Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Elég siralmasan kezdődik a napom....fáj a fejem....nyügi vagyok....az alakulóban lévő párocskám elkapta az influt nagyon úgy néz ki... szenved eléggé:/
    Anyának ma kellett visszamennie a dokihoz...mindene negatív, de akkor is elszedetnek vele napi 15 szem bogyót...nem értem én ezt...emiatt megy a feszko is itthon -.- örömömre!
    Március 1-től lehetne 2 melom..egyik egy idősek otthonában napi 8 óra...takarítás -.- a másik meg kubikos meló, mert hát mifelénk mi is van?! -.- jó végül is a meló nem szégyen....Viszont március 30ig suliba járok...így elmenni semmiképpen se tudnék egyikre sem.... -.-
    Az angolt feb 28-án akarnám megírni, mert hát anyával járni kell a kórházat és emiatt nem tudok bemenni modult írni feb 14én..az oktatóm elfogadta ezt...de lehet h nem lesz oktatás 28án...igy fogalmam sincs mikor tudom megírni...az oktató azt mondta lehet szóbeli előtt...hát nagy izgulások közepette élvezni fogom a plusz angol modult...jó egyszerű számomra az anyag...nem lenne gond...de ráveszem valahogyan h bejöjjön hozzám arra a 10 percre 28.án!
    Azt sem tudom, h hol áll a fejem...alig várom h minden elrendeződjön...mert ez a sok stressz kikészít minden nap!
    Átvészeltem már életem folyamán sokkal több és nagyobb rosszat is...de kezdem unni, h jelenleg semmi jó nincs az életemben!
    Na de nem hisztizem tovább :D :D
    Mindig volt valahogyan..ezután is lesz!
    Telihold eventet nem csináltam....a tenyésztéssel pedig úgy vok, h megvárom a boomot persze ha lesz!
    Szebb napot kívánok mindenkinek! :) És Bocsi a nyavalygásomért :D

Minden_esetre, greenfields, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jöttem, Láttam, és minnyá el is mönök mert vívom a harcom a HP-val. Modi, maga is tudja, hogy nem Önt akartam bántani.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A szabályokat nem én hozom, de a tevékenységem során betartatom azokat.
    Tudsz Te úgy fogalmazni, hogy egyértelmű legyen a mondandód, kérlek erre figyelj.

Minden_esetre, mya100, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép délutánt !

Lassan utol érem magam. Ez a hó megszívat rendesen. Esik-eltakarítok-esik!:oops: A derekam meg már nem érzem.

Reni ! látod megy ez az angol neked, csak több önbizalom !:)
    Zoli ! Igen a fűre lehet jelentkezni. Cserekereskedelmet bonyolítunk, adom a füvet én meg megyek tejcsiért !xD

Katám ! Te aztán fitt maradsz ennyi táncikálástól, de az a lényeg, hogy szereted és nagyon hasznos és szép szabad idő program.:)

Szomszikám ! Látom neked sincs sok szabad időd. Na ezek a kutyák, most jól megdolgoztattak. Az új kutyushoz kérjél használati útmutatót !xD

Akika ! Fogd fel úgy, hogy minden rossz után, már csak jó következik. Ne kapkodj, mindent csak szép sorban.Nem értem ha Anyukádnak minden lelete negativ, akkor miért kell a kórházakat még járni..???

Maci ! Tessék nekem jól viselkedni !xD:inlove: Küldök neked nyugi bogyót , ha akarod. Ne kapd fel a vizet mindenért. Apróságokkal nem éri meg magad idegíteni. Érezd jól magad a bőrödben, hozzad a zenét és minden okés lesz. Kia z a Benedikt és Tony ???:)

Gabika ! Add át légy szíves az ünnepeltek a jó kivánságaimat! Nagyon szerencsés vagy, hogy Édesanyád még veletek van !:)
    Nekem is hasonlóan sűrű a február, a jövő héten lesz a 15 éves unokám névnapja. Utána, jön egy ismerős Júlia, és azt követően nekem dupla ünnep.

Sárkánylány ! Nálad már megint elvesztettem a fonalat !xD

Mya ! Remélem nálad is minden rendben ????:):inlove:
    Elkezdtétek az eventet?? Szerintetek lesz bummmmmmm ?????

5. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

[​IMG] Szögény Mamikám, nyakig sáros itt az event közepén, az Mamóka két kisfiú akiket a gyerekszájból idéztem be mert pon jó esett. Igazad van[​IMG] Anika is sír-rí pedig mán sínön van a sorsa csak nehogy sínbohóc legyen belőle. [​IMG] KatalinBaba is járja csak úgy döng a padló alatta. Zoli szokás szerint ,[​IMG] horpaszt. [​IMG] Itt mög Brumi húzza a talpalávalót néköm és a tesókának, Mamikám, van fölös elgurult agymentő piculám ha gondolod én is segíthetek rajtad. Holnap hívom a fogyasztóvédelmet, lehet, hogy rajtam már nem tud segíteni, de ez a cudar jenki cég ebbe az országba nem fog többé senkinek cumit adni az biztos. A Windows 8as ez év október 15-én lejár, a 8.1es 2023.-ig kap támogatást, aki tud próbáljon arra felfrissíteni én is megteszem akkor is ha csak félig műxk majd a kütyü. Ez van Kedves Barátaim.:wuerg::cry:

6. zsuzsa-mama

Szia Maci !

Neked húzzák a talpalávalót, nekem meg izzítják reggelre a hólapátot, mert megint elkezdett hullani a hó.xD Eshetne rendesen és akkor maradjon meg, de ez így nem tetszik, hogy esik-lapát esik -lapát-olvad-sár. , és ez így ismétlődik már napok óta.:wuerg: Nekem Windows XP-m van, azzal semmi bajom nincs.
    Szép estét minden Vénecskének !:)

7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Üdvözletem minden Topiklakónak!

Zsuzsám minden rendben, ugyanúgy ahogy eddig is volt. :inlove:Néha tudod befordulok a kanyarba, de elmúlik majd ez is;)

Enyhe túlzás, hogy horroroztam .Beültettem egy-két kör akármit, amit épp abban a pillanatban gondoltam. mondjuk ebben az egy napban nem is lehet túlzásokba esni.
    Még nem tenyésztettem, bár nem hiszem, hogy lenne boom.Holnap vagy holnap után nekiesek tenyészteni.

Gabika anyukáját Isten éltesse, és tartsa meg jó egészségben!:)

Maci nekem 8.1-em van.Pár napja jön a figyelmeztetés, hogy lassan lejár a vírusírtóm.Gondolkozhatok, hogy milyen legyen ezután.
    Vigyázzatok magatokra.Nem túlzásba vinni a lapátolást;)

Mára szép álmokat, jó éjt!

8. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Zsuzsám- szégyellje magát a hóesés,nem képes folyamatosan esni?!Azért vigyázz magadra!
    Gabika- Nagyon boldog születésnapot és jó egészséget kívánok Édesanyádnak és a többi ünnepeltnek is!
    Zoli- osztán merre jársz????
    Egy kis kávé, tea, reggeli
    Az eventtel kész vagyok és már itt a következő képregénygyűjtemény!
    Legyen szép napotok!

Utoljára szerkesztett: 5.2.15
    Minden_esetre, mya100, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kedves Mya ! Nekem is vannak napjaim, hogy néha még az is bajom, hogy miért keleten kell fel a nap !xD Sokat nem aludtam, szerintem meghúztam a derekam, de majd holnap rendbe tetetem. Ma nem érek rá, mert sok a menőkém ! Tegnap párat tenyésztettem, hogy a fákat kitudjam tenni , hogy a malmot mielőbb indítsam.

Legyen szép mosolygós napod !

:):inlove:

Szia Katám ! Te aztán friss vagy. Mikor Te már dolgoztál én még akkor fordultam a másik oldalamra. Tegnap nagyon elfáradtam és este, csak forgolódtam.
    Gratulálok ! Nagyon ügyes vagy, hogy már kész is az evented ! A ellátmányt köszike !

Vidám szép napot !:)

Minden_esetre, mya100, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

gyors jelentkezés!

Meló sok, jól vagyunk (a körülményekhez képest). Kivétel Zoli apukája. :S

Eventet még nem kezdtem, lehet nem is fogom még...
    baha 236.

Szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

Anika! fel a fejjel, mi is igyekszünk, neked is így kell tenned.

Hinni kell.

agromen, Minden_esetre, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  11. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Zoli Apukájának jobbulást kívánok!

Minden_esetre, Tigrislady, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Szia Reni !

Kitartást ! Zoli apukájának mielőbbi felépülést kívánok ! Sajnos a melót meg el kell végezni !
    A bahán csak úgy suhanol ! Gratulálok !:)

Minden_esetre, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  13. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves vénecskék!

Köszönöm a jókívánságokat az ünnepeltek nevében. :inlove:

Zoli apukájának én is jobbulást kívánok.

Ma egy kis renoválásra megyek, kozmetikus...fodrász...:p ki kell néznem valahogy. :wuerg: Délután megyek a múlt héten elmaradt találkozóra.
    Nem bírtam ki, eventben elszaladok a felhősorig, aztán a többit majd hétvégén. Hátha lesz Bumm.

Zsuzsám óvatosan a hólapátolással. Inkább várd meg míg elolvad ;)xD . A derekadat óvni kell.

Mya! Nagyon örülök, hogy látlak. Vigyázz magadra. Horrorozni én is csak egy két körrel játszottam. Nem nagyon volt időm. Az éjszakát meg alvásra használom :p:D Nem vagyok hajlandó semmilyen event miatt fennmaradni.

Na, húzok, mert idő van. Legyen nagyon jó napotok, kevés munka sok örömmel.

Minden_esetre, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép Vanik Mindenkinek,[​IMG] Zoli Apukája Gyógyuljon meg mihamarabb, mert utána rászoktassuk a farmra.Mamókám, te mit szólnál ahhoz ha vennél egy Renault ótót és 2útemű trabi motor zörögne benne.?-Ez a bajom, hogy átvert a HP az ügyfelest hijába verem le derékig, nem ő tehet arról, hogy eladnak egy olyan gépet ami a win 8.1el mán nem akar működni.XP-m van nekem is az asztalin, és vígan szaladgál rajta minden progi, míg erre még a skypet is nekem kellett lehúzni a netről. " A nagyon okos nők azok voltak, akik elkezdték támogatni, hogy nem mennek férjhez. Elin, 8 éves"
    "A fiúk nagyszájúbban születnek mint a lányok. A fiúk belsejében nagy
    ordítás lakik, aminek ki kell szabadulnia. A lányok belsejében kis
    dolgok vannak, nekik elég ha kicsit nevetnek és futkároznak.
    Sofie, 8 éves" Mönök

Minden_esetre, Tigrislady, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Ünneplőknek sok boldogságot, betegeknek mielőbbi gyógyulást, szintlépőknek nagy gratulációt küldök!
    Gyors helyzetjelentés.
    A héten már újra indult a melódia. Az időjárás itt is elég kelekótya, valami mindig esik.
    Horrorosból összejött az utolsó kitehetöre is a gaz, de kiváltani majd csak a következőnél tudom.
    Az evetkéből csak a felhősort akarom megcsinálni. A kakukkos event jobban feldobna, egy cserenapról már nem is beszélve.
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ, hogy utálom a guglibát.
    Itt nem tudok normálisan írni. A foxiból meg állandóan kidobál a farm.
    Megyek inkáb Nyaukázni.

16. zsuzsa-mama

Sziasztok !

A mai első bevásárló körutam letudva. Ki vagyok akadva, ott hagytam egy rakás pénzt és hazajöve, azon gondolkodom, hogy mit is kellene ebédelni. !:wuerg::(A FT-nak semmi értéke !8)

Gabi ! Nagyon szép legyél és érezd magad nagyon jól.:) Tölsd vidáman ezt a találkozót !:)
    A derekamra vigyázok, de tegnap nem is éreztem, csak azt , hogy súlya volt a hónak, a lapátról, úgy kellett leverni. Igyekszem rendbe tenni minél hamarabb !

Maci ! Akkor intézkedj, de ne méregből, hanem megfontoltan. Ha dühös vagyok nagyon én akkor pontosan kimérten és hajkan beszélek és sokkal nagyobb a nyomatéka ! Nálam ez bejött.xD

Kata ! Könnyű laza melót és inkább a cicceddel szórakozz !:)

Nemsokára indulok kötelező tüdőszürőre és onnan húzok tovább az uncsikámhoz !
    Jót ne halljak !xD

17. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Ez egy olyan kérdés, amire mi se tudunk választ adni....elszedetnek vele 1 kúra gyógyszert, mert az orvos nem biztos magában és a leletekben -.-,....valami ilyet mondott anya! De a leletre ráírja h negatív..hát fogalmam sincs...ez az egészségügy kész káosz itt nálunk ...-.- hát legalább jól ki lesz vizsgálva...a semmi!

Az eventem kész....befejeztem!Nem volt nagy szám :)
    A mai napom jól kezdődik süt a napocska....annyira jó az idő..ezt szeretem....csak az a mocskos sár :D....Manó jól végig ugrált a sáros mancsával :p..pici hó van már csak...de elég ahhoz h meghógolyózzam lökött kutyám :D xD
    A nagy vicc mára: Apa befogta a kutyum játékát lövöldözésre :D...hát mondom csodálatos.... na de a lényeg odaadtam a kutyumnak és Max-szel ( hugom kutyája) elkezdtek rajta hadakozni...én voltam a pompon lány xD és addig húzták csóri játékot míg ketté nem szakadt xD sírtam a nevetéstől...de hogy fel tud 2 ilyen lökött dög vidítani :D Már megérte felkelni :)

Más téma!

A szürke ötven árnyalat filmzenéje...alig várom, hogy valentinnapkor megnézem Zolimmal:):inlove: Már ez is feldob!

Végül, de nem utolsósorban betegeknek jobbulást.....szintlépőknek gratula.... Zoli apukájának gyógyulást!
    Puszi!!

18. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

"A szememet apukámtól örököltem, a hajamat pedig anyukámtól. A téli dzsekimet pedig a szomszédoktól. Sylvia, 7 éves " [​IMG] Szóval Mamóka kb. ilyen állapotban voltál? Anika, azé, hogy a műszer nem lát valamit, azé még valami kór lehet ott, amit a vizsgálatokból kiérez a jó orvos, me ha nem ad semmit Anyudnak és beüt a krakk akkor mit szólnál? A férj az tulajdonképpen hasonló dolog mint az apa, csak kicsit többe kerül.
    Nelly, 5 éves.

19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Látom páran nekiálltatok tenyészteni, ügyesek voltatok.Én megvárom a boomot.
    Gabika nagyon régen volt, és akkor is csak egyszer kétszer mikor keltem az event kedvéért, most már szóba se jöhet. Nem is kell, mert így is meg lehet csinálni őket.

Zsuzsám nem is tudom mit csináljak veled.Úgyse tudsz megmaradni a sejhajodon o_O

Zoli apukájának kívánom legyen jobban mint a család többi tagja.

Szépet Mindenkinek!

20. zsuzsa-mama

Szia Maci !

Nagyon jók ezek gyerekszáj beszólások, és még igazak is. Nagyon tetszenek !!!! Köszi a '70-es évek zeneszolgáltatását !:)

Mya ! Most értem haza, elfáradtam , mint a kutya. Az unokám már csak állni akar, de nincs hozzá derekam !xD De ő ezt nem tudja.
    Az anyja kint volt mikor odaértem és igen csendben volt, mit csinált éppen? A harisnyanadrágjától szabadult meg, nagy megelégedésére. xD Holnap megint úton leszek .xD
    Szép estét mindenkinek !:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.