Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Szomszikám, nem bánom legalább szaporodnak a rövid érésű növényeim. Valdival én se foglalkoztam pedig a berkenyét ki akartam venni.A zsetonom megvolt rá, de még a kiváltása se jutott eszembe.

Maci sajnálom, részvétem a kollégád miatt.

Zsuzsám elmúlt már a fejfájásod? Gabikának is remélem már a múlté a fájdalom.

Farmer*54, Tigrislady, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  2. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Időt! Köszönöm Hölgyek! Az a baj, hogy hullanak a korosztályos kollégák mint az őszi levél.Elmúlt 5 évben 8-an möntek el, és még irígyelik a volt munkámat. Zoli, a Morgó(Németjuhász) is imádta a macskákat, de csak a whiskas miatt, mert jó volt őket kergetnie.:sleepy:

Farmer*54, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

őszinte részvétem. 10 év... annyi még gombóczból is sok.

Sauvage, Farmer*54, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  4. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok Drágáim!

Micsoda véletlenek vannak...este rettentő fejfájással aludtam el..azt hittem reggelre jobb lesz, de még rosszabb lett...nem tudtam elkerülni a fájdalomcsillapítót!
    Most már énis a hosszú eventnövényt ültetem..valamint a hosszú érésűeket...felröppenő nem akar gyűlni...
    Egész d.e úton voltam...papírmunka hegyek....de pipa :) csináltam pár közös képet Manómmal:) most meg épp a szülőkkel vicces videókat nézünk... sírok a nevetéstől! Ebből egy kis ízelítő! :D :D

Na de egyik ismerősöm úgy megszívatott..h majd nem szívrohamot kaptam..úgy megijedtem..:D persze poénból.... ebből ízelítő! Csak erős idegzetűeknek.... hangerő minimum....jó tanács :D

Ui. : kérlek ne szidjatok :D

puszii

Használj google chrome-t.... nekem ez vált be...
    Részvétem :S

Utoljára szerkesztett: 30.1.15
    Sauvage, Farmer*54, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  5. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép estét kedves vénecskék!

Maci, részvétem. Sajna abban a korban vagyunk, amikor már többet járunk temetésre.

Katalin szomszikám! Jobbulást uncsikádnak. Elég sok nyavalya kering, vigyázz rá, de ha már kaja kívánságai vannak akkor már nincs nagy gond.

Zsuzsám! Nem mentem sehova. Elég rendesen esik a hó nálunk, ami nem is lenne baj, de a fejem nem akar rendbe jönni. Félek valami kerülget, nem akarom bevinni a társaságba.

Anika! Muris kis videók. A másodikhoz hasonló videó miatt egyszer a munkahelyemen majdnem kiugrottam a székemből:wuerg::D

Sauvage, Farmer*54, katalin1955 és 7 más kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét Kedveseim !

Gabi ! Nagyon sajnálom, hogy nem szünik a fej fájásod. Nekem szerencsére csillapodott. Most nálunk is havazik, ha annak lehet nevezni, valmi kis fehérségek esnek erős szél kiséretében. A hideg érzett igen magas a szél miatt ! Pihend ki magad, biztos segit és ha lehet próbáld megelőzni a nyavalyát!

Szomszikám ! Vigyázz magatokra. Te sem voltál jól ! Az uncsikáddal egymást támogatva mielőbb gyógyuljatok meg.

Katám ! Te most eltüntél! remélem csak az elfoglaltságod tart távol.
    A dolgozóknak kitartást, holnap már préntek és lehet pihizni !xD
    Jó eventezést mindenkinek és sok-sok felröpit !:)

Sauvage, Farmer*54, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét mindenkinek!
    Betegeknek jobbulást! Maci részvétem a kollégád miatt! :(
    Anikának drukk a vizsgákhoz.

Nagy nehezen beküzdöttem magam. Erre délután óta szakad a hó, Holle anyónak izomláza lesz holnapra.:wuerg::cry::cry: Reggelre áshatom magunkat ki a hó alól. De inkább most, mint márciusban.
    Evetke halad, de az elemek lassabban gyűlnek, mint a növények.o_O
    A két kicsimen is megcsináltam a titkosokat. Kökény nix:cry: Azért a rózsa halastó megvígasztalt.;)xDxD

Köszönöm a gratulációkat, de majd hanyatt estem a 60 millió tp-től, amennyi a következő szinthez kell.

Zoli a maccs nagyon cuki. :D
    Most jobbra el, mielőtt megint kihajint a fórum.

Sauvage, Farmer*54, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  8. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

A fórum az mindig postoskodik? vagy van hogy működik rendest? :D

Sauvage, Farmer*54, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép estét!

Nem örülök neki, hogy fejfájósak vagytok. Ez a mindenféle időjárás megkavarja az embert.Közben ide is megérkezett a havazás.

Anika jó, hogy beharangoztad a videót.Így már volt sejtésem, hogy mire készülnek.Frászt tudok kapni az ilyen videóktól. Egyszer lesokkoltam magam itt a fórumon mikor bent volt valakinek az aláírásában, én meg nagy nyugodtan rákattintottam.

Titokfáim nekem is beértek. 3 semmirevaló. Azért a többségében jók lettek, annak ellenére, hogy kökény nálam se lett.

Most úgy néz ki működik a fórum, de délután nem tudtam belépni.

Most viszont legyen pihentető az éjszakátok, Mindenkinek!

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  10. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Direkt...nem akarok magamra haragítani senkit :D

mya100, Minden_esetre, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

nemsokára aratok, aztán alvás.. holnap péntek.. szombaton kihajítanak angolról , többet nem lesz rá gondom.. :S

Holnap este búcsúztatjuk a szomszéd leányzót, aki a kollegánk is volt.. megy ki németbe a párja után.
    Persze fogadást is nyertem, azt mentünk volna letudni a pizzériába, de most nem az a legfontosabb.. Zolika megint elbukta, elkentem a szája szegletét... :D

Titkosakat még nem raktam ki, a rózsa halastó azért nagyon jó aji, gratula hozzá.

Óriás pelyhekben esett a hó, a kocsit úgy kellett kiásni 5 cm vastag hó alól.

Jó éjt mindenkinek, vigyázzatok magatokra, jó pihenést, és múljanak már a betegségek, gyengeségek el végre.

puszi

mya100, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  12. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Zsuzsám- itten vagyok,a tegnapi napom,az olyan lett!
    Sajnálom a fejfájósokat, hálistennek nekem nagyon ritkán fáj!
    Eventke halad, Malacka és Prézli csücsül, Tapsi is majdnem kész,de elfogyott az elemem!Titkosakat elfelejtettem kitenni.:oops:
    hozok egy kis friss kávét, teát és harapnivalót
    Hó nincs!
    Legyen szép napotok és a betegek gyógyuljanak!

Utoljára szerkesztett: 30.1.15
    mya100, Minden_esetre, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  13. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok! Jó reggelt!

Kata: Beelőztél, pedig én is korán keltem, köszönjük a reggeli ellátmányt. A titkosokról jobb nem beszéli, nem maradtál le semmiről, majd később morogsz, legfeljebb.

Eni: Nálatok a gyengébb láncszem, úgy látszik, Zoli /bocsika/.Csak pozitívan állni az angolhoz, kisülhet abból jó is.

Zoli: Úgy látom, hogy minden muris tulajdonságokat találsz a ciccmik részére. Ne hagyd magad Enitől, neked is kell egy kis sikerélmény.

Anika: A kutyusos képet nem látom, de a többi vidi jó. Örülök a jó leleteknek anyukádnak, az angol is menni fog, úgy mint Eninek.

Mya szomszikám: Nálad jók lettek a titkosok, akkor ezen felbuzdulva, legközelebb is vehetsz.

Zsuzsa szomszikám: Milyen elfoglaltságot találtál magadnak mára? A hétre, azért neked is kijutott egy kis unokázás, hogy ne unatkozzál.

Maci: Öszinte részvétem a volt kollegád iránt.

Gabi: Tegnap már nem volt lázas és azt sem tudta mit kérjen az ágyba, mert még az ágyban tartottam a nap java részén.

Druszám: A rózsa ól az nem semmi, én még soha nem kaptam ingyen, csak megdolgoztam érte. Reggel csak kiástad a kocsikát, remélem.

Tegnap a hálóban ülve, miközben farmoztam, olyan égett kábel szagot éreztem, de nem foglalkoztam vele, majd órákkal később, a TV piros gombja elkezdett pulzálni és füstölt is, jó, hogy időben érkeztem, gyorsan ki a konnektorból, paff, meghalt. 7 éves a TV, de úgy látszik a mai dolgokat csak rövid szavatosságura csinálják. Telózok a lányomnak, hogy jártam, majd később felhív, hogy talált egy címet, itt helyben, gyorsan felhívtam és időpontot is egyeztettünk. Tudni kell, hogy soha nem voltam jó térkép olvasó, de most egyből odataláltam, az üzlet megköttetett, és már szuperál is. Ennyi pénzért nem is csinálták volna meg, még ha most még találok is egy szerelőt.

A titkosokból, a 20 ólból egy kakas, a maradékra még várok.
    A fáknál jobb a helyzet, a 30 fából, 15 XXL, 4 japán naspolya, egy szakura, 2 szamóca, ujjasjuhar, naspolya./semmi kökény/

Az eventgazokból, úgy 5000db pluszt termeltem, de időm nem volt számolgatni, így jártam, a röpikre várok, holnapra csak összejön.

Ma korházi napom lesz, a lányom maradt itthon a kicsivel.

Jó kibeszéltem magam, legyen szép napotok!

zsuzsa-mama, mya100, Minden_esetre és 6 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó rggelt !

Gyors beköszönök és megyek. Nálunk egész éjszaka havazottmost már úgy rendesen. Feltankolom magam kávéval és átmyegyek hólapátolóba.
    Később még leszek !
    Az útnak indulók vigyázzanak magukra a betegek pedig gyorsan gyógyuljanak.
    Pusszantok mindenki el !

mya100, Minden_esetre, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Zsuzsánkat követve én is megyek hómunkásnak, mert még nem végeztem.
    Hozok kis élénkítőt: kávé, tea.
    Elvisz már az asztalnál ücsörög, de a többiekre még várnia kell. Eventgaz délutánra meglesz, utána tudok a röpire koncentrálni.
    Rózsa ólat még én se kaptam titkosból sose, pirosat is csak nagy ritkán.Most csöndbe is maradok karácsonyig :pxDxD
    Most jobbra el, még jövök.

zsuzsa-mama, mya100, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  16. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.15
    zsuzsa-mama, mya100, Minden_esetre és 5 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Idő Vanik Mindönkinek! Anika, az is azóta műxik röndösen amióta Adobe bá' adott nekik egy külön flah playert:p. Mozillának is ez a baja, hogy a nagy biztonságában, blokkolja azt a playert ami hozzá van rendelve>:(. Neköm, már tele a sapkám, 2óra múlva mindön helyön kész a növény, röpinek a 60%-a hiányzik a kistesókon, nálam mög 30%. Pénzöm nincs, vásárolni nem fogok egy INGYENES játékba:mad:. Áprilisba mönök uh.-ra 9órára éhgyomorral. Mögőrülök ettől a f..talicska eü.-től:wuerg::cry:. Zolinak jó, itt a pirost játszik Mircivel.:music:

zsuzsa-mama, mya100, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Van februárra kalendárium.

Titokfák: xl citrom, xxl cseresznye, 2 xxl mandula, xl bodza, xl cukorjuhar, xxl almafa, xxl szilva, xl narancs, xl mandula.

Ólakat még nem tettem ki.
    szakad az eső nálunk. :S

betegeknek jobbulást, mindenki vigyázzon magára.

Farmer*54, zsuzsa-mama, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  19. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Anika- mind a ketten szépek vagytok!
    ................na,igen,hiszen szerintük április mindjárt itt lesz????!!!!
    Tigris- nem irigyellek a fákért,már én is kiteszem este,ha nem felejtem el:sleepy:
    Ma meg volt a km-m és itt is szakad az eső!Mit akar már ez az időjárás?
    Már csak holnap jövök,addig is a betegek gyógyuljanak,a többieknek további jó farmozást!...............ha fel tudok jönni,mert az 504-s,az sűrűn jön!!!!

Tigrislady, Farmer*54, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  20. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Húúú de esik a lé, miért nincs most Húsvét:cry:? Titeket Jányok csak kiküldenénk az esőbe, hogy Buksi kiszökött és már kész a locsolás:D. Brumi most húzza újra a kütyün a 8.1et, még nem dörmög ami jó jel:p. Mindenütt kész a növény, de a röppencset. eltérítötték a fejlesztők, mert a tesókának van legendája, nekem mög 70 csillag hiányzik még, és csak 30 db-bal van több röpije. Igaz nekem a növényes kupám fullra kész van és a jószágos is 13on áll. Mamókám is csak hallgat nagyokat, nem csuszizik az uncsikával, egyedül Gabika mög a Tigris és Anika csinájja itt a jókedvet. Brumi, most keresi a kalapácsot, mert az kék a szereléshöz:wuerg: Mönök jók ne legyetek.;)

Tigrislady, Farmer*54, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.