Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

Voltunk ma is Zoli apukájánál.. elég erőtlen.. a színe egész tűrhető volt.. de nagyon izzad, amit nem tudok mire vélni.. bizonyára küzd a szervezete a betegség ellen.

Reggel korán kelünk, nem biztos hogy be tudok köszönni.

Láttam hogy állandó lett a minieventből.. nem örültem neki... nekem úgy tetszett a feladat, ahogy először kitalálták..
    Én is megrémültem először, de aztán komoly kihívásnak fogtam fel... (kb mint az őszi top-ot)
    elkezdtem még a hivatalos előtt vásárolgatni, bár farkasom és kivim nem volt, sajnáltam rá a pénzt, de gondoltam, majd megoldom, csak jussak el addig a szintig időben.. Most bánatomban áron alul eladtam inkább mindent, majd egyszer megcsinálom, ha lesz kedvem... (lehet egyébként, hogy szombat este rámegyek a dologra... majd még meglátom..) de ez a húzás most abbéli hitemben is megrendített, hogy egyáltalán vegyek e hétvégén titokólat... Minek? a piacról majd beszerzem, ha lejjebbcseng az ára.. nagy ügy. :)

Jó éjt!

Szép napot, jó hétvégét majd mindenkinek. betegeknek jobbulást.. :)

GreenaKata! Nyaucival mi újság? nem hozol nekünk róla képet?

mya100, Sauvage, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jöttem aláírni a jelenlétit ! Olvaslak azért benneteket ! Na engem ez a mini event nem idegítet fel, mert felmértem a lehetőségeimet és már lapoztam is. A gazdaköriben meg elfér. Majd egyszer az elkövetkező 5 éves tervben beiktatom !xD Még ha rászántam volna magam, hogy a hiányzó állatokat megvásároljam, nálam a piacon az első fél óra után a farkas , a kakas, a kivi már nem volt piac képes, mind elkapkodták.
    Rövidet írok csak, mert ennyi telik tőlem.
    Mindenkinek jó egészséget, a betegeknek mielőbbi gyógyulást.:)
    Reni ! Azért a hurka jöhet.... ablak nyitva xD

Sajnos itt az idő nagyon pocsék !
    Vigyázzatok magatokra.
    Szép kellemes napot !:)

mya100, Tigrislady, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  3. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó napot kedves vénecskék!

Tegnapi barát női csevegés jól sikerült, rengeteget csiviteltünk és nevettünk egymás hüleségin.
    Szia Mya!
    Gyógyuljál meg minél hamarabb, és csak óvatosan azzal a közlekedéssel. Ki kell feküdni ezt a betegséget. Át estem én is rajta, elég hosszadalmas volt. Vigyázz magadra.

Kedves Eni!
    Zoli apukájának jobbulást, és ha lehet küldjük neki is a gyógyenergiát.

Én örülök az event megváltoztatásának. Azért is, mert, ha nem is rögtön, de szép lassan idővel meg lehet szerezni a kacsacsőrű terményesét. Ráadásul, ha lehet hinni a gangon leírtaknak, a búvárszemüvegre szükség lesz a Bahama korallszigetén. Aki meg gyorsan meg akarja szerezni, és költeni is tud rá, az szerintem így is megteszi, hogy gyorsan előnyre tegyen szert.
    Kihívás ez most is, amit magunk felé állíthatunk és nem ránk kényszerített kihívás. Valószínű, nem csak a Magyarok nyavalygása miatt változtatott a BP.
    Annak is örülök, hogy nem csináltak megint egy "szent grállt", amiért a fél farmot elkérhetnek egy cserenapon.
    Nem vagyunk egyformák és ez jól is van így :) .

Szia Zsuzsám!
    Nagyon örülök, hogy jöttél és írtál egy kicsit.
    Nálam a piacon 85 000 CSP egy kivi. Igaz most van :D .

Legyen szép napotok. Aki tud pihenjen és gyógyulgasson.

mya100, Tigrislady, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    A betegeknek mielőbbi gyógyulást!
    Itt a reggeli ellátmány.

Katalinbaba nagyon csinik voltatok, a kutyus pedig dögönyöznivaló.
    Tigris nem semmi melótok lesz, bár az utána lévő lakoma feledteti.

Az időjárás itt is bolondos.Állandóan pöszmörög az eső, a szél meg visz mindent.:cry::cry:

Az elmúlt hetekben lassan haladtam a farmon. Evetkéket megcsináltam és végre lett kökényem és tamarinduszom is.
    Gyűjtöm az aranybanánokat a korallszigetre, azt majd meglátom mi lesz belőle.
    A titkos ólra még alszom egyet.
    Éjszaka melódia, utána egy hétig pihi.

Akkor feltöltöm Nyaukáról a képeket és hozom nektek. Nagyot nőtt, már igazi díva és micsoda rosszaság.xDxD:inlove::inlove:
    Most jobbra el, vár a házimunka.

mya100, Tigrislady, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  5. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Jó híred nekem is elég jó hír :) mikor megnéztem az "eventet", ami már nem az....hát pislogtam szépen! De így tökéletes..köszönöm az infot :)

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali! Katóka Most [​IMG] díva?- Vagy [​IMG] Angyal? Mint ahogy ahogy röpköd a szobádban:p. Nem mindegy egy ikyen egerésznél, bár szerintem helyből világcsúcsot ugrana magasugrásba ha látna egy fincit. Zümike veled vagyunk és szorítunk néköd amíg nem tudod eme risza mozgást csinálni [​IMG] . Miután KatókaBaba is besöpörte a világát jelentő deszkákon a hírnevét [​IMG] . Brumi jó egészséget és szép napos hétvégét kíván mindönkinek [​IMG] a jó időt tegnapeste a hajókürtös nonemi igérte a csiga 2őn.

7. Gabi922

Gabi922 Rutinos

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  8. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Jelentem, megvettem a varrógépemhez az alkatrészt, beüzemeltem és kaffán müxik, Macinak nagy köszönet, még egyszer érte.

Mya Szomszikám: Nagyon pocsék idő van és ez kedvez a baciknak, de zavard el őket gyorsan, mielőbbi gyógyulást neked.

Eni: Remélem már túl vagytok a nagy munkán, küldjél egy kis pecsenyét, azt nagyon szeretem.
    Zoli apukájának mielőbbi gyógyulást.
    A barátném nem akar enni, amikor meglátja az ételt, már hányingere van, nem akar felkelni az ágyból, mondtam neki: elsorvadnak az izmai és akkor nézhet. Hétfőn megy vissza valami vizsgálatra és akkor felirat valami étvágyjavítót, már -25 kg-nál jár.

Druszám: Várjuk a képeket a kis ördögfiókáról.

Az eventel kapcsolatban, félő, hogy a kövi eventnél kérni fogják a búvárszemüveget, nagyon beadta a derekát Varun evvel a könnyítéssel.

Szép napot nektek!

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  9. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Hétvégét Mindenkinek! Katalin, taposd egészséggel a Singert [​IMG] , bárcsak a farm is úgy működne mint a géped. Zümi, a Princ őrvezetőről [​IMG] eszedbe juthatott volna a prézli majd lepedőbe csavarva beleülhettél volna a jeges priznicbe:wuerg::sleepy:. Tyű de nehéz vót léírni, hát még kitalálnxDi. Tigris, Nagyanyónak, ne csak hurkát hanem egy kis pecsenyebort is küldjetek, nehogy mögint hasmarsa légyön:).A Betegeknek Jobbulást!

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Maci ! Rám gondoltál ??? Ha igen nekem aztán nem volt hasmarsom . Nem tudom mire gondoltál, vagy kivel kevertél össze.

Nem tudjátok mi van a mozival?? Kiírja, hogy várj és utána percekig, míg meg nem unom a nagy semmi !!!Azt sem mutatja, hogy sajnos................ Nálatok is ez van ??,

Utoljára szerkesztett: 13.3.15
    mya100, Sauvage, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  11. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia Zsuzsám!

Nálam is ez van a moziban. Mintha olvastam volna, hogy tudnak a hibáról és javítják :D

mya100, Sauvage, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A mozi hibáját tegnap jeleztük már, várjuk a javítást.

mya100, Sauvage, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Szia East !

Köszönöm szépen a tájékoztatást ! Sajnos most ritkán tudok gép előtt lenni és nem vettem észre ill. nem olvastam, hogy már továbbítottátok is a hibát !
    Üdv. Zsuzsa

mya100, Sauvage, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  14. Tigrislady

[​IMG] [​IMG]

greenfields, mya100, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  15. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Köszönjük szépen a dicséretet,valóban aranyos volt a kutyus,örülök,hogy visszajöttél és én is várom a képeket!
    Zoli Apukájának és a többi betegnek jobbulást kívánok! Egy kis torosnak nyitva hagyom az ablakot!
    Hozok kávét, teát, reggelit
    Vettem titkost és lett 1 kacsacsőrűm,kivim,farkasom és a többi is jó lett:DA búvárboltot kiváltottam a többiből csak az ezüstöket csináltam meg,sokat kérnek kevésért:oops:
    Legyen mindenkinek szép napja!

mya100, Sauvage, Farmer*54 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

[/QUOTE]
    Katám ! Köszönjük a reggeli finomságokat !
    Gratulálok a z óljaidhoz, nagyon szerencsés vagy.:)

Nagyon -nagyon izgat, hogy legalább 1-t vegyek, de nekem eddig többől sem sikerűlt semmi.-.-:wuerg:
    Itt ramaty idő folytatódik szemerkél az eső és hideg is van.
    Pihenős szombatot !:)

!

Utoljára szerkesztett: 14.3.15
    mya100, Sauvage, Farmer*54 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali! Persze Nagymamó, hogy rád gondoltam [​IMG] ülj csak a vászon előtt és várd amíg a mozigépész befejezi a lakodalmát. Katalin, ahhoz sok minden kell még olyan anyag is amit a test termel, ha leáll a termelés akkor jön a külső pótlás de akkor sem sorvad az izom csak müködésében gátolva van az anyaghiány miatt:sleepy:. Tigris né hozd rám a frászt [​IMG] . No további szépet minden Jánynak.

mya100, babahalak, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  18. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot kedveseim!

Eni, Zoli! Nagyon félek, hogy az van amire gondolok. :oops: Csak egy percre gyertek, ha tudtok.

mya100, babahalak, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  19. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hahó! Kistesónak ha nem is csúcs de jó [​IMG] lett, azé örül, me piros nyufiólat kapott. ÖregAnyó tán havat vársz, hogy nem érsz rá [​IMG] . Zümike söprűje jó lesz. Brumi sé lött jobb kedvű. No mönök aláírtam.

mya100, babahalak, Gabi922 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Sziasztok!

sajnálom, hogy nem írtam konkrétan le, de nem volt szavam, és nagyon most sincs. Zoli apukája tegnap reggelre feladta a küzdelmet. Ma a nagyi lesz nagyon rosszul, hiába a nyugtató sem segített sokat. :( Reméljük, ő nem fogja feladni.

Zoli nevében nagyon szépen köszönjük az aggódást érte, hogy mindig említettétek őt is a betegek között, higgyétek el, sokat jelentett nekünk.

majd jövünk ahogy tudunk.. testileg és lelkileg is fáradtak vagyunk.

mya100, babahalak és Gabi922 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.