Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

nekem sincs mindig kedvem vagy időm írni... de Greeni-ért már aggódtam, hetek óta egy hangot se.. :S

Bözse fergetegeseket ír a gangon.. :D én is kikészültem rajta, hogy mi vár ránk.. tényleg a pajta sarka is ki lesz seperve...

Szia Kata!

örülök ogy jöttél.. majd jelentkezel, de nekem már ez is megnyugtató... :D
    Örülök hogy jobban vagy, tessék vigyázni magadra.!!!

Jó éjt mindenkinek,.

Sauvage, Farmer*54, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Nem csipem ezeket a bogarakat....főleg ha belém is ragad...szerencsém volt!!

Sauvage, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Jöttem jó reggelt kívánni !:) Mostanában ritkásan leszek ismét . Most az új event nem érdekel valahogy,a majd meg lesz a kiírás döntök.
    Sárkánylány örülök, hogy jöttél, ha én nem leszek legalább a létszám meg lesz.
    Mindenkinek minden jót !
    Puszi :):)

katalin1955, Sauvage, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Tegnap este bekaptam az influenzát:sleepy: Kész vagyok, mintha agyonvertek volna. Nagyon remélem, hogy hamar kilábalok belőle.Bár most csak felfele megy a lázam:oops:
    Sárkánylánynak örülök, hogy többet jön. Zsuzsám mikor tudsz azért gyere.:)

Learatok, aztán vissza az ágyba, de izgalmas lesz a mai nap. Talán a holnapi jobb lesz.

Legyen szép a napotok.Puszi!

zsuzsa-mama, katalin1955, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    A manóba, csak nem előlem szöksz:pxDxD
    Amikor tudsz, azért jelentkezz :)
    Az evetkéket én is punnyadósan csinálom mostanság.
    Mya küldöm a gyógyenergiát, hogy mielőbb meggyógyulj.

Most jobbra el mos, takarít, ügyintéz, vasal köröket letudni.

mya100, Gabi922, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Sziasztok!

Szia Mya!

Jobbulást neked!

nekem is kaparászott reggel a torkom, gyorsan elnyaltam r C vitamint.. egy picit jobb... holnap -holnapután disznóvágási előkészületek + disznyóvágás, és ne nagyon leszek, de nem kéne betegnek lennem.

Pihend ki magad, hátha gyorsabban gyógyulsz.

Zsuzsám!

csak óvatosan, nem hajt a tatár... vigyázz magadra, azért mikor teheted, jelentkezz!!

Szia Kata!

Látom te is elhavazódtál, csak óvatosan, és ne tűnj el a szemünk elől azért nagyon! :D

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/munkások-akciós-áron.12208/#post-188927

7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali! Tigris, most mán nem haragszok, hogy sűrűn ki mész a gangra bagózni, oszt mögfázó:cry:. Ez a hír most jó jött, talán ha kupont is árulnának az se lenne rossz:p. Zümi, égy méhésznő azt monta, hogy csak a nők csinálnak mindent biztos azé vagy beteg te is, igaz ő a méhekről beszélt, és azt nem monta mekkora meló egy királynőt megtermékenyíteni a méhfiúknak:wuerg:. Én a kiskutyákkal is szokok társalogni,mert a ligetbe ahol elengedik a gazdik, mindég odaszaladnak a ketyeréhez nem tudják minek nézni én mög beszélök hozzájuk és ők mög másznak hozzám föl nem érdekli őket a gazdi tiltása, hiszen érzik azt, hogy szeretem őket simizem és vakargatom a buksijukat.:) Nagymaminak bizton sürgős szaladhatnéka van, utolérte a hastábornokxD. Anika , azon termékek azért vannak, hogy a hozzá nem értő gazda zsebéből kihúzzák a pízt. Egyszerűbb ha átnézitek a bőrötöket és a kutymorgóét is. Az ellenszer többféle van amelyik nem öli, csak a szaporodását gátolja:music:.

8. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Vasárnap elment a család felnőtt tagjai Hévizre, egy kis pihire, uncsikámmal ketten voltunk, ma jönnek haza.

Barátosném hétfőtől itthon van, jobban érzi magát, és képzeljétek, már nincs cukor problémája, gyógyszert sem kell neki szedni.

A varrógéphez még mindig nem sikerült vennem ami kell, már nagyon a végét járja, most már egyre sürübben van szükség rá.

Druszám: De jó, hogy jöttél, viszont az nem volt jó, hogy betegeskedtél. Érdekes, de egyre többektől hallom, hogy a kórház nincs a helyzet magaslatán tisztaságügyileg, pedig a név kötelezi.

Mya Szomszikám: Sajnállak, de biztos egy kicsit lengébbre vetted az elmúlt napokat, olyan csalóka idő van. Én is tegnap csak egy vékony pulcsiban voltam kint egész nap. Pihikézzél és idd a finom teácskákat.

Szomszikám: Megint regenerálódsz, vagy csak te vagy az ügyeletes isis.

Eni: Ha ez a Varun ilyen tempóban csináltatja velünk a gazdálkodást, hát meg kéne neki mondani, hogy a magyar nép mezőgazdasághoz szokott és jön a tavasz és a nyár.

Anika: Mi is várjuk már a jó időt, mert nagyon szeretünk a tűz köré ülni.

Mindenkinek napsütéses napot!

greenfields, mya100, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  9. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

No Én Vanik Itt, Hali Mindenkinek! Katalin, írd ide a méretet, oszt hónap a Brumi ha erre ténförög intéz néköd, majd ekűdi Nyauka Katókának, aki eljutassa hozzád:wuerg:. Hát pár *-ka összejött, hiányzik nagyon égy pár 100 db mint az aranybanán:sleepy:. Mindönki be van sózva mint a szalonna , az új eventtől:p.Pont azok nincsenek amik kéne.

greenfields, mya100, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  10. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Úgy járok, mint Mya szomszikám, ráz a hideg és nagyon nem jól vagyok, lázam még nincs, de a közérzetem egyenlő a 0-val.

Maci: A méretet nem tudom, de a lábpedálos Singer varrógéphez keresek, a meghajtó kerékhez szíjat, kb. 1,2 m. Tegnap beszéltem valakivel telefonon, aki szerelő / a netről néztem és a telószám is volt írva/ és mondta, hova menjek, ott biztos kapok, mondtam neki már voltam azon a címen és a bolt nem létezik, na így keressél valamit a netről. Ha valami megoldást tudnál a problémámra, nagyon megköszönném, ma kínszenvedés volt egy nadrág felvarrása.

Mindenkinek jó éjszakát!

greenfields, mya100, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  11. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Központi telefon: 06-1/7093568 - csak nyitvatartási időben, keddtől péntekig 10-18 óráig
    Megrendelésekkel kapcsolatban: Simon Erzsébet
    Szakmai kérdésekben (varrógépekkel és alkatrészekkel kapcsolatban): Szép Gábor
    Üzletünk: 1064 Budapest, Rózsa utca 101.
    Nyitva: kedd-szerda-csütörtök-péntek 10-18
    Itt a bolt amit nem találsz és a telószám is. Az uncsid már mög is járta volna.

greenfields, mya100, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  12. katalin1955

Szia Maci!

Nagyon köszönöm, holnap már intézkedek, és hidd el, már a szememet is kinéztem és nem találtam címet és telószámot sem, csak ha regisztráltál, én meg azt nem akartam.

Szép estét!

greenfields, mya100, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Sziasztok!

Zoli apukája tegnap este kórházba került, mentő vitte be.. ma tudtunk bemenni, bár karantén volt, de sikerült.. elég gyengécske szegény..kapott infúziót, csordítottak le rajta friss vért.. bizakodom, hogy a kórházban odafigyelnek majd rá, és nem lesz semmi baja hamarosan... de hát most az idő telik... majd elválik, mi lesz... :(

Ma kikészültem a saját kolleganőmön.. képtelen volt értelmezni a saját jelenléti ívét.. kétszer adtam neki ki javításra.. ami véletlenül jó volt benne, azt kijavította rosszra, ami alapból rossz volt, az meg úgy maradt.. a végén el kellett magyaráznom neki, hogy miért kell javítani.. ezek után nem tudom, mit is gondoljak felőle, azon kívül, hogy mi a csudát keres nálunk.. :eek:

Megjöttek a kaméleonos gazdakörik..

Aki itatóra gyúr, óvatosan... vegyesek a tapasztalatok a barkácscuccokkal, amik ebben vannak..nekem még mindig 3db árválkodik a pajtában... ha így haladok, csak az unokám fog tudni alapólat rakni a narancs terményes alá... :S

Jó éájt mindenkinek, szép álmokat!

14. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Jöttem jelentkezni,mert régen voltam. Volt,van egy kis ilyen-olyan gerinc problémám,de ez a fellépéseket nem gátolta.
    A Ferencvárosi Gála nagyon jól sikerült,ilyen hálás közönségünk még nem volt! Madarász Kati pedig aranyos volt!
    Hozok pár képet, a szállásunk Taksonyban volt,Pesttől 15 km-re van és egy szép,tiszta kis település mintegy 6000 lakossal, kedves emberekkel,csak ajánlani tudom,hogy nézzétek meg!
    http://kepkezelo.com/images/wb9a6wg8z3u071pkin2a.jpg
    ez a kutyus fogadott bennünket:http://kepkezelo.com/images/xtyffm59m52d1ytago3k.jpg
    Taksony főtere a Zenepagodával és a templommal:
    http://kepkezelo.com/images/rmlld6zxp296j3st8f4o.jpg
    Képek még lesznek!
    A Zoli Apukájának jobbulást kívánok és a betegeknek is!
    Egy kis kávé és tea
    Itt nagyon fúj a szél,nem szeressem!:mad:
    Legyen szép napotok!

15. Tigrislady

Szia Katika!

Örülök, hogy a gerincproblémád nem nagyon gátol semmiben, nagyon csinosak voltatok, és ezek szerint roppant ügyesek is... :)

Köszönjük a reggeli ellátmányt is! :)

Igen.. fontos: a betegeknek jobbulást, bármi is szenvedteti most őket.

Drágáim.. ma sajnos nem nagyon leszek gépközelben.. vár a VV és az ottani állatok+ pakolászás, holnap ugyanis egy kis réteget képező csoportja (2 disznaj) ki lesz irtva.. :)
    nem tudom, mennyit fogok tudni visszaolvasni, de azért legyetek termékenyek! :D

Szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

greenfields, zsuzsa-mama, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali! [​IMG] Csúnya embörök bántani pocát. Akkó is tudtok inni ha nem öltök le. [​IMG] Csak gyertök kaptok a szátokra olyat, hogy égy hétig felénk sem néztök!xD Tigris, sok szerencsét a Zoli Papának és a pocák helyett inkább hozzá menj be erősíteni a hitét. Én szívesen adnék vért neki, de még a rendszeres véradásról is letiltottak a gyógyszerem miatt, pedig már aranykoszorús voltam:sleepy::oops:. Katóka Baba szép a kutyuli olan kuvasz képe vanik kicsibe, szerintem a helység legszebb látnivalója, utánatok:p. Katalin, én sem regiztem, de a weblapján van egy kapcsolat gomb alatta ez volt, és ha nem írsz tipusszámot akkor én nem intézek semmit,mert Singerből szám szerint adják az ékszíjat:wuerg:. Látom Nyauka Katóka is járt erre, jó is ha jön mert sok a beteg, és nekem sem jó már se ülni se feküdni, pedig be kell járnom a fórumot a hívők várnak:). Minden topik lakónak és hozzátartozóinak akit üldöz a betegség mielőbbi jobbulást és felgyógyulást kívánok. Az alábbi zene teljes lemezanyagát sokat hallgattam mikor kilátástalannak tűntek a dolgaim, mindig segített, hisz kitűnő relax alap.
    Most találtam:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-ól-akció-lant-talányos-tenyészet.12211/

Utoljára szerkesztett: 12.3.15
  17. katalin1955

Sziasztok!

Kata: Nagyon szépek voltatok, jók a képek. Taksonytól 5 km-el arrébb lakom, még sosem láttam a képen levőket, mert csak gyorsan átutazom rajta majdnem mindennap.

Maci: Ne bántsál már, nem vagyok egy számírógép zseni, de hála neked, már beszéltem velük és holnap megyek is érte.
    Ma nem voltam még olyan jól, hogy messzebb induljak az isinél, de holnapra remélem jobb lesz.

Az eventre elköltöttem 1,5 millát, de most majd eladom őket, és visszajön a pénzem. Hozzá sem fogok majd, mert nincs értelme, csomagot nem veszek.
    Ha így haladunk, nagyon sokan hagyják itt majd a játékot, még ilyen eventeket és az lesz a vége.

Eni: Jó röfivágást, gondoljál ránk is.

Legyetek jók, gyógyuljatok, velem együtt!

Farmer*54, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  18. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó napot kedveseim!

Most jöttem haza és olvasom a titkos eventet. Na ezt kihagyom.:( Szoktam költeni a játékra, de ez már nekem is sok. Kivim sincs, jelenleg a piacon sincs egy db sem. Így ez most felejtős.

Kata! Nagyon szépek voltatok :). A kutyus jópofa, én is lefényképeztem volna ......

Eni! Jó disznóvágást, és sok erőt hozzá.
    Zoli apukájának jobbulást. Remélem a kórházban felerősítik egy kicsit.

Megyek. készülök a szokásos csütörtöki barátnő találkozóra. Dumcsizunk egy jót.

További szép napot nektek.

Most találtam, egy kis jó hír: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/változások-ki-lehet-az-küldetés-kapcsán.12219/

Utoljára szerkesztett: 12.3.15
    Anika_9_, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  19. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Puff Nekije, Gabika mögint mögelőzött most láttam én is, hogy állandósítják a minit gazdakörivé és csillag i lösz. Kell is mert ha leszedem a tölgyről a közlekedési policáj kaméleontint akkor piros ólam lehet már, mert tegnap kicsit realizáltam a zsebpénzöm és nem sportolót hanem égy rendőrt adott.[​IMG] .xD Hát nem szíp a kaméleontina?Szóval ez van Mönök vár a munka hív a farm.

Farmer*54, greenfields, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Beköszönök, hogy megvagyok még, köszönöm a jókívánságokat.Sárkánylánynak a gyógyenergiát.
    Szomszikám, neked is jobbulást.Nem járok lengén, már csak azért se, mert mediterrán vidékről származom, nekem túl szeles itt az idő.Úgy hozták haza nekem ismét a betegséget, de másodszorra nem úsztam meg, sajnos.Mikor elkezdődött, már sejtettem mi vár rám.
    Tegnap 40 fokos lázzal voltam csak a gyógyszerek nem használtak, de este az injekció bevégezte a dolgát, jól meggyötört, de reggelre legalább már tudtam közlekedni.
    Köszönöm az infókat, hogy idehoztátok egy csokorba.
    Kata képei nagyon jók.
    Zoli apukája remélem rendbe jön.
    Többet most nem tudok lenni.Mindenki vigyázzon magára!
    Érkezek ha már jól leszek.Puszi!

Sauvage, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.