Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

'estét Mindenkinek!

Itt is volt minden mint a búcsúban, eső , ónos eső, hóesés.De a hó nem maradt meg, csutakos minden.-.-

Anika aranyosak vagytok a kutyival. Nem haragudtam volna meg, csak megijedtem volna. Minek vagyok ilyen ijedős xD
    Zsuzsánk az olyat csinál míg nem vagyok, hogy szintet lép:D szedhetem megint a csülkeimet, de hát hiába.Aki tud, az tud, el kell ismerni.:inlove::music:
    Rózsa ólnak én is örülnék, már nem is akarom az új titok ólakat xD

Szomszikám nem veszek.A legutóbb is nem tudom mit képzeltem.Szerencsében nem vagyok valami jó.
    Nahát megint tenyésztős event lesz nemsoká:sleepy: Remélem a mostani eventet holnapra sikerül befejeznem.

A ki nem fejlődött titkosokhoz sok szerencsét,legyen kellemes hétvégéje Mindenkinek!

Tigrislady, Sauvage, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Nagyon fúj a szél,csak úgy rezgeti a redőnyt és esik az eső, gondoltátok volna?
    Zsuzsa- nagy gratula a szintlépésedhez!
    Titkosakról- a fák,xl-s almák,körték,citromok, 1 naspolya,1 szakura cseresznye,1 xxl datolya,1 xxl sárgabarack,1 ujjas juhar.Ólak- kakas,pocok,vakond,mosómaci,galamb
    és egy kis kávé, tea, reggeli
    Ma ilyen délutánom és estém lesz:
    Legyen mindenkinek szép napja! A betegek gyógyuljanak!

mya100, Tigrislady, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  3. yellowfire

yellowfire Aktív író

szia mindenki lett egy kökény szakúra fám a ellemet nem adja

mya100, greenfields, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

A tegnapi napom kimerített, esett a hó ezerrel Zsuzsika rendesen lapátolt, végre sikerült mindenütt rendet tennem erre elkezdett az eső szakadni. Gondoljátok miket mondtam. A szomszédommal már röhögtünk kínunkban, hogy mi azért ügyesek vagyunk. Igyekeztünk, hogy a tiszta betonra essen az eső !xD Erre ma felkelek és mi van kint esik a hó. Na most nem kapkodok várok délig !!!!

Köszönöm szépen a gratulációkat ! A következő szintig igen fel kell kötni, mert a 87 millát nem egy hamar fogom megugrani.
    Gratulálok akinek jó fái lettek

A betegek remélem meggyógyultak.

Katám ! Kösz a felhozatalt és jó táncikálást mára !:)

velleowfire ! Neked is óriási gratula a 2 fához ! Nekem ezek csak álmok !

Kedveseim annyit írtatok, hogy most nem tudok mindenki beidézni. Remélem ma már tudok jönni, habár nem tudom, hogy az égiek mit szánnak ma nekem. A szél támad erősen, olyan mintha a redőnyt szeretné leszaggatni ! Ezt nagyon nem szeretem !:mad::wuerg:

Az event növényeim készen vannak, csak röpik hiányoznak. Remélem az aratás után már kicsit beljebb leszek.

Kellemes hétvégét !

mya100, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  5. babahalak

...........eddig hiányoltam a havat,megjött,de sajnos széllel, hófúvás van! Nem szeressem!!!!!!!!!!
    Zsuzsám,ne is strapáld magad,majd a szél eltakarítja!

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Mindönki! Né akarjon sénki lapitopit újrahúzni mert ez őrűlet főleg a Win 8cal.Eéőszőr 134 majd még 18 frissítés oszt kiírja nincs több ránézök kézzel még 40db és még ott a majd 3,7gigás 1-es pack is ami nem update szerinte.Ne pakoljak semmi olyat fel ami nem mikrof*s gyártmány, mert összeómlik a rendszer.:wuerg:Nem véletlen, hogy a win 7, és 8-assal rendelkezők ingyen kapják majd a win 10et mert ez a 8as mint a vista olyan tré-.-. [​IMG] Mamókám, ezek után néköd gyémánt az életöd, különben is té hiányoltad az esőt, me azt nem kék lapátolni csak majd a zsákokba a homokot:music:.[​IMG] KatalinBaba csak gyakorolj lelkösen, hogy mönjön a tánc mint a hóesés:).[​IMG] Zoli merre csalsz mán a kártyával? Szögény macsekok helyetted söprik a havat a farkukkalxD.[​IMG] Jót né halljak senkiről, mönök.

7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!!
    Eszméletlen mi idő van itt....úgy fúj a szél h félelmetes...a hó meg csak jön, mint ha dézsából öntenék >:(
    Az eventem pedig..alig akar gyűlni ez a felröppenő...Menőmalacnál még van 9 feladat amit meg kell csináljak....Cuki fülesnél 2...remélem elég lesz rá az idő ;)
    A titokólakat és a titokfákat az event elvégzése után teszem ki és írom le nektek...remélem jókat kapok :)

Pusszantás:inlove:

mya100, Farmer*54, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Sziasztok !

sokadjára sikerült megint bekerülni a fórumba. Kezd idegíteni, hogy nem megy már lassan hetek óta.:wuerg:8)

Jó, hogy nem csinálta semmit !xD A szél dolgozott helyettem. Nekem is felröpi hiányom van még, de szerintem holnapra meg lesz. Igaz mára terveztem, hogy befejezem, mert holnap sűrű lesz a program.

Nem tudom történt-e már veletek hasonló eset, de várom hátha valaki fel tud homályosítani.
    Kiesik egy szomszédom, azonnal 4-5-en jelentkeznek a helyére ! Honnan a fenéből tudják ezt. Szomszédot soha nem keresek, mert már egyszer majd nem oda lett a farmom, csak a gyors jelszó cserének köszönhető, hogy megtudtam tartani.
    A jelentkező szomszédot elutasítom, főleg, ha csak úgy az "útcáról " Beesik. Erre mit kapok ! ír egy baglyot idézem : "Igazoljmárvissza!! " felszólítással. Na megírtam kedvesen, hogy miért nem igazolom vissza. Tudjátok, hogy lehet ezeket elkerülni, egyáltalán honnan tudják, hogy kiesett egy szomszédom.!?!
    lehet egyáltalán védekezni ellene ?? Köszi akinek volt már hasonló tapasztalata ! Most azt csináltam, hogy aki nem játszott eddig rendesen, azonnal bejelölöm és marad halvány, vagy ha a framja felé jár visszaigazol. Jobb mint állandóan a tolakodókkal foglalkozni.

Titok ólak : pehelytoll narancs, galamb 2, pulykaól narancs 2, egérlyuk, retró hód ++ 2, kacsaól narancs, csacsikovács piros xD
    A fáim érnek, majd jövök a beszámolóval.

Farmer*54, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Zsuzsám- nekem is jönnek naponta,de én elutasítom őket,van elég szomszim és szinte mind dolgozik rendesen.Azon már én is gondolkoztam,hogy honnan és miért jelölnek? Gratulálok a titkosokhoz!
    Már kibújt a Napocska, de fúj a szél!

10. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedveseim!

Zsuzsám én a kéretlen bejelentkező szomszédokat azonnal elutasítom, sőt a postán van olyan lehetőség, hogy le is tiltom a leveleit azonnal. Nem tudom honnan tudják meg, hogy van üres helyem o_O>:( .
    Egyébként hatalmas garatula a szintlépéshez és nagyon köszi a potya TP-t.

Eventtel végeztem, titkosaim aránylag elfogadhatóak. Kaptam még egy farkast, aminek nagyon örülök. A fák hozták a szokásos formájukat. Semmi olyan, ami eddig még nem volt.

Délelőtt nagy bevásárláson voltunk, majdnem mindenem elfogyott, pótolni kellett. Ráadásul mind a kér fiam most ért rá, így ki kellett ezt használni. Emiatt főzni csak most kezdtem neki.

Itt ezerrel süt a napocska, de hideg van, ami nem baj, ezt az időt szeretem. Inkább mint a szürke lucskosat.

Legyetek jók, igyekszem még jönni. :inlove:

11. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Ma reggel elszaladtam szánkózni :) korán reggel még lehetett. Azóta tavasz van.
    A vindózok már csak ilyenek.
    Nekem kitartást, nemsokára eperszezon, nektek pedig sok felröpit, gyors iventbefejezést!

..............

Nem ide illő szóhasználat. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.1.15
  12. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Maci ! Ma nagyon csillogós-villogós kedvedben vagy, a szemem csak úgy ugrál. !xD

Anika ! Itt is volt reggel, olyan hóesés szél vihar meg minden, most meg már süt a nap. Erre legyen az ember szervezete felkészülve.:)

Gabika ! Köszönöm a gratulációt és a TP-t szívesen. Látom, akkor nem vagyok egyedül. a kéretlen betolakodókkal, akkor marad a gyors és hatásos azonnali elutasítás !Gratula az event befejezéséhez ! Nagyon ügyes voltál !:)

Kata ! Köszönöm, most az ólak között azért van aminek örülök. A fáimról majd később.
    Zoli ! Nem tudom mi bajotok a vindózzal, nekem teljesen jól müxik !xDLehet a hiba nem a gépben van !!xDxD
    Az eventhez 70 db röpcsi hiányzik. Az már féllábon is meg lesz !

mya100, Farmer*54, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  13. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hali Jányok, és a gályázó Fijjúk! Bruminak nincs jó kedve,gugli króm mögy a kütyün:sleepy:, a króm alapú comodo dragon hiányolja a flashto_O. Furafox beomlott 4x küldtem lelkesen a hibát nékik, majd töröltem mindenestől-.-. A comodo ice dragon ami firefox alapú simán szaladgál:music:, és a kistesóka meg explorerrel csúszik ami eddig ha látta a farmot elsírta magát:). A mikrós skype elindulásra képtelen:eek:. 20 órát vacakolt ez a roncsetta win8, ami 10 hónapos létére már 160 néhány javítást pakolt:wuerg:, oszt utána a 8.1 a 90%-át lényomta és föltelepült:cry:. Jányok:inlove:, nem idézök neveket mert már alig nézök ki a szömemből de a farmrendszer érzékeli, hogy kevesen vagytok egy hol a lapát?- Partira, és ő küld néktök játékosokat:).

mya100, Farmer*54, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Küldök neked egy kis jó kedv energiát !!! Maci, csak pozitívan !!!!:):inlove::D

meglettek a fáim ! megjegyzem ekkora meglepésben még nem volt részem titkosokkal kapcsolatosan. Lett bodza XXl, cukorjuharXXL ,citromafa XXL, szamóca, naspolya, japánnaspolya, még egyik sem volt !xD;) Most kivételesen nagyon jó volt hozzám a rendszer. A többiek is elmennek !xD

Sauvage, mya100, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  15. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Zsuzsa: A farmomon leledzik 2békató, ami át akar menni hozzád, fohászkodjál egy cserenapért. 5 titkosból: 2vakond és 3 békató.
    Nekem tegnap, olyan küldött ajit, akiről sosem hallottam. Nálam is szokott jönni a felkérés, de elzavarom öket.

Később ha uncsikám engedi jövök, mert ma nálam alszik.

Szép estét!

Sauvage, mya100, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Elemre várok még én is, de egy aratás most 140-et adott... holnap kész leszek.. a rendszer hkegyes volt, általában mézet és darabolt fát kér, miután sokadszor elutasítottam a drága fazekat, strucctojás, és lápi pócot...
    ma megvolt az angol, remegtem mint a kocsonya, de végülis makogtam valamit... e lényeg, hogy nem vagyok annyira vészes, de nagyon jó sem.. :S
    Nővérem invitálna ma bálba, de nem sok kedvem van hozzá.. délután olyan fáradt voltam, hogy Zoli kattogása mellett simán bealudtam.v még meglátom.

Zsuzsa! Gratula a titkosakhoz, egész jók lettek.. (nekem nem lett belőlük új fám, de végülis van egy kökényem, az lassan kiszolgálja a feladatot...

Na most elpályázom, holnap jövünk...

Mindenkinek szép estét.

ui. elfelejtettem Írni, a baha 235-ös lett ma este.. :D

Utoljára szerkesztett: 31.1.15
    Sauvage, mya100, Minden_esetre és 5 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szia Szomszikám

Várom én is a cserenapot ! Szerettel várom a békát, milyen jó dolga lesz nálam !xD
    Jó szórakozást az uncsikáddal ! Ezek szerint már meggyógyult !
    Vigyázzatok egymásra !:)

Szia Reni !

Köszi , most tényleg megörültem, mert ezek már nem mostani fák, de eddig nem sikerült szerezni ! Neked ezek már régen hozzák a termést ! Mindig le vagyok maradva ! xD Jó lenne kökény is, és a bahára is hiányzik még a tűzvirágfától ....... Most azért nem panaszkodom !xD

Látod-látod nem kell parázni, ha nem az eldugott kis agytekervényeidből elő kell halászni az oda rejtett tudást !xD A bálba meg kapd össze magad és ereszd ki a fáradt gőzt, megérdemled a kikapcsolódást , ilyen napok után.
    Érezzétek jól magatokat !

Szép jó éjszakát Vénecskék !:)

Sauvage, mya100, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Nem mentünk, Zsuzsám.. Zolinak se volt nagy kedve, meg nekem se.. itthon múlatjuk az időt.. ha lesznek cserenapok, majd értekezünk, ne aggódj, ellátlak mindenfélével. :D

Sauvage, mya100, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  19. babahalak

Sziasztok!
    Ma jól kiráztam a csillámokat a rucimból! Nagyon jó bál volt, jó zene, jó társaság, nem is kell több!xD
    Hazajöttem és befejeztem az eventet!:D Kitettem a talányosokat.........
    Jót még nem hallottam a 8-ról,nekem xp-m van.
    Egy kis pozitív energiát én is tudok küldeni,mert úgy feltöltődtem,hogy jut mindenkinek!
    Reggel hófúvás,szélvihar,utána napsütés,most meg csúszik az út:cry:,lesz dolguk a baleseti sebészeknek!
    Zsuzsám- tűzvirágfát én is tudok adni,van belőle bőven,viszont tamarinduszom az egy szál se nem nincsen!Békám is van, farkasom az nincs.:(
    Na,ugye,hogy ugye! Tudsz Te,csak nem hiszel magadban!
    Gratula a baha lépésedhez!
    Én a 232-be léptem.
    Most pizsi osztás,reggel jövök!

20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Szintlépőknek itt is nagy gratula!
    Ma hangulatfokozó elemként funkcionáltam a barátnőmnél. Szegény az újévben egyik kórságból esik a másikba. Ráfért egy kis vidámság.
    Gazok már nekem is rég kész vannak, de illen c@rul régen jött a felrepi. Még Cukifülesnél az utolsóba és Tapsilinnál a 8.-10. ig hiányzik a felröpi.Sebaj, holnap ráhajtok a témára.
    Az időjárás itt is bolondos, hol esik, hol süt a nap.

További szép estét és szép álmokat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.