Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Estére jól elfáradtam, így csak az álomtündérre van energiám.

Holnap munka , de este jövök. :)

Mya a bahamával kapcsolatban nem tudok semmi biztosat, de eddig mindig ráfaragtam, ha elköltöttem a banánjaimat.

mya100 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  2. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Jó pihenést, szép álmokat Mindenkinek!

Ja és persze VUK! :)

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Jó reggelt mindenkinek!

Valahogy nincs kedvem a mai naphoz... osztályértekezlet lesz, amin már megint egy rakat marhaságot fognak összehordani... legszívesebben be se mennék.. :S az egyedüli vígasztaló dolog maga a tudat, hogy péntek van... :D
    Éjszaka olyasmit tettem, amit eddig csak más eventek miatt.. felkeltem hajnal kettőkor horrorosgazt aratni, ugyanis a démoni bokrétám olyan jól hatott, hogy így veszendőbe ment volna az éjszaka fele... (tudom, nem vagyok normális) :)

Szép napot, kitartást kívánok mindenkinek a mai naphoz.

4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Eni ! Mostanában , mindig frissebb vagy !!! vagy én vagyok nagyon lusta, hat Katának az álommanója !:) Vigasztaljon, hogy hipp-hopp és vége is a mai napnak ! Aki felkel éjszaka aratni, minden elísmerésem !! nekem még eddig a 4 év alatt nem sikerült !!!xD A horrort elkezdetem én is, de aratásra valahogy sosem érek ide időben, így igen lassan haladok vele. A felhősor nekem még a távoli jövő.
    Az új bahama területet remélem úgy lehet megszerezni, mint a kincses szigetet, gazdakörikkel. Az egy barátságosabb megoldás lenne számomra !:) Tudom ez nem kívánság műsor !!!xD;)
    Mya ! Tanácsot én is tudok adni !!!!xDxD Katával mióta mondjuk, hogy látogasd meg a dokit ????? Ez költői kérdés volt !!!! Nem várok választ !!!!!!xD
    Szerencsére nálunk ma is jó idő várható, így a mai napra ütemezett rohangálásomat legalább jobban viselem !!

Legyen szép vidám napotok.:)

katalin1955 és mya100 kedveli ezt.
  5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok szép napot!

Néha már kisüt a nap, kicsivel jobb idő van, lehet ezt érezte meg tegnap a kobakom.

Már van 5 banánom, megléptem a szép kerek 200-at:D és még horrorozok -.-
    Lényeg, végre péntek hurrá!:D

katalin1955 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Felénk is elég randa idő van, amit meg is fejel az, hogy felújítás alatt van az utcánk. Se parkolni sem közlekedni rajta rendesen nem lehet. Állandó por és zaj van Mikor lesz vége? Egyelőre nem tudni.

Az ég jelenleg felhős, de nincs hideg. (Már). 25 fok van
    http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1409911818.jpg

Utoljára szerkesztett: 5.9.14
    katalin1955 kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Jöttem beköszönni, de látom ma nem volt az a nagy tolongás !!!xDxD

Kellemes szép hétvégét !!! Pihenjetek sokat !!!!:)

katalin1955 kedveli ezt.
  8. Koppi

Sziasztok !
    Nem volt ma nagy zsongás. Remélem hétvégén változik a helyzet..:)

Vettem 2, azaz kettő titoktenyészetet.
    Régen volt már olyan, hogy elcsábultam. De most belevágtam lesz ami lesz !

zsuzsa-mama és katalin1955 kedveli ezt.
  9. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok Vénecskék!

Mindenkinek gratula, kinek mihez.
    Koppi: Hajrá a kakasokhoz, drukkolok, hogy legyen, én nem csábulok, nincs FA.
    Ma nagyon dolgos nap volt és a holnapira is ez a sors vár.

Mindenkinek szép álmokat!
    http://alexa87.kepeslap.com/images/28162/1246451793.jpg

zsuzsa-mama és mya100 kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gyors bekukk.Ma este nekem még nem lesz alvás.Nemsoká megyünk még egy kis garázs zenét hallgatni.
    Hétvégén reggel, este olvasni beugrok, remélem lesz mit.;)
    Irjátok meg hogy mi lett a titokólatokból.Szurkolok:)

Zsuzsám neked nem szabad:p

Legyen kellemes a hétvégétek, és szép az estétek!:)

zsuzsa-mama és greenfields kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Szia Zsuzsa! lehet hogy előbb keltem, de hogy frissebb nem vagyok, az 1000%... :D a paszuly nem jött még össze a horrorhoz, az utolsó szintből sajna jócskán maradt még, és még az egyik kitehető is kell.. :S hagytam legközelebbre is melót magamnak..

Mya! nagy-nagy gratula a szintlépésedhez a bahamán.. megvan a lélektani 200!!! nekem most 37 banán van meg egy fürtben, nem tudom, mitévő legyek... :S

Végre hétvége!

Nálunk most épp csepereg az eső..

Jó éjt mindenkinek, nagyon szép, napsütéses hétvégét!

12. Koppi

1 rodeo ranch (sima)
    1 disznóól narancsosan (sima)
    Tanácsom az, akinek van nagyon felesleges FA-a csak az vegyen, mert nem éri meg!
    Eddig sem vettem, most igen de rá is....
    No mindegy 30 aranyam bánta....
    Jó éjt......

13. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt Szomszikám !

Nagyon sokat azért ne dolgozz!!! tegnap nem volt se kávé, se reggeli , ezért ez nem járja !:D;) remélem ma valaki gondoskodik róla !:)

Szia Koppi !

Mondanám, hogy gratulálok, de ezekhez azt hiszem nagyon nem kellene ! Látod engem Mya befenyített előre és nem vettem, tudnának mesélni a szomszédaim, hogy nekem mik szoktak lenni. A fákból sincs se, szamócám, se naspolyám, se ez uj cseresznye, pedig ott még az utolsó vásárlásnál is elcsábultam és lett belőle mandula XL-es és szivarfa XXL-es remélem, most tudom tartani az ígéretemet !!!xDxD

Szia Eni !

Ma nagyon későn kelltem, így az aratásom is csuszott ! A 2 kutymám éjjeli zenét adott 3-5 óra között!! Mire eltudtam őket hallgattatni,sikerült volna vaisszaaludnom, a nagy a maga 75 kg-al elkezdett az ablakom alatt horkolni. Gondoljátok mi minden megfordult az agyamban.>:(:D Mostanában én is szét vagyok csuszva !xDxD 3 nap és a fiam indul vissza, de mennyi mindent kellene még elintézni...... Ma , ha égiek kegyesek lesznek levágjuk a füvet, sövényt.... szóval hasonló tevékenység vár. Közben a kutyusoknak be kell vásárolni pár zsák tápot, hogy míg oda lesz nekem ne kelljen a 15 kg-os zsákokat a kocsiba ki-be emelgetni. Holnap a lányomnál leszünk , kicsit grillezünk, hogy vigye magával a hazai ízeket !!!xD;)

Kedves Mya !
    Téged is beidéztelek, de ugy látszik valamit mellé nyultam, mert nem vagy itt !! Azért én írok ám !!!!!xDxD
    Remélem tudom tartani a szavamat és nem veszek semmit !!! eddig rendben is van. Gratulálok a bahás szintedhez. Így belehúztam és én is megléptem a 218-t. Nagyon hajtasz és egyre jobban a sarkamban vagy. Nem nézek hátra és már meg is előztél !!!xD:)
    Várom, hogy ma elkényeztessetek és talán lesz egy kis mese, zene, finomságok, hohyha végre sikerül megint ide kerülnöm lesz mit olvasni és hallgatni

Mindeninek vidám szép napot !!!!

greenfields és mya100 kedveli ezt.
  14. Koppi

Lenne még mondanivalóm:
    Kissé lehiggadván az ólak iránt érzett keserűségem után, eszembe jutott a kapott party pörgetés.
    Nosza, ha már így jártam legalább legyen valami jobb. Nem lett. Összehozott nekem a mutató 2530 tp.-t !(pedig olyan sok jó lehetőség volt mellette és neki sikerült a legalacsonyabb értékű helyet megmutatni..:( :( :( )
    Na ez sem jött be !!

(Állandóan hadakozom ezzel (a rossebb ette volna meg) caps-lock - al. Hiába figyelek , mindig melléütök..:(

Ezek után milyen lesz a mai napom ?? :)

Mifelénk 18 fok van és felhős az ég. Itt ott átsejlik a Nap http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1409980128.jpg

15. zsuzsa-mama

Ne is mond !! A party pörgetés nálam is hasonlóan zajlik, igaz még tartalékolok 2-t, de nem tudom minek ????:( Az éneklő virágra hajtanék, amikor van, akkor pörgetek, de hozzád hasonlóan, mindig a legrosszabb nyereményt sikerül kifognom. Rossz szerveren vagyok !!!:(:D;)

Az idő nálunk is hasonló, igaz az a 80 km kb. nem sokat számít .

16. Tigrislady

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kedves Zsuzsa!

nálunk a 3 foxi szokott hasonló koncertet előadni, és van olyan, amikor minden előzetes bejelentés nélkül elkezdenek vonyítani, de mint akit elevenen nyúznak.. :S

Remélem, jó időtök lesz a grillezéshez, jó étvágyat majd nektek hozzá.

Nálunk épp most sütött ki a napocska, kellemes idő kezd lenni, de mivel éjszaka szemergett az eső kicsit, most minden vizes még, így ezen felbuzdulva először a házban teszünk rendet, hogy egy kicsit szikkadjon odakint, aztán megyünk babot szedni.. :S (azért vagyok ilyen lelkes, mert ha párom arcára nézek, ő is hasonlóképp néz ki..) :)

60 megatonna karósbab után már nem nyújtunk szép látványt, ha erről van szó..

szép napot mindenkinek, kellemes hétvégét, aki teheti pihenjen sokat..

ui. még nem vettem titokólat, nem tudom vegyek e.. múltkor a békára se csábultam el, mert előtte annyi retró hódot kaptam, hogy kikészültem tőle idegi alapon.. azóta is azt pörgetek a keréken... :S

17. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt Neked is !

Kedves Eni !

Mondanám, hogy jó munkát, de nem hiszem, hogy kellene. Ez is szükséges rossz, de a hozama viszont jól jön. A pároddal majd támogassátok egymást, nehogy a karósbab támasszon meg benneteket!:):D
    Ehhez a munkához kellemes szép időt kívánok !

Úgy látszik a retró hódot senki sem ússza meg a szivarfához hasonlóan.xD
    Köszönöm szépen étvágyunk az lesz, főleg már 3 növőben lévő fiú unokámnak !!!xDxD

mya100 kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Köszönöm.. Azt hiszem ezt a reggeli napsütést elkiabáltam csöppet. felhős lett újra az ég, olyan, mint aha az eső lába lógna, úgyhogy iszkiri lefele, mielőtt még vizesebb lesz minden, mint most...
    Délután nővéremékhez megyünk ebéd-vacsorára... névnap és szülinap, miegymás..
    Tegnap és ma is itt köröz felettünk egy helikopter, a macskák totál frászban vannak tőle, nekem meg halvány lila gőzöm sincs, mit csinálnak.. körözött bűnözőt keresnek, vagy mi?

No pá, drágáim, eltűntem.. Ha nem jönnék, elkapott egy vízisikló a babban.. :S

19. zsuzsa-mama

Jelentem nálunk a fűnyírás befejeződött, elég vizes volt, de a gép levitte. Ez kipipálva. Jöhet a többi.
    Eni ! lehet, hogy valami elveszett kincset keresnek ! ha mázlitok van Ti találjátok meg a babozás közben !xD;) Utána már csak baboznál mindig !
    A munka után jól fog esni a terített asztal mellé ülni, az amúgy is jó mindig , ha más süt-főz !! :):p

Jó munkát és jó szórakozást. A siklót meg etesd meg mással !!!!!xDxD

Kamilla ! Ha erre jársz, légyszí számolj be apróságaidról, hogy vannak-vagytok külhonban !!!!:)

20. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Sziasztok!

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Szorgosan gyűjtőgetem a répás-almás csatnira a FA. Van pékségem is és ebből kifolyólag nem költők a Virágkötőre, mert ha elérem mind kettővel a 3.-dik szintett, akkor ingyen kapom meg. Egyedűl a fehérártatlanság ami tetszik nekem a virágkötészetben. :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.