Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nálam van 138-ért is. Néha nálam is elszabadulnak az árak pár tételnél. Talán már úgy vannak vele, hogy jól bevásárolnak mindenből, mert mostanában bármit kérhetnek az eventbe vagy a gazdaköribe .Mindent kellene termelni, azt meg nem lehet.Muszáj piacolni, még nekem is:oops:xD

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Simogatnám én, ha lenne,így sajnos csak a méz nyalogatás marad!:sleepy:

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  3. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

1 picikét eltűntem..:)
    Elkezdtem Focus T25-s edzéstervet...latin dance aerobicot....zumbát....valamint tanulgatok....illetve lett egy új párom :D
    Forgalmas napok következnek! :D

Jelentkezem majd később :D puszii

4. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Ma majdnem felrobbantam, és így tartsa kordában az ember a vérnyomását.
    A neten kinéztem a varrógéphez való alkatrészt, kb. másfél óráig tartott, mivel a VIII. kerületben voltam, 2 boltot választottam.
    Természetesen egyik sem volt már meg, üresen tátongott az egyik, a másikról meg nem is hallotak. Gyalogoltam rendesen mire a házszámokat megtaláltam. Azt hiszem rendelni fogok, csak el akartam kerülni a plusz fizetést.
    Megyek a kórházba, egy óra múlva szól a nővér, menjek már mert látogatási tilalom van, azért rendesek voltak, mert hagytak minket pletykálni. Valóban feltünt, hogy senkinél nincs senki, de nem is foglalkoztam vele. A napokban akkor nem lesz látogatás.

Kata: Még jó, hogy nem a Zümit ölelgeted, mert akkor nem csak t.........al lennél tele, hanem csípésekkel is.

Szomszikám: Hol vagy?, majd holnap rád csörgök a piac után.

Druszám: Te is hol vagy, dolgozol ezerrel?

Mindenkinek szép álmokat!

Anika: Látod megy ez neked, csak pozitívan, drukkolok.

5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Katalin a méz nyalogatás bőven elég, hozok még utánpótlást

Szomszikám, ahogy ismerlek meglesz az az alkatrész.Ritka mikor simán megy valami.

Láttam, hogy megint lesz boom.Valamihez kell tenyészteni, nem tudjátok?

6. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szomszikám!

Én is a méznyalogatással kezdem a napot

Nem kell tenyészteni semmit, de a múltkor is volt hosszabbítás, biztos jól megy a táp biznisz.

Persze, hogy meglesz, csak most bent voltam Pesten és két legyet akartam ütni egy csapásra. Rendelni fogok azt hiszem, csak a triplája lesz a végeredmény lóvé, mint az alkatrész. Most, hogy a barátném a kórházban van, heti 4 napot megyek és akkor már a többi dolgaimat is intézem egyben.

7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszi Szomszikám, már azt gondoltam, hogy lemaradtam valamiről.Nem tudtam hova kapjak hirtelen.

Tudom sajna miről beszélsz, mert én így vagyok a porszívóval. Anno, bolond fejemmel hepa szűrös porszívót vettem.Csak a szűrőt kellene most cserélnem, mert már nem tudom kitisztítani. Már sok helyen megkérdeztem, persze sehol se volt olyan amilyen az én gépemhez kellene.Egy helyen mondták, hogy 6000-ért megrendelheti, hát mondtam, hogy felejtős.Lényeg, hogy úgy néz ki újat kell vennem ha azt akarom, hogy legyen egy megfelelően működő.A mostanival amúgy is úgy vagyok, ha már megvettem használtam, de igazából sose volt a kedvencem.

Akkor továbbra is csak ügyesen.Barátnődnek jobbulást!

Reméljük Zsuzsánk is érkezik reggel a szokásos idejében :)

Jó éjt, szép álmokat Mindenkinek!

8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Angolon túl..

ma is beszéltünk néhányszor Zoli apukájával, külön örülök, ha hallom a hangját... már egészen jól eszeget, ma pl. milánói volt.

Anika: neked gratulálok, megy ez látod! :D

Katalin: sajnálom, hogy megjártad az alkatrész miatt a hadak útját... :S

Mya!
    nem tudom, mihez kell az extra baby boom.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-boom-extra-kiadás.12056/

Ötletem sincs..
    Bár talán ha holnap lesz valentin-event ismertető, lehet abban lesz valami tenyésztéses akármi.. :D
    Szerelmesek lesznek az állatok is. :D

már csak 20 db kivi hiányzik a gazdakörihez.már lehet kapni 35.ért is nálam.. az nem olyan vészes.

Jó éjt mindenkinek.

9. babahalak

Jó reggelt!
    Gratulálok mindenhez!
    Köszike, lassan ki is fogyok belőle! ............most valószínű hogy ezt a boomot kihagyom!
    kávé, tea, reggeli
    Sajnos manapság már csak egyszer használatos dolgokat csinálnak, vagy alkatrész nincs, vagy mester...........
    Örülök,hogy a Zoli Apukája lassan, de biztosan gyógyul............apropó, és hol van Ő?????
    Most el,majd jövök

10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Kicsit eltűntem. Most is gyorsan lejelentkezek és rohanok. remélem ma már lesz időm kicsit bővebben maradni.
    Legyen csodaszép napotok !
    Az enyémek elég rázósak. Mindent megoldunk , csak idő kérdése.

11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Köszi, hogy hoztad a linket,:) ha már én ilyen figyelmetlen voltam. Látod ez nekem eszembe se volt.Reméljük időben megtudjuk ha kell tenyészállat az eventbe. Nálam spórolás van, mert nem rendelek tápot.
    Szépen haladsz a kivikkel.Nálam még egy árva darab sincs a pajtában.Farkast is csak ma vettem először, csak pár db-ot. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy jó áron, mert nem tudom mi számít annak, azért most csak ennyit.
    Kivi nálam 46e., akkor az tuti nem jó ár.

Zoli apukájáról jó híreket hoztál.:)

Köszi a reggeli ellátmányt:) Hétvégén nekem is kell az utánpótlás mézből.Egy megszokott emberkétől veszem. Ha jön a hűvösebb idő nálam minden reggel éhgyomorra egy kanál propoliszos mézzel indul a nap.
    Sajnos így van ahogy mondod..ha valami elromlik nem biztos, hogy van rá alkatrész.
    Bizony el,:cry: és persze mi mást csinálnál mint rohansz:oops:;)xD Úgy legyen, mi is reméljük, hogy leszel.

Neked is csodásat! Szép napot Mindenkinek!

12. Tigrislady

13. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Na egy kör letudva. Kicsit elvagyok maradva, mert a hólapátolás a gerincsérvemnek nem tetszett és nagyon nem tudtam ülni. Most már kicsit jobb. Az intéznivalóim viszont elmaradtak, most azokat pótolom. Most tudtalak végig olvasni bennteket !
    Sajnos, most rohanok tovább.
    A betegeknek gyógyulást a dolgozóknak könyyű melót, aki tanul meg okosodjon.
    Majd jövök !
    Itt írjátok le, ha valamit kell a farmon csinálni, mert most nincs időm olvasgatni.
    Előre is köszönöm a figyelem felhívást !
    Eltünök, de vesztetekre mindig elő kerülök !!!xDxD

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A várható és az aktuális események is szerepelnek a naptárban, az alábbi ismertetőben leírtak szerint: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...ág-naptár-funkció-a-fórumon.11043/#post-46802

A mai, napi történések linkként szerepelnek.
    Azok a beírások, amelyek mögött nincs link, azok az előzetes tervezetű programok.

tulipánfa55, Sauvage, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

El is felejtettem!

bahama ma reggelre 237-es lett.. :D AB gyűlik.

farmon 4,5 milla van hátra szintlépéshez... :D

16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Már készül a melegszendvicsem.Kedvet kaptam hozzá, csak sonkával, nem szalonnával, mert az van :p;)
    A nemesítést kipróbáltam csak a rózsán.Mivel szerencse dolga, milyen meglepő csak az ökoimádat hiányzik, de az már lehet így is marad. Kicsi farmon a hagymára, a szupertrágya imádat hiányzik, azon még ügyködök.

Gratulálok szépen haladsz mindkét területen. Nálam is most csak az AB gyűjtés megy.
    Vigyázz magadra! Miről én is tudok, arról biztos nem maradsz le. Az más kérdés, hogy én se tudok mindent xD
    Amíg előkerülnek az elmaradottak, addig nincs nagy baj.

17. Tigrislady

18. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hi! Az jó, hogy hoztad Tigris, mert én szintén zen ész mint KatalinBaba [​IMG] akinek hoztam a Zümit. Na meg nehogy elsinkofálja a pihenést, kap egy segéderőtt [​IMG] az igazit úgyse láttuk 1hete me a kis bolhapárna leköti. Katalin, az internet azé van, hogy egy fenékkel ne ülj 2 bicajra, mert közé esel. No mönök me bennem is a borzong járnak.

19. babahalak

Jaj,de aranyos vagy! Zümi is meg segéderő is! Most már pihenni fogok,mai adag letudva,két nap szünet jön! Muszáj kifeküdnöm ezt a nyavalyát,mert szombaton megyünk Búsókat nézni!!!!!!!!!
    Zsuzsám, csak Te foghatod a lapát nyelét?? Nincs segítséged???
    Ebéd- sóskamártás,tükörtojással,meg tea és mézecske!

Farmer*54, mya100, Minden_esetre és 3 más kedveli ezt.
  20. zsuzsa-mama

Szia Laboviti !

Köszönöm szépen a segítséget ! A naptárra igyekszem figyelni, de amikor ilyen sűrűben vagyok, néha azt sem tudom fiú vagyok vagy lány ! Jó, hogy számithatok
    Rátok ! Köszönöm !
    :)

Szia Reni ! Gratulálok a szintlépéseidhez, már nem győzöm követni, olyan gyakran lépsz !:)

Szia Mya ! Köszönöm szépen ! Mi is lenne velem nélkületek !:);)

Katám ! Jól mondod, csak én foghatom a lapát nyelét. Kora reggel az unokáim suliban vannak, olyankor nem tudnak besegíteni ! Régóta így van magad úram, ha szógád nincs. Bocsi a Te beidézésedet valószínű elbaltáztam, mert sík ideg vagyok !

Panaszkodok ! Elmentem a dokihoz a havi gyógyszeradagom felírásáért. Egyben kértem, hogy mennem kell kontrollra a kardiológiára, kértem beutalót laborba, hogy ne kelljen már kétszer mennem. Kaptam recepteket és a beutalót és további útba igazítást. Ha meg van a labor, akkor azt már nem adják ki Miskolcon, itt helyben fogják, de előtte vigyek le 1 db A4-es lapot , mert arra fogják az eredményt kinyomtatni, de az nap nincs készen, mert ugye nem nyomtat mindennap csak hetente 2-szer. Végül majd menjek le a kinyomtatott eredményért!Ez már nem igaz, hogy aki több milláért adja el a praxisát nincs 1 csomag papirra pénze. Ezért a beteg menjen le 3-szor, ami gyalog több mint 2 km. Ha busszal mész oda vissza 600.-Ft , ezt szorozva 3-mal. Mondtam, na ettől a hozzáállástól vagyok ám igazán beteg. Mire hazaértem a vérnyomásom az egekbe ért.:wuerg: Muszáj voltam kiírni magamból. Ez kinek az okos találmánya volt, nagyon kiváncsi lennék rá.:wuerg:-.-Bocsika !
    Amugy jól vagyok !!!!!xDxD

Farmer*54, Anika_9_, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.