Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

beszedtem az ólakat.
    Siralmas.

2 narancs pulykaól, 1 pocok, 1 narancs nyúlketrec, 1 narancs strucc, 1 egér, vakond, 1 mosómedve, 1 macskaház, 1 narancs kecskeól.

gratulációt köszi, csajok!

Pusza

Sauvage, mya100, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Köszönöm szépen a felajánlásokat itt is és priviben is. Nagyon jól esik, hogy amitek van fölösleg azt megosztjátok másokkal is. !:)
    Igyekszem majd és is viszonozni, azzal amim van.

Reni ! Az is jó program, ha Zolival töltöd kellemesen az időt !xD Az óljaidhoz, inkább nem szólok semmit !:wuerg:

Katám ! A sok tánci után remélem kipihented a fáradalmakat !:)

Sárkánylány ! Tegnap akkor nemes feladatot hajtottál végre. Szerintem többet segítettél vele, mintha dolgoztál volna helyette !:) Ezért vannak a jó barátok !

A felröpik most mindenkit megszívatnak egy kicsit, de csak azért, hogy csak az evnt végére fejezzük be a beadásokat !

Itt tiszta jég minden, ami tegnap esett az most mind lefagyott! Ha nem muszáj senki ne induljon el, ha mégis vigyázzatok !

Kellemes szép vasárnapot !

Sauvage, mya100, Minden_esetre és 3 más kedveli ezt.
  3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ........van már farkaskámxD,kegyesek voltak hozzám!
    Ma nagyon pihis napom lesz;)
    egy kis tea, kávé

Sauvage, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Szia Kata !

Köszi a frissítőket !

Óriási gratula a farkasodhoz !

kellemes pihenést a mai napra !!

---------------------------------------------------

Event kész !! Felhősor aktiválva ! Most már ontja a röpiket ! Köszönöm szépen én már többet nem kérek kedves Szomszikáim !

Utoljára szerkesztett: 1.2.15
    Sauvage, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    A reggeli aratással pont összejött a kellő mennyiségű felröpi, így most már relaxálhatok. A titkosakat megint elfelejtettem kitenni, így csak este tudok beszámolni az eredményekről.
    Most jobbra el, vár a konyha.

Sauvage, mya100, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahóó! A Hpnek sémmi sem teccik, egésznap írogattunk égymásnak a vége menj haza a mamádhoz izé jenki volt>:(. Kiderül, hogy én fizetem a részletet de a kütyü az övéké-.-. Automatikus minden frissítés rajta, de menjek a linkjükre letölteni, az a hernyótalpas mamájuk az mögyo_O. Ha már a szervízpakkal gondjuk van, mi lesz ha jön a 10es Windows rá? Nem azé vöttem égy gépet, hogy rárakja a Macikat, hanem dolgozni szeretnék vele:oops:.Tudom, segíteni nem tudtok, de már az is jó esik hogy kiírom a mérgöm magamból:wuerg::cry:. Örülök a 2 narancsnyuszinak mégse lózaszínű:p. Gólya ami újdonság, mert bányászbrekim mán vót 1 most+1. A többit 40es szinten osztják. Fából 4xxl bodza,1xxl birs, 1ujjas, 2 naspolya,1xxl szivar(vén), 1xxl fenyő de nem a Miki.:sleepy:

greenfields, Sauvage, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  7. mariann2584

mariann2584 Fórum-zöldfülű

Hello vki tudna segíteni tudom nem itt kell ,de hátha a bölcstölgynél beváltottam a csillagokat a kakkukra de nem találom sehol. Talán elveszett a csillag is meg a kakukk is??????

Farmer*54, Sauvage, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kakukk csak a hozzá kapcsolódó eventek során jelenik meg, addig használni sem tudod.

Farmer*54, Sauvage, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  9. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Heló, ott van a pajtádban. Eladni nem lehet, majd lesz egy valaha megint kakukkos ivent, és ahhoz nagyon jól fog jönni. sajnos nem mostanában lesz.

greenfields, Farmer*54, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  10. mariann2584

Köszönöm szépen a válaszokat :D !

Hello még egy kérdés:p hol lehet vagy hogy lehet farkast és varjút szerezni???

greenfields, Farmer*54, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A farkas titokólból fejlődhet ki, a varjút pedig a Teliholdas eventek során válthatod ki Jack boltjában.

Farmer*54, babahalak, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  12. mariann2584

És azt a titokólat hol találom v vehetem meg?

13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

A legközelebbi titokólas eventnél 15 Farmarany ellenében tudsz vásárolni, és nagy szerencsével farkas lesz belőle. Illetve a mostani szülinapi event alkalmával kapott Éjfél talányos tenyészetből is kifejlődhet olyan, ha beadtad a feladatba, amit kér érte a játék.

greenfields, Farmer*54, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  14. mariann2584

Köszi!!!!!!!

15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nem voltam a hétvégén, most megmutatom egy kicsit magam, hogy még megvagyok.
    Event itt befejezve ólak is meglettek. Farkas és társai nem lettek.Gólya béka azért lett. Ginin még pár röpi híja van.

Zsuzsánknak nagy gratula a fáihoz.:D Nehezen is, de csak megjöttek.
    Gratula a bahamás suhanásokhoz is.Azért megmondom nekem is a héten belefért 2 szintlépés;)

Maci én örültem volna a rózsaszínnek is. Nem baj, majd másfajta örömöknek nézek utána , akad még minek örömködni.
    A hétvégén nagyon szép napsütéses idő volt.:)

Megyek is.Szépet mindenkinek mára is!

greenfields, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Beugrottam szétnézni. Látom ténykedtetek rendesen. A mai nap nagyon jól sikerült. Holnap folytatás következik, mert valami tanári értekezlet lesz a suliban , így a kisebbik unokám szabadnapos lesz. Így a piciék is jönnek.

Gratula az event befejezőknek.:) Főleg a sikeres titkosokhoz !

Maci ! Néha jó magunkból kiírni a fájdalmunkat , dühünket, örömünket ! Ha nem is tudunk segíteni, de szívesen meghallgatunk ill. olvasunk.:)
    Zoli ! Nyárra kérem teleportálni, ezt az ügyes fűnyiró kutyust, nálam az 1400 m2-en elszáguldozhat !xD
    További szép estét !:)

mya100, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  17. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jó Estét!Mamókám, Brumi bá' mög a Pocakos szomszi felhőre ülhet, ha igaz, én izé mög ecet.De van Japán és sima naspolyám szekurám,ujjas juhé, xxlbe birs, cukorjuhar, datolya. Narancsnyuszi ++retró hód, breki, vakond,kakas,róka, narancs kecskeól+tejtemelő citrom, Piros csacsikovács ez a 2., ééés Farkaskoma is jött.:inlove::D:pxDJó Éjszakát most mán Mindenkinek.

mya100, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  18. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

jesszus, az jó nagy! és van gyümifátok is?

mya100, Sauvage, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  19. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Remélem mindenki kipihente magát és a betegek is gyógyulnak!
    egy kis ez meg az
    Mindenkinek gratulálok az event befejezéséhez és a titkosakhoz!
    Most csak ennyi vagyok,majd még jövök.
    Legyen szép napotok!

mya100, Minden_esetre, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  20. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Katám ! Köszi a reggeli finomságokat ! Remélem Te is kipihented magad !

Maci ! Gratulálok a titkosaidhoz ! Most a rendszer kegyes volt hozzád, mert nagyon jók lettek.

Zoli ! Összesen 3 gyümi fa van. A többi helyen bokrok diszfák. Az unokáim mondják is, hogy mindent ki kellene vágni, mert nem kellene annyit kerülgetni. Így is két géppel nyomják és van aki még szélvágóval dolgozik. Ja és még van vagy 50m sövény ! Mikor kész van, olyan mint egy park, de rengeteg meló van vele. Nálunk a nyári heti program 1-szer fűnyirás.

remélem mindenki meggyógyult ! Az eventet pedig sikeresen vettétek !
    Itt nagyon hideg van. Nem igen kivánkozok ki !
    Szép napot !:)

mya100, Minden_esetre, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.