Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét !

Vége a mai bulinak is és nekem is !xD Holnap megint sűrűben leszek, intézni való akad bőven. remélem eventig haza érek !
    Most lassan bezárom a farmom és inkább pihizek.
    Mindenkinek minden jót ! kinek mihez válogassatok. Szabad a gazda ! xD

Kedveseim mára búcsúzom ! Szép jó éjszakát !:)

Sauvage, Minden_esetre, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Délután voltunk Zoli apukáját meglátogatni... hát nem igazán van mostanság jól megint.. Gondolom fáj is neki, meg hát az se mindegy, hogy holnap megint dokihoz mennek.. nagyon rossz a vérképe, valószínűleg a vérátömlesztés segít rajta.. reméljük.

Más.

Lettek jó fák, kökény persze nuku, egy db árválkodik a múlt event óta, de azóta ugye gazdaköri kivégezve, így annyira nem érdekel. Nekem ontja a tamarinduszt és a szentjánost, az xxl gránátalmát a bahára, mások panaszkodnak, hogy nincs ilyen titokfájuk. A farm becitromosodott... de azért ott is lettek jó fák.. összességében azért elégedett vagyok, még ha nem is úgy sikerült, ahogy szerettem volna.

Jó éjt mindenkinek.

agromen, Sauvage, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  3. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

De jót mosolyogtam :D egyenlőre alvás a terv :D

köszönöm :)

Sauvage, Minden_esetre, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Elnézést,hogy hiányoztam, de csak gyors aratásokra és vetésekre volt időm!
    Egy nagy feladat lement a fejünkről, mert a szombati bálunk nagyon jól sikerült! Képeket a Teázóba tettem fel,akit érdekel ott megnézheti!
    Gratulálok a szintlépőknek, a titokfákhoz, a vonatozás eredményeihez, a jó zenéket is köszike!
    A titokfák nekem most kivételesen jók lettek,kaptam az újakból és Tamarinduszom is lett végre!
    A betegeknek jobbulást kívánok, én még mindig köhögök,de azért megmaradok! Orvoshoz nem volt időm menni,most meg már minek??!!
    Legyen szép napotok!

Sauvage, Minden_esetre, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  5. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok! Jó reggelt!

Katám: Megnéztem, nagyon csini vagy abban a kis miniben.
    Grat a fáidhoz, nekem még a bahán és a farmoson is jócskán van híja a fáknak.

Nálunk nyákos idő van.

Zoli: Javulást apukádnak.

Jó eventkezdést, én elbaltáztam, 4-re érnek a dolgok.

Szép napot!

6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az ígért fácskák!
    Farm: bükkfa XXL és XL, szakura cserifa, 2 citrom XXL és 2 citrom XL, bodza XXL és 2 bodza XL, 2 fenyő XXL és cserifa XXL, 2 japán naspolya
    Baha: 2 pisztácia XXL, 4 pisztácia XL, 2 papagájtollfa, brazildió XXL és XL, licsifa XL, mangófa XL, gránátalma XL, kiwi XXL, és amherstia fa:D :inlove:

Kivételesen megvagyok elégedve :) igaz az egyik új fa nem sikerült...de ami késik nem múlik! :)

Szép napot nektek :):inlove:

katalin1955, zsuzsa-mama, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Sziasztok!

Boldog aratás nap!

A titokfa akcióval összességében elégedett lettem, lettek új fáim, kaptam még egy kökényt is.

szeder, bazsalikom és fenyő kell elvileg majd az új állat tápjához, Jónás bólintott rá.

Utoljára szerkesztett: 23.2.15
    katalin1955, zsuzsa-mama, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali! Hát a Brumin a főfarmon hmm a bahán sem panaszkodom, kék mindég a Brazil dejófa. Megkezdtem mindenhol az évit, majd mögy amíg bírom. Zoli Papájának kitartást, én is azzal marattam életbe, igaz a születésem után kaptam.Katalinbaba én nem mönök más topikba bambulni, ez a topik most az Otthonom. Van másfelé is barát, de ott nem vagyok kedves, legfeljebb kivül tágasabb. Pedig sokat küzdöttem egyszer azért, hogy az újakat is befogadják ott, és aki elsunnyogott állandóan ő is új volt, most hangadó. Én most elmönök me van egy kis dógom a farmon.

9. babahalak

Jó, akkor hozok ide is,de nem akartam off lenni!
    http://kepkezelo.com/images/vu2wsbfahs5larxa5c3u.jpg
    Nagyon jól sikerült a bálunk,este 9-kor még mindig voltak vendégek,utána elpakolni,tegnap és ma a lábaimat pihentettem.

katalin1955, Tigrislady, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Bekukkantok most már én is.Reggel kibabrált velem a gépem, így hanyagoltam a farmot.Eventnek nagy nehezen nekikezdtem, talán később a kedvem is megjön hozzá.
    Köszi a gratulákat.Az új fákhoz viszont megy nektek.
    Jól sikerült a buli páratoknál ahogy olvastam.Kata most is csini.Anika érezd jól magad.Szomszikám Te is jól tetted, hogy picit lazítottál.
    Zoli apukájának jobbulást kívánok! .Reninek köszönjük az infót, még lesz titok állat? ám legyen.
    Zsuzsánk sűrűben van biztos, reméljük azért halad ő is.Macinak is menni fog. Sikeres eventet Mindenkinek!

katalin1955, Tigrislady, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  11. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!
    A titokfás dologban részt vettem, vásároltam fákat, még nem volt időm kitenni őket... nem is vettem farmaranyat amikor most volt akció, de majd lesz máskor :D
    Ha kiderül mik lettek, leírogatom. Láttam nektek is volt azért benne jóóóóó. Reménykedem én is. A fákra vonatkozó csomagot nem vettem meg, sztem nem egy jó dolog. Ez az én véleményem. Bár ha Bp alkalmazott lennék, örülnék a következő nagyobb fizetési borcsinak :D
    Nagyon jó volt a bál! Reni gyönyörű volt, tánczoltunk míg ránk nem kapcsolgatták a villanyt hajnalban. :D

Jótékonysági bál volt gálaműsorral, a meglepetés vendég Szabó Ádám volt az x faktoros. most épp ilyeneket csinál:

étel ital prémium volt, ahogy olvastam már kiderült hogy a vörösbort nem vetettem meg. :D kell is a vérképzéshez, mindig mondom.

katalin1955, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  12. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hahó Jányok, Zoli elmönt égy kis egri jányért. Katalinbaba az ilyen futóművet masszíroztatni kék égy 35 éves embörkével, aki még adja isten huncutkodni is képes;). Én ma kaptam még japonnaspolykát, a szigetre hagyjuk makit alunni:wuerg:. Én abba a bálba nem möhettem volna Zoli, me ott rakéta karóra senkin nem vót:p. Remélem a szögény elesett állatokért volt a buli, és nem az ideglenesen hazánkba élő indiai népé:sleepy:. Mya a fő Zümi, hogy kész lesz-e a Brumi, az idő majd eldönti. Mamókám, ha kiskorodba nem a pöttyös Pankát olvastad vóna hanem a Brumi sorozatot, akkor most nem lennél kidőlve, ááá de ti sárkányok gyöngék vagytok mint a hajnali szellő:).

katalin1955, mya100, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  13. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Japppán? :)
    A rekkéta karóra dolgot nem értem :S de te mindig kicsit zizi szok lenni. Nem elesett állatokért volt, azokat felszolgálták mártással :D isssssssssteni volt.
    Mai napom nagyon elment mindennel, az iventről lemaradtam. :( sajna.
    marad a piacz és a kedves vevők!

Sauvage, katalin1955, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Zoli a Rakéta karóra, békebeli szovjet gyártmány volt, [​IMG] mindent kibírt nem mint a mostani 300milkás órák. [​IMG] Kiváncsi löszök a kenicsiro termését mennyié lehet adni [​IMG] izé kalasnyikov vagy mi a neve. Figyusz ha neki állsz a galambot eléröd még, ha van Kerecsen vagy Kaba sólyom a háznál.
    [​IMG] Brumi mögy [​IMG] .

15. Tigrislady

Sziasztok!

Zoli nem egy eventezős típus, mit ne mondjak... :D

Jó éjt mindenkinek, sok felröpit.

16. babahalak

Jó reggelt!
    ...akkor mit kérsz ajiba??? Jó piacozást!...és milyen jó is egy kicsi táncika?!
    Sajnos a boldog aratásról lemaradok,talán kettő,ha belefér:cry:
    Hoztam egy kis kávét, teát, reggelit
    eventkéből kész van a 2-es és a 4-es, a többinek az ezüstje.
    Legyen szép napotok, a betegeknek jobbulást!

Tigrislady, Sauvage, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

gyors beköszönésre futja tőlem, mert nagyon elfoglalt vagyok és leszek a közel jövőben. Azért olvaslak benneteket képben vagyok !:)
    Az eventet elkezdtem, nem sok növény kell, így megleszek vele.
    A hétvégén sokan jól szórakoztatok, tegyétek helyettem is.
    Mindenkinek jó kívánságokat küldök, kinek a tanuláshoz, munkához....... betegeknek gyógyulást !
    Ha lesz egy kis időm megpróbálok benézni !

Legyen szép napotok !

Tigrislady, Sauvage, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok Mindenkinek!

Fiúkat külön értelmezni kell, vagy csak én vagyok tompa?xD Maci, csak építő kritikával akartalak ellátni:) Zoli miért nem eventezik ilyen kis könnyű eventen? még ha most áll neki akkor is meglenne a növény egy nap alatt, röpi meg csak úgy jön, de ajiba akkor nem az megy.
    Reni pedig Te elég erősen az vagy, kicsit győzd meg, nem árt ha a családban van pluszba még egy galamb, ami körbe jelöli a földeket;)

Kata én most még nem szórtam be semmit, ha kész lesz, akkor ömlesztve megy be minden.Köszi a reggeli ellátmányt.

Zsuzsám ha tudsz, azért gyere, mert aki nincs az mindig hiányzik.

Legyen szép napotok!

babahalak, Tigrislady, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Beköszönésképpen

Mamókám, tényleg képbe van, csak be ne keretezzék.[​IMG] Szeretem benne az áhítatot amikor valamit csinál[​IMG] és a lelkösítő hozzáállásáról se feledkezzünk el.

Mya, a Zümi.Értöttelek én, csak másfelé mönt közbe a fejemből a lé.

Tigris, vidd el magaddal a pincekucsot, hogy Zolinak az eventen és a Poljot karórán járjon az esze.Mönök dógom akadt.

mya100, babahalak, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  20. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

az a gond, hogy úgy be vagyok havazva, hogy nem mindig tudok eventezgetni. Menne, csak lassan. :S
    tegnap semmi esélyem se volt iventre. áh, mindegy, tik csak fejlődjetek, én fákkal foglalkozom meg veevőkkel :D

köszönöm a rakéta karóra dolgot, nem tudtam. megnéztem neten milyen vót.
    pussszancs minden hölgynek és pacsi farmernak

Farmer*54, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.