Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szívesen!
    Nagyon jó programod volt:D Úgy volt, hogy ma körülnézünk egyet a környéken, de valami nem eset jól a pocakomnak, jobbnak láttam otthon maradni.Majd ha lesz csere, és küldhető lesz tőlem kapsz cserit, azt tudok adni.:music:
    Nem vagyok jó kereső.:sleepy:Mégis mit találnék?:D Az jó hír, hogy jól van Sárkánylány és a cica is.Eventtel készen van?

Sauvage, Gabi922, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  2. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia! Ezt még elképzelni se tudom, hogy jut valakinek az eszébe a wc-be leönteni az almot o_O . Mi egyfajta vastag szemeteszsákba rakjuk és viszik le a fiuk. Van tőlünk nem mesze egy konténer, amibe az ilyen cuccokat dobhatják a lakók. Az erkélyt meg csak akkor önteném le, ha felettünk az ötödiken lakó néni leköltözne az alattunk lévő lakásba :D . Minden nyáron így mosta fel az erkélyét és az összes víz hozzánk zúdult be. Aztán kitapasztaltam, hogy mikor csinálja és akkor nem teregetek az erélyre. Régebben bizony sokszor kellett újra mosnom. Igaz pár éve már nem csinálja, mert egyik ilyen alkalommal nyakon öntötte a macskánkat. Na az én 190 cm, 120 kilós fiacskáim felrohantak a nyanyához kicsit mérgesem >:(:D . Szegény cicám, napokig nem mert kimenni az erkélyre :oops: na de a nyanya se jött ki jó pár napig.
    Azóta szent a béke és nagyokat köszönünk egymásnak.

Na megyek, mert nemsokára jönnek haza a drágák. További szép estét nektek.

Sauvage, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét Vénecskék !

Készen vagyok minden hogyan.xD Pizsit fellövöm és megyek pihizni.

Mindenkinek kellemes szép estét és békés nyugodt álmot !:)

4. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Hellóbelló mindenkinek!
    Mya100 és Gabi22
    Rúnák : a nő, mint a bolondgomba ✓ Élő legenda 27/30 :) Nemesítem a növényeket (rózsa, hagyma, szegfű)..... mit javasoltok milyen dolgokat tegyek be a dobozkákba??... a szupertrágya imádaton kívül :) gesztenyés felhősor ✓ , karácsonyi sütiből és a fehér ártatlanságból beszerzek majd!! Valami más ??
    Sauvage köszönöm a rózsa tippet neked is...rajta vagyok!!
    Most nagyon ráálltam erre a témára :) Köszönöm a segítségeteket...cukik vagytok :inlove:

Sauvage, Farmer*54, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Rózsa esetében a másik: Ökotrágya-imádat, ez is kelleni fog a rekeszbe.

6. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia! Úgy van, ahogy a modink is írta,
    Arra figyelj. hogy a rózsánál 2 db - ökotrágya imádat 9% és a szupertrágya imádat 20% bekerüljön a rekeszbe.
    A hagymánál elég a szupertrágya imádat 25%, ilyen a szegfű is, ott is elég csak a szupertrágya imádat 25%
    Egyébként, ha végig nézed a növényeket, és amelyiknél megvan a 25%-os szupertrágya imádat, azt kinemesítve csak egy rekeszt kell elfoglalni.

7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét mindenkinek!
    Csak idekeveredtem én is. Gyors helyzetjelentés.
    Pénteken vittem Nyaukát ivartalanítani, most szegénykém olyan, mint egy kötözött sonka. De már virgonc, mert állandóan a rosszaságon töri a fejét.
    Evetke jól halad, már csak a 6. sorba hiányzik némi gaz, de simán meglesz.Most tettem ki a titkosokat, majd beszámolok az eredményről.
    Valdemárnál én is a táltosra hajtottam és a moringára.
    Most puff az ágyba.Szép álmokat!

8. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Zsuzsám- de jó már Neked,egy kicsit irigyellek!
    Nyauka hamar átvészeli a műtétet.
    Sauvage- itthon sohasem gyakorlok.
    Ma még van takarítási event,azután szünetet tartok.
    egy kis tea és kávé

9. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Ezt az éjszakát szívesen elfelejteném. Este 10-től éjfélig sikerült jót aludnom, utána mintha elvágták volna. Most csak nézek ki a fejemből és nem sokára indulnom kell.xD
    Sárkánylány örülök, hogy láttalak !
    Itt kezd a nap sütögetni, remélem jó idő lesz. Majd még jövök !xD

10. greenfields

Szép napot mindenkinek!
    Ma végre aludtam egy nagyot ( Nyauka keveset rajcsúrozott ).Már megtömte a pociját és a neccbodyjától próbál megszabadulni.
    Az idő itt is reménykeltő, szépen süt a napocska.
    Reggelre kész lett az evetke, titkos eredmények:
    xxl fenyő, xl sárgabarack, 2 japán naspolya, naspolya és kökény
    béka, róka, sárga szarvasgombamalacfarm, narancs kaméleon
    xxl kivi, xl pisztácia, brazildió, cédrát, papagájtoll, tamarindusz.

Anika_9_, Sauvage, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Nálunk nagyon szép idő van, aki teheti töltse szabadban.

Úgy néz ki ginin is kész lesz az event.Tegnap még közel 180 röpi hiányzott, az már megvan.Még 200 kell hajnal pírból és kész. Titkosok még fejlődnek.
    További szépet Mindenkinek!

Anika_9_, Sauvage, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Jöttem lejelentkezni..
    Megvagyunk, köszönjük szépen Zolival együtt mindazt a biztatást, amit sugároztatok felénk.
    nehéz időszak volt, és van is... nehezen fog csökkenni a fájdalom.
    Visszaolvastalak benneteket, csütörtök óta nem voltam fórumon.

Valdemárt kifosztottam, így legközelebb is lesz értelme vakondozni... nekem az egész jól megy. Sztem elég rövid volt az idő rá, nekem pl. a péntek teljesen kiesett, szombat délelőtt suli....
    Eventtel este lettem kész, érdeklődés hiányában nagyon lassan ment... bár az itatók jól jöttek, végre van műhelyem.
    Titkosakból:
    fák: xxl datolya (ennek örülök), xxl bodza, xxl citrom, xxl körte, xl citrom, japán naspolya.
    ólak: narancs kaméleon, róka, citrom kecsketejüzem, narancs kecskeól... :(
    bahás fák érlelődnek, csak most raktam ki őket.

Most megyek, szép napot mindenkinek.

Sauvage, mya100, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  13. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Remélem Zoliéknál lezajlott probléma mentesen a nem kívánt program, pénteken.

Nálunk az öröm az ürömben, lánykérés volt szombaton, na nem az enyém, én már régen voltam lány.

Nagyon gyagya vagyok, állandóan a barátnőmmel beszélgetek, lehet bekattantam, nagyon hiányzik, most tudom, hogy mennyire.

Mindenkinek gratulálok, kinek miért.

Szaladok a vizeshez, mert bekrepált a szivattyúba a nyomáskapcsoló és vennem kell.

Legyen szép napsütéses napotok!

Tigrislady, Sauvage, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Mindönki! A kis szomszikkal együtt vuduztuk mög azt aki a kis ásógép fejét püfölte, ez a Tigrisnél azért nem jött össze mert nekik az Úr adott egy kis jót is. Nem tudom én nem eventeztem a szomszik sem küldték a röpit így is lett 940db, igaz 4 varázsfa van ami napi állandót adott, és 29-es a legenda. Gabika bárcsak ott öntötte volna ott 150-es a cső a fürdőkádba öntötte és pumpálta, hogy biztos lemenjen, a főfal alatt könyök van és az berobbant, a hátsórész a háznál irodarész az IKV nem ment bele a bontásba pedig 1m-rel kevesebb ásás lett volna. Zümike ott járkálhatsz mindennel, békés és ha szereted te is csinálhatsz magadnak járgányt, multiplayerbe is megy és szimulátor egyébként. A zetortól a lexusig, buszt hajót repülőt, amit akarsz vezethetsz ingyenes olyan mint a linux ők fejlesztik a járgányt, én toronydaruval és autósdaruval dolgoztam imádtam az egészet mint az életben. A gépre felraktam és akkor lehet edzeni vele mert busznál ad olyan Skót hegyi utat amibe beszorultam elsőre.xD No mönök.

Sauvage, mya100, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  15. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Reni- örülök,hogy ideértél,lassan enyhülni fog a fájdalom.:inlove:
    Gratulálok, ezek jók lettek;)
    Gratulálok,akkor készülődhettek a nagy napra:D
    Már itt is süt a napocska, kiteregettem,így hamar megszáradnak a ruhák:)
    Legyen szép napotok!

Farmer*54, Sauvage, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  16. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok! Eventem készen van :) Valamint ma töltöm a 25. születésnapomat...vén csirke lettem! Mindenkit meghívok 1-1 szelet süteményre...ünnepeljetek velem!!
    Nagyon szuper tavaszias idő van....tavaly hólapátolással töltöttem a szülcsim :)
    Kitettem az ólakat és a fákat.... kb. 2 óra múlva jelentkezem mik születtek....addig is szép napot mindenkinek!! :inlove:

Farmer*54, Tigrislady, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
  17. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Van egy szülinaposunk!!

Boldog szülinapot Anika!

18. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Anika!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1270382463.5375.gif
    http://www.kepeslap.com/images/21954/szulinap30.jpg

Szép napot!

19. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Köszönöm Gabi , Katalin , greenfields és babahalak :inlove:

Íme az ígért dolgaim!
    Baha fák: tűzvirágfa, licsi xxl, mangó xxl, banán xl, brazil dió, kivi xl ( licsinek nagyon örülök)
    Főfarm fák: ujjas juhar....fenyő xl, bodzsa xl, naspolyafa, sárgabarack xl, narancs xxl
    Titokólak: retró hódvár ++ 2db, sün és vakond

Elmennek, lehetne jobb is!

Utoljára szerkesztett: 23.3.15
    Farmer*54, Tigrislady, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  20. greenfields

Eninek, Zolinak és Druszámnak kívánom, hogy enyhüljön a fájdalom!
    Annikának boldog születésnapot!

Farmer*54, Tigrislady, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.