Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép napot!

Reggel a felhősorral indítottam.Azzal sikerült is meglépnem a szintet a bahán.Tényleg nem sok hiányzott. Reni köszi a hírt, ha fát szállítana a gőzös, plusz még azok lennének boldogok, na attól lennék én is igazán az.:inlove: Azért majd meglátom lehet, hogy 1-2 ólat útnak indítok.

Ennyit levenne a keverés idejéből? tegnap megvettem a felhősort, de még pörgött a malmom mikor először aktíválltam, azért nem volt hatással rá.Majd a következőnél megnézem.
    Szomszikám remélem hazaengedik a barátnődet.:)
    Kata jók a képek,de ezt sejtettem, hogy azok lesznek;). Ha lesz időd, addig is várjuk a többit.
    Zoli gratulálok neked is az eventedhez.Az angolom nem igazán jó, csak szófoszlányokat értek.o_O
    Zsuzsám bármikor tudsz jönni mi örülünk neked.Addig is ügyesen!:)

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Alap esetben 1 darab szupertáp keverési ideje 10 óra. A Bölcs Tölgy Szuper malom rúnája ezt 9 órára csökkenti.
    A turbó malom előfizetéssel a tápkeverés 50%-kal indul.
    A Valentin napi felhősor aktiválása után 8 darab szupertáp előállítása 24:00 óra időtartamú lesz.
    Ez a tényleges érték a tápkeverés elindítása után lesz látható a malomban.

3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Mya ! Igyekszem jönni, de nagyon sűrű a programom,most egy frizurát intéztem el, de már készen haza is értem. Most pontosan időre meg kell szerveznem mindent, hogy jusson mindenre időm.
    Egy pár ólat szeretnék feldobni a gőzösre, amikből már van egy tucat a pajtában. Meglátom, hogy milyen szerencsével járok !xD Tudod ez nekem nem nagyon jöttek be eddig. Most pozitívan állok hozzá.xD

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszönöm a számítást. Szép napot!
    azt jól teszed, csak pozitívan . Egyszer jön, de akkor mindent viszel xD

5. zsuzsa-mama

Szia Mya ! A gőzös sorsa nálam gyorsan eldőlt. Nem indítok semmit ! Nem látom értelmét. Ezek már vannak a pajtában és eddig nem igen raktam ki őket. Maradnak is ott. Ha Te vonatozol vagy a többiek sok sikert hozzá !:)
    Ja , a trágya pisznisz bejött, jót kaszáltam vele !!xD

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Induljon a verkli. Nagy mamikám, mé nem mondtad uncsinak csinájjon olyan szíp tépett frizut mint a babájának, píz mögtakarítva és az idő is.

Kedvem és állapotom változó, most éppen Katalinbabát utánzom, mögfáztam.

De majd egyszer minden megjavul, 2m-rel lentebb.
    Én most mönök.

7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Csodálkoztam is, Te ilyet nem szoktál csinálni.Én is afelé hajlok, hogy kihagyom. Kaszálást meg jól tetted:D
    Maci, ha számít, vagy nem, de én akkor is remélem, hogy még itt jobban leszel.
    Köszi most is a zenét .Én meg hoztam mézet:)

Farmer*54, Tigrislady, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Maci: Ne mondjál ilyeneket, leszünk mi még sokáig itt. Szomszikámnak fiú unokái vannak, a babák felejtősek.

Szomszikám: Szép lettél akkor. Az udvarról kidobjuk, itt meg üzletelsz vele, és örülsz a bevételnek.

Mya Szomszikám: Inditsál vonatot, megéri, főleg ha valami jó kis retró++-s lesz, a multkor elég jól adta. 5 ólat próbálok, és majd meglátom a végeredményt.

Szép délutánt nektek!

Farmer*54, Tigrislady, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Szia Maci !

Úgy ahogy Szomszikám mondja 4 fiú unokám van, úgy, hogy nálunk a baba szóba sem jöhet !
    Mi a fenét hordasz itt össze :wuerg: Elmegyek én hozzád és leteszlek a földre, na az is éppen elég lesz neked !:wuerg::inlove: Különben is lent hideg van én majd melegedni szeretnék !xDxD Annyi jó tanácsot adtál már, légszíves most magadat kúráld !!!!! Mielőbbi gyógyulást ! Különben hátra kötöm a sarkad !!!Irgim meg a burgom !!!!-.-:inlove:

Szia Mya ! Annyit kuráltátok már magatokat, mézzel, igyatok jó házi pálinkát az kiöli a bacikat ! Várom, hogy indítottál-e vonatot ?!?

Szia Szomszikám ! Van egy kis időm, gyorsan írok, a tanuláson is túl vagyunk. Reggel megint ISI járat nekem is. a trágyából úgy 700 ezer CSP-t hoztam össze. Tudod jókor voltam jó helyen és időben rám szóltak. Én meg a trágyáról nem vettem le az ujjam, mig volt 1 db-is a piacon !xD Várom nálad is, hogy mit sikerült csereberélni a vonaton ! Sok sikert !!!!

Sauvage, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Csajok nem indítottam még vonatot. Nincs olyan miért érdemes lenne.Attól még később lehet, hogy fogok. Nem mondom, hogy nem xD Már megint nem tudja a bal, mit akar a jobb:sleepy: azért kíváncsi vagyok a többiek indított vonataira.
    Csak mézzel szolgálhatok, nincs más ;):music:

Sauvage, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  11. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Reggel majd beszámolok az ólakról, éjjelre tettem ki.

3 nap iskolai szünet lesz nekünk, hogy örülök neki, fürdés után mondja: mama viszked nagyon a fejem, nézem, hát tetű peték vannak rajta, gyorsan a gyógyszertárba és éjjelre bekentem a haját.

Legyen pihentető éjszakátok!

Sauvage, mya100, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Gyors beköszönés !
    Ébredjetek vidáman! nekem ma megint sűrű lesz.
    Szomszikám ! Ez lesz is isi betegség. Ezután nézzed mindennap, nehogy elszaporodjanak. :wuerg:Várom milyen óljaid lettek !:)
    Mya ! Ha dűlőre jutottál magaddal, azért írd meg !xD
    Lassan ébresztem az uncsikám ! legyen szép napotok !:)

Minden_esetre, Sauvage, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  13. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Szomszikám: Csak lájtosan.

8 ólat indítottam mindenhol:
    1, 6 óriás , kecske sárga, egér sárga.
    2, 4 óriás, narancs deni, narancs tyúk, nyúl sárga, szamár sárga, /itt 2 óriás narancs, a többinél sárga/
    3, 5 óriás, pulyka narancs, retró+ réni, kecske sárga,
    Az éjjeli még érik, és itt befejeztem a vonatozást, a narancsot nagyon rosszul adja.

Megyek mert ma nővérkéset játszom.

Legyen szép napotok!

14. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Én nem vonatozom, valahogy nincs hangulatom hozzá, jobban örülnék egy cserenapnak!
    A takonykórom csendesül, de itthon már mindenki beteg..viszont anya...hát én nem tudom milyen patent immunrendszere van, de hihetetlen h semmi nem dönti le a lábáról...hál istennek :D
    Tegnap voltam tornával egybekötött táncon...a volt tánctanárom tanítja...lenyűgöző volt :D zsírégetés..izomfejlesztés :D sokkal jobban is érzem magam!
    Rá kellene most már ülnöm az angolra...10 nap múlva vizsga....de a lustaság ellen valami gyógymód? :D
    Aztán a 20 tétel...úgy utálok tanulni, de a muszájság nagy úr!
    Gratulálok cukorborso79 az óljaidhoz, sztem 1-2 igazán jó :)
    Mya! Bennem is bennem van ez az ólazás, de annyira mégsem :D
    Katalin1955! Ó én hányszor átéltem ezt, drága szép hajam... nem irigyellek!
    Sok puszi mindenkinek!
    Itt süt a napocska :D

15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Kicsit eltünedeztem... tegnap este későn értem haza, már nem volt kedvem semmihez.
    indítottam pár vonatot... citrom és narancs kisólakat (nem óriás) kaptam a titokólaimért.. most egy kicsit abbahagytam.

Anika, örülök, hogy már jobban érzed magad.
    Katalin, sajna a tetű az iskolából van.. biztos másnak is van vele problémája..

Zsuzsám, azért óvatosan pörögjél azért...
    Mya!
    nekem 8 ólból 1 db érdemleges lett: narancs kaméleon. (kisbetűvel halkan jegyzem meg, hogy még 1 db ólat nem raktam ki a kaméleonosok közül).. :D

Hétvégén bál, puccos. nem tudom mit veszek fel. :S

Meló sok. Reni balra el, majd jövök..

agromen, Minden_esetre, Anika_9_ és 5 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsám,Anika mégis úgy döntöttem indítok párat, sárga denevér ólakból egy kis kiegészítésekkel, 500-okat.Csak még helyük nincs hova kirakjam őket.
    Szomszikám én nem is tudom igazából milyen ólat szeretnék, nem túl nagy a választék. Bár amit Reni kapott, narancs kaméleon, az még jól jönne.Nem is tudtam, hogy ilyen is lehet.Bogarászáshoz kitartást.
    Reni nézz csak körül a szekrénybe biztos akad valami klasszikus darab, az már jó is lesz.;)

Macinak nincs most kedve csacsogni.Azért a zenét köszönjük :)

Minden_esetre, Anika_9_, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  18. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Csacsogjunk

Nyafogjunk

Búcsúzzunk

Minden_esetre, Farmer*54, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szép estét !

Van pár pillanatom ! Olvastalak benneteket a zenéket meghallgattam.
    Inditottam egy gőzöst, de le is álltam lett egy sima óriás ól. Nekem ez a vonat elment.
    Nektek sok sikert hozzá !
    Maci ! Úgy érzem kicsit szomorkás a hangulatod! Van oka ??? Szeretem ezeket a számokat, csak kicsit lehangolóak. Nálad most ezt érzem.
    Nem nagyon megy az írás, minden összeiródik, na be is fejezem, majd ha frissebb leszek.

Szép jó éjszakát !

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  20. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Egy gyors bekukk,majd jövök valamikor!
    Kedves Zsuzsám, ez a Tiéd és Istenke éltessen sokáig, boldog névnapot kívánok!

Minden_esetre, Sauvage, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.