Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Katalinbaba, pedig egy táncoslábú léánynak kimondottan jót tesz a meleg gyógyfürdő, már amelyik tágítja az ereket a lábban pöld. Kicsiny falum gyógyvize ilyen, az érszűkületesek és a fitneszes jányok nagy szeretettel használják. Virslitől. Égy lány kolbászt egyen né virslit.

mya100, greenfields, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  2. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Még egyszer Boldog Új Évet Kívánok minden kedves topiklakó vénecskének!!!

Ne haragudjatok, de azért nem tudtam jönni, mert az egész család kipurcant. Kevésnek bizonyult az az 1 db WC ami nálunk van. Közben a háziorvosunk elküldött mindenkit a László kórházba, mert valami nagyon nagy fertőzésre gyanakodott. a szilvesztert majdnem ott töltöttük, mire kiderült, hogy nem mi vagyunk egy nagy járványnak a kezdete.
    A végeredmény, hogy kaptunk sóoldatot kiszáradás ellen és rengeteg antibiotikumot, aminek nem nagyon örülök, de ez van. Sajna mind a négyen elég rendesen és pillanatok alatt magas lázat produkáltunk. Igazi eredmény hétfőn lesz a labor után. A kórházat azért úsztuk meg, mert mind a négyen itthon elzárva lehetünk.
    Ennél ez az év már csak jobb lehet :p:wuerg::D

mya100, Sauvage, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kedves Gabi ! Örülök, hogy jelentkeztél, de annak nem amilyen hírrel jöttél. Kívánok az egész családnak mielőbbi gyógyulást !:)
    Reméljük a leletek már jók lesznek és csak egy rossz álomként marad meg.
    Küldjük nektek is a gyógyító energiát !
    Tartsd a lelket a fiukban !:)

Puszillak !

mya100, Sauvage, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Nagyon sajnállak Benneteket! Ez tényleg nem jó befejezése az Óévnek!Az Újra kívánok Nektek nagyon gyors gyógyulást!
    Tudom,nekünk is nagyon jó gyógyvízünk van.:) A pöld az mit jelent? Ilyenkor ránk sóznak mindent,aztán jön a betegség,sajnos.
    Még egyszer megy a gyógypuszi

Koppi- ez olyan mintha S.patak lenne.Akkor Ti jól zártátok az évet.
    Ja, és elfelejtem írni,hogy a fasírt nagyon jó lett,de legközelebb több borsot és sót teszek bele,nekem egy kicsit lájtos lett!És hamár a tűzhely mellett álltam,akkor egy kis sütőtököt is sütöttem:p

5. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jobbulást nektek! :( Zsu jól mondja, küldjük!
    Babahal meg reméljük beszámol a gasztronómiai kísérletéről. :D
    Koppi ti merre jártatok? Csak nem Gyulán?
    Mi nyáron a regéci várban, a füzéri várban, és arrafelé túrázgattunk.

6. babahalak

feletted van a beszámoló!
    Most már nekem is pizsiosztás és ónos eső esik!
    Jó éjszakát mindenkinek!

7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok, jöttem én is benézni!

Örülök, hogy sokaknak sikerült bejelentkezni, mindenkinek BÚÉK!
    Látom, többeknek sikerült összeszedni az év végére - új év elejére valami rosszaságot. Mielőbbi jobbulást nekik!

Mi ugye délelőtt fát vágtunk, nem mondom hogy jól esett a torkomnak, de a mozgás az jó volt.. aztán délután olyat szunyáltam mint az atom.. két takaró alatt fáztam először, garbóban..komolyan azt hittem, hogy rosszabbul leszek.. de aztán semmi extra. Este voltunk kicsit Zoli anyukájánál.. ő sincs még teljesen jól, meg hát egyebek.. rosszul indult az év, de idővel majd könnyebb lesz neki, még ha most nem is úgy látszik.

Közben nálunk esett ilyen ónos mizéria, kezd lefagyni.. remélem, senki nem találja meg az árkot vele...

Holnapra be kellene iktatnom egy kis tanulást, de nem fűlik hozzá a fogam. :S
    muszáj lesz.

Zoltánka tudja, hogy nekem lett a titkosakból kakas, piros, kaptár és piros csacsikovács is.... most már nektek is elárultam.. a kicsik nem tudják a bumbaramba hiányzó növénye miatt végigvinni az eventet, különben mindenhol kész lenne már.. áldozni meg nem fogok rá.

no most lassan elköszönök, mindenki legyen jó és vigyázzatok magatokra. Jó pihenést mindenkinek!

agromen, girhes85, Molgan és 6 más kedveli ezt.
  8. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

jesszusom, tényleg! hát ez teljesen kimaradt nekem mint hsz. bocsbocs :S

9. babahalak

Jó reggelt!
    Az éjszaka nem aludtam túl jól,úgy látszik megirigyeltem Zsuzsánktól:oops:
    egy kis ez + az + a kávé
    Zoli- meg van bocsizva! Ez a fekete macsek nagyon jó!
    Hójelentés- van!
    Legyen szép napotok, a betegeknek gyógyulást!

10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt kedveseim!

Zoli! Ez a macsek nagyon jó! Megnevettetett így kora reggel.

Sajna én sem aludtam valami jól. Még mindig kuruttyol a gyomrom, pedig már jó pár napja csak teázom. A többiek már aránylag jól vannak, tegnap este már tudtak enni is egy kicsit. Tele a hűtő mindenféle kajával, de nem fogy. Amit tudok lefagyasztok, majd jó lesz később. A mosógépem reggeltől estig jóformán megállás nélkül megy, és fertőtlenítek mindent egyfolytában.
    Karácsonyra kaptam egy gőzzel működő tisztító gépet, na most ennek nagy hasznát veszem.

Az event kész. Titok óljaim nem valami csodásak. Kaptam egy sárga kecsketej üzemet, egy narancs lóistállót, egy macska és egy róka ólat. A fáknak viszont nagyon örültem. Lett 2 db japán naspolyafa, 1 db XXL tölgy és 1 db XXL citrom.
    A parti pörgetésekből 1 db XXL őszibarack fa, ami említésre méltó.

mya100, Sauvage, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  11. babahalak

Gabi próbálj meg főtt krumplit enni,meg sima kekszet rágcsálni,az üres gyomor sem jó! Sőt én még a konyakot is tudnám ajánlani;)

12. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jó reggelt mindenkinek!
    Jobbulást a betegeskedőknek!
    Itt most bolond szél fúj, az ónos eső nem volt vlmi tartós szerencsére. Hó nincs, szánkó a sutba dobva.
    Lám, azért jappán naspolyafa.. két db... grat.

Ez a nemalszomjól jelenség... ne is csodálkozzunk, ha hol fagyminusz jön, hol meleg, hol ónos eső stb. Egy pár hétig tartó hagyományos tél kellene. :D Lenne ötletem kit fürdetnék meg az első hóban ;) állítólag mindenfélén segít.

mya100, zsuzsa-mama, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek az aláírásodat módosítsd az ide vonatkozó szabálynak megfelelően.
    Aláírás
    • Az aláírásoddal egyénivé teheted a hozzászólásaidat. De mindig vedd figyelembe, hogy az áttekinthetőség egy fontos szempont, ezért be kell tartani egy szabályt: az aláírásban max. 1 banner megengedett.
    • A max. méret 500 x 200 px; ezt a méretet a német VDZ (Verband Deutscher Zeitschriftenverleger – Német Lapkiadók Szövetsége) határozta meg a reklámbannerek standard méreteként. Ha a reklámszakembereknek sikerül ezt a méretet betartaniuk, akkor ez a számotokra sem lehet gond. Ha úgy érzed, kevés a hely, hagyj ki néhány képet.
    • A kép mellé max. 4 szövegsor és két üres sor csatolható. Figyelem! Egy nagyobb betűméret csökkenti a rendelkezésekre álló sorok számát!

mya100, zsuzsa-mama, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  14. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

bocsánat. elnézést. kétszázvalahány volt nem kétszáz. Azt gondoltam, hogy ha fel tudom tölteni, akkor ezen méreten belül van. Javítottam azonnal a hibát.
    a fejlesztőknek javaslom továbbítani, hogy egy egyszerű ellenőrzést iktassanak be, hogy ne engedjen a max pixelméreteknél nagyobbat.
    Köszönöm hogy szóltál, tohábbi szép napot!

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Köszönöm a gyors megoldásodat.

16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Babahalak köszönöm szépen a reggelit....jó igy bejönni....van minden...én is igyekszem "otthon" ezt csinálni csak mindig későn ébredekxD
    Gabika gyógyulgass...nem irigyelek...ilyet már mi is átéltünk amikor a lánykám kicsi volt....na tudom miről beszélsz...;)Krumpli...keksz...igy van....egy kis erőleves??az is jót tenne esetleg...gondolom a normaflórt isszátok rendesen?:wuerg:

Zoli ez a baner...nagyon király....egyszerűen nem lehet megállni nevetés nélkül.

Reni jobban vagy???Torkod??köhögsz is...??
    Csajok???Zoli?? lesz nálam este egy kis buli....remélem átjöttök???? egy kis pia...meg nassi....és ha akartok be is öltözhetek...a Katalinok is jönnek remélem...Zsuzsa mama.....Gabika.....;)

mya100, zsuzsa-mama, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  17. babahalak

Naná,ott a helyünk! .....csak előbb megyek tejet hordani,addig nagyon meleget csináljatok!

18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Zoli persze megfürdetne engem a hóban, arra volna esze... na de belőle is hóangyal lenne rögtön... a macskájával együtt.. jópofa.. :D

én még sajna krehálok, de már sokszor csak szárazon.. :S Zoli is hasonló eredményeket tud felmutatni.

Gabikának gratula a két japános naspolyához, nekem mindig csak sima naspolya sikeredik.. :S

Mazsok, majd igyekszem én is bulizni veletek, remélem, a mai nap nem leszek rosszabbul.

Nálunk az napocska hétágra süt.. jó lett volna most csak úgy elmenni egy valahova kocsikázni, folyópart mellé a Dunakanyarba...

Zoli most épp kocsit most, én meg nekifogok angolozni... :S

Szép napot mindenkinek, betegeskedőknek jobbulást, aki teheti pihenjen..[​IMG]

agromen, girhes85, Molgan és 7 más kedveli ezt.
  19. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Nem jó az új évet betegeskedéssel kezdeni, de hát a betegség nem nézi a dátumot.

Gabi: Gyógyultan sem jó három férfi beteg, de betegen viszi a prímet. Gyógyulj te is, most Ők szolgáljanak ki téged, ezt mond meg nekik, mihamarabb gyógyuljatok meg, ebben a mindenféle időben nem csodálom ha mindent összeszedünk.

A tegnapi koripályát elvitte a plusz, én se vagyok százas, hogy mikor akarom csinálni.

mazsok: Az esti bulira sajnos nem tudok menni, mert házon kívül leszek, egy kis pletyire a barátosnémmal.

Maci, Gabi, Reni, Zoli, és aki kimaradt, mindenkinek gyors gyógyulást!

http://andomeheszet.hu/wp-content/uploads/2012/10/gyombertea-590x300.jpg

20. babahalak

Itt vagyok és nem kellett menni tejcsizni,helyette rejtvényt fejtettem és a szememet pihentettem!;)
    Az utak csúsznak, hó már nincs!
    ...és hova kell menni bulizni???
    Legyen szép éjszakátok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.