Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nagyon szivesen a kávét...mindenki nagyjából azzal működik:)Nálunk a ház úrának a dolga a halászlé...én biztosan nem is tudnám megcsinálni.Az egyszerű is lehet finom...meg persze nem az számit hogy most direktbe ünnepit kell főzni....hanem finomat amit szeretek.;)
    Mindenki jól halad a növényekkel...csak én vagyok lemaradva...de estére nekem is meglesz az utolós darabig.A felröppik is jönnek majd...szerencsénk lesz biztosan.
    Nagyon jót pörgettél....ez aztán széééép...van nekem is egy...csak a másik kettő nincsen:diszkórózsa és betöltővirág...remélem cserenapkor lehet majd cserélni..örülnék neki.

mya100, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Helló Drágáim!

Zoli rendes volt és hagyott aludni, így 8 után tértem magamhoz..
    Nem szeretem se a kávét, se a páleszt, így ezzel nem tud nálam bevágódni.. :D
    Nálunk még most is iszonyat szél van, át is rendezte az udvart, meg a ház környékét. egy szerencsénk volt, hogy csukva a kapu, az a nagyobb dolgokat azért megfogta.. :D

Mya! Akkor Te is úgy vagy vele mint én.. ha meglátom valami szép virágot, csak akkor pörgetek... :D
    Gratulálok hozzá!

Maci! ne mérgelődj...ha a napi küldhető ajándék még mindig nyári témájú, miből gondolod, hogy 4-5 nap kedvéért bármin is változtatnak..?

szia Mazsok!

Mindig nagyon örülök, ha benézel hozzánk, gyere sűrűbben, szívesen látunk. Köszönjük az ellátmányt.

Gabikám!

nagy az Isten állatkertje... annyira sajnálom, hogy ilyen "emberrel" kellett találkoznod.. Vigyázz magadra, remélem a színváltós oldaladon kívül nem lett komolyabb bajod. Én a magam szerény, de halk módján biztosan elküldtem volna őt melegebb éghajlatra, karácsonyozni, de lehet olyan messzire, hogy vissza se talált volna!
    Drága Anika!

Remélem szép hétvégéd lesz, nagy szeretetben és boldogságban teljenek napjaid az ünnepi készülődéssel. Puszi.

Katika!

Köszi a cicmákot, nagyon kis édesbogár!
    szép napot, vigyázz magadra! (egyébként bagoly mondja verébnek, hogy ne pörögjön) :)

Katalin drága!
    Jó pihenést neked a mai napra, remélem, jobban telik a nap, mint a tegnap éjszakád... :S

GreenKata!

remélem, a vihar nem okozott károkat nálad, és minden rendben van a nettel is...

Nálam az event még sehol, most érik az utsó kör gaz, csak komótosan, aztán este visszarendezem a farmot, és jönnek a felröpik.
    Szép napot mindenkinek, pusza mindenkinek..

agromen, _Enike_, mya100 és 11 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia Mazsok !

gyere csak máskor is, hisz nagyon jó vendég vagy, még ajcsit is hoztál.:D:inlove:

Maci ! A megfejtés már Sárkánylánynál landolt ! Ne dörmögj már még így karácsony környékén is, ráérsz utána is !xD Főleg, hogy egyetértek veled. Party pörgetéseimet, csak akkor lőttem el, mikor a virág ben volt, de nekem is csak akkor lesz ha majd szedek a kertből. Szeretek tudni sok mindent, de azlrt nem mindent !xD

Mya !
    Mya ! A forrásod, csak nem volt kiszáradva és csak nem értedted !xDxD Te micsoda mázlista vagy !! Gratulálok! Legalább elmondhatom egyre több ismerősömnek sikerült virágot pörgetnie !:);) A Tehelyedben meggondolnám, ezt a kocsi mosást és ablakosdit játszani. Itt bentről gyönyörüen süt a nap, de ha kimész borzasztóan fuj a szél.
    Óvatosan.:)

Reni ! Eredeti forrásból, a tények előtt fejet hajtok !:)

Utoljára szerkesztett: 21.12.14
    mya100, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  4. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

:)
    én is mostam kocsit ma. Idétlen ahogy a víz a kocsi tetejéről cseppekben leválik a tomboló viharos szélben.
    Viszont iszonyat gyorsan megszáradt. A kis dolgoknak is kell örülni. :D Ha már nem lehet szánkózni.

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

Örülünk mi is veled együtt !xDxD

Ki tiltja meg, hogy szánkózzzzzzzzzzz????xD

6. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

nem tudom Zsuzsa mit ivott, de én is kérek egy pohárral! :)

7. zsuzsa-mama

Nyisdd az ablakot küldöm !!xD Attól még síelni is fogsz !xD

8. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igyekszem jönni....de nekem is sok dolgom van mostanság...jó érzés tudni hogy örültök nekem.:)
    Én is este farmot rendezek talán...dee kéne növényeket is termelni...annyi mindent kéne...csak nincsen hely hozzá.;)
    Szia Zsuzsa mama!
    Jövök és persze hozok nektek is...szeretek sütni főzzni...állitólag finom kávét és capuccinót készitek...;)
    Nem akar érni a növényem.o_O
    Húúú láttom megy itt a buli...pia, szánkó...én is csatlakozhatok....nagyon profin tudok esni a szánkóval...síleni még nem tudokxD

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  9. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Zsuzsának van vlmi jóféléje inni. Állítólag attól szánkózni IS lehet. :D Miért ne? Amúgy ma van a legrövidebb nap, és a leghosszabb éjszaka.

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  10. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Nyári Nap!, Ahogy emeséék elképzelik.Tigris én az összes ciccet engedném be hajnalban, hogy né fázzanakxD.Zoli, a gyerekkoromban kinek nem vót píze nyáron sielni mönni csapágyas sítalpon edzettek, lejtőn előzték a rendőrségi moszkvics 408-ast;). Mamikám, tán új a kéményseprős aki kotorja a likakat:p?Hiszen égy vén embör nem győzné a Sárkány kormolást mikó füstöl a cseresznyepaprikától.xD

11. zsuzsa-mama

A bulit szervezem, hozom a jóféle itókát, Mazsok a már előkészített sok finomságot. Remélem a zenéről is gondoskodik valaki.

Maci hun vagy ??
    Zoli Te mivel készülsz/ készültök?.
    Ha megjött Mindenki indulhat húzd meg a hajam című rendezvény !xDxD
    Mindenkit szeretettel várunk. Nevezni a helyszínen !!!xD:music:

Chilit ettem !! Az jobb !!!!:D

mya100, Sauvage, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  12. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

13. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Mamika, Brumi lövi az oroszhordákat a spájzban, de küldi néköd a régi időkre emlékezvén

14. zsuzsa-mama

Na Ti sem aprózzátok el, az egy már biztos !!!:D

Köszönöm, olyan mintha tegnap lett volna ! Az idő telik, de a régi emlékek örökre megmaradnak!:)

15. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Ezt az alanti vidiót küldeném az emesének, hátha eszibe jut róla valami.

16. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Úgy látom zajlik az élet!
    Ma megfőztem a kocsonyát, én szeretem a füstölt dolgokat, ezért tettem bele egy kicsit! Nem lett olyan szép átlátszó,de az íze, az isteni! Lett 4 mély kínai tál és 3 teteje, ebből kettő két barátnőmé,mert Ők nem főznek kocsonyát,de szeretik!
    Gyerekkoromban sokat szánkóztunk,de síelni és korcsolyázni nem tudok!

Utoljára szerkesztett: 21.12.14
    mya100, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Ilyet sem hallottam még...olyan jó itókája van hogy attól egyből szánkózunk??xD:megyek is a síruhámért és sapiértxD
    Nem is tudtam....ma van a leghosszabb éjszaka...jaj nekem....:wuerg:
    Jaj neked a chilitől...meg jaj nekünk ha bevadulsz tőle:DNem is kell zene lesz ott olyan síkitozás.....főleg ha elszabadul a szánkó:D
    Ilyet én is csináltam...csupán 6gáztepsivel lett...isler és linzer...ez az egyik sütemény a sok közül...pedig minden évben megfogadom hogy mindenből csak fél adagot készitek....de nem meeeegyo_OxD

18. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

mik készültek eddig? zserbó tán?

:) nyamihami. minknálunk nincs benne füstölt, de füstölttel az eredeti. beszélik.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.14
  19. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Visszatértem,mert el kell mesélnem,hogy én is úgy jártam,mint Eni,elindultam reggel vásárolni és dél körül értem haza,éhen-szomjan,de azért még a kocsonyát feltettem,gyorsan bekaptam 4 kiflit-tejföllel és muszáj volt lefeküdnöm,mert rosszul lettem! :sleepy:Most már jól vagyok!
    Megyek, majd reggel jövök,addig is legyen szép éjszakátok!

20. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

jobbulást, jóéjt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.