Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia Kedves Gabi !

Örülök Neked nagyon ! Ha egyszer a jó barátok összejönnek !!!!!:D:D:D
    Puszi !!!

Köszönet Eninek,hogy beinditotta ezt a topicot !!:)

_Enike_, kamylla64 és Tigrislady kedveli ezt.
  2. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia Szomszikám!

De jó, hogy itt vagy, már nagyon hiányzott a topik, gyere csak este aztán dumcsizunk.

üdv

3. Trapper40

Trapper40 Aktív író

3 duci denevért kell be adjak. a teliholdas eventnél most azt szeretném teljesíteni. venni nem szeretetek tenyész állatokat. :)

kamylla64 kedveli ezt.
  4. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    Én speciel sajnos vettem,bár megvárt volna. Eleinte én nagyon örültem neki,de aztán beláttam,hogy egy kicsit túl lelkes voltam.
    Többre számítottam. Mindenesetre érdemes őket kitenyészteni,és teljesíteni. A felhősor tényleg megvár,semmi akadálya nincs,
    hogy ne csináld esetleg meg. A kitehetőket érdemes addig is kitenni a kerge kertbe. Addig se porosodik az eszköztárban.

Utoljára szerkesztett: 6.4.15
    zsuzsa-mama és kamylla64 kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Ha beérnek a mamujaim, most azok is le lesznek takarítva, hogy gyorsan végezzek.. :)

6. Tigrislady

örülök, hogy Te is idetaláltál közénk, Várunk sok szeretettel!

7. Trapper40

Trapper40 Aktív író

ha nagyon szeretnék valamit akkor valamikor én is áldozok rá csp-ét, de a felhő sort nem tartom olyan küldetésnek, hogy mindenféle képpen meg legyen. meg lesz majd valamikor. :)

kamylla64 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  8. katalin1955

Szia!

Ekkora gazmennyiségnél mindent letakarítok, csatni és a többi TP nővelő spórolásával hamar ledarálom, utána mennek vissza a mamutok. Most a gaz beéréséig rózsázok, már a harmadik kört ültetem, így nem lesz gond a röpivel sem.

Jó játékot!

9. Tigrislady

Nekem epret kell ültetnem, mert kifogytam belőlük.. elkevergettem az összeset sütikbe.. :D

10. katalin1955

Szia!

Tudom, kapok a duplázásért, de nem bánom.
    Nincs meg még a denevértenyésztésed? Akkor hajrá, mert valóban drága a piacon, nekem annó jól adta az alapállatokra is.
    üdv

11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, jövök hozzátok beköszönni!:)

Tegnap néztem még nem volt a topic.Örülök Nektek,Mindenkinek!:rolleyes::D Látom mióta erre jártunk 2x-et nőttünk:D
    Most csak beugrottam, mert nagyon eventezek. Jó erős kezdésem volt 32 felröppenővel.:D
    Még nem tudom, hogy mindent bontsak-é, jó lenne azért a napokba se nagyon lemaradni a tépé haladásban.
    Most van egy kis nyomozni valóm a szomszédban :rolleyes::D:D

greenfields, katalin1955 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  12. katalin1955

Szia Szomszikám!

Nyomozz, és utána oszd meg velünk az eredményt.
    Puszika!

greenfields és kamylla64 kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Szia Sárkánylány !

Végre Te is ide találtál. ! Látom nagyon erősen kezdtél röpi ügyben. Nem baj, most leelőztelek . Az 1-2db-os kezdésemet tulszárnyaltam, most 55 db-m van. Eddig ez még nem fordult elő velem. Soha nem foglalkoztatott, mert mindig meg volt időben.

Azért majd teszünk róla, hogy több legyen !!:D;)

14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szia Szomszikám!
    Láttam , hogy követnek és afelől érdeklődtem hogyan kell, mert nekem még nem sikerült rájönnöm.o_O:):)
    SZiiaa!
    Ez így van ahogy mondod :D

kamylla64, zsuzsa-mama és katalin1955 kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

Szia Mya !

csak ne lennél ennyire szószátyár !!!!:D:D:D

Szia Eni !

Nekem mindig amiat kevés a kezdő felröpim, mert mindig növény hiányban szenvedek és én mindig azt ültetek amire szükségem vanés ahogy az időm engedi. Ma különösen sok lett:D, mert reggeltől csak az event kezdésre keveredtem haza.

kamylla64 és katalin1955 kedveli ezt.
  16. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok Vénecskék!

Üdvözlök Én is mindenkit.
    Myámnak szeretnék gratulálni,.... 95-ös szintre lépett a drága,nem is tudom hogy csinálja,hisz nemrég lépett a 94-re.Ügyes a lány.

Katika,Gabi, jó újra látni mindenkit, és az új vénecskéket is.

Eventet elkezdtem,tolom a szekeret,ha minden igaz be is tudom fejezni.A felhősor felcsigázta a fantáziám,márt csak ezért is érdemes kaszát,kapát fogni.

Vénecskék.Legyen csodás napotok.

katalin1955, mya100 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Majd összeszedem magam ;)
    Szia Kedves Kamylla!
    Köszönöm szépen! Nagyoktól tanulok
    :)
    Biztosan befejezed az eventet, szurkolunk ügyes vagy Te is:)
    Kistesón múltkor elszomorított, hogy nem sikerült.Legközelebb majd talán jobban megy:)

Csodás napot Neked is!

kamylla64 és katalin1955 kedveli ezt.
  18. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Így van. Lehet,én hamar döntöttem el magamban,és inkább vásároltam. Te mindenképp gondold meg. :)

kamylla64 kedveli ezt.
  19. katalin1955

Szia Kamylla!

A kisteson olvasom, hogy minden rendben van nálatok. Nagyon drukkoltam, hogy rendben menjenek a dolgok és a költözéssel is jól jöjjetek ki. Remélem már ferfekten beszéled a nyelvet.
    Az event halad és hamar megleszünk vele.

Szép estét neked!
    Kedves Szomszikám!

Most nézem és nagyon szégyellem magam, hogy előbb nem láttam, nagy-nagy gratula a szintlépésedhez, még jó, hogy Kamylla jött és közölte, örök hála.
    Puszika neked!

kamylla64 kedveli ezt.
  20. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Mya drága!Tudom hogy befejezem,csak szeretek nyürrögni...:D:D
    Kistesón Nekem is csak éppenhogy,ott rengeteg az ültetni való növény,meg a felröpikkel is gondok vannak.Remélem a sok panaszáradaton elgondolkodnak a fejlesztők.Sok kút itemet rakj ki a lengő szigetre,az azért adja a röpiket,azok sokasága nélkül szinte lehetetlen.

Szia katika drága! Igen minden gond nélkül kicuccoltunk a sok gyerekkel,:pkicsikkel :pnagyokkal.Ma mentek már az eperkéink oviba,tetszik nekik,Én vagyok az akit megvisel,nem találom helyem.Jövök megyek a házban,annyira hiányoznak.A nagyok nyelv tanfolyamra járnak,amúgy alap szinten már beszélték a német nyelvet...az ikrek már pár szót pötyögnek,Én meg dehogy? max- köszönni tudok,:Dviszont profi szinten mutogatok.
    Csak Óriásommal megyek olyan helyre ahol meg kellene szólalni,és nem elég a mutogatás.

Elég jól érezzük itt kint magunkat,de hiányzik a.... hazánk....Nem hittem volna hogy egy magyar szónak ennyire tudok örülni mint itt kint,ha hallok valahol itt külhonban.
    Amúgy egy idősebb házaspár a szomszédunk,imádják a kicsiket,néha átviszik magukhoz őket,igaz hamar vissza is hozzák,mert a két lányom száz felé bír futni,nem bírják tartani velük az iramot...:)
    Ölelés mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.