Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tigris, té nem értettél engem. Már az event is lehúzás volt ha azt nézted, hogy felhősort vöhetsz magadnak, és amit adtak az benne van egy termékáruban. Mi van ha nincs benne, mert nem igérik biztire:p. Aki meg nem tudja megvenni, annak cumi? Szerinted, ha én rendelkeznék tisztösségös nyögdíjjal és nem a lenyúlt maradékkal, akkor törném itt magam azokért akik szintén a béka alatt vannak valahol az alagútban? Ha már ingyenes a játék, akkor miért ragaszkodnak, hogy mindent csak aranyé, miért nincs a keréken 3 helyen arany, és miért rak föl ua. mandragórát? Miért ad a gazdaköriben egy 300ezres állaté 1 * 300tpt, miért hiszik azt, hogy mindent lenyomhatnak a torkunkon? Miért nem tudnak kivenni a rossz mentori rendszerből, hogy újra lehessen jelentkezni? ............ hisz a kisded is szopik? Ha ezeket tudod, akkor mögértesz.:wuerg:

Nem idevaló szó törlése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.15
    Minden_esetre, mya100, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kifogásolt szót felnőttként érted és használod, egy nehezen érthető helyzetre.
    Tele vagy negatív élményekkel, melyek a játékodra is hatással vannak.
    Sokan teljesítménykényszerként élik meg a felkínált lehetőségeket a gyorsabb előrehaladás érdekében.
    Vannak olyan Játékosok is akik elfogadják az araszolást a lehetőségeik függvényében, de keserűséggel.
    Akadnak olyan Gazdák is, akik "csak" játszanak versenyzés nélkül a maguk örömére.
    A panaszaidat, melyeket a játékban tapasztalsz, tételesen felsorolhatnád a Panaszkönyv topicban, mint ahogyan itt is tetted.
    Kérlek higgy abban, hogy továbbításra kerülnek az ott megfogalmazott vélemények.
    A játék ingyenesen is játszható a farmaranyért megvásárolható játékelemek nélkül is.
    Az egyensúlyt Neked és mindenki másnak saját magának kellene megtalálnia.
    Hiszek abban, hogy megérted a hozzászólásom mondanivalóját.
    Nem személyeskedésnek veszed a moderációmat.

Minden_esetre, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Igaza van Modi! Elhiszem, hogy továbbítják de ez a játék arról is szól, hogyan lehet gazdatársal kicseszni a piacon,pld.:1fillérrel alárak 20 tételt a frissen kirakott árumnak, és ezt még anno egy közös ismerősünk ajánlotta az őt kérdezőknek az iwiwen.Amíg nem fórumoztam én is élveztem a játékot, szerettem nézni az animációban a jószágokat ez a 78. szintem után megszűnt. A múltkor is hiába írtam a panaszosba, hogyha levesznek 2%-ot az ólgyorsítóról és engedik a terményest is vele, akkor nem teszik tönkre sok ezer kis farmer álmát. Nem történt meg. Közben eltűnnek a sok régiek akik belefáradtak a huzavonába, és a minőség romlásba. Hiába néz ki egy poló úgy mint egy Puma, ha hamisítvány mert Kínában gyártott rossz minőség. Köszönöm, hogy megértette mit akartam írni.

Minden_esetre, mya100, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A panasz az panasz. Nem várhatod el Te sem és más sem, hogy az egyéni bejegyzésekre azonnal módosítások lépnek érvénybe a játékban. A műhelyes ólak érési idejének csökkentésére történt változás (nem visszarendezés): új felhősort kapott a terményes ólak köre.
    Volt hatása a "reklamálásnak".

Minden_esetre, Farmer*54, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  5. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Laboviti, úgy látszik már családtag nálunk.

A tegnapi nap, barátném hivott, otthon van, menjek át. Szaladok is rendesen mert még mindig látogatási tilalom van a kórházban, és rég láttam már, 10 perc múlva elzavart, hogy Ő most aludni akar, tiszteletben tartom a beteg kérését és hazajöttem. Délután 4- kor hív, hogy menjek neki levest főzni, kockából, mondom neki, majd megyek ha ráérek. Este 6-kor hív, hogy megcsinálta magának, de ott kéne aludnom az éjjel, jó mondom megoldható, de nekem 7- kor el kell jönnöm, mert uncsikámat kell vinni az isibe. Éjjel fél 1-kor éktelen hangra ébredtem, szaladok a nappaliba, hát a földön fekszik és az arcából több helyből ömlik a vér, gyorsan letörölgettem, mondom neki, menjünk a hálóba, azt mondja, hagyjam aludni, mondom hagyom, csak keljen fel a földről, azt sem tudta, hogy a kövön fekszik. Na gondolhatjátok milyen éjszakám volt, állandóan füleltem, hogy mikor kel fel. Az éjjel többször kiment a mellékbe és mindent csinált, alul-felül jött minden. Az este csak a lábán voltak kiütések, de reggelre nem volt olyan hely, ahol ne lett volna. Hívom az unokáját, jöjjön és vigye szépen vissza a kórházba, mert félrebeszél és járni sem tud rendesen. Az esti cukra 19,8 volt, kapott insulint, a szomszédnő jött és beadta neki, mert én nem vállalkozom rá. Felvilágosítottam az unokáját, amennyiben kijön a kórházból, valaki legyen vele álladóan, mert nem lehet egyedül hagyni. Nehéz döntést kell meghozniuk, de úgy érzem, hogy ezt a problémát nekik kell megoldaniuk. Reggel persze a lányom vitte a fiát az isibe, később ment dolgozni.
    Most egy kicsit ki vagyok, mert itthon is van mit csinálnom és rettenetesen elfáradtam éjjel, tegnap az ágyneműket mostam most meg a heti szennyest.

Mindenkinek szép napot!

6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szomszikám !

Gondoltam, hogy azért nem jelentkezel, mert a barátnőddel vagy elfoglalva, de ez már a Te türő képességedet is felülmulja. Igen ilyenkor már a családnak kell átengedni a terepet. Gondolj bele, hogy Rád otthon a családnak nagy szüksége van. Mi van ha Te lerobbansz. Tessék magadra oda figyelni, segíts, de ne minden áron.
    Úgy látszik ma ilyen napom van. Bocsi, ha kéretlenül is osztom az észt !xD De ezt csak azzal teszem akikiket szeretek, mert aggódok értük. ! :):inlove:

7. katalin1955

Köszi, grága Zsuzsám, de én is így érzem, amit el is mondtam, a 30 éves unokájának. Úgy érzem már több bőrt nem engedek lehúzni magamról. Kicsit fáradt vagyok, de most látom, hogy egyedül nem jó, még ha azt is érezzük amikor egészséges az ember, és azt is most látom, hogy mi vár majd az én családomra is ha már én is ide jutok, kicsit elgondolkodtató. Na jó vége a negatív gondolatoknak, nem sokára megyek az isibe, uncsikámért, valamit kárpótol a tegnapi napért.

Jó legyél!

8. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jöttem

Pocak 1órája várja az aranyát.

Keserű a szám a pipától, hogy élvezzem így a játékot?Mönök lögyön Mindenkinek a Modinknak is Szép Hétvégéje.!

9. zsuzsa-mama

Szép estét !

Maci ! Remélem a rossz hangulatod eltünik, és teljesen pozítiv feltöltődéssel jössz vissza, ha már így elköszöntél hétvégére. A zenéket köszi, most jól esik hallgatni kellemes kikapcsolódást nyujt !Küldök egy kis pozítiv energiát, szeretet bombával.:):inlove::)

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Olvasodtam, és csak szépet jöttem szépet kívánni.

Szomszikám nem semmi, hogy mik történtek.Ahogy mondja Zsuzsánk sokat vállalsz, magadra is gondolj nehogy neked is bajod essék.

Farmon megcsináltam az új gazdakörből pár rendelést, kivétel az utolsó, szépen hozta a csét.

Drágáim, legyen kellemes a hétvégétek érezzétek jól magatokat!

11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Jó reggelt mindenkinek!

Gyors beköszönés suli előtt, 96-os szintre léptem ma reggel, megint kezdhetem elölről a gyűjtögetést a kövi szintre... :D
    este és ma reggel is vettem 5-5 titokfát, újak nem lettek sehol, de 1-2 fa xxl-es jól sikerült.

Most szaladok, Katalin, ne hagyd magad, magaddal és a családoddal is törődj, akkor is ha nem könnyű nemet mondani.

Szép napot mindenkinek!

12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!

Reni gratulálok, ügyes vagy [​IMG] Már akartam kérdezni, de türelmes voltam, és nem is kellett várni.xD

Meg kell mondjam ilyen szerencsém még nem volt , főleg nem a bahán. 3 titok fára futotta, 2 sima, és egy bahás.1xxl bodza,xl citrom, itt nem lett új.Az egyből viszont lett amherstia, örülök neki:D Nektek is legyen legalább ilyen szerencsétek:D

Megyek is. Szép napot Mindenkinek!

13. Farmer*54

[​IMG] Mindönkinek! Mamikám, tegnap a harci játéknál 2x játékpénz vásár volt(egyet fizet 2kap) megkaptam a moneyt, de jött az sms hívjam föl a suportot. Fölhívtam montam nékik píz megjött, monták oké mert gond van a szerverükön és sok nem kapta meg. Este jött mégegy sms píz jóváírva, már akkor rendszer karbantartásom mönt én legyintöttem, most reggel beléptem láttam +ban kaptam mégegy dupla pízt a szerverük rendetlensége miatt:D. Szerinted miért vannak az első 3-ban benne mint a legtöbb játékost foglalkoztató és az egyik legjobb ilyen stilusú játék. Németben volt az ősszel egy nagy játék összeröffenés, aki akart mehetett ingyen belépőt kapott kint a képviselőjüktől, ennyi. Kedves Modi, engem a kapott felhő nem vigasztal én a földön járok és az, hogy többen örömet kaptak az én idegeimé, tele a padlás már vele, igaz Krisztust keresztre feszítették az igazáért:p. Mönök, [​IMG] a fákhoz.

Minden_esetre, mya100, katalin1955 és 3 más kedveli ezt.
  14. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hali! A fákról ennyit [​IMG] .

Minden_esetre, mya100, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Tegnap nem volt időm benézni. Ünnepeltünk, itt volt a kis családom. Kora reggel még takarítási event volt nálam,mert előtte kicsit elllazsáltam. Utána gyors konyha event. hogy délre kész legyen. Azt gondoltam 1 körül fogunk ebédelni, de az én 4 fiú unokám, annak ellenére. hogy későn kelltek és akkor reggeliztek. Délben már terítettek, mert éhesek voltak. A du folyamán ezt megismételték vagy 3-szor. Este mikor elmentek kidőltem, mint a krumplis zsák.
    Szokásomhoz híven, főztem eleget, úgy hogy ma megint jönnek ebédelni. Nagyon boldog voltam, mikor köszöntöttek ! Imádom Őket !:):inlove:
    Gratulálok Reni a szintlépésedhez, nagyon száguldasz !

Mya ! Neked a fádhoz, azt ez nem igen gyakran fordul elő veled.

Maci ! Neked a Jól sikerült FA vásárláshoz !xDA fáidhoz, ahogy látom nem fűzök kommentet !

Szomszikám ! Nem olvastalak ! Remélem megfogadtad a tanácsokat és tegnap pihiztél.

Katám ! Remélem Te is jól vagy !

Mindenkinek kellemes vasárnapot ! A betegeknek mielőbbi gyógyulást !:)

Minden_esetre, mya100, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Hali! Mamókám, nekem még elmögy de a két kis szerencsétlent tényleg ez már ha kiírom jön a Modink és nem lösz jó napja. Vadócka most is reggel 50percig várta a farmaranyat oszt egy kiadós szülőszoba meg szülő nő emlegetés után kilépett, miközben váltott 3 böngészőt:eek:.[​IMG] Ha így kezded a napot fitt löszöl estvélig. Az uncsik ismerik a kis Brumit. Napi 12étkezés és elfáradtak.xD

Az evetkét a galambig csinálom, me aszt máshonnan nem tudom beszörözni,500tojás elég lösz talán.

Sajnos ahogy nézöm nem csak én vagyok tele pozitív hozzáállással ez a cég iránt>:(. Tornázok oszt mönök [​IMG]

Minden_esetre, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  17. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok! Látom pörögnek az események elég szépen itt...
    Vettem én is 15-15 titokfát...van amit nem bírtam kivárni és begyorsítottam, majd ha lejárt az idejük leírom nektek mik születtek!
    Nagyjából kijöttem ebből a takonykórból...de a többiek betegek körülöttem, már anya is...kár volt elkiabálnom...
    Febr.25-Március 2.-áig non keveset leszek....elutazom páromhoz, bnőmhöz és vizsgázni.... kegyetlen napok lesznek...kevés alvással, mert hát idegen helyen én aludni?? esélytelen :D tehát zombiként ahogy tudok jelentkezem :D
    Eventem is h lesz meg...fogalmam sincs :D, de majd igyekszem ahogy tudom csinálni....
    Puszillak Benneteket!
    Ne bosszankodjatok.. árt a szépségeteknek :)
    :inlove: Sziasztok:inlove:

Minden_esetre, mya100, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Tegnap este bálban voltunk, bocsánat, hogy nem jelentkeztünk. Fájnak a lábaim, a talpamról le akarnak válni a lábujjaim.. de nagyon jó kis buli volt. Zoli is elengedhette magát egy kis vörösbor társaságában, jókat beszélgettünk az asztalnál, finom volt a vacsora.. ökröt még sosem ettem, de meg kell mondjam, nem egy utolsó kaja.. (nyami...)

Titokfákkal hogy álltok? Mya belenyúlt az tisztasor, gratula!

5-5 db-okat vásároltam a farmra és a bahára 4 körben....

vegyes. :(

farmon lett ugyan xxl fa, mandula, szeder, fenyő, narancs, bozda, sárgabarack és citrom fajtákból... de ennyi.
    bahán sem lett új fám, lett tamarindusz és szentjánoskenyér (mindből a sokadik), 2 xxl brazildió, 1 xxl gránátalma, papagájtoll, xxl mangó, mandarin és füge. a többi tűzifa. :S

most beruháztam még 5-5 darabra, de egyre kevésbé reménykedem, hogy akár bahás, akár farmos új fám legyen.

Maci!

Lesz galambod, ha kérsz küldök majd neked, ha nem jönne össze az event. :)

Anika!

ne izgulj minden ok lesz. Kicsit el vagy havazva mostanság, de hidd el, van fény az alagút végén.

Zsuzsám!
    tegnap nálunk aludt a 3 keresztfiam... önkéntes hűtőpucolók. ma reggel 6 kor már mentek anyához, hogy akkor ők éhesek, és éhen még aludni se lehet.. :D

Most megyek, kinyújtóztatom magam.. délután lehet beugrunk Zoli apukájához kicsit..

További szép vasárnap délutánt mindenkinek!

agromen, Minden_esetre, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  19. katalin1955

Sziasztok!

A pénteki megpróbáltatások után, elhatároztam, hogy szombaton jó kis húslevessel kúrálom magam. Lányom mondja, hogy épp az Au....-ben van, és vesz bele csirke dolgokat és ami kell bele, mondtam neki, meg ne próbáld, majd szombaton reggel elmegyek az én csirkésemhez, és a hentesemhez, utálom a multis húsárút. Szombaton megfőztem a húslevest, a brokkolis rizst, és a rántott csirkemellet. Ebéd után nagy szunya és egész délután pihi, este uncsikám aludt nálam.

Mya: Ez aztán a szerencse, gratulálok a fáidhoz.

Szomszikám: Jó szombatod volt, legyen is, sok-sok éven keresztül.

Maci: Ne mérgelődj, jobb nem lesz avval, csak magadat hergeled, én nem vettem, az elveimet nem adom fel. Két napja a reggeli aratások eltolódnak 1 órára, de nem idegelem magam, első az amit én annak tartok, lehet ezért tolódnak a szintlépések is, magamért játszom.

Eni: 3 keresztfiú, szép elfoglaltság és fárasztó. Jól éreztétek magatokat és ez a lényeg. A fáidhoz való türelmedet irigylem, nekem nem lenne hozzá.

Anika:Majd szurkolok ezerrel, hogy jól érezd magad, és a vizsga is sikerüljön.

Este hétig pihi, utána megint uncsizás, a szülők moziba mennek.

Szép délutánt mindenkinek!

Minden_esetre, mya100, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  20. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Igaz a harag néha rossz tanácsadó, de az igazat írja ki az ember fijából. Anika, ennyi felnőtt között, szerinted van valaki aki elhinné, hogy aludni mész:p:music:. Kistesó örült az xles birsnek, a szigetet hagyjuk:wuerg:. Brumi összehozza bizton a galambot, ha másképp nem mögy akkor főz egy kis csülkös bablevest, a csatazajt mögszoktaxD. [​IMG] Tigris mé nem rugtad lé a topánkát, oszt Zoli majd játszott vóna Kamucipőkét vele;):D . Szép Estvét.

Minden_esetre, mya100, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.