Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

sZIA!
    Nem nagyon értem ezt az eventett...de remélem azért kezdésre vagy előtt egy picit megvilágosodok...nem szeretnék sötét maradnixDteázok én is veled egyet ha nem bánod...ugy érzem most az jót tenne...
    Dobhatok én is egy tollast neked?

2. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Az idő, nekem sem jó, fáj a fejem, meg minden ami evvel jár. Tűröm a fájdalmat, gyógyszert csak akkor, amikor már potyog a könnyem, lassan már arrafelé tartok.

Tegnap egész nap ágyban voltam, a vérnyomásom c@rakodik, a család moziban és játszóházban volt.

Most én is leülök és teázok veletek.
    Remélem ez már a tavasz első jele,a nap süt.
    Reggel a koripályára kellett vinni uncsikámat, az első óra kori volt.

Legyen szép napotok!

3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs. Jöttem életjelet adni magamról.
    Jelentem teljesen meggyógyultam. A szép napsütéstől teli vagyok energiával, így Nyaukával sokat bohóckodunk.
    Evetkét megcsináltam simán és végre összejött a 3. csókhal a piros halásztanyához.
    Egyik kicsinyemen összehoztam egy piros struccot és sok milliót a tenyészállatokból.
    Most megyek visszaolvasok.

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Jövök ismét teázni. Igen, dobhatod :):)
    Szomszikám sajnállak, de ha nagyon szenvedsz vegyél be egyet. Pihentessél ma is ha úgy van.
    szia Sárkánylány!
    jól tetted, hogy jöttél, az meg pláne, hogy jó hírekkel és még ügyes is voltál.Gratulálok!

Farmer*54, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Gyere teázunk..lepattant a galambom a palánkról:wuerg:xD

6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Nemis, mert célt találtxD várok:music:

Farmer*54, greenfields, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gratulálok, akkor már multi vagy?!Örülök, hogy teljesen rendbe jöttél!
    Mazsok- köszi a teát!
    Reni- mi hír a betegeidről????
    Remélem mindenki jobban van már, nálunk sütött a napocska, jó nagyot sétáltam, mindent elintéztem. Sikeres napom volt!

mya100, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  8. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

[​IMG] Hali Totyik! Tigris, azt gyónni is szoktá mög adsz lóvét a papoknak? Mya, Sopronba van hastánc csoport, oda eljárhatsz. Katalinbaba, hoztam néköd két babát[​IMG] ez itt nyaúcika a Greeni cicce. Mönök, de azé áldott 70'es zenémet hagyom.

mya100, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Köszike, aranyosak! A zene nagyon jó! Nem foxin dolgozom,nem szeretjük egymást!
    Ja és ez én vagyok;)

Sauvage, mya100, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét Vénecskék !

Kicsit hosszúra sikerült a menőkém . Azért estére csak haza találtam !xD Rosszabb volt, mintha dolgoztam volna. Még egy nap és visszaáll minden a régi kerékvágásba. A lányomnak, holnap megy a kocsija műszakira, úgy hogy most én vagyok a söfőr. Ma már egy párszor megjártam Miskolcot.Különböző hivatalos dolgok után rohangáltam, mert úgye nálunk bevezetik a garázsadót, na a hivatallal nem igen értettünk egyet, hogy mi a mérete egy szabvány garázsnak, szerintük már a 6 m2 méter is az. Na ezen elvoltunk egy arabig. Mondtam szerintem min. 3x5 m-nek kell lennie. Erre azt mondták, hogy az nincs előírva, hogy milyen legyen a belmérete, csak az, hogy legyen rajta 1 ajtó és 3 oldalon fal körítse körbe. Az nem érdekes, hogy abba nem fér be 1 autó. Mondtam, hogy az építmény és nem garázs. Na gondolhatjátok, kijött belőlem a sárkány. nyilatkoztaqm, és jöjjenek ki nézzék meg és majd utána az illetékesek eldöntik. Szóval jó napom volt !:wuerg:xD
    Olvastalak benneteket.
    A betegek gyógyuljanak, Szomszikám veled érzek mert én is ugyan abban a cipőben járok. Gyógyszert azt én sem veszek be a kötelezőn kivül.

Amiről írtatok az új eventről nekem az héberül van, ha majd megvilágosodok eldöntöm, hogy neki kezdek vagy nem. Látom itt már mindenki szomszi, na nem szeretnék kimaradni, tessék rám is gondolni.

Katám ! Keresztbe írtunk ! Igen baba vagy !!!! A rokonokat ezután le ne tagaddddd !:DxD

Remélem a lényeget szűrtem le !!!xD

Utoljára szerkesztett: 12.1.15
    Sauvage, mya100, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  11. babahalak

Na, nekem is, nem értem az egészet egyenlőre!:eek:
    Zsuzsám- nem tagadom le a rokonyokat;)

12. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok, szép estét.
    Van valaki aki prémium gazda? Szeretnék kérdezni ezzel kapcs. Egy galambot dobjon rám légyszi, apa1971-re.Köszi.

Sauvage, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Kedveseim !

E fárasztó nap után, a pizsit fellövöm és elhúzok. xD

Reni ! remélem a kórházból már haza érkeztél a betegekkel? Zoli apukájának is mielőbbi gyógyulást !
    Kata ! Ma nálunk is napsütéses tavaszi nap volt, csak a szél fujt !:) A ciccednek akkor ma is boldog napja volt? Hülye kijelntés tettem, hisz neki midig az van.xD
    Katám ! Bizony a rokonyokat meg kell becsülni !xD
    Mya ! Holnap lesz már potya TP-k????xD

Gabi ! Veletek mi ujság ?? Remlélem megint nem a munka köt le teljesen. Ha igen nem gyakoroltad erősen a nem-et !!!!!

Apa ! Részemről a kérdésed sajnos passz !:)

Szomszikám ! A felfájásod elmúlt már ! Adj valami jelet !:)
    Maci ! Jó eredményeket a körülményekhez képest !:)
    Aludjatok jól ! Álmodjatok szépeket ! Jót ne halljak !!!!:):inlove:

Sauvage, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  14. babahalak

Én is elhúzok,mert holnap hosszú napom lesz!
    Mindenkinek szép álmokat!

15. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Sziasztok !

Most gyüttem idefele, mizu veletek. Lám, mindenki elnyerte a hétfői jutalmát. Nekem pl paprikás szélű pulykamellsonka képében jelent meg a jutalom!
    Jöhet most egy könnyed narancs, majd szeptofort. CSak ínyenceknek!
    Viszont cserébe csárlis hangom van. Íme:

amúgy szeretem nagyon a zenéit
    tohábbi szépeket mindenkinek, plusz egy jégduplviszkit (vagy gintonik, vagy ami jólesik)

16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Most értem el idáig.. betegeket elvittem, meg vissza is hoztam. :sleepy:
    Doki nagyon rendes volt, megvizsgálta őket becsülettel, oda is voltak érte a betegeink.
    Apu mélyvénás UH-ra kapott beutalót, időpont 23.-a.. de én előrehoztam most péntekre.. :D
    Nővérem megúszta könnyebben a dolgot, neki valószínűleg izomhúzódás van a lábában, mert a doki vizsgálatai alapján nincs kapcsolat a visszér és a fájdalom között...:inlove:

Sógorom is volt ma a háziorvosnál, tőlem függetlenül, 24 órás megfigyelőt kapott... :S
    Anyukám nem akart idegesíteni, hogy ő is rosszul volt éjszaka..... valószínűleg kimerült.. amikor hazaértem apuékkal, már az udvaron várt.. ők kiszálltak, anya meg megkérdezte, hogy elviszem -e.. kérdeztem, hova? postára? nem, dokihoz... azt hittem agyvérzést kapok, olyan ideges lettem... még sose fordult meg a fejemben, de fel kellett volna pofoznom a saját anyámat.. annyiszor kértem-könyörögtem, milliószor elmondtam: ha baj van, szóljon, addig amíg még tud, és van ereje.. ne egyedül várja meg hogy jobban lesz e vagy sem.. ha nem lesz jobban, nem fog tudni szólni.. de hiába magyarázok neki is, nővéremnek is.. mindkettőnek két nagy fülest...
    sógorom a következő a sorban... évek óta mondjuk: ne egyen annyit, fogyjon le, nem lesz jó vége.. most már jön az itt is fáj, meg ott is... hát kérem.. mondani könnyű.. tenni kellene ellene.. neki.... ne fájjon a térde, a háta... fogyni, leadni a hasból..:mad:
    apu a másik része... 3 hónapja felváltva könyörög a család minden tagja, hogy menjünk el a lábával dokihoz.. ma jutott el oda..:eek:
    ha nem kórházban dolgoznánk.... >:(-.-
    ja....... Zolika a másik felle.. úgy köhög, majd megfullad... de nem, hiába kérem, menjen dokihoz, ha nem dokihoz, gyógyszertárba, mondja el mi baja.. addig jár ő is a kútra, mint a korsó.. majd tüdőgondozóba lehet menni...:cry:

Bocsánat a kiborulásért... csak ez az év már most kkezd sok lenni.. nem lehetne, hogy újra dec 31 van, koccintunk, és újravesszük az évet?:wuerg:

Ma meghalt anyukám egyik barátnője is... hosszas betegség után. anya ezen is kiakadt.. remélem, nem lesz baja.:oops:

szóval király volt a mai nap IS. jah, még csak január 12 van... remélem, az év hátralévő része szebb dolgokat tartogat..
    na nem nekem.. másfél hónap se, és bevénülök... :S én meg attól félek. majd ha meglesz, talán könnyebb lesz... ha a Jóisten is úgy akarja..

No drágáim, egy élmény volt titeket olvasni...

Mya remélem, lett szomszid.. ha mégsem írj rám, hátha nálam is megunja magát valaki a pirosak közül.

Betegek (Zsuzsám, Katalin, Maci, Gabikáék(?) + meg akiről még nem tudtam kihámozni) vigyázzanak magukra, gyógyszert igenis be kell venni (mondom én, aki utálom...) néha muszáj.
    greenKatának gratula a gyógyuláshoz, és a piroskás ólaihoz. Élő példa, így kell meggyógyulni. :music:

Mazsok! receptet Zolinak dobjál, ha van valami jópofid, ő ősmágus a konyhában imád bűvészkedni, ha teheti...

babaKatika!
    örülök, hogy ilyen jó viselték a lábacskáid a táncit, így már lehet készülni a következőre. :D

Anika! Kitartást neked is.. nem olvastalak ma, de remélem, rendben megvagy...

Mosta balra el, kikészültem idegileg... angolozni kellett volna, de fájt a fejem is, meg ha rágondoltam, hányingerem lett. majd holnap meló után, angol előtt... vagy nem tudom.

Jó éjt mindenkinek!

agromen, Minden_esetre, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  17. babahalak

Jó reggelt!
    Tigriske- nem irigyellek! Vigyázz magadra,mert Te leszel beteg a végén!
    Hozom a kávét, teát, reggelit
    Este jövök,addig is gyógyuljatok és nyugis napot kívánok!

Minden_esetre, Sauvage, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Katám ! Szokáshoz híven köszi a reggeli ellátmányt ! Vigyázz magadra, mert Te is csak állandóan mész !

Reni ! Bizzál benne, hogy a sok rossz után már valami jó jön. Nem irigyellek, de most sok kitartást kívánok, ne enged viszont, hogy mindenki téged ráncigáljon. Igenis mindenki először tegyen a saját egészsége érdekében. Zolit meg ragadt fülön és vidd el a dokihoz, nem gyerek már, hogy megértse, hogy e4z nem játék. Tudom én is odázom, amig lehet, de ha muszáj, akkor menni kell.

Vgyázzatok magatokra ! Ma még én is sűrűben leszek, és még hozzá egy kicsit be is aludtam.

Később még leszek, de most gyorsan el.

Minden_esetre, Sauvage, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  19. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Nyauka rohamosan nő, szereti a pocakját.Érdekes a jutifalat nem érdekli, de a tápot nyeli, mint kacsa a nokedlit.Tegnap manikűr, ma a fültisztítás lesz soron.Remélem a kezemen marad bőr, mert nem szereti a macerát.:p:wuerg:xD
    Kicsinek inkább szürkés volt, de most kezd barnulni a szőre.Úgy látszik sokat napozott az ablakban.:music:xDxD

Eni kívánok a családtagjaidnak mielőbbi gyógyulást, neked tengernyi türelmet.
    Velem nem szabad példálózni, mert én is megátalkodott vagyok. Szintén eü dolgozó lévén akkor megyek legtöbbször, ha visznek.A gyógyszereket meg útálom.Viszont a környezetemet rendszeresen zavarom az orvoshoz, kivizsgálásra, szűrővizsgálatokra.:oops:

Zsuzsám a következő event nekem is homályos, de majdcsak megvilágosodunk.;)xD

Most irány az ágy, később még jövök.

Minden_esetre, babahalak, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Lőn Világos a Topikban, Ki Van ITT? Katalinbaba remélem rúzsafapipát gyúgtá a csücsökbe[​IMG] ? Ez hasonlít a rokonyságra. Mamókám, most a hivatalnak adok igazat, nem pótkocsis IFA számára köll garázst építeni[​IMG] . Tigris, köszönöm égyelőre élök, csak az első 1000 piculát kék megszokni a többi mán nem számít.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.