Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia Szomszikám!

Nálatok volt isi, nálunk ügyelet volt, csak az ment akinek nem volt babby sittere.
    Sajnos még a jövő héten is ilyen időt mondanak, bird ki még egy picit.

Mindenkinek szép álmokat!

Sauvage, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Drága Katikám ! Tudok mást csinálni ???xD Ha fát vágnak a hátamon akkor is kíbirom !
    Itt volt suli mindenkinek, alsó osztályban is és közép iskolában.

Neked is szép álmokat !:)

Minden_esetre, Sauvage, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  3. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Köszönöm :)

Minden_esetre, Sauvage, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Úgy látszik ma még mindenkinek korán van. Pihenjétek ki magatokat, ma ennek a napja van.
    Később majd visszanézek.

Minden_esetre, Tigrislady, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szééép Téli Nap Vanik:music:! Katalin, van bizony, nézd csak mög Eni párjának a személyi lapját, én véletlenül katt a nevére az értesítésnél. Ezt egy fél informatikus mán nem engedheti mög:p. Anika, né hallgass itt minden jányra mert az nem jó. Az embör lánya az emlékeiből is építi a következő életét és bizton volt olyan amire az előző fiúval is jó volt ezt nehéz kiradírozni, nem is szabad;). Mya, látod rájöttél az igazság ízére, szereted csinálni. A szeretet és a tudás még távol van és agg korodra bizton tudós is löszöl benne.Mindég tanulunk amíg élünk, van aki fölismeri ezt, aki nem bután hal mög:). Mamókám, remélem mögmutattad a picikének, hogy vadászik a kaméleon? Kérdés milyen hosszú a nyelved, mert az lényegxD!? Tigris, néköd nem monták, hogy amunka bár nem esik jó, de nemesít. Baroness Eni, na milyen jó hangzik bár a bannerodról hiányzik a 3ágú korona:D.Bár utólag kiderült az új 1700as évek utáni Magyar báróknak már 5ágú a korona.

Utoljára szerkesztett: 11.1.15
    Minden_esetre, Sauvage, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép napot!

Zsuzsám pihenünk, de akkor Te is tegyél úgy.:)
    Maci velem lehet egyezkedni, ez így rendjén van ahogy írtad.

Délután végre lejár a takaró tekerés a malomba, aztán indulhat a kaméleontáp.

Nálunk esős, szeles idő van.Remélem legalább nálatok jobb az idő.
    Sziasztok!

Farmer*54, Minden_esetre, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Szia Farmer és Mya !

Látom nem nagyon tobzódik senki itt. Ma pihiben vagyok. Ez az időjárás kicsinált ! Jó, hogy ide csak írni kell, mert most a beszéd nehezen menne. Ez még nekem azon kivül egy büntetés. 2-3 nap és túl leszek rajta. Remélem !:oops:
    Katám ! Mi van veled?? A tegnapi nehéz nap után remélem jól vagy . Egy kis élmány beszámolót szívesen olvasnék, ha már bírsi írni .

Kellemes szép vasárnapot !:)

mya100, Farmer*54, Minden_esetre és 3 más kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért!
    Mindig van valami.. Tegnap este már nem volt affinitásom jönni, kivoltam a pakolás után.
    Mostam az Isten tudja, hány adagot, kiteregettem, összehajtogattam a szárazat, porszívóztam, egyebek.. lett egy akkor adag ruha, hogy be se fért a szekrénybe szinte.

ma reggel meg 8 előtt jött kelteni anyukám, hogy nővérem nem aludt éjszaka, mert fájt a lába a visszerei miatt.. úgyhogy mehettünk le az ügyeletre, hogy mégis mi van.. Ott javasolták neki, hogy ne várja meg, amíg be is durran, előtte vettessük ki.. apukámat holnap reggelre beszéltem meg az érsebésszel,.hogy megnézi a sebet a lábán, úgy néz ki, hogy egy beteg helyett kettőt viszek neki... :S

aztán elmentünk templomba, templom után elmentem gyógyszertárba kiváltani nővéremnek a gyógyszereket.
    utána bementem apuért a munkahelyére... megint esett az eső, ő valahogy ezt vonzza.. :D
    hazajöttünk, ettem ebédet, gyorsan végigjártam a farmokat és most jutottam el ide.. :D

Most balra el, pihizek egy fél róát, mert méár nem bírom..

Szép vasárnap délutánt mindnekinek.

agromen, mya100, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  9. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hi Topik! Mya, nem akarok lérágott csontot önni, de az Arab úgynevezett vonuló törzsek csinálják az igazi táncot, csak dobzenére és nem 20kgos égy jány sem. Európába a törökök és előttük a Mórok hozták, akik az Ibériai félszigetet teljesen belakták, sajnos a kersztény egyház utánuk szinte minden kultúrájukat kiirtották, bár a táncok és a Spanyol népbe beolvadt Gypsy népcsoport megőrzött pár táncot amely rokonságban van a hastánccal, Flamencora gondolok. No ezzel én befejezem mert nem kiváncsi erre a sárkány sé:wuerg:. Mamókám a Brumi küldi néköd,[​IMG] Megyek, nem megyek…
    Igen, szóval nem…
    Inkább levél vagyok, szellő fújdogál…
    “Kaméleon logika”
    Így műxk égy SárkányMamóka.xD Nem mondhatod, hogy nem csípjük a burád Mama? Legyetek rosszak!

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  10. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Zsuzsám- ne aggódj, túléltem a tegnapot,de kutyául elfáradtam,így ma csak pihi,meg pihi volt,van. Még írni sem volt kedvem. Nagyon jó volt a buli, több mint 160-n voltunk,ennyi embert körbeugrálni,már a lábam alig éreztem. A táncunk végig vastapssal ment, a cigányt vittük kedvcsinálónak!

11. zsuzsa-mama

Szia Reni !
    Na aztán Te is tudod, hogy kell pihenni ! Nagyon sajnásom, hogy most két beteggel is foglalkoznod kell, mikor Rád is rád férne a pihenés a Nővérednek is és apukádnak is mie4lőbbi gyors gyógyulást kívánok ! Állj meg egy picit és pihenj, nem akarom, hogy te légy akir ápolni kelljen kimerültség miatt.
    Az estét már töltsd kellemesen !:)

Szia Maci ! Tudom, én hogy szeretsz, csak nehezen mutatod ki !xD :inlove:Nálam az a baj, hogy nincs olyan, hogy nem. Megyek akkor is ha már nem bírok ! Jók nem is tudunk !xD Azért jól elhallgattad, hogy mi volt a felülvizsgálaton ! Nem felejtettem ám el. Mikor kapunk választ ?????

Szia Katám ! Gratulálok ! Tudtuk, hogy így lesz, ezt Maci meg is jósolta, pedig nem is béka !xD Elhiszem, hogy elfáradtál. Természetesen pihend ki magad! Nagyon megérdemled ! Szép nyugodt estét !:)

12. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Mindenkinek szép napot!
    Elkezdtem kráhogni, köhögni. Naccerű!
    ez a szombati iskola, ledolgozás meg a többiek eléggé megkavar mindenkit. Ez olyasmi mint az óraátállítás. :D Egy kis fűszer a szürke hétköznapokra..
    Viszont holnap érdekes egy nap lesz.. :D hétfő, közben meg pár rokon nekiindul az egészségügynek Reni vezetésével.
    Apukám már otthon van, sajnos lázas, de pihizik. Le van gyengülve, és kérte is hogy ne látogassuk most. Viszont jólesik neki ha rácsörgünk. Úgy nem fertőzök. Még.
    Ma mindenki palacsintát csinált? vagy csak errefelé lett tömegtéboly?

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  13. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Mamikám, kedden mögy a Brumi. [​IMG] Katalinbaba Minden Elismerésem, aki tud az tud.[​IMG]

Minden_esetre, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  14. babahalak

Köszönöm szépen és loptam a babákat,nagyon tetszenek!

Sauvage, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

BabaKatikát se lehet irigyelni, sztem fájhatnak a lábaid rendesen, de örülök, hogy jól sikerült a buli.

Zsuzsám és Katalin, Brumi és Zolim szabad pihenni nektek is! ez a hőingadozás, meg a szélfújás mindenkit kikészít. Kíváncsi leszek, mit szól hozzá a doki, ha holnap egy beteg helyett kettőt viszek neki.. fogja értékelni a humoromat...

Sauvage! Köszi az infot Brumiról, jó őt szemmel tartani... nemhogy itten elmismásolja a dolgokat... :D

Myám!

remélem, mielőbb sikerül belaknotok magatokat az új helyre.. csak még egy kis időnek el kell telnie..

GreenKatám? hát Te merre jársz bogaram, alig látlak mostanság.. nem havazik, mégis be vagy havazva?

Anika, neked sok sikert mindenhez, jó erőt és egészséget, meg kitartást, menni fog minden, csak akarni kell.. mondom én, bagoly a verébnek, hogy nagy a feje.. :D

Gabika? nálatok mi a helyzet? remélem, már mindenki jól van, és újult erővel vág neki a hétköznapoknak..

Mazsok nálatok mi a helyzet? valami jó kis recept, így a gyümileves után? (emlegetem, hátha Zolim megint kedvet kap hozzá) :D

No, amit el tudtam csípni a közelgő eventhez:

Jónásunk írta:
    Nézzünk akkor egy általánosan használható tippet a kezdéshez.

Érdemes lehet felosztani a területeinket: felén nagyobb TP értékű fákkal, felén nagyobb értékű ólakkal várni a kezdést. Kezdést követően csak a fákat learatni a Tp gyűjtéshez. Ha ez sikerült egy aratással, akkor kikapni a fákat, földet a helyükre és indulhat az eventnövény. Viszonylag hamar el lehet majd jutni arra a szintre, hogy az ólak vegyék át a főszerepet. Két területen a már korábban jól felkészített állományt leszedni - ha szükséges, a következő kört elindítani (esetleg már kevesebb -rövidebb érési idejű ólakkal.) Ha ezeken átevickéltünk, mehet tovább minden területen az eventnövény.
    Így ugyan egy ideig "áll" két területünk, de ez valószínűleg kevesebb időveszteséget fog jelenteni a többségnek, mint event közben kipakolászni a 24-36-48 órás óljainkat, és várni a beérésüket.

az egyik farmozó tippje alapján:
    Lehet, hogy 30.000 és 60.000 TP közt kell majd gyűjteni az ólakból?

és az én infom: tit tudtátok, hogy a tölgyesnél a fák és az ólak is több tp-t adnak? :eek: mert én eddig nem... szóval, van mit tanulni...

No drágáim, bízva abban, hogy nem hagytam ki senkit elhúzok aludni...

Jó éjt mindenkinek!

agromen, Minden_esetre, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  16. babahalak

Jó reggelt!
    Tegnap elmaradt az ellátmány,ma már hozom:
    tea + kávé + reggeli
    Remélem a betegek jobban vannak!
    Az enyém lábam kezd helyre jönni, de jól is teszi,mert ma ügyintézős,sétálós napom lesz!
    Ez a fene szél,már megint fúj,nagyon nem szeressem!
    ÓÓÓ! Palacsinta, mióta készülök már csinálni! Remélem jobban vagy!...és Apukádnak is gyógyulást kívánok!
    Reni- köszi az infót,de lemaradtam egy körrel,milyen event jön és mikor?
    Legyen szép napotok!

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Köszönjük az ellátmányt ! Gondoskodó vagy mint mindig. Ma nekem is menős napom lesz. Nagyon össze kell kapnom magam, mert ez a fránya szél . csak nem akarja abba hagyni .
    A munkába indulóknak laza kis napot ! A betegeknek gyógyulást.
    Mindenkinek legyen ma egy szép napja.

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Kati köszi szépen az ellátmányt..én csak nézek ki a fejemből...egyik kávé a másik után de enni nem kívánok semmit:wuerg:Vastaps volt??ügyes vagy...biztosan nagyon jó buli volt...megérte hogy elfáradj...ezt kell szeretni ebben az egészben..és gondolom imádod is...amikor nem csak neked okoz örömet a tánc...hanem látod hogy másoknak is szinte ugyanekkora örömet okoz...nagyon jó lehetett.A fáradtságot kipihened...és az élmény az megmarad.xD
    Reni gyors gyógyulást kívánok édesapádnak is és a nővérednek is...vigyáz magadra mert ahogy látom te vagy a család "nővére";)Szóval valami jó recept???nem is tudom...mit ennél...?Zöldségeset...??húsosat..vannak nagyon egyszerű és könnyű receptjeim...ha Zoli megtalál elküldöm neki a recepteket...nála keresd...vagy irjál rám..a farmnevem megvan Zolinál...ahogy láttom most a két Zoli fog irogatni ugyis egymással...gép nyelvenxD
    Ez az event nekem annyira kínai...elolvastam többször és egyszerűen nem értem:cry::(
    Zsuzsa mama öltözz fel..nálunk itt a szél valami borzalmas...:wuerg:kutyusoddal mi a helyzet??javult már egy kicsit??
    Zoli jó ha édesapád már otthon van...az fél siker...most már gyógyuljon gyorsan.Ha vagy küldök egy jó kis receptet...Nekem is bővíteni kell a repertoáromat.

19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép Tavaszi Nap Vanik Mindönkinek!Katalinbaba, nem kell izé ha foxit használsz a képadatait jobb gombegérrel mögnézöd, másolod a linket és viheted Devikének a sok csili-vili babát nagyobb méretben is. [​IMG] (Free oldal) Mamókám, tán mögártott a kaméleon élet, hogy nem beszélhetsz, vagy a borovicska?[​IMG] látod most is erőlködsz me röpködni akarsz, pedig Mya olan szép söprűt adott néköd.No ezt mög Katalinnak és Anikának hagyom[​IMG] . Tigris, tudtad, hogy a tölgyesbe a víz is ingyé vanik, nem kék fizetni érte.Mönök, ezt itt hagyom néktök sajnos a férfi már elhunyt.

20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Leülök hozzátok egy teára, amit én is megköszönök.
    következő eventen most én is elgondolkoztam picit.Nem szívesen várnék aznap az aratással délutánig, de majd meglátjuk mit ír a hivatalos.
    Kata biztos nagyon szépek és ügyesek voltatok.:) Én már az utóbbi időkben a fellépéseket is hanyagoltam.
    Nálam lett egy üresedés, ha valakinél közületek is akad, dobjon egy tollast. Még egy kis potya tp-ét is kaphat ha valaki ügyes. Lassan már rendszer lesz ha szintlépés következik, valaki mindig belázasodik.

Betegeknek jobbulás kívánok. Vigyázzatok magatokra az útközben.

Szép napot Mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.