Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Az orvos sem lát semmit....de a biztonság kedvéért elszedeti vele!Jaa és ne üssön be semmi "krakk" !

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Anika ! Ha nincs semmi , akkor mire szedet és mit ??? Először van a diagnózis, vagy legalábbis gyanú és utána van gyógyszer. Amit írsz az nekem magas. Sőt sajnos több diagnózisom van és kemény vizsgálatokon vagyok túl, de még néha az én gyógyszereimet is szüneteltetik, ha egy ideig nem romlik az állapotom.

Minden_esetre, greenfields, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  3. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Tüdejénél találtak valamit...aztán arra kell valami bogyókat szednie....mert gyanakodtak tüdőgyulladásra...az autóbalesetből fenn maradt ütődésre...TBC-re... ennyit mondott anya....nem tok pontosabbat, csak szednie kell... kivizsgálták a tbc-t full negatív az eredmény....most vizsgálnak mást!

Minden_esetre, greenfields, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenki aggódását.. ma többször is beszéltünk vele telefonon, örült nekünk.. Mi meg annak, hogy most már eszeget, mert eddig nemigazán evett...
    Igyekszünk tartani benne a lelket.. meg persze magunkban is.

Anika!

fel a fejjel, meglásd, minden jóra fordul, nem lesz semmi baj.

ma rengeteg meló volt... ráadásul nagy a bizonytalanság, mit is akarnak velünk tenni... nem tudtunk meg semmit.. :S

Eventet elkezdtem a fák miatt, de a többi várat a holnapi boomra.

most balra el, vigyázzatok magatokra, mindenkinek jó éjszakát.

5. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Mondhatnám a szél kifújt az ágyamból!xD Nagyon nem tetszik ez az időjárás !:wuerg: A nagy zörejre ébredtem, kicsit fájt a fejem, de gondoltam 1 kávé és kész. Amikor szembesültem a felkorbácsolt széllel, akkor ébredtem rá, hogy miért is fáj. Ma kezdem megint az utamat.
    A tenyésztés, így holnapra marad !
    Ma péntek ez lebegjen a dolgozók szeme előtt, hogy nem sokára pihi lesz.

Reni ! Mi is várjuk, hogy most mit alkotnak az EÜ-ben, mert mint betegeket bennünket is érint, hogy megint hány km-re kell utazni az ellátásért, ha a beigért összevonásokat véghez viszik. Gondolom , akiik meg ott dolgoznak a bizonytalanság miatt aggódnak. Bizzunk benne, hogy legalább egyszer az érintetteket is figyelembe veszik !:) Igaz erre még nem volt példa.

Szép napot !:)

6. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Nálunk mindenki jól van.
    Tegnap volt uncsikámnál a farsang, és szinházban is voltak, mondom neki, mit néztetek, azt mondja- mama bábszinház volt, uncsi volt, no comment.
    Ma vissza kell vinni a jelmezt a kölcsönzőbe.
    Tegnap délelőtt bent voltam a barátnémnál a kórházban, mondja, délután hazajöhet, boldog voltam, hogy 2x kellett megtenni az utat. Morzsival örültek egymásnak.

Zoli: Apukádnak gyógyulást és kitartást.

Anika: Anyukádnak is kitartást és mielőbbi felvilágosulást az állapotával kapcsolatban.

Maci: Nálad úgy látom, semmi nem egyszerű.

Az event délután kezdődik nálam.

Addig is jók legyetek!

7. zsuzsa-mama

Szia Szomszikám !

Most értem haza, de már jó, hogy hírt adtál magadról. Gondoltam, hogy el vagy havazva. Akkor minden kialakul és a barátnőd is otthonában ez nagyon jó hír. Ott már a gyógyulás is könnyebben megy ! Uncsikád jó fej gyerek !xD

Rohanok tovább !

Puszi:)

8. katalin1955

Szomszikám!

Néha csak nézek ki a fejemből, hogy miket hord össze.

Ne rohanj, megvár minden téged.

Mennem kell majd sürübben hozzá, mert le kell ellenőriznem a kajáját, mert még bűnözik a végén, és én tudom, hogy mit lehet ilyenkor enni. Vásárolni is nekem kell vinni majd.

Tegnap akkor jó napod volt, és kifáradtál rendesen, edzél, mert a pici uncsikád az napról-napra nő, és majd mindent kitalál a lefárasztásodra.

Jó legyél!

9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik. Pauline, 8 éves" Hali Jányok! Katalin egyszerű Mackótól mit vársz?
    Anika! Igen jó orvos kezei közé került Édösanyád, aki nem nyugszik addig amíg biztos nem lesz abban, hogy nincs semmi baj. Kevés ilyen orvost ismerek, és te a lelkéért nyugodtan mondhatsz imát:p.Előfordulhatott volna, hogy más orvos legyint semmi baj néni, menjen csak haza-.-. "Dugovics Titusz hátsóját a falnak támasztotta, és azon felmászott." Mamókám, "Akkor megy férjhez az ember, amikor másvalakit jobban szeret önmagánál. Szerintem ez nem lehet túl könnyű. Ellen, 7 éves" Csak a jó napod kedvére.

10. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

"A hajó jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Duna közepén. Innen gyalog folytatták útjukat." Szép Hétvége Vanik Mindenkinek! Mamókám, ha nem tudsz fölállni, gyakorold így [​IMG] látod mán majdnem állszxD. Bár az a nagy igazság az életbe, ha az uncsidnak egy kis altatódalt [​IMG] hegedálsz el, na erre vagy alszik, vagy szaladni is mögtanul:D. KatalinBaba és Mya a Zümi annyit [​IMG] ropják mostanába, hogy felénk se néznek:music:."Ez egy ideális válás volt: a feleség a gyereket kapta meg, a
    férj meg a szobalányt." (J. Rivers):pxDSzép Estét.

11. zsuzsa-mama

Szép estét Vénecskék !

Látom ma mindenki meghosszabbította a hétvégéjét ! Úgy teszek én is. Kicsit még tenyészgetek, míg a növényeim beérnek és aztán húzok pihizni. Ez a mínusz és a szél kivette az erőmet!

Maci ! Egyedül a vártán !xD Tudnád egy ilyen pici babában mennyi energia van. Lehet elfelejtettem mikor a 10 éves unokám kicsi volt, vagy valami kevéske idővel fiatalabb voltam !:p
    Kellemes hétvégét !:)

12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Zsuzsám a szél nálunk is fúj, de nagyon. Utánanéztem zalában elég sok hó leesett.Akárhogy is, jövő héten megyünk.Szülinaposunk is lesz, meg pár dolgot el kell intézni.

Mya ismét ügyes volt.Akartam tenyészteni, de aratás után lendületből beültettem a hosszú növény, na majd holnap.

Jó hír, hogy Szomszikámnak hazajött a barátnője.

Mindenki vigyázzon magára, legyen kellemes a hétvégétek!

13. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kedveseim itt olyan hideg van, hogy a kutyát is kár ki verni ! Szegénykéim ki sem mozdulnak a helyükről. Aki teheti maradjon a jó meleg lakásban.
    Mindenkinek kellemes pihenést a betegeknek gyors gyógyulást .
    Most kora reggel tenyészgetek egy kicsit és utána lázas semmittevésbe kezdek. Kipihenem a heti rohangálásokat !

Mya ! Reméljük, a jövő hétre kicsit jobbra fordul az idő. Ilyen hosszú utra azért jobb ha kicsit melegebb .
    Legyen nagyon szép napotok !:)

14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Hétvége Vanik! Mamókám, hogyne tudnám?-Voltam én bébicsősz is, csak nem purcantam úgy ki mint te [​IMG] xD. "Az USA-ban már rengeteg embert felküldtek a Holdra. Még többet is fel kéne küldeni... talán mindet. Moa, 6 éves" Igazság vagyon ebben nagy:D. Mya, a Fő Zümi ha fázol fújd a kandallót[​IMG] :music:. "Külföldre úgy kell menni, hogy a boltnál balra fordulunk, aztán egy kicsit megyünk egyenesen, majd jobbra. Akkor már külföldön vagyunk, de megvan az a veszélye a dolognak, hogy Norvégiában kötünk ki. Oscar, 8 éves"xD:cry:

15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép napot Mindenkinek!

Tenyésztettem annyit amennyi az eventbe kell, de csak annyit:sleepy: fákat kiraktam.Ez ma meg is lesz.
    Zsuzsám jól teszed ha bent lazítasz, lehet azt is néha ;)
    Maci, vessen magára az olyan sárkány, aki nem tud tűzet csinálni magának ha fázik:oops:xD Az még jobb lenne, ha már jönne a tavasz, de még ki kell várni.

Többiek szabira mentek a farmról. Szépet nekik is!

16. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hali Jányok! "Két elmélet létezik a nők megértésére. Egyik sem bizonyított."xD -Hát ez van.+1 "Az iskolában akkor kaptam volna legkönnyebben ötöst, ha megmérik a véralkohol szintemet." :pAlszotok, én meg legenda lettem:D?"Mindenki normális - amíg jobban meg nem ismered őket."-Ilyen is akad:music:. Légyen az uccsó ma egy nagy igazság."Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...":sleepy:8)

mya100, Minden_esetre, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Zoli apukája eszeget, és iszogat, legnagyobb örömünkre.. Úgy látszik hat a vasszigor és a kedves érdeklődés napjában többször is. m,a volt kinn pár percet a teraszon is.. ez is nagy öröm...
    Event 6 cumpedli híján kész, nem volt egy nagy was ist das.
    mai angol megvolt, utána nagybevásárlás.. kikészültem idegi alapon, anyni ember volt mindenhol.. parkolóban 10 percig köröztem, nem volt szabad hely.
    mire lett szabad hely, 3 bevásárlókocsi-tárolót néztem meg, egy csoffadt kocsi volt csak, összevissza kerekekkel... újabb 5 perc, mire visszahoztak egyet... csak a pénztárnál több mint 20 percet álltam sorba..

Most elköszönök, szép szombat estét és vasárnapot mindenkinek.

agromen, mya100, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Szép estét !

Beugrottam szétnézni, hogy azért valaki volt-e ma erre. Örülök, hogy Mya, Maci és Reni szakított egy kis időt.
    A tenyésztéssel kész vagyok, de kicsit megszívtam, tenyésztettem a fekete birkákat és felírtam, hogy már csak 2 db hiányzik., de a bárányka még kellett, így a nagy gyorsaságban beraktam a feketéket további tenyésztésre.-.- Kiszámolta mennyi fát kell kiraknom 1 cumi hiján meg is lett. Na további 5 óra várakozás. 8) Hamar kész akartam lenni és elbaltáztam az egészet.
    Kiraktam 3 titokólat : 2 medve és 1 mosómedve. Nem tudjátok miért nem tudok örülni ????,8):wuerg: Most learatok és nem csinálok tovább semmit, mert ennyi hülyeségből elég volt 1 napra.xD

Mya ! Nálunk estére a hideg csak fokozódott, még jó, hogy holnap vasárnap. !

Reni ! További gyógyulást Zoli apukájának, úgy látszik jó úton halad. Na , de a Te napodat sem irigylem. Most már lazulj.:)

Maci ! Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek !xD

Aludjatok jól és álmodjatok szépeket !:)

mya100, Minden_esetre, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  19. katalin1955

Sziasztok!

A mai nap rólam szólt, nagyon sok meglepit kaptam, ebédelni elmentünk egy jó kis helyre.
    http://kepmester.silihost.hu/images/1429/6359/00000169.jpg

Tegnap a barátném visszakerült a kórházba., korán engedték haza szerintem.
    Itt is nagyon hideg van.

Jó éjszakát!

mya100, Minden_esetre, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  20. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Nem vesztem el,csak pénteken behavazódtam,szombaton pedig bulira készültem!
    Nagyon,nagyon boldog szülinapot kívánok!
    Nagyon aranyosak ezek a gyerekszáj beköpések! Olyanokat tudnak mondani,hogy csak les az ember lyánya,fia!
    Tenyésztést befejeztem,csak néha ugrott a kötelezőn kívül!
    egy kis kávé, tea, reggeli
    ez meg én vagyok a tegnapi bulin!
    Zoli- örülök,hogy Édesapád jobban van!
    Zsuzsa- azért vigyázz magadra!
    Ma pihizni fogok!
    Legyen szép napotok!

mya100, Minden_esetre, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.