Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Mya: Nem vagy egyedül, sokszor 3x4x ugrok neki olvasni és még így sem tudom sokszor, hogy miről is ír Maci.

Maci: Van egy mondás, ha megdobnak kenyérrel, dobd vissza kővel, ebben az esetben nálad ez a furi mondás jött be, ezt arra írtam, amit a másik topikról írtál.

Zoli: Melletted van Eni, miért nem kéred meg, hogy segítsen be az eventbe.

Eni: Köszi az infókat, ha nem hoznád, lemaradnék róluk.

Szomszikám: Remélem regenerálódsz, és nem mással foglalkozol, így nagy bőszen.

Druszám: Jól eltüntél, hol vagy?

Kata: Köszönjük a mindennapi finomságokat.

A barátnőmről semmit nem tudok, csak amit elmond, de azt hiszem az nem teljes.

Mindenkinek szép napot!

Farmer*54, mya100, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  2. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Eninek van elég dolga, és nem szeretném ha a farmom lenne az n+1 edik badarság amivel foglalkozik, ahelyett hogy élne.
    Segítene, már volt is rá példa, stb, ÉN nem szeretném.

mindenkinek sok felröpit és több kedvet mint amennyi napsütés ma kijutott! :)

Farmer*54, zsuzsa-mama, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  3. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Csapjunk az aludttejbe.

Katalin, pedig higyé nekem Szkíta rovásírás nincs a hszemben. Engem ott nem kenyérrel, hanem emberileg is mögaláztak.Máskérdés, hogy túlléptem rajtuk, ha Katóka nem szól fórumot elfelejtem.

Te Mya a Zümi, lehet, hogy könnyű az ávent de a röppencsek mögint hitványak. Mönök dógozni.

4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Mi újság ki hogy halad?

Boldog tp-re vetettem pár kör 0 perces hagymár 850 felröpinél abba kellett hagynom, sok lett a meló.. :S persze a paszulyágat is leszedtem, sütét és ártatlanságot megettem.. na mindegy ez van.. a gazok gyűlnek szépen, szerintem holnap estére legkésőbb, kényelmes tempóban kész leszek.. néha vetek 1-2 kör epret is, mert abból kifogytam...

Zoli apukája ma végre kapja a vért... Sokat kellett érte rohangászni meg izgulni.. de legalább ez megy.

Na most rohanok...
    psuza mindenkinek.

Sauvage, katalin1955, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Az tény, hogy nálunk is egész nap csak szakad az eső, annyira viszont hideg nincs.
    Nem akartam senkire rábeszélni az eventet csak gondoltam.. bár én magam se tudom, hogy mit xD sokféle képen lehet játszani ezt a játékot, mindenki az ideje szerint, de leginkább a kedve szerint tegye, azt nem lesz gond.;)

növény részemről kicsit túltermelve, de az utolsó körbe már nem volt kedvem számolgatni.Röpinek valamivel több mint a fele van meg.Ha lenne bonuszolt hagymám, most hasznát venném. Kisebb farmon kipróbáltam, hogy mégis mennyiből jönne ki.Nem tudom pontosan, de 10ezernnél már több hagyma elment, és a legnagyobb bónusz még hiányzik. Reni Te tudod, hogy neked mennyi kellett, kb meglegyen a teljes bónusz a nulláshoz?

Szomszikám, bízunk, hogy nincs valami komoly dolog amit eltitkol a barátnőd. Zoli apukájának javulást kívánok!

Sauvage, katalin1955, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Szia Mya!

Sok -sok ezer elment nekem is, mire összejöttek nagy nehezen a bónuszok.. most másik hosszú növényt tűztem ki célul.. a hagyma és a rózsa nálam már nem tabu.. :D
    Ne sajnáld, én ma 2000 hagymát adtam el 100-as csomagokban, 1 hét alatt bőven visszahozza az árát ilyen ütemben... 95 körül megy nálam darabja... nem ebből leszek dúsgazdag, de csodás látvány komfortban azonnal beérni látni a növényeimet... :D

Event befejezve, a második feladat arany és gyémánt részét nem adtam be, hogy éjszaka ne menjenek üresben a dolgozóim... !

Jó éjt mindenkinek, sok sikert a még küzdőknek.

Anika_9_, Sauvage, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Gratulálok a befejezéshez! A rózsát már én is kinemesítettem, a hagymát fogom még. Zoli Apukájának jobbulást kívánok!
    Zsuzsám- remélem nem vagy beteg, nagyon röviden jössz mostanában!
    Sajnálom,hogy úgy jártál a másik helyen,nagyon rosszul esik az embernek. Ha engem szólítottál Katókának az nagyon tetszik, szebb,mint a babakatalin!....és huncutkodnék én egy 35 évessel, de nincs a láthatáron, a masszírozás is jól esne!
    Mindenkinek legyen szép napja és egy kis kávé, tea, reggeli hozzá!

Sauvage, katalin1955, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Katám ! Köszönjük a reggeli finomságokat !

Szerencsére nem vagyok beteg, csak a családnak kell besegíteni, most 2 felé is. Rohanok Isi járat, utána főzök stb..... stb... Mikor haza vergődöm, akkor még kicsit itthon is van mit csinálnom. A végén örülök, hogy beesek az ágyba.
    Az eventet csinálom, most hosszút ültetek, legyen meg a felröpi, de az is lehet, hogy már meg lesz a ma reggeli aratással. A növényből 1 kör hiányzik, azt ma még letermelem , ha haza jöttem.

Zoli apukájának gyógyulást és kitartást kívánok és természetesen a többi betegnek is. Reményt nem feladni, csak pozitívan !!:)

Mya ! Aranyosak vagytok , hogy hiányoltok, de te tudod, ha csak egy mód van és van időm jövök.

Szomszikám ! remélem barátosnőd is gyógyulgat., Te meg tartod az ígéreted.:);) Most sajnos a pihenés háttérbe szorul. A család az első.

Zoli Maci ! Néha tényleg szótár kell hozzátok, mert a magas röptű beszélgetéseiteket külön kell értelmezni.
    Maci ! Abban a topicban én is jártam észre vettem, hogy nem szívesen látnak, csak átnéznek rajtam, így onnan dobbantottam.

Reni ! Gratula a nemesítéseidhez. Nekem ahhoz valahogy nincs energiám !xD
    Mindenkinek csoda szép napot !:)
    Lépek tovább ! Haladjunk !xD

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Köszi Reni, a választ:) Elindítottam itt is a nemesítéseket. Bár a kicsin tegnapival se jártam sikerrel.Sebaj türelmes leszek:music:, majd meglátjuk meddig tart a türelmemxD
    Nekem még több mint 150 röpi hányzik, de úgy ahogy Te, később indítom a melósokat, mert holnaptól ismét csak aratóm lesz.Egy kicsit fel kellene turbózni a rövidebb növényim darabszámát.
    Sok szerencsét neked is, a további nemesítéseidhez.

Zsuzsám jó hír, hogy nem vagy beteg, és senki más se legyen az. A betegek viszont gyógyuljanak, én is azt kívánom.

Nálunk ugyanolyan goromba az idő mint tegnap volt, plusz ma még jár hozzá hatalmas szél is.

Köszönöm, [​IMG] megyek is.

Szép napot Mindenkinek!

10. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Úgy látszik sikerült felpörgetni magam a reggeli nehéz indulás után. Már haza is érkeztem. Látom ma mindenki dolgozik 1000-el.
    Mya ! A köszönöm után van valami, amit talán meg kellene nyitni, de nem tudom, mit akar takarni az üres négyzet ???xD Lehet nekem nem is kell tudni ????xD
    -------------------------------------------------

Kedves Reni !

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok !

Puszi !:):inlove:

Utoljára szerkesztett: 25.2.15
    mya100, Sauvage, katalin1955 és 3 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Szia Mya!

Kitartás az kell hozzá bővivel... :S de a végén nagyon meg fogja érni. Sok sikert, remélem mielőbb összejön.

Szia Zsuzsám!

Hát ezt meg honnan tudod? :eek:

Köszönöm, nagyon aranyos vagy, kedves tőled. (Zolinak járt el a szája, gondolom... :D)

Bocsánat, ma megint szaladgálós napunk van.. jó kis event volt, de örülök, hogy megvagyok vele...

Sok sikert mindenkinek.

Katalin, GreenKata, Gabika, Maci - Sauvage, BabaKatika, Anika... Ti hogy álltok, mizujs veletek?

Anika_9_, mya100, Minden_esetre és 5 más kedveli ezt.
  12. katalin1955

Szia Eni!

Én is, én is, [​IMG]

Event már tegnap kész lett.

Szép napot!

Tigrislady, mya100, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Emlegetett Brumi mindég mögjelenik, Boldog Szülinapot Tigris!:D Happy 2 Katókám van itt az egyik a nyauszikás a másik meg a táncoslábú[​IMG] Katóka (alias Katalinbaba). Köszönjük az érdeklődést a növény meglett a visszapakolás és a röpigyűjtés zajlik, bár én a szigeten gőzerővel ültetem a zöldteát mert kissé ledegradáltam a gazdakörbe és a tea recipe jó jönne. Időnként kissé több a szomszi mint kéne, de megoldódik ez is.Megértem Zolit, hogy utálja az evit én sem szeretem mert állandóan pakolászni, bár a Brumin csak a szédültön kellett az ólakat kiszedni, de elfelejtettem rögzíteni képön és most bizti, hogy a felét nem raktam vissza. Mamókám, égy sárkánynak nem lehet gond 2 felé mönni, főleg ha 7 fejű:wuerg:xD.

Tigrislady, mya100, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  14. katalin1955

Szia Maci!

Mi az, hogy " nyauszikás" ? Ez most mit jelent?

15. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Reni ! Biztosítalak Zolival, nem priviztem, hisz még a farm nevét sem tudom. Néha tudod a vak tyúk is talál szemet és most sikerült !xD

Maci ! lehet klónozni kellene magam, talán akkor mindenre jutna időm !
    Pusszantlak benneteket !

Szomszikám ! Pontosan itt voltam, erre írtam én , hogy értelmező szótár kellene időnként !

Utoljára szerkesztett: 25.2.15
  16. katalin1955

Lehet, hogy sőtét vagyok, de hogy ennyire? Ezt is megértük, látod.

17. zsuzsa-mama

Látom -látom, de azt is, hogy 2 hsz-em lett egymás alatt, de nem tudom, hogy kell összevonni.o_O

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kattints a 2. hozzászólásod szerkesztés gombjára, majd másold ki az üzenetedet. Ezt követően az első posztod szerkesztés gombjára kattintva be tudod másolni az irományodat, majd a változások mentése funkciót használd.
    Végül a 2. hozzászólásod eltüntetését végezd el a "törlés" gombot használva.

19. zsuzsa-mama

Szia Laboviti !

Köszönöm szépen a gyors segítségedet !

Üdv. Zsuzsa

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szívesen. Jó "tanítvány" vagy. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.