Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    A gépemet bütykölgetik a fiúk már 2-3 napja..felváltva.Minden baja kezd lenni....ma reggel szintén mütve volt...én meg könyörögtem neki induljon már be.Szóval volt hogy betöltött a játék és a gép ugy gondolta hogy ennyi elég nekem.:wuerg:
    Remélem mindenki jól van és csináljátok teljes gőzzel az eventett.Tegnap fél 2 körül vettem észre hogy már megy az event...nem kapkodtam a házimunkával sem...el voltam tévedve mikor is kezdődik,pedig olvastam.:wuerg:xD
    Még nincsen kész a 2.feladatom...remélem az aratásnál meglesz már.
    Láttom Reni nem figyelsz magadra...lázasan dolgozol..otthon kellett volna pihened...8)

mya100, Tigrislady, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  2. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Eni: Ne csináld, a végén teljesen kikészülsz, nem lesz az jó senkinek, a munka megvár.

Zsuzsa: Jó napod van akkor, kiunokázhatod magad, mindent bele.

Kata: Köszönjük az ellátmányt, te is fáradt vagy, ma csak pihizzél.

Gabi: Jó főzést.

Maci: Tudod, szőke vagyok, és egyre úgy érzem, illik rám a jelző, de a cimet, akkor sem találom.

Tegnap elindítottam a 3. feladatot, majdnem elég lett, de a reggeli aratásból összejött. Ezen a farmocskámon, csak 154 TP kellett volna az első aratásból, és megnéztem az ajikat hozzá, hát a macit nem adta volna, tehát 100%-ban kell mindent megcsinálni hozzá.
    A 4. feladatnál járok a gazra várok, a röpi már megvan hozzá.

Ebéd:
    http://www.gourmet7.hu/Content/foods/28/00001_24077_400x300_normal.jpg
    http://receptjeink.hu/userfiles/image/rizi-bizi.jpg
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...xUYvW_4hsCMnfRujk9TMlVMUEuj0_hId8LBsmqTY73I7A

Mindenkinek szép napot!

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  3. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Mindenkinek kösz az aggódást Tigrisért.. remélem ma már nem lesz se láza se hőemelkedése..
    Az ivent meg nagyban megy már, sok sikert hozzá! Annyira nem nehéz, ugye?

mya100, Farmer*54, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Pihikéztem egy kicsit!
    Zoli,hova jársz és drága???

mya100, Farmer*54, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Mai napom kicsit jobb volt, mint a tegnapi.
    3. feladatba gyűjtöm a tpt, estére meg is lesz. A többi már sétagalopp.

Zoli csinos a frizurád :D

6. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

No Hali Mindenkinek! Az eventről és a pörgékről [​IMG] Ennyi. Katalin, hagyd Ibolykát pihenni. Katalinbaba, Zoli valószínű itt volt a szomszéd Japán fodrászatban. Balra el.

7. katalin1955

Sziasztok!

Maci:Egész nap pihentem, csak az ebédet főztem meg, majd holnap újból nekiállok a keresésnek, már bosszant.

Kata: Te is megfogadtad a többség tanácsát, jól esett ugye?

Druszám: Látod nem csak rossz napok vannak, eljött a jobb is, csak így tovább.

Zoli: Melyik meleg vizes fürdőben voltál? Kicsit már jobban vagy tőle?

A családom most a koripályán van, így én most fürcsi, és irány az ágy.
    Éjszakára hosszút ültettem, a gazból kell még 2 kör és a röpikből is még, aztán kész vagyok.

Szép álmokat és jó pihenést!

http://alexa87.kepeslap.com/images/28162/1246451793.jpg

mya100, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  8. babahalak

Hú,de ügyes vagy!
    Jólesett bizony! Még kell 9.000 az ólakhoz és utána állok rá a gazra!
    Jó pihenést mindenkinek!

mya100, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

ma nem dolgozni voltam, hanem angolozni..
    nem voltam lázas, de nem is vagyok jól..
    event sehol még a gazok sincsenek meg, majd lesz ami lesz, nem érdekel.

köszönöm mindenki aggódását, csalánba nem üt a ménkő, más is kibírta talpon egész héten, csak én vagyok tápos csirke, hogy kidőltem egy napra.

Anyukám is elkapta, remélem, ő könnyebben megússza mint én. :S

Most balra el..

Jó éjt mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

Szép hétvégét mindenkinek.

agromen, mya100, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

No megvan az új virág is, felhősor aktiválva.
    3. feladat kész, már csak 10000 eventgaz kell és meg is vagyok.:p;)xDxD
    Hozom az álommanót és hussanok az ágyba.

mya100, Sauvage, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  11. babahalak

Jó reggelt!
    Kész a 3. is!!Már csak 9000 növényke kell!:)
    kávé, tea, reggeli
    A betegeknek jobbulást kívánok, a többieknek egy laza vasárnapot!

mya100, Sauvage, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Gyorsan beköszönök a konyhai event előtt. Ma nagyon elleszek uszva. Meglepiként a fiam haza jön pár nap szabira, de még ezt a párja sem tudja. Úgy kell megszerveznem, hogy főzzek is és közben valaki Szlovákiából haza hozza. Ami oda-vissza út 4 óra. Várom, hogy Bécsből rám telózzon, hogy mikor induljunk. Az izgalomtól alig aludtam valamit, mert tegnap a pici is lefárasztott alaposan. A derekam valahogy nem birja, hogy állandóan hajolgassak!xD A pici ezt széles vigyorral jutalmazza.
    Az állatokat most szedem, remélem ma megleszek vele. .
    Mindenkinek sikeres eventezést !
    Kata ! Neked óriási gratula a virág felhősorhoz. !

A betegeknek mielőbbi gyógyulást!
    Legyen nagyon szép vasárnapotok !:)

mya100, katalin1955, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  13. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves vénecskék!

Nekem a tegnapi napom nem volt valami fényes. Tele volt mérgelődéssel és bosszúsággal. Valahogy semmi sem akart sikerülni. Kezdődött azzal, hogy minden kiesett a kezemből, egy üveg tálamat el is törtem. Aztán feltettem egy tejszínes tárkonyos ragut. Mindent úgy csináltam mint mindig, de amikor a tejszínt raktam bele akkor pillanatok alatt összecsomósodott az egész. Pedig előtte direkt megnéztem még a szavatosságot is. Olyan mérges lettem...>:(:mad:
    Aztán csinálnám a rántott húst, az első mozdulattal visszafröccsent a forró olaj a kezemre... be a hideg víz alá, és természetesen a gyors mozdulat miatt a bepanírozott, odakészített hús landolt a konyha kövön. :cry: A család összes tagja a visításom miatt kint a konyhában. :wuerg:xD Na betereltek a fiuk a szobába, hogy most már üljek le és ne is csináljak semmit.:oops:

Egyébként a végére minden szépen kisimult. Még csak annyi malőr történt, hogy amikor később mostam fel a konyhát, természetesen megcsúsztam, és azzal a lendülettel belecsüccsentem a felmosó vödörbe :DxDxD Na itt már kínomban és is nevettem.

Event megy, túl lettem tegnap az állatos részen kétszeri aratással.

Zsuzsám akkor nagy öröm lesz nálatok. Vigyázz az utakon.

Eni!Örülök, hogy jobban vagy, de azért még óvatosan a sok teendővel.

Na megyek, remélem ma már nem csinálok több galibát.

mya100, katalin1955, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Nap Vanik! Gabika, technológiai hibák sorát hajtottad végre, az eredményt írtad:p. Tigris, az embör a korral együtt hajlamosabb minden nyavalyát elkapni főleg, hogy országunk eü. szolgálata még most is a statisztikára hajt, és nem ismeri el a vírust>:(. Greeni gratula, bár aki a 400. szintig farmozik annak kék ez a felhő:sleepy:. Én nem török ilyen babérlevélre. Itt is voltam, Mamókám mit vártál emesétől, hogy ingyért felhősorra rak?

mya100, katalin1955, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Virágos felhősor van nekem is, már illatoznak a soron..

nem mentünk templomba Zolival, ma későn keltünk. olyan hurutosan köhögök, hogy öröm hallgatni.. de nem ingerel. ha nem csinálom, nem köhögök.. :S

ez van. egyébként teljesen jól lennék. anyukám és Zoli szintén zenész, ők is betegek. :S

Gabika!

van amikor péntek 13. más napra esik... semmi baj, a lényeg, hogy nagyobb baj nem történt. :)

köszönöm mindenki aggódását, nem szabadultok ilyen könnyen tőlem, ne örüljetek.. majd még igyekszem jönni. :D

agromen, Farmer*54, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  16. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia Maci!
    Bizony volt egy-pár technológiai hiba :p:cry: . 35 éves konyhai rutin után rosszul is estek. Volt nekem a gimiben egy ének és rajz tanárbácsim, aki a művészetek szeretete mellett próbált belénk verni más hasznos tudást is. Ilyen volt pl.: a forró ételről a fedőt ne magad, és a kezed felé billentsd el amikor felemeled..... a forró olajba ne fél méterről dobd a húst... égő olajat ne vízzel próbáld eloltani, tegyél rá fedőt. A felmosó vödröt ne magad mögé tedd..... stb főként amikor hátrálsz felmosás közben :D :cry: és még nagyon sok apró tanács, amin akkor jókat nevettünk, de megmaradtak bennünk ezek az intelmek. Úgy látszik kezdek öregedni és kihagy az agyam :oops::D
    Szia Eni!

Nekem még nem teljes a virágos felhőm, de már csak az új virág hiányzik róla. Majd csak meg lesz az is valamikor.
    Péntek 13 nekem sose arra napra esik :D Bármikor képes vagyok hasonlóra :D:D:D:D

Kedves szomszédkáim még csak annyit, hogy most amíg tart az event, csak a kicsi szomszédaimnak küldök felröpiket, és sajna az ajándékozási lelhetőségeim végesek. Ne haragudjatok, de nekik kell ez a fajta segítség is.

Utoljára szerkesztett: 18.1.15
    Farmer*54, mya100, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  17. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

[​IMG] Mindönki!Tigris, ha nem a Ferencesek templomába akartá menni, akkor nem baj, hogy nem mönté. Mert a többi, hát jót nem tudok inkább hallgatok. [​IMG] Valami hasonlókat csinálhattál a konyhába Gabika, me olajba nem süt tehetség, rántott húst.[​IMG] Mamókám, valami hasonló mutatványt csinálj a pici uncsinak, biztos tetszik majd neki.No jobbra el [​IMG] .

greenfields, Farmer*54, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  18. babahalak

Jó reggelt!
    Gabi- hogy Veled mik történtek, jól összehoztad!Remélem a kezed nem nagyon égett meg!
    A betegek gyógyuljanak,bár ebben az enyhe időben a bacik nem pusztulnak! Nálunk esik az eső tegnap óta!
    Hoztam egy kis kávét, teát és reggelit
    Ma lájtos napom lesz,még van egy kis hátralékos munkám,de az már nem vészes!
    Legyen szép napotok!

greenfields, Tigrislady, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Ki vagyok facsarva. tegnap reggel 6-tól este 8-ig tartott a meló nálam. Mára még a nagy edények magvannak, sajnos az inas az éjszaka nem mosogatta el !xD Ilyen öröm ritkán éri az embert, hogy mindent flottul stimmeljen. A kismenyem, mikor meglátta a fiamat, csak nézett és nézett nem jutott szóhoz. Előtte írt neki sms-t, hogy már tudja hívni, a fiam írt neki, már innen a kertek aljáról, hogy nem jó a netjük. Mikor megérkeztek a lányomék és nagyon el volt foglalva, akkor jöttbe a fiam. Jó anyához képest én mit csináltam bőgtem. Annyia megható volt ! Tegnap így az event kimaradt. A gazokat próbálom termelni.

Gratuláűlok akiknek sikerült a virágos felhősort aktiválni. Én annyira jól állok, hogy az 4 vagy 5-ből ugyanannyi hiányzik !xD

Katám ! Köszi a felhozatalt, ma minden rám fér.
    Gabi ! Van olyan nap nekem is, hogy jobb lett volna ha fel sem kelek. Azért vigyázz magadra !

Reni ! Ti mielőbb gyógyuljatok meg. Ez már kicsit elhúzódik. Tessék bevetni a nagy ágyukat is !xDNem is akarunk megszabadulni Tőled!!!! Látod betegen is muszáj írnod !

Legyen szép napotok.

20. katalin1955

Jó reggelt!

Tegnap a fórum jól kibabrált velem, mindig valami angol dumát irt. Most jó, de meddig, gyorsan irok egypár betüt.

Zsuzsa: Tegnap akkor boldogságos napod volt, örülök neki, a fáradság, az megérte, hogy együtt a család. Az edényeket ma simán viszed, énekelve mosogatsz. Nekem is hiányos a virág, még van egypár pörgetésem, de hiú reményeket nem fűzök hozzá.

Kata: Köszönjük a felhozatalt, a lájtos napot meg használd ki, az is kell néha.

Gabi: Nem semmi napod volt, van amikor összejönnek a dolgok, és nem keserítelek el, de egyre gyakrabban lesz.

Eni, Zoli, Anyukájának, Apukájának, mindenkinek gyors gyógyulást kívánok.

Esik az eső, nyálkás rossz idő van.

Legyen szebb napotok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.