Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt Vénecskék !

A hiba miatt kb. 1 órába telt mire bejutottam a fórumba. Remélem ezt az 504-es hiba ma már javításra kerül.8)

Nálunk, csak az eső esett, de egész nap kitartóan.
    Látom, mindenkinek meg volt a hétvégi bosszusága. Új hét, új erő, jobb hetet mindenkinek. Most megyek aratok.
    Szép hetet.

Minden_esetre, Sauvage, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali! Tigris, az ólakhoz is lösz szöröncséd mint az ótodhoz.Suszter maradjon a BKVnál:p. Mamókám, [​IMG] olan szépen mosolygott a láány:music:Végre itt a Zoli is.Möhetök [​IMG] . A hiba az önök gépibe van Gamerek!!xDxDxD

3. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot minden kedves Vénecskének!

Gyorsan amíg tudok írni ITT a KÓD

Megyek tanulmányozom az event leírását amíg ki nem dob a fórum.

Anika_9_, Farmer*54, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gabikának köszönjük az infót a kódról. Valamelyik reggel péntekig sort kerítek a beváltására.

Zsuzsám nyugodtan mond csak a magadét, hátha tényleg megkönnyebbülsz tőle.Nekem most még ahhoz sincs kedvem.Gondolhatod meddig tartott az örömöm, míg a titok, titok maradt, csak addig.:sleepy:

Eni én csak egyszer jártam így. Bár az én helyzetem könnyebb volt, mert nem voltam egyedül és szép tavaszi nap volt.Jól is esett egy kis séta.

Zoli itten volt hó, de épp, hogy befehérített.Azóta már nyoma sincs.

Farmer gratulálok a kividhez.Nálam babér van, de kivi nincs.

Sárkánylány hajrá a 96-hoz:D

Legyen szép napja Mindenkinek! Ma már érkeznie kellene az eventleírásnak is.:wuerg:

Anika_9_, Farmer*54, katalin1955 és 7 más kedveli ezt.
  5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    A hó olvadásnak indult, így a jeges területeken kiválóan lehetett rodeózni boltba menet. Szerencsére megúsztam hasra esés nélkül.
    Eni te aztán nagyon megjártad, remélem az ólak kárpótolnak valamelyest.
    Gabika köszönjük a kódos hírt. Remélem ez betolja a szekerem a 96-os szintre:pxDxD
    Az eventleírást annyira nem várom. Most nincs hozzá kedvem, de ez még változhat .:p
    Most menek fényképeket tölteni, mert a csajok állandóan ezzel nyúznak. Ciccről sikerült végre értékelhető fotókat gyártanom., amin nem csak a farka vége látszik.xDxD
    Némi vitamin, hogy a betegek gyorsabban gyógyuljanak.

Eventleírás.

Utoljára szerkesztett: 26.1.15
  6. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

No ugyi 4 ólat vásároltam: lett béka, farkas, gólya és narancs kecske... :)
    A láda titka nevű gazdaköri 3 óljából: vakond, mormota, medve lettek.. sokadik mindegyikből.
    A vásároltakkal összességében elégedett vagyok.. majd lesz egyszer kivim is.

A meló sok, tanulni is kéne...
    az autó rendben volt este, nagyon örültem neki.. igazából úgy tettem, mint aki nem tudja, mit kell ilyenkor csinálni.. én rontottam el, aztán még tettem rá két lapáttal.. de ennél nagyobb baja soha ne legyen... :D

erre a szülinapos eventre kíváncsi leszek, hogy mit kér.. nagyon előre készülni nem lehet.. ert hát milyen fajta, mennyit kér.. csak akkor lehet látni, amikor ott van már az aktuális feladat..

no.. most lépek, majd még igyekszem.

Vigyázzatok magatokra., betegeknek jobbulást.

Megvásárolható kaméleonlakok

agromen, Farmer*54, Anika_9_ és 7 más kedveli ezt.
  7. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Estve Vanik! Mya a Zümi, nem a Bruminak és nem néköm, hanem a szürke barát kistesónak vanik kivije, igaz mókuskája nincs mög fakaskája sé, de breki 2 is. Ezt sajnos csak így jön. Végre Gabika és Zoli Papa az epreskedvű totyiklakó is mögkerült. No mönök, mert a kütyüt rakom helyre me hazaárulóst jáccik.

Farmer*54, Tigrislady, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Ma nem nagyon voltam gép közelben, de most szinte lehetetlen a farmon bármilyen tevékenységet végezni. Már régen lejárnak a baglyok, sárkányok ideje mire végre az aratás végére érek. A gép kipucerálva. Nálatok jelentkezik hasonló probléma ???

Farmer*54, Sauvage, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Zsuzsám belassulás van nálam is. Maci jobb lett volna ha neked is jutott volna, meg mondjuk nekem is xD Mókussal szolgálhatok ha gondolod.
    Eninek lett annak örülünk.:DKíváncsi leszek mennyi lesz az annyi az eventbe.
    Sárkánylány óvatosan a jégen, vagy kellően szerelkezzél fel védőöltözékkel.;)

Legyen Mindenkinek szép estéje!

10. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Tetű lassú az egész. vagy erre a modi már ugrik? olyan izé. amit pár pittyentéssel megcsináltam az most kínszenvedéssé fajult.

11. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Jelentkezem, mielőtt Szomszikám számon kéri.
    Látom, azért lettek jó ólak is, nagy gratula hozzá.

Maci:20 éve van Opelem, és lekopogom, nem volt semmi bajom vele.

A barátnőm, javulgat, bár még enni nem kapott és még is hízott, amióta bent van, ezt az orvosok sem értik, cukros lett.
    Otthonába, amikor elvitték a mentők, lezártam a termosztátot, 0-ra, én balga, visszakapcsolni már nem tudtam, ma jött a szerelő, mert mondtam neki, a kutyuka fázik, pikk-pakk kész is lett.
    Tegnap esett egy kis hó, mára már nem is látni.
    Most néztem Amerikába mekkora havat várnak, szép lesz, szegények.

Mindenkinek szép álmokat!

ui: vekkert kérek holnaptól, ajiba!

Sauvage, Gabi922, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  12. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Barinődnek jobbulást!
    A kocsimárkákról egyáltalán nem szeretek beszélgetni -bár férfi téma- mert mindig elkezdődik a folkszvágen istenítése (pfff, népaútó kérem), és egyéb márkák ratylizása. Menjen biztonsággal, megbízhatóan, a többi már csak csicsa.

a mostani tél is egy vicc kérem. Tavaly egy alkalommal tudtunk kimenni csúszni. Most? esély sincs. viszont mindenki full beteg. hol így hol úgy.

13. greenfields

Farmon katasztófális a helyzet.>:(
    A főoldal és a szédült szántón lejárt a bagoly mire körbe értem.:cry::cry::cry:
    Most, hogy gyűjtsem így a tpt.:eek::oops::p
    Inkább menek szuszókálni, most Valdemár se érdekel. Azért gondolhatnának azokra is, akiknek megvan a sárkánytojása.

Farmer*54, Sauvage, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Sziasztok!

Zoli kikészült, nem tud piacozni.. a zsi.ó vére meg izzik.... :D
    Nem tudom, mi lesz holnap az eventnél, de így kínszenvedés lesz.. hetek óta alig él a fórum... és most már a játék is kezdi... :S

agromen, Farmer*54, Sauvage és 7 más kedveli ezt.
  15. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Zoli: Köszönöm az együttérzést és a jó kívánságot. És így van, mindenkinek az jó, amije van. Aranyos az a cicc.

Eni: Holnap, kiváncsi vagyok a kezdésre, elég összetett a feladat, hogy fogja bírni a rendszer. Zoli meg csak 4 nap múlva piacozzon.

Druszám: Tudom, hogy mennyire szeretnéd azt a szintlépést, de várj vele, ne idegeskedj, majd eljön az is, jáccál Nyaukával.

Jó pihenést!

ui: mégsem kérek vekkert, mert most javították az ismertetőt, csak FA-ba kerül, a cica vigye el.

Farmer*54, Sauvage, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  16. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Úgy látom mindenhol zajlik az élet!
    Hoztam egy kis ez + azt és majd csak este jövök!
    Hó nincs,majd márciusban!..........és nekem is lassú minden!.........de biztos rendbe hozzák:p
    Legyen szép napotok, a betegek gyógyuljanak!

Farmer*54, Sauvage, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Katám! Ma is nagyon friiss voltál, én meg alig birtam magamon erőt venni, hogy ki kellejek az ágyból. Itt kezd nagyon hidegre fordulni, érzem a csontjaimban !:D

Gratulálok a szintlépésedhez ! gyorsan begyüjtöttem a potya TP-T .
    Az aratáshoz még nem kezdtem, kiváncsi vagyok milyen tempójú lesz ma a farm.

Minden betegnek gyógyulást és a többieknek is kitartást !
    Szép napot !:)

Szomszikám ! Átnéztem az event leírást és a vekker ajándékba is küldhető és fel is használhatod, ha váltást szeretnéd felhasználni és azt gyorsítani, annak ára 5 vekker, de uezt FA-t is megteheted ! Küldöm a vekkert ! Nyugi ! Csak lazán, ennyi meglepit másképpen nem is lehet csinálni !:D

Utoljára szerkesztett: 27.1.15
    Farmer*54, Minden_esetre, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Sziasztok!

A mai nap kész katasztrófa... annyi minden lesz ma, hogy csak kapkodom a fejem. Szorítsatok, hogy minden rendben menjen, mert én már kikészültem.
    Nővérem ma jött be hozzánk, próbanapra, talán itt fog dolgozni. Apu és anyu vérvételre mentek ma reggel, kézenfogva, na ez is birizgál, hogy mi lesz, hogy lesz velük.
    Zoliékhoz is jön egy új munkatárs, aki régi jó ismerőse, barátja... szóval az esti angol erre már csak hab a tortán.

Szép napot mindnekinek, vigyázzatok magatokra.. majd valamikor jelentkezem.

agromen, Farmer*54, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt Mindenkinek!

Nálunk most reggel olyan szépen elkezdett szállingózni a hó, az más kérdés, hogy megmarad-e.

Szomszikám apunál is ugyanígy derült ki, hogy cukorbeteg lett. Jobbulást a barátnőnek.
    Eni szorítunk:)
    Teázzunk :D

20. greenfields

Szép napot mindenkinek!
    Erre derült, de hűvös az idő. Inkább ez, mint a szutyok köd.:wuerg:
    Eninek megy a drukk, hogy rendben legyen minden a mai napon.
    Druszám küldöm a gyógyenergiát a barátnődnek. Nem vagyok türelmetlen, csak az bosszant, hogy pont most, mikor ráérnék és tudnék tempósan haladni önhibámon kívül nem megy.
    Nyaukával játszom sokat és amikor így néz, minden bosszúságom eltűnik.;)xD

Mya itt vagyok teázni.

Farmer*54, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.