Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Jöttem beköszönni, melóhegyek.
    Tegnap voltunk Zoli apukájánál, kicsit elhagyta magát... majd próbáljuk őt rávenni, hogy mozogjon kicsit, próbáljon eszegetni mindenfélét, ha keveset is, de valamit mindig... sokat fogyott. Remélem, mindegy helyrejön vele kapcsolatban is.

Szép napot mindenkinek, betegeknek jobbulást, dolgozóknak kitartást, otthon levőknek minél több pihit.

Pusza

mya100, zsuzsa-mama, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali, kissé benézök, mert a kistesót próbálom felhőre rakni:music:, ha másképp nem mögy ő neki megváltom aranyé:inlove:,..... Mamóka én felcsücsültem mert tegnap már jobban adta:), de azé furi az a TMK amikó azé csinálja a farmomon, hogy az alapján kérje a nyereményto_O, és a legdrágábbakat le is nullázta:eek:.Tojást nem kért, csak fazekat meg lápi pócot:mad:.

Nem ide való rész törlése /Laboviti/

Tigrislady, mya100, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  3. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok Drágáim!
    Esküszöm szerencsém van, hogy az event 19:00ig van.... mert nem sikerülne a felröpiket megszereznem....brutális mennyiségű kellett most...de úgy 2re meglesz minden!
    Itt tömérdek hó zúdul ránk....és úgy néz ki meg is marad... örömömre!
    A fákkal és az ólakkal a mai nap folyamán jelentkezem :)
    puszii:inlove:

Pocak, Tigrislady, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  4. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hali Mindönkinek! Nagy hála Brumi bá'nak meg a Pocak szomszinak, mert 150db röpit nem bírtam volna összeszedni.Arannyal támogatva meglett a felhő:inlove::music:. Duci szomszim bevárta az összes röpit és csak utána váltott, ne kelljen még számolgatni mennyi kell, hát az állatok 90%a pajtában, egy kakas ami kint maradt. Fákból egy sima és egy Japán naspolya, a többi felejtős. Moderátor, én nem akarok Brumi dolgába bele szólni, de miért baj az ha valaki szereti a lókolbászt:sleepy:? Én az abáltszalonnát szeretem:), de tiltja az orvosom tehát sutyiba szoktam pár falást ennixD. Mamszikám, netán a volt borsodi rakétások laktanyájában laksz, hogy ennyi álca zöldséged van? Miért nem "spárgát" tartasz pár gombolyaggal:wuerg: ?

Pocak, Tigrislady, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  5. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Jöttem jelentkezni.
    Nálunk mindenki jól van.
    Barátném még mindig a kórházban.

Szomszikám: Nem tudsz ragozni, nem azt irtam, hogy megy a béka, hanem, hogy a békák. A bahán meg te jól állsz, nekem sok hiányosságom van még ott.

Látom, hogy mindenkinél vannak, ilyen-olyan gondok, reméljük, hogy azért hamar rendeződnek a bajok mindenhol, azt kívánom.

Nem szeretem ezt a sok frontot, kikészit.

Legyen pihentető álmotok!

6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az ígért ólak és fák megérkeztek!
    fák: 2 bodza xxl, mandula xl, szamóca 2, cukorjuhar xxl, ujjasjuhar, japán naspolya, dió xxl, öszibarack xl
    ólak: galamb, kakas, gólya, pocok, béka, tehénistálló narancs és piros, narancs nyúl és pulyka illetve hal

Hááát az ólak eleje jó de a többi -.- ..fák?? siralmas.... !

7. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

nagyon jó program a fűnyírás. legalábbis én sztem jó meló. Fát is szeretek vágni, lehet mazo vagyok? :D A lényeg hogy nagy a füves rész és lehet ugrálni nálatok .jipppi!

telihold ivent meg tenyésztés. mindenki érdekelt a dologban?

Utoljára szerkesztett: 2.2.15
    Pocak, Tigrislady, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  8. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Én igen,de csak este érek haza,így a kezdés tolódik!
    Nem vagy mazó,mert mind a kettő nagyon jó testedzésnek!
    egy kis kávé és tea
    Legyen szép napotok!

Minden_esetre, Pocak, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  9. katalin1955

Sziasztok! Jó reggelt!

Kata: Köszönjük az ellátmányt, a tea incsiklandozó.
    Nem maradsz le semmiről, mert olyan kevés az idő, hogy nem jó semmire, lehetne 3 napos is.
    Jó táncikálást, próbáltok a nagy napra?

Anika: A fáknál is vannak jók, az ólaknál is, összességében jók lettek, ajándék, tudod, nem kellett FA-t áldozni rá.

Nálunk hideg van és kocsikaparó állapotok uralkodnak.

Legyen szép napotok!

Minden_esetre, Pocak, Tigrislady és 7 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jöttem lejelentkezni, mert ma is sűrűben leszek és megyek egy kis kényeztetésre is, mert már nagyon rám fér ! A teliholdat, majd elkezdem amikor haza érek, azért nem töröm össze magam.
    Kicsit be is aludtam, most aztán kaphatom magam össze.

Sziasztok !

Minden_esetre, Pocak, Tigrislady és 7 más kedveli ezt.
  11. babahalak

Szia druszám- igen a nagy napra is,meg a farsangunkra is! Az ellátmányt szívesen! A teli hold annyira nem érdekel,de azért két-három aratást csinálok!
    Zsuzsám-de jó lesz már neked!

Minden_esetre, Pocak, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Hetet Jányok, és Zoli [​IMG] aki épp a tehenészetbe dógozik. "Abból, aki jó nevelést kap, jó gyerek lesz. Abból, aki rossz nevelést
    kap, jó fej.
    Tony, 6 éves ". Mamszikám [​IMG] szundikálunk- szundikálunk, közbe mög már úton kéne lönnöd? Anika ezek szuper dógok amit kaptál, egy jövendő óvónéninek örülnie kell mindennek amit ajándékba kap. "Manapság sokkal könnyebb nőnek lenni. Régen máglyán égették el őket.
    Benedict, 5 éves":). Tigris [​IMG] rég hallottunk felőled, hogy állsz az angollal és ettől jobb lesz az eü.? Katalinbabának milyen jó dóga van megy farsangi bálba [​IMG] . Katalin az nem jó ha az embörlánya kórházban van, de ha így könnyebben tudnak segíteni rajta mintha állandóan bemennie kéne, akkor jobb[​IMG] . No szíp Jányok én mönök vár a tanya, Jót ne halljak felőletek. [​IMG] .

Személyeskedés törlése /Laboviti/

Minden_esetre, mya100, Pocak és 7 más kedveli ezt.
  13. katalin1955

Minden_esetre, mya100, Pocak és 6 más kedveli ezt.
  14. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

[​IMG] Hát ez van Jányok, ha az embör Brumija lókolbászt kínálgat, pedig finom paradicsommal mög zöldhajmával, akkor személyesködik. Szögény Brumit még a recipe is húzza. Zoli mivel nem adnak a holdból égy szelet sajtot, én nem ugatom most a teli holdat,majd lösz még rá alkalom.[​IMG] Na elmönök cuki állatbébiket nézni.

Minden_esetre, mya100, Pocak és 7 más kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Abban az első moderált szövegkörnyezetben hagymáról szó sem volt.
    Kérlek arra, ne ferdíts! Főleg ne egy olyan magyarázattal, ami nem a moderátori tevékenységemet jellemzi.
    Köszönöm ha így teszel.

Minden_esetre, mya100, Pocak és 3 más kedveli ezt.
  16. babahalak

Szép estét!
    ..............hát,nem nagyon szoktam kihagyni a jó bulikat,rosszban pedig még nem voltam;) Nem tehetek róla,de Imádok táncolni:inlove:
    Nagyon jól néz ki az ebéd!
    Nekem ma borsóleves és szezámmagos csirkemell volt krumplipürével.
    Most el,majd reggel jövök!

Minden_esetre, greenfields, mya100 és 7 más kedveli ezt.
  17. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó estét kedves vénecskék!

Remélem Zsuzsám rendben hazatértél.

Nekem a február elég zűrös. Három szülinapot kell összeszerveznem, úgy, hogy két ünnepelt influenzás és a harmadikhoz nem akarjuk vinni. Anyukám 85 éves és nem szeretnénk megfertőzni semmivel.
    Lehet halasztós lesz a történet márciusra, de akkor meg befigyel kettő névnap, és a család úgy döntött, hogy mivel én már nem dolgozom, nekem kell úgy összeszerveznem, hogy jó is legyen.

Baba Kata! Finom ebéded volt. Én egy paprikás krumplit hoztam össze ma gyorsan.

Legyetek jók, megyek aludni, mert már alig látok.

18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

SziasztokŰ!

Jöttem belesni hozzátok!

szombati angol nem sikerült rosszul, de lehetne jobb is azért.
    Eü. -nek nem lesz jobb, csak nekem, ha végre meglenne a vizsgám, kiadnák a nyomorult papíromat.. Ma megint bolondokháza volt... Azt hittem, nagyobb durranás lesz a tenyésztős event... a felhősor jól jön, de a többi ajándék... na majd meglátom.. lehet csak a felhősorig vadászom össze a feladatokat.

Hogy az eü-ben mi lesz, mi várható, nem tudom.. kicsit félek a bizonytalantól, de csak rendben lesz minden..

Na, most balra el.. teliholdat csinálgatom, vannak még a gazdaköriben olyan részfeladatok, amik még hátravannak.. Jó éjt mindenkinek, szép álmokat.

19. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Tegnap nagyon behavazódtam , ma viszont már arra ébredtem, hogy a szomszédok, igen lapátolnak. Van mit esett vagy 10 cm-es hó. megyek gyorsan lapátolni. Most olvasni sincs időm. remélem ha bejövök lesz. Úgy látszhik nem is igen akarja abbahagyni. ma hómunkás leszek.
    Jó event kezdést !

20. katalin1955

Sziasztok, Jó reggelt!

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...opcTvVexnDb8Lr7G4dhz3pbfVm63JoMDuxTJ3WbPJBi0z
    http://7-themes.com/data_images/out/74/7026858-cappuccino-coffee-cream-cup-blue.jpg
    http://aztadom.co/wp-content/uploads/2013/04/forró-csoki-házilag.jpg

Eni: Gyorsan végezd el azt a sulit, főleg ha még Ők is fizetik, csak Te jársz jól vele, akárhogy is alakul az EÜ.

Kata: Irigyellek a sok energiád miatt, jó sok bulin fogsz még részt venni.

Gabi: Sok boldog szülinapot még az anyukádnak, szép kor ez a mai világban, és jól teszitek, ha nem fertőzitek meg, az öregek lassabban gyógyulnak. Szervezd meg ügyesen az ünnepet számotokra, mert TE RÁÉRSZ.

Szomszikám: Ma akkor vége a kényeztetésnek, látod az égiek gondoskodtak számodra a karbantartásról, és még ingyen is van.

Maci: Ne morogj, irj olyanokat amivel nem sérted a szabályzatot. Gratula a jó óladhoz.

Ma valami szerencse ér, reggeltől a carban dagonyázok. A télikertben van egy kutya, a gazdája nem mondta, hogy a fözött koszt árt a pocijának, az este jól beetettem, meg is lett az eredménye, jól összefosott mindent.
    Az isijárat után, mentem a Morzsihoz, Ő is becart és jól összepisilt mindent. Most az itthoni kutya után kell három takarót kimosnom, utána megyek az uncsikám jelmezéért a kölcsönzőbe. A mai kórházi látogatás elmarad, nem fér már bele az időmbe.

Legyen szép napotok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.