Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedves vénecskék!

Szia Anika!
    lényeg. hogy a pároddal jól teltek a napok. A többi meg felejtős. Nekem is van jó pár rossz tapasztalatom egy pár helyről ahova vissza nem mennék sose. Pihend ki magad és gyere közénk vidámodni egy kicsit.

Szia Eni!
    Köszönöm az infókat. Nem nagyon hagynak unatkozni minket ebben a hónapban sem. Most egy kicsit rámegyek a horroros növényekre, a kaméleon nem nagyon izgat. Tenyészteni csak bummkor fogok valamennyit, a többit meg majd meglátom. A kakukkost én is sajnálom, mert kaptunk egy két színes ólat, amit másképp nem.

Hoppá... ennyi, mert most szólt a férjem, menjek vele vidékre. Máris indulunk. Legyetek jók!!

Sauvage, Farmer*54, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  2. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Sziasztok, és hali Zsu!

:)

Amúgy 20-án 9h43m-10h52m-12h03m között részleges napfogyatkozás lesz. A Hold pályája stb stb.

Sauvage, Farmer*54, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kezdésnek jó voltam, mert tegnap este nem felejtettem el, hogy nehogy leszedjem a horroros felhőket.A továbbiakban meglátjuk mit alakítok.
    Örömmel látom, hogy Zsuzsán be tudott ugrani, és Szomszikám is megmutatkozott.Azért ha van lehetőségetek írjatok is, mert tőlem nincs sok minden az olvasni valóxD és ne dolgozzatok túl sokat.

Gabikának jó utat!

Ha jó lesz az idő és eszembe is lesz tuti megnézem.A teljes is emlékszem milyen érdekes volt. Köszi a reggelit[​IMG]
    Kitartás, és javulást kívánok az apukádnak.
    Most megyek is elfele.
    Szép napot Mindenkinek!

Sauvage, Farmer*54, Minden_esetre és 4 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sauvage, Farmer*54, Minden_esetre és 5 más kedveli ezt.
  5. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Köszi Eni az infót.

A mosás kész, jelentem. Szomszikám is elhavazódott, ilyen a mamák sorsa.

Tenyészteni fogok, holnap. Nagyon felpörögtek az események, csak kapkodom a fejem, jön a tavasz és a nyár, azt hiszem a levegőn találunk magunknak éppen elég elfoglaltságot. Varun adhatna nekünk egy kis tavaszi és nyári szünetet, különben nagyon elfáradunk a földeken.

Zoli: Apukádnak kitartást és gyors gyógyulást.

Barátném is gyógyulgat, mert elkapta a kórházban a bél fertőzést, most se inni, se enni nem tud, várom már nagyon haza, de annyira legyengült, hogy már járni is alig bír.

Mindenkinek szép napot!

Sauvage, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  6. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Sziasztok kedveseim!

Megjöttünk a nagy csavargásból. Aránylag szép időnk volt és sikeres is az utunk. Kicsit tenyésztettem és elég szépen adta bumm nélkül is. Most már várom a horrort. :)

Katalin szomszikám. Sajnálom a barátnődet és gyors gyógyulást kívánok neki.

Most nekiállok főzni és mosni én is.

Sauvage, Farmer*54, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét Fiatalok !

Elkezdtem én is horrorozni, ha annak lehet nevezni. Ültettem 6 órásat, learatom és megy a hosszú éjszakára. Most nem nagyon a növényt, inkább az érés időt figyelem.
    Mindenkinek sok sikert hozzá és a tenyésztéshez. Arra hétvégén kerítek sort.
    Ezt a belépést Mya azért nem nevezném beugrásnak, talán mászásnak !xD
    Jót ne halljak.xD;)

8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Zsuzsám akkor nagyon benéztem valamit, mert nekem annak tűnt :D
    Minden cél nélkül ültetek most én is, mert sokféle növényre szükségem lenne. Annyira, hogy már jöttem kettőre bevetésre készen, mikor csak három órakor indult az event. Valamit nagyon elnéztem o_O

Gabika én bevárom a boomot.Talán szombat estére sor kerül rá. Ahogy láttam megint kell új barkács.Nekem csak felszállva lesz, ha lesz, bevárom.

Szomszikám nem jó híreket hoztál a barátnődről. Neki is jobbulást.
    Kata is remélem javulóban van.

Szép estét Mindenkinek!

9. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép estét!

Na van ragasztó műhelyem. A gazdakörben megcsináltam pár feladatot ami még maradt xxl-es barkács, és összejött 10db itató. tenyésztést holnap este folytatom majd.
    Horrorozok én is. Még mindegyik hororos gazdakörim megvan, úgy hogy van mit csinálni.

Legyetek jók kislányok, én most átmegyek pihenősbe.

Maci, régen láttalak. Remélem nincs semmi baj?

10. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

és jó kisfiúk is. :D
    ugye maci?

11. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Én is 2 órakor vártam, biztos rossz volt az ismertető, mert ennyien nem olvastunk félre.

Én is építettem ólat, nekem is volt még barkácsos, és a sima XL-es is adott 1-t.

Reggel kórházi járat lesz az isi után.

Lányok, fiúk, jó éjszakát!

12. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kinyitom a topicot , ha már felkeltem, nem birtam tovább ágyban maradni.

Gabika ! Gratulálok a ragasztó mühelyedhez,:)nekem a szükséges barkácsból 1 db sincs. Muszáj szétnéznem a gazdaköriben.
    Zoli ! Apukádnak jobbulást kívánok, remélem azóta már kicsit jobban van.:)

Szomszikám ! Ennyien szerintem sem néztük be, lehet, hogy az első kiírás 14 óra volt , de észre vették a hibát és javították, csak mi már azt nem figyeltük, legalábbis én. Barátnődnek jobbulást kívánok. Nagyon nehezen alakul az állapota. Remélem most már betart minden orvosi utasítást !

Katám ! neked az ideg becsipőséded alakul ?? kezeled valamivel. Jó krémekkel maszásszal,? Jobbulást Neked is.

Mya ! A mai napom már nekem is tempósabbnak tűnik, de nem kiabálom el.xD

Reni ! Köszi az infókat !

A Maci meg bement a málnásba és nem talál ki !:)
    Jó horrorozást !:)

Sauvage, Farmer*54, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  13. Misztik9

Misztik9 Utánpótlás-írogató

Szia nagyon jó lenne ha lennének ilyen segítőkész gazdák, de ez sajnos nem mindig így van

Sauvage, mya100, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Neked is!

Nem láttalak még itt kérdezni.Tegyél egy próbát, és akkor eldöntheted, hogy mennyire is vagyunk segítőkészek. ;)

Gabika Te fantasztikusan ügyes vagy:D.Nekem még egy sincs:cry:Vége is a hisztinek xD

Ha útnak indultok vigyázzatok magatokra.

Minden_esetre, Misztik9, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó napot kedves vénecskék!

Oké!! Legyetek jók ti is ;):D .
    Szia Katalin szomszikám!
    Én is 2 órára vártam, sőt délben meg is néztem újra. Nem nézhettük ennyien félre, na de így is jó. Igaz rögtön el is felejtettem aktíválni a démoni bokrétát és a felhőt :D.

Szia Zsuzsám!
    Örülök, hogy jobban érzed magad, de azért még ne nagyon ugrándozzál :) .
    Nekem volt még pár darab XXL-es barkácsom a gazdakörben. Azokat váltottam ki. Biztos neked is meglesz.

Szia Misztik!

Gyere nyugodtan és kérdezz bátran, hidd el segítünk. :)

Szia Myám!

Meg lesz neked is... rövid hiszti....xDxD .
    Ma nem megyünk sehova, neki kell ugranom a lakásnak egy kis rendrakás ügyileg. Mosni valóm is összegyűlt rendesen. 3 férfi termeli nekem a szennyest :(>:(:D

Minden_esetre, Sauvage, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

No.. termelgetem én is a gazokat, most egész jól haladok, egy gazdakörit teljesen kilőttem, most nekifeszültem a másiknak is... :D kell az a felhősor is nekem.

Sajnálom, hogy van betegeskedő is köztünk, sőt barátnő is, meg ugye Zoli apukája is.. Jobbulást mindenkinek.. Csodásan süt a nap, én mit itt veszek meg elevenen a nyomorult jelenléti ívek egyezetetésével.. :S

Megyek is tovább.. Szép napot, és jó hétvégét mindenkinek.

Minden_esetre, Sauvage, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  17. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gratulálok a ragasztóshoz,én 2 kutat kaptam,valamikor csak összejön a 10.
    Fájok, gyógyszert szedek,a masszázst nem szeretem,illetve nem bírom!Utána egy hétig kék-zöld vagyok és fáj mindenem, nem éri meg!Ma fellépés este,hát nem tudom mi lesz,majd elbohóckodok,úgyis a cigánytáncot visszük.
    Legyen szép napotok!

Minden_esetre, Tigrislady, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hi! Nem vesztem el, csak az orvosnál nem 2perc az élet Kedves Gabika. Jött a jó idő mehetek a ketyerével az orvosokhoz. A másik, én nem tudok átlépni valamit mint mások, nekem ehhez idő kell, hogy feldolgozzam, olyan vagyok mint egy fáncsi aki soha nem felejt. Mindenkinek kellemetes hétvégét és mielőbbi gyógyulást, Minden Jánynak Asszonynak Modiknak.
    Zoli, az a rossz a kórházba, hogy nem lehet kis állatot bevinni, me lehet a Papád is hamarabb gyógyulna ha látná a kis mihaszna ciccek bolondozását, én a magam nevében mondom ezt mert mikor 4 hónapig se felülni se oldalra fordulni nem bírtam és lógtak felettem a csingilingik(infúziós butéliák), rosszul esett, hogy nem láthattam ki az ablakon, mert alattunk egy kis kutya játszótér volt, már pedig én imádom a vahurokat.

Minden_esetre, Tigrislady, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  19. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia Maci!
    Köszönöm a köszöntést és örülök, hogy nem vesztél el. :) Orvoshoz járni nem nagy öröm, de ha muszáj menni kell. Remélem azért jól vagy. Felejteni itt lehet, mert nem akarjuk mi megbántani egymást, csak néha írásban másképp jönnek le a dolgok mint szóban. Még ezekkel a hangulatjelző fejekkel is ;)xDxD
    Vigyázz magadra, szép hétvégét neked is, de gyere a zenékkel és a jó kis vidámító videókkal.

20. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Gabika! Lájtosan csinálok mindent, hisz nekem még rengeteg ezen a földön a teendőm, nem akarok lemaradni semmiről sem.xD A jó kedvemet nem engedem el, magamhoz láncoltam, hogy legyen erőm a rossz napokon is miből táplálkozni !xD

Misztike ! gyere bátran és kérdezz, van ám nálunk nagyon okos farmosok akik közül valaki biztosan tud segíteni.:)

Mya ! Nem vagyok rossz májú, de kezdheted a hisztit...... nekem már 4 itatóm van...........behozni tilos .........xD

Reni ! Te nagyon ügyesen horrorozol, valahogy nekem ehhez nem fűlik a fogam. Sok szerencsét hozzá !!!:)

Katám ! Nagyon vigyázz a táncikával most, mert ez az ideg becsipődés nem rövid távú, és nem akarlak elszomorítani, az már egy rossz mozdulatra is kiakad. Meleget ajánlok rá. Nekem az beszokott jönni. :)

Maci ! Köszönjük a köszöntést ! Hidd el, itt apróságok történnek és ezt nem szabad mellre szívni. Azért lépek én ezeken hamar túl. Sokkal fontosabb dolgok is vannak, amin rágódni lehet.:) Azt hiszem Gabika jól megfogalmazta.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.