Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

A Szilveszterre csinált Varga F. József kabarét amit tiltottak, USA veboldalról betöltve fent van megosztottam ha már évente 1szer bemék. Egyébként sem akarok főjárni mert mindenre kiváncsi 1től.:):p

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  2. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Kit érdekel mit tiltanak és mit nem????? Az ember csak maga és ez a lényeg.
    Ez amit először megtanultam játszani a hegedűmön:

Jaj. és erre táncoltam először a férjemmel:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.12.14
    cukorborso79, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok Kedveseim!

lettek kakasaink, békáink, rengeteg galamb, és extrém sok narancs ól, vakond, és macska..
    A fő attrakció: rózsa birkaól.. :D

Nálatok mi a helyzet?

Remélem, mindenki jól van, és szeretteitek körében tudjátok / tudtátok tölteni az elmúlt tegnapot és mát. :D

Köszönöm a sok zenét Gabikának és Sauvage-nak, nagyon jó kis válogatás. Ezek után még kerestem én is magamnak néhányat.. :D

Én most elköszönök, jó éjt mindenkinek.

girhes85, agromen, Molgan és 7 más kedveli ezt.
  4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Remélem mindenki jól van és sokat pihizik!;)
    Valóban nagyon jó zenéket hoztok!
    Egy kis reggeli és tea
    Legyen szép napotok!

cukorborso79, Sauvage, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Katám köszi a kávét, , mert én annak nézem.

A tegnap esti zenéket köszönöm, de sajnos nem tudtam befejezni, csak elkezdtem hallgatni, de a végén kidőltem és elmentem pihizni. Ma majd folytatom.
    Legyen szép napotok ! Töltsétek szeretteitek körében !:)

cukorborso79, Sauvage, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Jó reggelt!

Ma is megyünk templomba anyával.. aztán mennénk két helyre is karácsonyozni.. jaj, semmire se lesz idő. :(

Szeretetteljes szép napot mindenkinek!

girhes85, agromen, _Enike_ és 7 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Neked is hasonló szép napod ! Reni ma pont arra van idő, amit beterveztetek !:)

cukorborso79, Sauvage, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Igen ám... de 4-kor Gödöllőn mozi.. ahhoz, hogy 4-re Gödöllőre érjünk, 3-kor el kell indulni Vácról, hogy ne csak beesünk és eljöjjünk, legkésőbb 11 körül el kell indulni oda.. (akkor van vége a templomnak).. tehát én a nagyiéktól kiesek.. :S

girhes85, agromen, _Enike_ és 7 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Sajnos Reni, így már teljesen más. Itt már sorrendet kell felállítani, mert ez igen csak sok program 1 napba bele zsufolva.

Gratulálok a titkosaitokhoz !! Nekem, csak 1 gólyám lett, de annak is örülök, mert még nálam az is ritka, hogy egy új beesik.
    A palettámról hiányzik még a béka, kakas, és a farkas. Várok türelemmel.

Szép tartalmas napot, kívánom, hogy a legjobbat hozzátok ki belőle és ami elmarad, azt majd pótoljátok !:)

cukorborso79, Tigrislady, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép napot!

A zenékből párat meghallgattam. Jót is tett a lelki világomnak, nem túl jó éjszakán vagyok túl. ..az is lehet, hogy csak össze-vissza evéstől nem tudtam aludni.

Kedden moziban voltunk. Tegnapelőtt vendégségben, tegnap nálunk voltak. Ma ezután nekiállok dobozolni, nem tervezném, hogy bárhova is mennék.
    Titkosból gólyám lett olyan ami még nem volt.

Mennem is kell, mert eléggé elidőztem :music:

Mindenkinek legyen szép napja.:)

cukorborso79, Tigrislady, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Kukk Én, nem a kapitány Mindönkinek! Tigris, a mozit még láthatod 100x, de a nagyiknál nem lehet biztosra mönni. DVD is van a világon, és nincs annál jobb ha balra el kék menni, akkor mögállítom oszt visszajövén elindítom a filmet. Köréd gyűjtöd a cicceket mög a Zolit, csöröghetsz a tasakokkal amiből nassolsz, stb...Gabika nem írom ide azt a szót ami ebben az elit környezetben káromkodás, pedig elhiheti, hogy már az MTA is elfogadta ugyanúgy mint a vazze szót is, ha ezt kimoderálják nem emelem érte szavamat, jogos, de másként nem tudom elmagyarázni amit mondani akarok. Mert amit tegnap írtam inkább hangulatjelző volt mint káromkodás aminek vették de ebből én nem inditok egy lavinát, mert most elvagyok a citrom pehelygyártósorommal a menüben:wuerg:. Tehát visszatérve Gabikához, nagy izé csintalan fiúcska löhetött a férjed, hogy nem egy pörgőssel kezdte, hanem inkább összesimulós zenére kért föl. Nekünk volt 2soros váltós szájharmonikánk, de csak addig működött míg Brumi mög nem nézte mi van benne mitől szólxD. Én mindent szétszedtem és nem mindig tudtam összerakni, mert a belső egysége érdekelt.Még jó, hogy nem lettem orvos, bár ott is van aki csak bont.Mya látom té is szétszedős hangulatban vagy, pihenj azért kicsit, na mög mindenki pihenjön.Greeni nappalos ma, későn talán benéz.

mya100, cukorborso79, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  12. babahalak

Szép napot!
    Itt gyönyörűen süt,illetve világít!
    Gratulálok a titkosokhoz,akiknek olyan lett,amilyen még nem volt!
    A kávét egészségetekre!
    Lassan készülődök az ugra-bugrára,még egy nap és utána egy nap szünet.
    Én is kaptam sárga tojástojót a keréktől,hát nem szóltam semmit,csak nyeltem egyet!
    Eni- nagyon be kell osztani azt a kis időt,de biztos minden szép és jó lesz!
    Mya- akkor most pihenj le egy kicsit!
    További szép napot mindenkinek!

mya100, Farmer*54, cukorborso79 és 3 más kedveli ezt.
  13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Látom, csak nem bírunk elszakadni a témától, csak kellenek ide a megjegyzések. Úgy gondolom, ha ez a stílus a társaságodban elfogadott, és kívánatos akkor használd ott. Mint írtam: a fórumnak van egy szabályzata, azt be kell tartani, még annak is akinek káromkodhatnékja van. Itt így működnek a dolgok, a boltba se megyünk alsónadrágban, még akkor sem ha amúgy otthon csak az az öltözékünk. Ha másképp nem megy valaminek az elmagyarázása, akkor tekintsünk el a magyarázattól. Itt zárjuk is le a témát, feleslegesnek tartom naponta felemlegetni, bizonyos sértődöttség okán. Köszönöm.

mya100, babahalak, cukorborso79 és 3 más kedveli ezt.
  14. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jó estét! Lányok lett kakaskám meg cicám, és angóra simítóm narancsban, meg egy rókám de az már volt.

mya100, Farmer*54, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

Szép estét kedveseim !

Gondoltam benézek, van-e valaki. Mindenki még az ünnep utolsó perceit tölti, remélem kellemesen.

További szép estét és nyugodt pihenést.

Sauvage, Tigrislady, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  16. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Most értünk haza, jó kis vendégségben voltunk, remélem már vége, mert már 1 hétig nem tudok enni.
    Mindenhol enni kell, mert utána megy a sértődés, húsvétig csönd lesz.
    Remélem mindenkinek úgy telt az ünnep,ahogy elképzelte.
    Titkosak: 1, Hollómosó sárga, egér, galamb, róka.
    2, béka, 2vakond, róka.
    3, kakas, pocok, galamb, béka.
    Összességében elégedett vagyok, ami ritka.

Jó kis zenéket rittyentettetek össze.

Drágáim, mindenkinek pihentető alvást!

mya100, Sauvage, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Éjt Mindönkinek!

.................

Személyeskedés, további vita. /-East17-/

mya100, Sauvage és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  18. Tigrislady

én is degeszre ettem magamat.. holnap délelőttig nem akarok kajára gondolni.. :D

Gratula a titkosakhoz..

Szép estét mindenkinek, kellemes kajakómát! :D

girhes85, mya100, Sauvage és 7 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Túl a Karácsony mindkét napján...immár készülődünk a ó év végére :)
    Az ünnep első napján anyós és keresztmama látogatáson voltunk. Tegnap már fel sem öltöztem, mert az orromat sem dugtam ki a lakásból.. Igazi karácsonyi hangulat volt itthon. Szerintem a gyerekek szépen feldíszítették a fánkat. Én megcsináltam a karácsonyi pudingot....[​IMG]

Megérkezett a fagy is. A hó még nem, de várhat még 1 napot, mert holnap reggel indulunk autóval...., hogy messzebb szilveszterezzünk...
    Nekem az elmúlt 2 napban nem volt belépési nehézségem, mert alig voltam itt....
    Apropó ! Itt a kávé...:)

Tigrislady, cukorborso79 és babahalak kedveli ezt.
  20. babahalak

Jó reggelt!
    Remélem mindenki jól aludt és kipihente magát!
    Itt is nagyon hideg van, hó az sávokban esett, ahol én lakom ott egy szem se!
    Képzeljétek két nap alatt, két autó ment gallyra alattunk,így már "szabin" vagyok!:D
    Koppi már hozott kávét,ezért én ezt hoztam:
    tea + reggeli
    Legyen szép napotok és akadálymentes utazást kívánok!

mya100, Sauvage, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.