém! Mi még nem nagyon ismerjük egymást,bár sokat olvastalak,és sokszor mosolyt is csaltál órcámra...

Ma a családé vagyok,de majd érkezem...Hoztam egy kis vendégvárót...
    http://2.bp.blogspot.com/-rz8c0ORIqmE/UGA7g_z26BI/AAAAAAAAB0c/yJ1QSy8Rbds/s1600/DSCN9412.JPG

http://forum.sanomabp.hu/forumkep/9/82811/432/12959742/1.jpg

http://www.menmax.hu/sites/default/files/imagecache/koktelhoz italok.jpg

Legyen szép napotok.

10. zsuzsa-mama

Szia Zsémbi !

Sietni akartam a kis párnával, de sajnos elszaladt az idő ! remélem talpon maradtál annyi kávétól !!:D Nem venném a szívemre ha valami történne a fejeddel, mert eddig isteni szikrák jönnek ki belőle !:D;)
    Szia Eni !

Nekem két kutymám van, már kaptak vacsit, de valahogy nem izlik nekik, mert folyamatosan ütik a terasz ajtót. A tápot már magában nem hajlandók megenni, hacsak nem főzök rá nekik valamit ! Kicsit szokatom vissza őket ! megvárom ki unja meg hamarabb ! lehet, hogy én ???,xDxD
    Szia Kamilla !

Természetes, hogy ez a nap a családé !!:) Köszönjük szépen, hogy gondoltál Ránk a sok finomsággal.
    További kellemes szép estét !

Mondja már meg valaki ez a kajakóma ragadós ????xDxD

11. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok Vénecskék!

Kamyllának Boldog Névnapot,

Gabinak Sok-sok örömteli éveket Kívánok a párjával.

Myának Boldog Szülinapot.

Druszámnak a szintlépéshez.

Mindenkinek gratulálok az event befejezéséhez, aki nincs kész annak hajrá.

Ma az udvaron rendet raktunk, mert ugye itt van az ősz, azért 1 napozóágyat kihagytam, hátha szükség lesz még rá.

Látom a délutáni alvás is bejön sok topiklakónak, én kifejezetten szeretem.

Nálunk egész nap sütött a nap, kifejezettem jó idő volt.

Holnap első nap az iskolában, már nagyon várom.

Szép estét nektek!

12. Zsémbes-banya

Úristen!
    Nagyon szégyellem magam.:(
    Annyira próbáltam figyelni, és nem jöttem rá, hogy Myának szülinapja van.
    Bocsáss meg Mya!
    Kivánok Neked nagyon, nagyon sok Boldog Születésnapot!
    További kellemes estét kívánok nektek!:)

mya100, zsuzsa-mama és katalin1955 kedveli ezt.
  13. katalin1955

Szia Zsémbi!

Azért nem jöttetek rá, mert jól feladta a leckét és elbújtatta a sorok között, de én nagy nyomózó vagyok és megtaláltam.

Szép a macika.

Szép estét!

mya100 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Tudnád milyen hálás vagyok neked ezért. Szégyelltem volna ha Mya azt látja, hogy rajta kívül mindenkit köszöntöttem.
    Ezért neked köszi, és puszi!:)

zsuzsa-mama és katalin1955 kedveli ezt.
  15. katalin1955

Nagyon szívesen.

Tudod Myácska eltévedt a mai nappal, mert azt hitte ma kezdődik az iskola és feladta a leckét nekünk, de hát a nyári szünetben mi gyakoroltunk és felkészültünk és nem ért meglepetés a találos kérdéssel.
    Csinálod a kicsikéden az eventet, menjen még az eventes aji?

Puszi !

mya100, Zsémbes-banya és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Köszönjük Kamylla, nagyon jól nézett ki minden. remélem a ti napotok is szép volt!

Mya! Téged is Isten éltessen sokáig!!! :)

17. zsuzsa-mama

Szép estét Vénecskék !

Remélem Mindeninek sikerült Mindenkit köszönteni. Ennyi ünnepnapos ritkán van egyszerre ! Mindenki megérdemel egy össznépi ölelést !:inlove::)
    Szomszikám ! Mit fogsz csinálni, lesz egy egész délelőttöd ami szabad ??,xD

Mára én bezártam a farmom kapuit, igy ezzel el is köszönök mára !

Nyugodt éjszakát és szép álmokat ! Holnap ébredjetek vidáman !!!:)

18. katalin1955

Szia Szomszikám!

Feltetted a kérdést és mész aludni, akkor kinek válaszoljak?

Holnap csavargás lesz egyedül, azt bírom oda megyek ahova akarok, nem kell alkudoznom senkivel. barátnémhoz megyek és jól kipletykálunk mindenkitxD

Mindenkinek szép álmokat és jó pihit!

http://www.csillagaszat.hu/wp-content/uploads/2014/06/20140618_befolyasolja_e_a_hold_az_alvast_1.jpg

gyongyvergazda és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Köszi, már nem csinálom. Neked barkács kell?
    Jó éjszakát, szép álmokat neked is és mindenki másnak is!:)

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Jó éjt az ünnepelteknek, és a többieknek is.. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.