Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

remélem a betegek már lassan meggyógyultak.
    Katám ! Köszi a reggeli , a sorrend is jó.
    Szomszikám ! csinálok én magamnak zűrt, nem kell ide más !xD A tegnapi napot folytatom, elkezdtem megint masszásra járni, és nem valószinű, hogy kezdésre ideérek. Nem aggódom, mindig kész szoktam lenni az eventtel, igaz nem az elsők között, de nem is igen töröm magam agyon érte. :D A vége előtt mindig kész vagyok, nekem ez a lényeg.
    Mindenkinek sikeres eventet és szép napot !:)

2. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Jó reggelt!

Zsuzsa: Az más, ha te csinálod a káoszt magadnak, masszás az jó, járj helyettem is.

Kata: Köszönjük az ellátmányt, és nem veszítesz semmit, főleg ha ma el sem indul megint az event.

Gabi: Köszönöm.

Az idő rossz nálunk, még jó, hogy tegnap mostam, ma nem lett volna jó.

Legyen szép napotok!

Minden_esetre, Sauvage, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Mindenkinek! Mögint az ünnepek előtt vagyok[​IMG] Forró téa, mézzel mert picula mán nem köll néköm ögye mög aki kitalálta, az orvosok se tudják mi ez? Vaktában tapogatózik.[​IMG] Mamókám, itt égy kis pótlás nehogy elvigyen a szellő, na nem a Pista.[​IMG] Látod Katalinbaba montam én, hogy nyugalom mög állandó légzés, event szépen indult:music:[​IMG] elmöntek keresni a hibát.Rántott hús, Mya té sé javulsz mán, hol az egészséges életmód,hmm?[​IMG] Gabika a spájzba keresd a feketelikat, az oroszok ássák az alagutat.Pá Mindönki [​IMG]

Minden_esetre, Tigrislady, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
  4. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Maci: Hol járkálsz mindig, hogy még nem tudtad elzavarni azt a vírust, hogy mindig kell utánpótlás neked.
    A linkel kapcsolatban, egy bajom van, hogy rendelni kell. Azt vásárlást szeretem, amikor látom az árut és megtapogatom.
    Most máshogy keresek, és meg is fogom találni, ha addig élek is, mert kell nekem.

Jó gyógyulást!

5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szebb napot mindenkinek!
    Jöttem kiengedni a fáradt gőzt, mert már régen füstölt ennyit a fejem a méregtől.>:(-.-8)

Az evetkét megen nem lehetett időben kezdeni, ezt még megemésztem.
    De ma jobb lett volna, ha be se lépek a farmra.
    Nagy nehezen beküzdöm magam a farmra ( én vagyok a hibás, mert nem törlök sütit 8) ) Ellenőrzöm megy az event, kezdőmag megvan. Hurrá! Végigaraszolok a területeken, elindítom az összes repkedő jószágot, megvárom, míg a renccer is érzékeli. Megeszem a tp növelőket, ellenőrzöm megvan e minden, majd mennék a bahamára. Itt beütött a mennykő. Oktatófilm, hogy juthatok ki.o_O:eek:
    Most ne szívózzunk , a 230 as szintet taposom. Újra tölt 2x és végre birtokba vehetem a szigetemet végre. Feladat elindítva, aratás, feladat kész. Mennék vetni. A dög ahelyett, hogy a kedvencekbe tette volna elvetette 1x1 re a kezdőmagot.:oops::cry::cry::cry:
    Itt már nagyon csúnyákat gondoltam. Szerencsére Nyauka és a túlélő csoki megvigasztalt.:p
    Ma már nem nagyon kéne semmit csinálnom.:wuerg:

6. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Sziasztok!

A FILM+-on a Liliomfi megy.

Puszi nektek!

katalin1955, Farmer*54, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép napot!

Sárkánylány nálam se kezdődött a legjobban, tegnap elfelejtettem pinkizni, mára lejártak a tépé növelő bónuszaim, ott ette meg.. nem tettem be ujjat. Ha olyan event van ahol tépét kell gyűjteni mi mást csinálhatnék mint hogy nem bonuszolok:oops: Na nem volt gond, mert a mamutok így is jól teljesítettek.
    Tegnap sikerült vennem egy felhősort pedig nem is akartam:oops: nem baj de legalább rájöttem hova ment az aranyam.

Szomszikám rántott karaj a lapos húsi.

Maci eszek én egészségeset is, zöldség, gyümölcs, csak hát vigyázni kell a balanszra nehogy túl egészséges legyek. Amúgy is legkedvencebb kajáim közé tartozik.

Zsuzsám láttam bezöldültél, remélem jól sikerült elindítanod az eventet.

Eninek gratula a bahához, és jobbulást továbbra is.

8. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

[​IMG] Hali Mindönki! Látod Mamszikám, az unokádnak is így bukfencelj majd hagy tanulja mi az egészségös. Katalin a linkoldalon ott van a boltcíme is. [​IMG] Remélem a fatermelés jó halad mindönkiné. Tigris, kerüld az emböröket, inkább őket babusgasd.[​IMG] . Remélöm Katababa is ropja mán keményön az edzést [​IMG] . Embörök ne feledjétök az ólakat sem[​IMG] . No én elkarikázok további jó cseverészést[​IMG] .

mya100, Minden_esetre, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Látom sokunknak ma nem nagyon kellett volna ténykedni jobban jártunk volna. Az event kezdésre éppen beestem, de olyan fejfájással, ami talán 10 évente kap el. Szaporítás után kidőltem, mint egy krumplis zsák. Most kezdem magam összekaparni.
    Remélem már más nem lesz a mai napon !

Vigyázzatok magatokra ! kata , Mya most már csak megfontoltan !

mya100, Minden_esetre, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot minden kedves vénecskének!
    Myám! Ne is törődj vele, több is veszett Mohácsnál :D . Én nem is csináltam a farmon vagy két napig semmit. Kiosztottam az ajcsikat, aztán ennyi.
    A lapos rántott husi :p nálunk is nagy kedvenc. Sok saláta mellé és már is egészséges :D

Katalinom szívesen. Látod azért olvaslak, ha nem is mindig írok mostanában. Szeretnék többet lenni, de annyi elmaradásom van a barátok és a család felé, hogy most nagyon akarják, velük foglalkozzak sokat.
    Maci!
    Queen és persze természetesen Eddie Mercury nekem is nagy kedvenc. Sajnos emlékszem, amikor elment, pont a kicsi fiamat toltam a babakocsiban, 1991-ben született, és összefutottam az utcán a barátnőmmel aki mondta a hírt, és ott sírtunk egymás vállára borulva. Na nem semmi így vissza emlékezve, mit gondolhattak rólunk a járó-kelők. :D

Szia Zsuzsám!
    Ma nekem is nagyon fájt a fejem. Régen fájt ennyire. Nem is igen mentem sehova. Itthon is csak tébláboltam :( . Igaz a mosógépet el kellett indítani, de szerencsém volt, mert a férjem meg kivasalt. Közben feltettem egy jó kis csirkehúsi levest és csináltam rántott csirkeszárnyat, tudod olyat, amibe beleakasztod a csirkemájat is. Egy kis krumplipüré savanyúság ...:inlove: Aztán sikerült egy picit nekem is aludnom.

mya100, Sauvage, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

Szia Gabika !

Lehet, hogy akkor a fejfájás valami front miatt volt, van, mert még mindig olyan a fejem, hogy huz lefelé.Nagyon finomat főztél, mind a kettőt imádom. Így a csirkeszárnyat anno édesanyám csinálta, ma már én nem csinálom, mert az unokák a májat nem nagyon kedvelik. Magamért meg annyit nem szívesen csinálok. Ha egyszer arra járok beugrom érte !xD

Macinak és Neked is köszi a zenét, mind a kettő nagy kedvencem. Sokat jártam az országot és rongyosra hallgattam a kazettákat.:):inlove:

mya100, Sauvage, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  12. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Nyisd az ablakot, küldöm neked a kóstolót. Szerencsém van, mert nálunk mindenféle májat, mindenféle módon szeretnek. Tegnap fogyott el a resztelt máj... nyami... nagyon finom lett. Legyen hozzá krumpli és savanyúság, akkor nincs semmi baj.

13. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Bizony, nyomtam rendesen,már izomlázam volt!
    Event-Az első kész,a partin semmi érdemleges nem volt,termelem az eventgazt ezerrel!
    Nagyon nem jó a fejfájás,meg semmilyen fájás!Gyógyuljatok!
    Idő- felhős volt és enyhe!

14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

jelentkezem!

ma is lázas voltam, bementem dolgozni, Zoli kikészült idegi alapon. Apukám volt benn UH.-n műthető a lába... (a jó hír, hogy nem is tudja, hogy műteni kléne) :eek:

angoloztunk Zolival. Holnap oda készülök.. ha nem lesz gázabb reggelre a helyzet. fákat leszedtem, tp bővivel evés nélkül, ólak kirakva, éjszakára vetve.

Jó éjt mindenkinek, szép hétvégét!

Vigyázzatok magatokra.

agromen, mya100, Sauvage és 7 más kedveli ezt.
  15. babahalak

Jó reggelt!
    Remélem mindenkinek pihentető,szép és jó éjszakája volt!
    Hozom a frissítő kávét, teát és a reggelit!
    Ma folytatom a takarítást,pakolászást és természetesen az eventkét,lassan kész a 2. ablak:)
    Az ólakkal már nem is nagyon foglalkozom,annyi lesz,amennyi lesz.
    Legyen mindenkinek szép napja! A betegek,pedig gyógyuljanak!

mya100, Tigrislady, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Katám! Köszi ismételten a frissitőket ! Ma csendben vagyok, mert vendégem van és Ó még alszik. Később még benézek.

REni ! A munka helyet most inkább a gyógyulásra kellene kontcentrálni.
    Kellemes hétvégét !

17. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves vénecskék!

Ma beveszem magam megint a konyhába, tegnap este minden elfogyott :oops: .

Eni! Fontosabb most a gyógyulás, ne menj lázasan dolgozni. Hidd el minden megvár, és az egészséged fontosabb.

Eventtel haladgatok, remélem Ti is.

Zsuzsám! Jó vendéglátást, érezd jól magad.

Legyen szép napotok.

mya100, Tigrislady, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Mindönkinek Jó Hétvégét! Gabika, nem vagyok nagy Queen rajongó csak ez meg 2-3 nóta tetszik.[​IMG] Mamókám, nem is csodálkozok ha fáj a fejed, bizton nem támasztottad föl a víztornyot:p. Májat előre sózva fúszerezve elkészítve szeressem, fél órával tovább kék főzni, de viszont így eltartható hűtőbe több napig míg a resztelt máj nem[​IMG] .Lehet aranyé vönni partypörgéket embörök, bár pünkösdi csokrot a piacon cspért is vöhetök[​IMG] . Katalinbaba, ha jóesően fárad el az embör lánya az nem fáj[​IMG] . Tigris, té sé javulsz látom mán, aszt hittem csak én vagyok félcédulás de a Zoliról is mik derülnek ki:wuerg:?!No jót né halljak senkiről, Brumi bemönt az erdőbe és égy gurítással begyűjtötte az első pakkot.[​IMG]

19. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Uncsikámmal kipörgettük a party pörgetéseket. Ott volt a virág mindegyiknél. Eredmény 10-ből semmi !:wuerg::(8):mad:

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  20. babahalak

Igen,igazad van és milyen jólesik utána pihenni,pedig nem lenne szabad! Gratulálok a gurításhoz!
    Ebéd- frankfurti leves, káposztás tészta, jól megborsozva!
    2. ablak is kész,a 3.-t is megnyitottam,hogy ne kelljen kézzel aratnom,mehetnek az állatkák,utána jöhet a gazocska!
    Legyen szép napotok!

Farmer*54, Tigrislady, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.