Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !!

Látod Szomszikám, mitől védelek ! Nem szeretném, ha egy Tüdő Gyuszival ismerkednél meg közelebbről. Jól van értettem a célzást, de kölcsön kenyér visszajár. Ilyen ö..........., már több e........d lehetne. Féltelek, Te vénlány !!! Kivel fogok itt huzakodni, ha komolyabb bajod lesz !:):inlove:

Maci ! Pont nekem akarsz alám fűteni. Kérdezd meg a Sárkánylányokat, hogy a fősásrkánnyal nem jó ám kikezdeni, mert öreg már, de tud tűzet okádni !xD Ezzel a lapos géppel szenvedek, szerintem sosem fogok meg barátkozni vele, eltürjük egymást. Az asztali a másik szobában pihen, talán januárban lesz rá kapacitásuk a szerelőknek, hogy átkábelezzenek.
    Tessék magadra odafigyelni és mielőbb meggyógyulni:), a Gyuszit meg gyorsan taccsra tenni.xD

Tigrislady, mya100, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Mamókám sose tudtam amíg nem montad, hogy te egy Fő(tt) Sáskalány vagy:D vigyázz a kínaiakra mert azok sülve is szeretik a bogarakatxDErre találták ki a wifis routert akkor csak egy wifikártya kék az öregbe és a többi maradhat a s.... ahol van:music:.Greeni horkol még me nem tudom riasztani.

Nem ide való szó törlése /Laboviti/

Tigrislady, mya100, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    A nagy készülődésben elfelejtettem eredményt hirdetni.
    Múlt héten Észtország fővárosában Tallinnban jártunk.
    Maradunk a hólepte tájaknál, ha már itt nincs.

Megfejtéseket jövő vasárnapig várom.

Farmer*54, Gabi922, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  4. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Ünnep előtti Csönd Mindönkinek! Mya, Brumi mögtalálta a képet, de akart egy újruhát me mit vacakoljon ezzel, mire animálta volna a progi beintett>:(. Tégnap mögcsinálom nincs gondxD.Zoli hol a régi ruhád, vagy abban gondolod túl ismerős lennél?:p A nagy régiek 75%a eltűnt.Ami jó az újaknak mert nem kék a vegzáláson átesniük. Jányok égy húsvéti lekié mondom a mögfejtést.xD:music:További szép csevegést, mégéccő nem olvasok 5napot vissza.:wuerg:

Farmer*54, Gabi922, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

Jöhet a megfejtés és reggel küldöm a husvétit !!!!!!! Különben van ehhez a géphez ruter, d e nekem akkor sem tetszik kicsi és nem áll rá a kezem. Amikor írni akarok, mindig kihuzom előtte a billentyüzetet tartó fiókot ! Főzök ám én Neked olyan kinait, hogy világgá szaladsz, egy szerencséd van imádom a kutyákat !!!xD

Farmer*54, greenfields, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  6. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Az túl könnyű lenne így Mamika.Brumi küld a szomsziból ha hiányzik valami.Fölröpim is van vagy 130 pedig nem eventezek és nem küldik, jön a gombára mint a penész, ez most nem csúnya mint amit a Brumi írt csak kicsúszott belőle mint izé na a gyerök izéből:eek::wuerg:.Szóval törd azt a fősárkányi kobakodat 1hét múlva ingyén is mögtudod amit én az első ránézésre mobilé nyúltam és montam KatókánakxD, jön ez belőlem mint a vízisízés.Úszni nem tudok mellesleg.:cry:

Farmer*54, greenfields, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Tudod a megfejtéseknél nekem sem kellett eddig a szomszédba menni. Gondoltam kipróbálom, hogy letudsz-e nyulni 1 lekivel. Nagyot néztél volna, de tudom, hogy Te inkább adsz, mint kérsz. Ezzel én szintén így vagyok. Sárkánylány tudna erről mesélni.
    Vizöntő vagyok és félek a víztől !!!!:Do_O

Sauvage, Farmer*54, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Drágáim én elkezdtem olvasni, annyi Szomszikámat láttam, hogy azt se tudom ki kihez tartozikxD
    Zsuzsám és ki mondja meg azt, hogy ki az okos? Tudod hallgatok a szép szóra;) amúgy 238 röpim van :p;)
    Szomszikám köszi a drukkot:) Zsuzsánkat még a kíváncsiság is fiatalítja.

Maci a tegnap az nagyon jó lesz. Ami nem megy, nem kell erőltetni a gépedet, mert még miattam megy tönkre.;)
    Megfejtést azt hiszem tudom, de attól még küldhetek lekit.

Lehet már jövő héttől korlátolt adatforgalmú netem lesz, majd kíváncsi leszek mennyit tudok úgy farmolni, meg egyebek.

További szép estét Mindenkinek!

Sauvage, Farmer*54, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  9. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

milyen neted lesz?

babahalak és Tigrislady kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

digiről megyek át vodára

Sauvage, Farmer*54, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  11. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt "zabál" fel 1 gigabájt adatforgalmat a farmerama. :D ugyanis amikor a böngésző futtatja akkor egészen elképesztő méretben foglal memóriát. Akkor is, ha nálam mondjuk ki van kapcsolva a hang, a zene, a legtöbb izgőmozgás stb. /nekem így tetszik, csak azért/

Farmer*54, babahalak és Tigrislady kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Mya ! Jó hogy látlak,Leelőztél a felröpivel, most húzhatok bele.xD Tudod a farmolásod nem igen érdekel, de az egyebek inkább !xDxD
    A tegnapi hsz-ünk meg egy kicsit zavarosra sikeredett, de lehet, hogy így akartuk az ellenséget megvezetni !!!!xDxD

Sauvage, Farmer*54, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kettő nem ugyanazt jelenti. A memóriát valószínűleg a flash eszi meg eléggé nagy mértékben, akkor is ha kikapcsoltad a mozgást (attól még a farm megjelenítése flash palyerben történik). Adatforgalom pedig elvileg csak akkor történik, ha a farmodon tevékenykedsz. Bár ha nem nyúlsz hozzá és csak be vagy jelentkezve, akkor is lesz valamennyi, hiszen pl. a fák és növények érési szakaszonként eltérő grafikával rendelkeznek, ennek a közvetítése pedig adatforgalommal jár.

Sauvage, Farmer*54, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  14. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

oh, igen. Ezért is mondom, hogy érdekes lenne tudni... mya100 nemsokára megtapasztalhatja. Az adatforgalom furcsa voltát már mindenki megtapasztalta sztem. Kattog az ember, vlmi nem kerek visszatölti az oldalt és tádáááá, a fele nincs meg annak amit csinált. Ugyanis azt még nem kommunikálta le.
    Mindegy is, remélem mya100 nem teszi le a lantot forgalom problémák miatt.

Farmer*54, babahalak, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Arra én is kíváncsi leszek. De hát ez van, vagy inkább lesz. Nálam is ki vannak kapcsolva a hangok, de a felröpik grafikája nincs, mert az olyan jó látni mikor szépen felszállnak. Ahogy Eastet értelmezem akkor erről is le kell mondanom. Majd meglátom, hogy mi fér bele.
    Kedjük úgy, hogy a tegnapi az ma volt;)xD Tudod csak annyira legyél éber, hogy mielött felhúzod a kesztyűd megnézed, hogy nincs-e benne az ellenség keze;)
    Pedig csak érdekeljen, akkor kinek mesélek.:)

Sauvage, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szia Mya !

Ilyen apróságon nem akadunk fel.xDBenézek még a kulcslyukba is !xD Minek érdekeljen, hogy lássam mikor húzol el mellettem, mint az IC.xD Na jó figyellek majd, mert az infókat azért valakitől össze kell szednem.xD

Kedveseim a pizsit fellőttem, megyek nézni az X-faktort, mert nekem ez az altató.xD
    Mindenkinek szép jó éjszakát !:)

Sauvage, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Helló-belló!

Jöttem belesni..

Vagy 15 perce csak olvasgatok vissza.. Zsuzsámnál kicsit össze volt akadva az "idézés" ... :D
    A tegnapi terménypakolás után ma szreintem még a fülemben is izomláz van...

Jajj, nagyon gáz volt a mai nap.. kezdve a veresi piacon egy kis rohangálással, ez a "nem kell semmi, csak 1-2 dolog... nem fejteném ki bővebben.. elég az hozzá, hogy padlógázzal sűvítettem Gödöllőre, tojást nem raktam a gázpedál alá... :D

Épp időben odaértem angolra.. ott szétnyúzott minket a tanár 6*45 percben... aztán let's go, nyakamba vettem 2 boltot, 1 nagyobbat meg egy kisebbet.. dugig volt, de legalább a pénztárosok aranyosak voltak..
    Persze nekem már mindegy volt addigra.. 2szer fordultam a nagyobbfajta bevásárlókocsival, de nem én toltam, hanem az húzott... :D
    délután 1/4 4-ig 2 db banánt, és kb. két dl vizet vettem magamhoz, így kellőképpen fájt a fejem,fáradt voltam, hisztis, éhes, szomjas, és úgy éreztem magam, mint akin oda-vissza gyakorolt egy úthenger...
    Hazafele nővérem megbízatásából beugrottam az egyik legjobb cukrászdába, és ha már ott voltam, vettem anyának franciakrémest, a páromnak és magamnak pedig 1-1 szelet epres tortát, csak hogy visszatérjen az életkedvem... Itthon először gyorsba kipakoltuk a kocsit anyával, aztán ettem-ittam-ettem-ittam.. utána azon kaptam magamat hogy anyu beszél hozzám, és nem tudom, mit mond... ülve aludtam el...

sikeresen felvonszoltam magam az emeletre. ruhástól ledőltem az ágyra, és vagy 0,5 órát nem tudok magamról semmit mondani, tisztelt bíróság. :D

A farm ma állt, ugyebár, dehát majd lesz valami..
    Mostanra kezdem összekapni magam.. asszem megnézünk egy filmet azért, csak a sokk-hatás kedvéért....
    Felröpi gázul áll, de majd holnap meglesznek a növények, kicsapom a fákat aztán nesze nekik...

No drágáim, most léptem..

Jó éjt mindenkinek.
    Betegek tessék magukat kúrálni, mert nem szabad lábon lófrálni, ha nincs jól az ember fia/lánya..

Pusszantás mindenkinek...

ps. Epekedve várom a Bp újabb meglepetését.. az a jó, hogy télleg meglepi (ha kevés,amit adnak akkor pláne) :)

ps2. jéééééé, összeírtunk Zsuzsámmal! :)

agromen, _Enike_, Molgan és 8 más kedveli ezt.
  18. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Akkor jóéjt mindenkinek. Mivel narkószerű az év ezen szakában, ezért itt a mai dózis:

goodnájt

zsuzsa-mama, babahalak, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  19. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Nálunk dörög és villámlik, már egy pár órája.

Eni: Neked ma húzós napod volt, ne ad elő sürün.
    Mya: Majd meglátod, hogy fog működni, reméljük nem lesz baj.

Mindenkinek szép álmokat!

Sauvage, Tigrislady, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Eni ahogy Szomszikám írja úgy legyen. Legközelebb legalább harapjál valamit.

Én is elköszönök mára.

Jó éjt Mindenkinek!

Sauvage, Tigrislady, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.